Ajmo Hrvati... nagnite se jos malo da Vas jos malo naguze: http://www.24sata.hr/politika/s-interneta-se-povlaci-6000-imovinskih-kartica-duznosnika-417607
Btw jos malo pa ce vikat sieg-heil: http://www.24sata.hr/politika/zajednistvo-za-cistu-hrvatsku-ako-zele-rat-onda-ce-ga-imati-417595
- za imovinske kartice/osobne podatke prije stupanja na javnu funkciju.. se slažem, TIH/Agencija nema osnovu tražiti/objavljivati za prije. (mada se bračno stanje i sl kao sam podatak ne mijenja tj stupanjem na dužnost se navodi). Tako da je ta odluka OK, formalno.. a praksa je čušpajz.
- malo više o prosvjednicima, recimo da ću sad biti branitelj branitelja ili protiv takvog pisanja novinara. .. 'jer'.
- krenimo od fašizma, kao ideologija nije zabranjen/negativan, pa čak i simbole smomenutog pruća/sjekira nose neki demokratski grbovi/novčanice kao USA.. ne miješati fašizam i nacizam tj holokaust tj zločin sa svime što nam se ne sviđa u nekom političkom kontekstu ili trenutku, busija za-protiv. Sama nit vodilja članka sistematski napada 'pruće' 'zajedništvo' želeći ga prikazati kao negativno što zapravo nije. Po kojem je to kriteriju zajdništvo = loše =.. zločin?
A to služi kao usputna kontrolna točka do poentiranja kad se doda čista rvatcka... pikingčeri i tvistanje prema zadanom cilju? To mi smrdi na dirigirano novinarstvo a to je jednako loše kao ono što članak osuđuje.
Činjenice? Najmanje su važne, jer npr slika koja prati tekst nije slučajno odabrana, može biti 50 drugih slika pa i rakursa iste slike, ali tad je dramaturgija i sugestija -> reakcija drugačija. U ovakvom primjeru mi se čini (siguran) da je bolje biti fašist nego dirigentski glazbenik/novinar... diktatorskom režimu smo bliži takvim novinarstvom nego simbolikom ili riječju zajedništvo s izvedenicama.
Ima USA tv showa, komentatora/novinarstva koji daleko kvalitetnije ubodu u srž, kažu istinu. Ovo nije ni blizu, ovo je rovovski protivnik mi-oni.
Dali su likovi sa slike stvarno zametak nečeg što bi (da je fašizam ono što novinar implicira na prvu) bio fašizam/negativizam? To mi članak ne iznosi jer sve može biti van konteksta... vraćam se u rovove tj svojoj listi novinara (npr nekim BUGovcima) koje mogu uzeti zdravo za gotovo bez provjere, prema svim ostalima 'sumnjičavost i analiza' pogotvo prema izvoru s nekih portala/novina../strana. Radije vjerujem argumentima ili osobi u čije kriterije ne moram sumnjati pa sam i sam u grupi mi-oni. Vjerojatno neka ljudska mana..

Rvat katolik!

ionako si cijeli dan na Forumu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
.. ali rečenica, Umirovljeni 55-godišnji Crnac je posegnuo za debelim čeličnim lancem .. u USA bi već imao kilu olova u tijelu i vješanje nebi bilo problem.