Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.211.192
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
phoenix2003 kaže...

Pusti, ne vrijedi komentirati dalje. Prototip ne zna da nije 1933. godina!

Ovo je strašno. Pitam se samo gdje je Drago?

18 godina

Eto sad se i tu možemo sa Amerima usporedit, barem onak okvirno jer ovaj Američki primjer(Federal Income Tax) je puno perverznija budalaština.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/sudske-bizarnosti-sutkinja-presudila-po-zakonu-koji-ne-postoji-/817755.aspx

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
11 godina
neaktivan

za razliku od hrt-a meni na bht-u mogu  da gledam utakmice lige prvaka u hdu a i zrinjski nekad prenose a ostalo ni ne gledam tako da kao hrvatu u bih bht > hrt1,2,3,4

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
17 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

Nemoj ti mislit za nas, ja sam zivio tamo i imam rodbinu tamo tako da mi ne prodaji te priče.. Znam točno kako i zašto smo mraginalizirani.. i ako je država tri KONSTITUTIVNA naroda onda mora biti jednako za SVE.

Ne mjesaj sejdić-fince jer po tome bi onda svaka nacionalna manjina trebala imati svoj tv kanal a Hrvati u BiH nisu nacionalna manjina nego jedan od tri konstitutivna naroda. I dok se to ne rijesi neće biti napretka..

Jednostavno Hrvati u BiH su moćniji, bolje rade i sposobniji su od ostalih..

Ono, slika vrijedi više od riječi...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
mirzet1976 kaže...

Sta ti ovo znaci muslimana "kako neki kazu bosnjaka" kazes da si v.obrazovan a mjesas vjeru i narod. Musliman moze biti bilo kp na ovoj kugli al bosnjak samo onaj koji je poteko sa ove teeitorije BiH

Miješaš porijeklo i narodnost.

Čovjek rođen na prostorima BiH može biti Srbin, Japanac, Rus ili bilo što.

Bošnjak je čovjek koji u svojoj krvi nema genetskih natruha niti jednog drugog naroda i potomak je čistih Bošnjaka koji su se spustili sa neba (vrijedi i za ostale narode).

16 godina

Predlažem da pod hitno promjenimo temu jer ovo je stvarno živa budalaština o čemu trošimo vrijeme i živce.

18 godina
Ranko Kukumar kaže...
phoenix2003 kaže...

Pusti, ne vrijedi komentirati dalje. Prototip ne zna da nije 1933. godina!

Jos se nije oporavio od prvomajskog graha/rostilja, jos dolazi k sebi inace bi napisao neki odgovor u svom stilu, objasnio svima kako sta i gdje te zaustavio ovu sprdacinu od diskusije. 

Nema drugog objasnjenja.

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Meni je ovo super, nekako oslikava situaciju... kad grintamo o .hr problemima sve nekako prizemno, prosti brojevi, problem jer je ovaj ukrao, ovaj se uhljebio, ovaj se umitio, ovaj ubio, ovaj krkan... četiri dana .ba problema, tema najednom faking Kandisky, √-1, problem je jer je ... problem, nema tu šta zašto, problem!

Malo sam nezadovoljan sam sa sobom jer na momente zlurado gledam kako susjedu crkaje krava, ko oni uratci ciknute Borne Rajić, gledam i mislim si, samo nek je zdravlja, nek si nosi svu tajkunsku lovu...

iddqd
16 godina
neaktivan

Evo da i ja rečem jednu "pametnu" o našem društvu, ako to već nisu rekli pametniji od mene. U našem društvu institucije ne rade svoj posao i to je bolest svih bolesti u Hrvatskoj. Druga bitna stvar je, što te iste institucije ili njihovi zaposlenici_ službenici pljačkaju državu sami ili u suradnji sa vaninstitucionalnim pojedincima, i kad sve to profunkcionira ili se sanira, a što neće doći samo od sebe, niti preko noći, onda ćemo moći promijeniti temu u "Sve blagodati našeg društva".

18 godina
protjeran
mirzet1976 kaže...

Sta ti ovo znaci muslimana "kako neki kazu bosnjaka" kazes da si v.obrazovan a mjesas vjeru i narod. Musliman moze biti bilo kp na ovoj kugli al bosnjak samo onaj koji je poteko sa ove teeitorije BiH

znači točno ono sto sam napisao.  Tek pred 10ak godina ste poceli koristiti naziv bošnjak.. Također znamo da ste morali imati kampanju i to veliku pred popis stanovinistva da bi se vaši ljudi izajsnili kao bošnjaci..

Long Live Freedom
16 godina
The Black Iso kaže...
mirzet1976 kaže...

znači točno ono sto sam napisao.  Tek pred 10ak godina ste poceli koristiti naziv bošnjak.. Također znamo da ste morali imati kampanju i to veliku pred popis stanovinistva da bi se vaši ljudi izajsnili kao bošnjaci..

Molim te nemoj više braniti Hrvate niti u BIH niti bilo gdje u svijetu. Ne lupaj gluposti o porijeklu imena "Bošnjak", odnosno o činjenicama od kada bosanski muslimani sebe zovu Bošnjaci. Za neupućene, ime Musliman promovirano je u nacionalno ime Bošnjak na Prvom bošnjačkom saboru koji je održan 27. rujna 1993.godine. Pamtim to veoma dobro jer se sjećam kako sam na radiu slušao vijesti sa ratišta i dobro se sjećam promjene imena a evo detalji postoje i na internetu. Ako je tebi od 1993.godine do danas prošlo 10. godina ti si na nekim teškim drogama (uključujući nihilizam).

http://www.vkbi.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=56&Itemid=69

13 godina
neaktivan
http://valid.canardpc.com/cache/banner/gru6mh-4.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 0:54 (mirzet1976).
13 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...
The Black Iso kaže...
mirzet1976 kaže...

Molim te nemoj više braniti Hrvate niti u BIH niti bilo gdje u svijetu. Ne lupaj gluposti o porijeklu imena "Bošnjak", odnosno o činjenicama od kada bosanski muslimani sebe zovu Bošnjaci. Za neupućene, ime Musliman promovirano je u nacionalno ime Bošnjak na Prvom bošnjačkom saboru koji je održan 27. rujna 1993.godine. Pamtim to veoma dobro jer se sjećam kako sam na radiu slušao vijesti sa ratišta i dobro se sjećam promjene imena a evo detalji postoje i na internetu. Ako je tebi od 1993.godine do danas prošlo 10. godina ti si na nekim teškim drogama (uključujući nihilizam).

http://www.vkbi.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=56&Itemid=69

ne znam što je falilo onom bosanac/i? u bosni bosanci, čemu to bošnjaci? mislim, svejedno mi je kako se netko želi zvati, ali me čisto zanima.

ako ti imaš ženu papče ja si dlake sa jaja pincetom počupam
13 godina
neaktivan

ocito nisi citao text koji je linkao phoenix evo citat:"Razumije se da ima i takvih, odgojenih u prilikama kada nismo imali svojih nacionalnih institucija, nismo imali organiziranog političkog života i nismo imali odgovarajućih političkih ličnosti, kakav je bio npr, Husaga Čišić, poslanik Savezne Skupštine u bivšoj Federativnoj Jugoslaviji. Nažalost, on se tada sam zalagao za ime Bošnjak i to je bio razlog što je uklonjen iz javnog života 1946. godine”.
Novinari, i domaći i strani, od Isakovića su radoznalo tražili dopunska objašnjenja: primjerice, kakva je razlika kako jezička, tako i stvarna, između Bošnjaka i Bosanaca?
”Bosanac je svako ko je rođen u Bosni i Hercegovini” - odgovorio je Alija Isaković. ”Bošnjak je sinonim za ono što je do sada imenovano riječju Musliman. Jezik je živa materija, te je vremenom došlo do ove terminološke diferencijacije. Razumije se da smo u prošlosti svi koji smo živjeli ovdje bili Bošnjani, i Bosanci i Bošnjaci. Ovo razlučivanje rezultat je nacionalnih opredjeljenja u drugoj polovini XIX vijeka, kada su se bosanskohercegovački pravoslavci iskazali kao Srbi, a katolici kao Hrvati. Muslimani su ostali Bošnjaci, držeći se svog narodnog imena jer se nisu nacionalno opredjeljivali ni kao Srbi ni kao Hrvati, mada je bilo i takvih sporadičnih slučajeva. Poslije je došao period potpunog nacionalnog negiranja s nadom da će se naš narod ipak opredijeliti. Pošto se to nije dogodilo, krajem 60-tih godina uveden je termin Musliman sa velikim M, kao nacionalna kategorija, što je prvi put primijenjeno u popisu stanovništva 1971. godine. Da je tada neko predlagao termin Bošnjak smatralo bi se da zastupa tzv. kalajevštinu i bio bi politički deklasiran. Danas, u slobodi, nema više razloga za bilo kakvu političku mimikriju”.
Tako je na Saboru ime Musliman promovisano u ime Bošnjak. Učinjeno ju to nakon stotinu i petnaest godina - kaže se u usvojenoj Deklaraciji. ”

http://valid.canardpc.com/cache/banner/gru6mh-4.png
11 godina
neaktivan

bosanci su i hrvsat i srbi u bosni,znamo svi kako su nastali muslimani u bosni i hercegovini

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
14 godina
protjeran

Sva sreća Izetbegović je obogatio muslimane stranim radikalima pa su danas vehabije najpoznatiji bošnjački izvozni proizvod u Europi a i šire. Nacija Holiday Inn 1993. preimenovana u bošnjake kojih u vlastitoj državi ima 50% i kontroliraju 23% teritorija gdje su večina. Shvaćam njihovu frustraciju ali ne i odlaske u Siriju gdje sa albancima drže vrh po broju vojnika ISIS-a s obzirom na veličinu zemlje.

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Pa kaj, ja sam u privatnika i dobivam cipelarinu

Nažalost, kod većine privatnika cipelarinu možeš vidjeti jedino u gesti nogom u guzicu..

18 godina
odjavljen

Nitko ne komentira što su klicu zveknuli?

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

pa vidiš da nam se bosanci svađaju kome je veći.

17 godina

A to neki sigurno dobar čovjek, pa taman sa mise išao čitam... 

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
18 godina
odjavljen
Pero Dinamit kaže...

A to neki sigurno dobar čovjek, pa taman sa mise išao čitam... 

Da, definitivno zanimljiv podatak. Nije ni čudo što ateisti gledaju na nas vjernike kao na čobane i primitivce...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

Jedan manje. Trebalo bi i politicarima dati oruzje u ruke da se medjusobno potamane. Ne samo mafijasima.

Rvat katolik!
16 godina

A propos rasprave od prije nekoliko strana vezane za Jasenovac i broj tamo pronađenih pokopanih posmrtnih ostataka logoraša, mogu samo napomenuti da su brojke podložne preuveličavanju ili preumanjivanju (ovisno o tezi koja se zastupa) jer je tamo korišten krematorij (kao i u ostalim tvornicama smrti onog vremena).

16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Jos se nije oporavio od prvomajskog graha/rostilja, jos dolazi k sebi inace bi napisao neki odgovor u svom stilu, objasnio svima kako sta i gdje te zaustavio ovu sprdacinu od diskusije. 

Nema drugog objasnjenja.

http://www.norgems.com
16 godina
Friday kaže...

Zanimljivo, svi pišu i izvještavaju o tome kako je ubijen časnik HVO a nitko ne pominje kako je ubijen jedan kriminalac.

18 godina
odjavljen
phoenix2003 kaže...
Friday kaže...

Zanimljivo, svi pišu i izvještavaju o tome kako je ubijen časnik HVO a nitko ne pominje kako je ubijen jedan kriminalac.

Mene je najviše fasciniralo to da je ubio čovjeka s 5 metaka u glavu i oslobođen jer je bilo u samoobrani... To pokazuje koliko je korumpiran cijeli sistem!

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
phoenix2003 kaže...
Friday kaže...

Mene je najviše fasciniralo to da je ubio čovjeka s 5 metaka u glavu i oslobođen jer je bilo u samoobrani... To pokazuje koliko je korumpiran cijeli sistem!

-ah, ububože ove novokomponirane laike i njihove deduktivnokognitivne sposobnosti. (pa tko tebe za programera uze?)... If-then? nema Else? Imaš tako nekih uvjeta petlje koje ubijaju rekurzivnost, doslovno metkom. Programerski termin, uvijet koji se ne odbija (osim metka koji se ponekad odbije, zato 5 komada..).

.. nikad od tebe pravi sudac. Ni rukovat se s tobom neću kad se sretnemo slučajno na pivi (jer se možda snima kao Sanader)... a nismo Ličani, mada sam ja otvoren za sve opcije. (ja častim).

Pa naravno da je nevin i samoobrana, kažu da je i ličkorukovanje prethodilo susretu.. ili je to druga priča.

Klasici književnosti, Jazavac pred sudom, LA-Law, .. i onaj stari sijedi advokat (neka stara serija, .. ). Ako ništa drugo bar nam sudstvo prati trendove (hollywoodske), gdje svaki (sijedi/ćelavi ili zgodni) odvjetnik može dobiti oslobađajuću presudu za npr Osamu (pa su izbjegli sudski proces skokom iz aviona, kod Sadama, Gadafija.. ili guantanamo). To smao pokazuje da su naši sudci uz bok hollywoodskim, vrhunskim glumcima! Ponos i dika, sa suzom u oku/rukom na srcu-novčaniku... a on tako, ... e baš si neki.

Samo viče 'korupcija'! Pa, to se ne viče, stvar pristojnosti, civiliziranog dogovora.

Argument 5 metaka? Prvo, dali bi djelo (ubojstvo) bilo s jednim metkom u glavu? .. tad je ostatak šanžera nebitan. npr može se (uz maštovitost odvjetnika i prijemčljivost sudca) prikazati kao dobročinstvo suprotno od škrtosti jer i metak košta, +za svaki slučaj da se ne muči (jer i konje ubijaju.. metkom u glavu iz samilosti) itd.

Mogla se obrana zasnivati i na samo---ubojstvu (primijetite ipak malo nategnut izgovor/argument). npr, to je samo ubosjstvo, ili ubojstvo, ali ako to u transkriptu prebacimo u samoubojstvo, tad normalno da je svaka druga osoba nevina, krivac je tad samoubojica, ne samo---ubojica. itd.

(u textu preskoćeni smajlići/emotikoni jer bi narušili literalni dojam). samo  kao izraz čuđenja/plavuše.. zar i ti?

''s poštovanjem, Vaš:''

by Agatha Christie & Hitchcock

i ćevape...

@ phoenix, naravno, časnik je ubijen, kriminalac je eliminiran/terminiran. To su dva različita djela/texta i interesa kao i dvije različite osobe (trojstvo je za posvećene). Novinarstvo bira što/kako. NE moraju oni pisati o npr potresu u Nepalu ili šupljoj gumi autobusa kod Sinja.. ali mogu. Tako ne pišu o (jednom) kriminalcu, jer nam je kriminala preko glave i u interesu čitatelja to preskaču, nego pišu o ubojstvu branitelja. Redakcija odabere događaje za crnu kroniku, pa malo horoskopa i recept palačinki.. ništa novog ili što kažu organi reda, ništa za vidjeti, move on..

ps, edit. btw, Friday, koju majicu nosiš? Pišem ti prijavu na BUGf pa da znam naručiti veličinu, 48-52 unisex .. idem te prijaviti ako još ima onih od showa na lageru.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 12:40 (ihush).
18 godina
odjavljen
ihush kaže...

ps, edit. btw, Friday, koju majicu nosiš? Pišem ti prijavu na BUGf pa da znam naručiti veličinu, 48-52 unisex .. idem te prijaviti ako još ima onih od showa na lageru.

Nemam pojma, što veća to bolja

Mislim da sam 178/9 visok i imam 100 i par kila. Idealna masa...

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
...

Nemam pojma, što veća to bolja

Mislim da sam 178/9 visok i imam 100 i par kila. Idealna masa...

K'o Tyson u najboljim danima! Svaka čast.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
17 godina
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice