Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.209.042
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Eto, sad svi vide da sam 100% u pravu što govorim.

16 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Ezio kaže...

Jesi čuo za smeće? Smeće dolazi u raznim oblicima i uglavnom ga treba počistiti. Može se doslovno raditi o smeću, a može biti i metaforički. Metaforički treba gledati u pozitivnom kontekstu jer nisu jučer ni Hitler ni Staljin izjavili da žele čistu Hrvatsku. Da li ti želiš prljavu Hrvatsku? Zašto prizivaš rat? HDZ želi rat? Jesi li ti čist? 

Jesi li čuo za pojam "Konj". "Konj" dolazi u raznim oblicima i uglavnom ga treba tovariti i tući (sretniju se trkaju). Može se doslovno raditi o konju a može i metaforički. Metaforički ga treba gledati u tvom kontekstu jer da imaš zerku pameti u glavi nikada ne bi ovo napisao. Da li želiš živjeti u štali? Zašto prizivaš krdo k sebi?

Jesi li ti Konj?!

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 11:44 (phoenix2003).
17 godina
neaktivan

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/284278/Default.aspx

Kad sam, naime, na kraju patetičnog skupa “Sto posto za Hrvatsku“ vidio Božidara Alića i čuo Žankov
davni domoljubni trash, mislio sam, očiju mi, da je arhivska snimka. U dvadeset pet godina
Hrvati su, ukratko, promijenili samo naziv Trga Republike: uzaludnije potrošenih četvrt stoljeća
svijet nije vidio još otkako je ono lani u Histrionskom domu HSLS proslavio dvadeset petu godišnjicu
osnivanja.
“Tko na tvrdoj stini svoju povist piše“– shvatili ste do sad - tom ne može nitko budućnost da napiše.

kaos
18 godina
odjavljen

Odite na slobodnu dalmaciju ako želite vidjeti kako vam radi antivirus jer je glupi portal već neko vrijeme zaražen...

http://www.bug.hr/forum/post/vijesti-by-forumasi/ransomware-napada/4634580.aspx

Freak Show Inc.
18 godina
neaktivan
ihush kaže...

.. ali rečenica, Umirovljeni 55-godišnji Crnac je posegnuo za debelim čeličnim lancem .. u USA bi već imao kilu olova u tijelu i vješanje nebi bilo problem.

ihush kaže...

-s druge strane, suseljani imaju građanska prava mada ta rečenica zvuči neobično. Imaju čak pravo to (građansko) pravo prakticirati, njihova stvar. Dok se bazne stanice i (ne)potreba građevisnke/smještajne dozvole kao i svih potrebnih suglasnosti možda zaboravljaju ili se prigodno prilagođavaju nečijem interesu. Kao i u slučaju npr smetlišta, lokalno stanovništvo ima pravo, elektrane, .. i sad to pravo koristi neki 'Crnac', a mi ne znamo tko je u pravu (nit nas zanima osim kao zgodna pričica).

A baba, pa morala je umrit jendog dana, od nečega.. bolje od mobitela nego da je unuci moraju pod tramvaj bacit ili od tuge i sl.. Kad se spomenu eutanazije, možda bi i mobitel mogao biti rješenje, humanije nego streljanje i sl.

Znam da vijest po bitnosti parira "Medi zabranjeno lajati" ali smiješno mi je vidjet inovativne načine sticanja medijske pozornosti hrvatskog krkana kad su u pitanju strašne antene i susjedov profit. Ima pravo žaliti se, samo mu neće uspjeti. I ne vidim zašto bi mu uspjelo i zašto bi trebalo nabavljati građevinske dozvole ako su antene certificirane. Eno zaboli me glava od piskaranja, mora da nije od krkanove gluposti nego od wifija.

Do you understand life?! Do you?!
17 godina
i_rambo_plache kaže...
..
pitanju strašne antene i susjedov profit. Ima pravo žaliti se, samo mu neće uspjeti. I ne vidim zašto bi mu uspjelo i zašto bi trebalo nabavljati građevinske dozvole ako su antene certificirane. Eno zaboli me glava od piskaranja, mora da nije od krkanove gluposti nego od wifija.

-ma nije baš sve jasno s dozvolama (+kamuflažne boje, dimnjaci i sl doskoćice koje se pojave preko noći...), može se usporediti s bušotinama i elektranama.. sličan kalup. + ovdje i zagorska krv, se bum vas tužil, ili da susedu krepa krava/iscuri oko.. 'ko bi reka da je ovi krkan zagorec, pari se ka ćoik. A i oni drugi ća je za ST pobiga.. e on je kriv, samo za se gleda.

- ne znam. Previše je mutno, previše interesa da bi Crnac na lancu bio nešto osim apsurdistana. Zamislite da to netko prevede i objavi u npr Timesu? Što bi čitatelj pomislio?

A štetnost zračenja je relativna, dok novčarski tokovi ublažuju duševne boli pa i nepostojeće.

Evo i jedan poželjan scenarij (nastavka ulančanog Crnca, šteta da franšiza zamre), da on nabavi neku malo jaču mikrovalku.. i onako, malo prži u smjeru kamuflažnog objekta, pa malo zasadi jablanove (u filmu godine teku ko sekunde) ili slučajno pokosi sve el. kablove između trafostanice i susjeda.. Nešto kao gruntovčani u soutpark verziji.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
phoenix2003 kaže...

Jesi li čuo za pojam "Konj".

Evo u totalno drugom kontekstu, ja sam konj i trazim misljenje/pomoc.

Dakle, ima vec mjesec dana da sam odredjenoj firmi koja se bavi odredjenom djelatnoscu izrade specificnih (aposlutno legalnih, elektronskih) proizvoda uplatio na racun svotu novaca za trazeni proizvod. U mailovima, ali i mobom sam se cuo sa vlasnikom firme koji je rekao da ce sve biti, mora biti, gotovo u roku 8 radnih dana. Pogadjate, nisam jos uvjek dobio sto sam platio, a najgore od svega covjek se vise ni na mob ne javlja... za svotu manju od 1000 kuna.

Kome se obratiti? THX

18 godina
odjavljen
Super64 kaže...

Kome se obratiti? THX

Došao si na pravo mjesto!

Freak Show Inc.
16 godina
phoenix2003 kaže...
Ezio kaže...

Jesi čuo za smeće? Smeće dolazi u raznim oblicima i uglavnom ga treba počistiti. Može se doslovno raditi o smeću, a može biti i metaforički. Metaforički treba gledati u pozitivnom kontekstu jer nisu jučer ni Hitler ni Staljin izjavili da žele čistu Hrvatsku. Da li ti želiš prljavu Hrvatsku? Zašto prizivaš rat? HDZ želi rat? Jesi li ti čist? 

Jesi li čuo za pojam "Konj". "Konj" dolazi u raznim oblicima i uglavnom ga treba tovariti i tući (sretniju se trkaju). Može se doslovno raditi o konju a može i metaforički. Metaforički ga treba gledati u tvom kontekstu jer da imaš zerku pameti u glavi nikada ne bi ovo napisao. Da li želiš živjeti u štali? Zašto prizivaš krdo k sebi?

Jesi li ti Konj?!

A šta sam ja to napisao? Ti izvrćeš tuđe riječi i pretpostavljaš što se nekom mota po glavi. Uhvatila te panika iz nekog razloga.

Potpis!
15 godina
Super64 kaže...

Evo u totalno drugom kontekstu, ja sam konj i trazim misljenje/pomoc.

Dakle, ima vec mjesec dana da sam odredjenoj firmi koja se bavi odredjenom djelatnoscu izrade specificnih (aposlutno legalnih, elektronskih) proizvoda uplatio na racun svotu novaca za trazeni proizvod. U mailovima, ali i mobom sam se cuo sa vlasnikom firme koji je rekao da ce sve biti, mora biti, gotovo u roku 8 radnih dana. Pogadjate, nisam jos uvjek dobio sto sam platio, a najgore od svega covjek se vise ni na mob ne javlja... za svotu manju od 1000 kuna.

Kome se obratiti? THX

Probaj se javiti HAKOM-u. Ako već štite ženski rod u IT-u možda bi se mogli udostojiti zaštititi i potrošača elektronskih proizvoda (isti bi prije bili u opsegu njihove djelatnosti).

Stručnjak za odmaganje...
18 godina
protjeran
Jurra kaže...

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/284278/Default.aspx

Kad sam, naime, na kraju patetičnog skupa “Sto posto za Hrvatsku“ vidio Božidara Alića i čuo Žankov
davni domoljubni trash, mislio sam, očiju mi, da je arhivska snimka. U dvadeset pet godina
Hrvati su, ukratko, promijenili samo naziv Trga Republike: uzaludnije potrošenih četvrt stoljeća
svijet nije vidio još otkako je ono lani u Histrionskom domu HSLS proslavio dvadeset petu godišnjicu
osnivanja.
“Tko na tvrdoj stini svoju povist piše“– shvatili ste do sad - tom ne može nitko budućnost da napiše.

Dežulović.. haha.. majmun sa grane.
100% je legalan skup zajedništva i nema vam sto smetati !
Demokracija je, ako homosexualci mogu paradirati ulicama ond ase može i organizirati skup zajednistva kad je ovakvo katastrofalno stanje u državi.. a branitelji su rekli da su sve vlasti do sada krive !

Long Live Freedom
16 godina
The Black Iso kaže...

....

http://www.jutarnji.hr/veliko-priznanje-borisu-dezulovicu-ovdje-procitajte-kolumnu-koja-je-proglasena-najboljom-u-europi/1174529/

Tko je sad majmun?

18 godina
protjeran
phoenix2003 kaže...
The Black Iso kaže...

....

http://www.jutarnji.hr/veliko-priznanje-borisu-dezulovicu-ovdje-procitajte-kolumnu-koja-je-proglasena-najboljom-u-europi/1174529/

Tko je sad majmun?

I Obama je dobio nagradu za mir.. I Soros je kao nekakav promicatelj demokracije pa je najveće smeće.. itd..
Uostalom, ta spodoba od Dežulovića je radila u Feralu - zadnjem smeću novinarstva u Hrvatskoj - koje nitko nije kupovao i onda kad je soros prestao financirati, morali su kljuc u bravu...
Možete vi meni dislajkati koliko hoćete.. ali dok nemate argumenata i dok tako lose napdate.. boli me briga ;)

Long Live Freedom
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 2:49 (The Black Iso).
16 godina
The Black Iso kaže...

I Obama je dobio nagradu za mir.. I Soros je kao nekakav promicatelj demokracije pa je najveće smeće.. itd..
Uostalom, ta spodoba od Dežulovića je radila u Feralu - zadnjem smeću novinarstva u Hrvatskoj - koje nitko nije kupovao i onda kad je soros prestao financirati, morali su kljuc u bravu...
Možete vi meni dislajkati koliko hoćete.. ali dok nemate argumenata i dok tako lose napdate.. boli me briga ;)

Što očekuješ? Artiljerijsko-pješadijski napad?!

17 godina
The Black Iso kaže...

100% je legalan skup zajedništva i nema vam sto smetati !
Demokracija je, ako homosexualci mogu paradirati ulicama ond ase može i organizirati skup zajednistva kad je ovakvo katastrofalno stanje u državi.. a branitelji su rekli da su sve vlasti do sada krive !

Majmun sa grane. Čuj njega. Čovjek dobio nagradu za novinarstvo, a tebi je majmun sa grane. Btw Feral je jedini imao muda pisati o kriminalcima, pardon - o našim političarima u doba kad je Francek "usmjeravao" ostale medije tako da...

Što se homoseksualaca tiče, oni paradiraju za veća prava, a ova tvoja banda koja je "prosvjedovala" prije par dana, ima veća prava od bilo koga u Hrvatskoj. Jbt, pa ta banda svakodnevno krši zakone bez da ih se sankcionira. Jel to dosta? U ostalom, ako se pare mogu trošit na huligane i navijače koji svaki tjedan negdje naprave neko sranje (npr. zapale policijsko vozilo koje ćemo svakako mi morati platiti), onda se mogu trošiti i na parsto ljudi koji prosvjeduju u ime ljubavi.

Ovi tvoji prosvjeduju radi čega? Mislim da ni oni sami ne znaju. Pare imaju. Zdravlje im se ne može vratit niti im je itko kriv što ga nemaju. Povlastice imaju. Što još žele?

Rvat katolik!
18 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Povlastice imaju. Što još žele?

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
17 godina
cardadule kaže...

I ona bi čistila. Ko i naša bivša missica. Čekam dan kad će neko od ovih genijalaca osnovati stranku - KKK.

Rvat katolik!
18 godina
odjavljen

Ne volim takve ljude i takve izjave, ali moram se samo osvrnuti na izjavu da im je HR blagajna. Živim u malom mjestu u podunavlju gdje su srbi većina. Znam masu ljudi koja živi u srbiji a ovdje uzimaju npr dječiji doplatak. Formalno su prijavljeni ovdje ali žive u srbiji. Lokalna vlast čini sve što može kako bi se takvo stanje održalo jer je to njihova glasačka mašinerija koja ih već dugo drži na valsti (SDSS). Ne samo to - pun kufer njih je dobilo nove kuće od države i u njima ne žive. Čekaju da istekne 10 godina da ih mogu prodati.

Dakle, što se tiče "blagajne" tu se slažem sa tomašićkom iako ju definitivno ne podnosim.

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ne volim takve ljude i takve izjave, ali moram se samo osvrnuti na izjavu da im je HR blagajna. Živim u malom mjestu u podunavlju gdje su srbi većina. Znam masu ljudi koja živi u srbiji a ovdje uzimaju npr dječiji doplatak. Formalno su prijavljeni ovdje ali žive u srbiji. Lokalna vlast čini sve što može kako bi se takvo stanje održalo jer je to njihova glasačka mašinerija koja ih već dugo drži na valsti (SDSS). Ne samo to - pun kufer njih je dobilo nove kuće od države i u njima ne žive. Čekaju da istekne 10 godina da ih mogu prodati.

Dakle, što se tiče "blagajne" tu se slažem sa tomašićkom iako ju definitivno ne podnosim.

Slazem se sa tobom.Cerupanje drzave postoji svuda i ovde De i dole prosto tu mora zakon da se obracuna sa takvima,problem je kod nas uvek bio taj obostarni "interes" to se vuce i Titove Juge prosto nase drustvo zvi sa tim ne kazem svi ali ih ima podosta.

Sto se tice gospdje ja bih to po kratkom postuku nju Seselja i sve slicne..drustevni rad na x godina od toga da se svaka socijalno ugrozena porodica pomaze.Kolko takvih ima kod nas za cas bi resil siromastvo,al eto ne pitam se

16 godina

Što bi rekli za Bosnu i Hercegovinu koju čerupaju svi živi Srbi, Hrvati i Bošnjaci?

18 godina
odjavljen
phoenix2003 kaže...

Što bi rekli za Bosnu i Hercegovinu koju čerupaju svi živi Srbi, Hrvati i Bošnjaci?

Tamo je kaos zapravo podrazumijevan... Oni su svi tamo i zapravo sami sebe uništavaju. Ovdje je u pitanju jedna skupina ljudi koji su na teret svim ostalima. Iako, da budem posve iskren - "hvatine" u mojoj općini su štetočine bez premca nad čijim bi se djelima svatko sa malo mozga zgražao. Konkretno, policajac čiji sin ide u razred sa mojom najstarijom kćeri - prije 7-8 godina je dobio kuću od države jer je našao 3 frenda koja su kod javnog bilježnika izjavila da je njegova kuća srušena do temelja a nije bila uvedene u nikakve knjige. Nakon nekog vremena je dobio materijal da si napravi kuću. Familija generala Andabaka - svi su se ogrebali za poveće kuće iako su prije rata živjeli kao socijalni slučajevi u nekoj rupi. Sad su "ugledni" građani, i još k tome uživaju u "pošteno" stečenim braniteljskim mirovinama... Ima takvih slučajeva dosta, i stvarno nitko nije veći hrvat od njih...

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Majmun sa grane. Čuj njega. Čovjek dobio nagradu za novinarstvo, a tebi je majmun sa grane. Btw Feral je jedini imao muda pisati o kriminalcima, pardon - o našim političarima u doba kad je Francek "usmjeravao" ostale medije tako da...

Mislim da Franji zamjeramo ili previše ili premalo.

17 godina
ivan dragi kaže...
tnakir kaže...

Mislim da Franji zamjeramo ili previše ili premalo.

Ja bih reko premalo, ali to sam ja.

Rvat katolik!
17 godina
tnakir kaže...

Ja bih reko premalo, ali to sam ja.

Već vidim kako ti stavljaju značku jugoudbaša, jugonostalgičara itd.

Daj mi svoj mozak na dva sata i više nikad nećeš biti isti
17 godina
Friday kaže...

Familija generala Andabaka - svi su se ogrebali za poveće kuće iako su prije rata živjeli kao socijalni slučajevi u nekoj rupi. Sad su "ugledni" građani, i još k tome uživaju u "pošteno" stečenim braniteljskim mirovinama... Ima takvih slučajeva dosta, i stvarno nitko nije veći hrvat od njih...

To onaj fini i pošteni đeneral što je švercao Bijelu damu od 660 kg.

18 godina
odjavljen
fredii kaže...

To onaj fini i pošteni đeneral što je švercao Bijelu damu od 660 kg.

Da, ali kad dođe kod nas onda je najuvaženiji gospodin. Ima masa sličnih likova kod nas (iako nitko nije baš švercao 660 kg bijelog). Npr - nezaposleni lik, žena mu spremačica. Pokupovali zemljišta i kuća, brodova auta... Nitko ne zna čime se bave, policija ih ne smije ni pogledati. Btw, sin im je dožupan...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 11:37 (Friday).
17 godina
Friday kaže...

Btw, sin im je dožupan...

Kako sam ja glup, tri godine sam mlađi od njega, studiram, a on je već dožupan. Mora da sam na krivom drvetu rastao.

Bugovci, deder života vam ubacite malo više smajlića, čisto da mogu kako spada se izraziti, ovi sadašnji me ne upotpunjuju uvijek.

18 godina
protjeran
tnakir kaže...

Što se homoseksualaca tiče, oni paradiraju za veća prava, a ova tvoja banda koja je "prosvjedovala" prije par dana, ima veća prava od bilo koga u Hrvatskoj. Jbt, pa ta banda svakodnevno krši zakone bez da ih se sankcionira. Jel to dosta? U ostalom, ako se pare mogu trošit na huligane i navijače koji svaki tjedan negdje naprave neko sranje (npr. zapale policijsko vozilo koje ćemo svakako mi morati platiti), onda se mogu trošiti i na parsto ljudi koji prosvjeduju u ime ljubavi.

Ovi tvoji prosvjeduju radi čega? Mislim da ni oni sami ne znaju. Pare imaju. Zdravlje im se ne može vratit niti im je itko kriv što ga nemaju. Povlastice imaju. Što još žele?

Da Francek je bio toliki diktator da je Feral nesmetano mogao pisati sta je htio i primati donacije iz ostatka svijeta za protuHrvatsko djelovanje(znate sta se dogodi u Izraelu kad otkriju udrugu koja je financirana izvana ? - oduzimanje putovnice i izgon iz zemlje)..
Francek je bio veći demokrat od svih politicara poslije njega(koliko god to smijesno i zalosno bilo nekima - to je istina).
Kakva veća prava ? Pravo na zivotnu zajednicu i sva ostala prava su dobili jos 2003 jedino sto nemaju pravo da im se ta zajednica zove brak.
Banda ti je stovrila Hrvatsku nezahvalniče jedan. Banda je uzgubila prijatelje i rodbinu na ratištu !
Poanta je da se ne treba trosit na huligane a bome ni na provokatore kojih parkticki i nema u Hrvatskoj pa im pojačanja na prosvjedu moraju dolazit iz ostatka Europe !
Žele bolju Hrvatsku za svih nas, pol Hrvatske pod ovrhama, masu ljudi ima problema sa švicarcem, mladi nezaposleni.. i onda branitelji moraju prosvjedovati jer jedini znaju uzeti stvari u svoje ruke !

Friday kaže...

A da ne govorim koliko je takvih u okolici Zadra, oko Vukovara itd.. Napravili smo im kuće za povratak a oni ih koriste za ljetovanja i uzimanje novca iz Hrvatske.. to je žalosno.
Ali reci nesto protiv tih srba i etno biznismena pupovca odmah si nacist, fašist itd...

Long Live Freedom
17 godina
The Black Iso kaže...

1. Da Francek je bio toliki diktator da je Feral nesmetano mogao pisati sta je htio i primati donacije iz ostatka svijeta za protuHrvatsko djelovanje(znate sta se dogodi u Izraelu kad otkriju udrugu koja je financirana izvana ? - oduzimanje putovnice i izgon iz zemlje)..
2. Francek je bio veći demokrat od svih politicara poslije njega(koliko god to smijesno i zalosno bilo nekima - to je istina).
3. Kakva veća prava ? Pravo na zivotnu zajednicu i sva ostala prava su dobili jos 2003 jedino sto nemaju pravo da im se ta zajednica zove brak.
4. Banda ti je stovrila Hrvatsku nezahvalniče jedan. Banda je uzgubila prijatelje i rodbinu na ratištu !
5. Poanta je da se ne treba trosit na huligane a bome ni na provokatore kojih parkticki i nema u Hrvatskoj pa im pojačanja na prosvjedu moraju dolazit iz ostatka Europe !
Žele bolju Hrvatsku za svih nas, pol Hrvatske pod ovrhama, masu ljudi ima problema sa švicarcem, mladi nezaposleni.. i onda branitelji moraju prosvjedovati jer jedini znaju uzeti stvari u svoje ruke !

1. Da kao sto ni danas odredjeni mediji ne pisu po naputku i ne mijenjaju strane poslije izbora

2. Ovisi kako definiras demokraciju

3. Vidi se da nisi obavijesten. Nemaju pravo na nasljedstvo. Nemaju ista prava kao muz i zena (ne govorim o djeci, o tome ne pricam sada)

4. Pod bandom ne podrazumijevam sve branitelje vec samo ove hijene. Kako ti komentiras da neki vojni invalidi imaju 3-4x manja primanja od ovih bandita? Kako komentiras da se ti isti ne brinu za te koji nemaju nego zele sebi jos, a imaju puno vise od ostalih?

5. Branitelji ne prosvjeduju za bolju Hrvatsku opcenito, oni su tamo samo i iskljucivo radi sebe.

Rvat katolik!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice