Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.051.921
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Što se događa s našim društvom?

- sviđa mi se Kalinićev (?) komentar/pitanje.. tj reakcija na Bandićevu udrugu/stranku, pritisak se nastavlja. Zakon? LOL. (slično kao situacija s Glavašem).

Postaje degutantno kako se tužbe i ostali mehanizmi koriste selektivno, po potrebi... (pa do filozofskog pitanja, dali je OK biti npr vigelante ako pravnim postupkom ne možeš srediti negativca.. u slučaju AlCaponea se slažem, u ovom nešto malo manje..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina

Meni se čini da u ovom nadigravanju u Zagrebu HDZ trlja ruke i okreće runde u birtiji. Bolji razvoj događaja nisu mogli ni sanjati. Zanimljivost HR političkog sustava je da represivni aparat naglo proradi u predizbornoj godini.

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
mario.L_hr kaže...

Meni se čini da u ovom nadigravanju u Zagrebu HDZ trlja ruke i okreće runde u birtiji. Bolji razvoj događaja nisu mogli ni sanjati. Zanimljivost HR političkog sustava je da represivni aparat naglo proradi u predizbornoj godini.

- što HDZ radi, ja bi prije nazvao kao drkica.. a rundaju se stalno. 'Šahovski stručnjaci' tj PRovci ugl u grahu vide ono što žele vidjeti, ali im to ne pomaže... nemaju ZG pa je svaka takva slamka neki spas.. dok se ne pojavi druga slamka.

- zna SDP da im je jedini protivnik Bandić, sad će ga skršit.. ili će (mislim na Smogovce-Fantom..) 'Fenix' ponovo poletjeti, da su stara vremena, čak bi imao plašt i znak kao pravi superheroj.. zlatni-WC na prsima. Na banneru maxima, puš-me if velika nužda, a narodne mase će ga slijediti... jer (koje li ironije..) svi kradu, al on je nekaj i napravil.. (poznata rečenica?). On je rođeni RobinHood, rođeni zagrebčanec... (samo ga naglasak muči). On pobjeđuje jer su protivnici posranci bez WCa. Ili tone... vidjet ćemo dali je gđa.Justicija oštrijeg mača ili pera.

prigodna (za HDZvosko rukovanje ili trljanje ruke..) uz lagani song u backu.. beži jankec, .. najpobegne.

pic.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 13:47 (ihush).
12 godina
neaktivan
ihush kaže...

- sviđa mi se Kalinićev (?) komentar/pitanje.. tj reakcija na Bandićevu udrugu/stranku, pritisak se nastavlja. Zakon? LOL. (slično kao situacija s Glavašem).

Postaje degutantno kako se tužbe i ostali mehanizmi koriste selektivno, po potrebi... (pa do filozofskog pitanja, dali je OK biti npr vigelante ako pravnim postupkom ne možeš srediti negativca.. u slučaju AlCaponea se slažem, u ovom nešto malo manje..).

Baš to, sad samo čekam da Bandičevci počnu sipati optužbe da je to političi obračuna SDPa sa Bandićem jer on želi osnovati stranku, pa ga žele politički (s)maknuti...

Slušam komentare na radiju Sljeme u vezi toga. Misliš si ono starija ekipa sluša taj radio, purgeri i to, pametniji ljudi, kad ono brane Bandića da ne možeš povjerovati, iako voditeljica nabraja njegove grijehe. Ima i pametnih, jedan dobro rekao, zadužio se Bandić u milijardama kuna, a Zagrepčanci će to morati vraćati godinama.

P.S. Postao link na index.hr u cca 13h, vijest objavljena prije 2h. Pogledao taj isti link cca prije 10 minuta, vijest stara 3h i nema (cijelog) citiranog teksta od USKOKA. WTF?!?  

Svi smo mi djeca i igračke su nam od presudne važnosti za očuvanje duhovnog zdravlja.
13 godina

Ovo nije loša taktika izbijanja novaca - bandić hanžekoviću poslove ovrhe, ovaj njemu jamčevinu, a na kraju država uzima 15 milijuna kn :D

edit: sad još barem 5x rinse&repeat

Tread softly because you tread on my dreams.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 18:33 (ElektričnaOvca).
16 godina

Da je baja Hanžeković založio 15 milja kuna za groboklizača Mileta pa onda istog pustio da nekakvim nagovaranjima s*ebe sve to može povjerovati samo panj.

Naravno, USKOK-ov tajming je potpuna slučajnost 

Battlelog: [deda] lubosaur
16 godina
eevek kaže...

Da je baja Hanžeković založio 15 milja kuna za groboklizača Mileta pa onda istog pustio da nekakvim nagovaranjima s*ebe sve to može povjerovati samo panj.

Naravno, USKOK-ov tajming je potpuna slučajnost 

- dan nakon povratka u sedlo (gradonačelničko)... i kuhanja graha. Misli Bandić da je on jedini kuhar podno Sljemena? Patuljak maleni... naivan, a bio je baš pravi sherif...

meni samo nije jasna (optužnica?) .. bah i ja previše razmišljam, sudac je happy, svi smo happy a proračun bogatiji. Jedino je Hanžekić nešto kisel. Morat će opet glumit inkasatora za RTV pristojbe.

edit: eh, al sad moguć hičkokovski zaplet?? -HDZ kao saveznik? Jer .. a zašto ne?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 20:02 (ihush).
10 godina
neaktivan

http://www.24sata.hr/sudbine/josip-10-ima-rak-pluca-on-i-njegova-majka-trebaju-pomoc-409586?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=409586&utm_campaign=24sata+Facebook+status

Svaki put kada vidim ovakvo nešto poželim uplatit koju kunu,ali uvijek ili zaboravim ili računam na druge ljude,ali ovaj put mi neće promaknut,pa eto,100kn bacim na raznorazne gluposti a kamoli ne za ovo,pa eto ako ima netko volje,zamolio bih i vas da napravite isto. :)

16 godina
neaktivan
ihush kaže...

- dan nakon povratka u sedlo (gradonačelničko)... i kuhanja graha. Misli Bandić da je on jedini kuhar podno Sljemena? Patuljak maleni... naivan, a bio je baš pravi sherif...

meni samo nije jasna (optužnica?) .. bah i ja previše razmišljam, sudac je happy, svi smo happy a proračun bogatiji. Jedino je Hanžekić nešto kisel. Morat će opet glumit inkasatora za RTV pristojbe.

edit: eh, al sad moguć hičkokovski zaplet?? -HDZ kao saveznik? Jer .. a zašto ne?

Nije dan nakon, pošto nije dobio ni priliku zasjesti u sedlo - odma su mu skinuli gaće i naprčili ga.

Tek je danas javno objavljeno rješenje, i tek je danas on trebao na sudu dobiti rješenje i ''slobodne ruke'', ali, koje je odma ''poklopljeno'' novim pritvorom.

Kaj nije jasno? USKOK samo fino ''porcionira'' istragu. Opet će izać za mjesec dana, opet dobit zabranu rada i onda, kad opet krene ''delat'', kuhat grah ili koji već kuac, dobit će sljedeću optužnicu i sljedeći slobodan prijevoz u Remetinec.

I to bez obzira ko bio na vlasti - ni HDZ mu sigurno neće pomoći, jer pikira i njihovo stado, a to se ne smije dopustiti.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 22:18 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
CyberPlague kaže...

http://www.24sata.hr/sudbine/josip-10-ima-rak-pluca-on-i-njegova-majka-trebaju-pomoc-409586?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=409586&utm_campaign=24sata+Facebook+status

Svaki put kada vidim ovakvo nešto poželim uplatit koju kunu,ali uvijek ili zaboravim ili računam na druge ljude,ali ovaj put mi neće promaknut,pa eto,100kn bacim na raznorazne gluposti a kamoli ne za ovo,pa eto ako ima netko volje,zamolio bih i vas da napravite isto. :)

Pa skupljeno je već 600k kuna, šta će više?

13 godina
neaktivan

ne znam zašto se toliko forsira političko uhičenje bandića a slabo se spominju stanovi, šume, umjetnine i sve što je iskriminalio već.

istraga je trajala koliko je i nije to sad preko noći došlo, pa ne znam koliko se o tajmingu može sa sigurnošću govoriti.

a jedino gdje se mogu složiti je da ih ima još koji bi mogli biti optuženi a nisu.

no tko zna koga se prati i snima da nas opet ugodno iznenade kao s bandićem i sličnima.

16 godina
kizo2703 kaže...
..

Nije dan nakon, pošto nije dobio ni priliku zasjesti u sedlo - odma su mu skinuli gaće i naprčili ga.

Tek je danas javno objavljeno rješenje, i tek je danas on trebao na sudu dobiti rješenje i ''slobodne ruke'', ali, koje je odma ''poklopljeno'' novim pritvorom.

Kaj nije jasno? USKOK samo fino ''porcionira'' istragu. Opet će izać za mjesec dana, opet dobit zabranu rada i onda, kad opet krene ''delat'', kuhat grah ili koji već kuac, dobit će sljedeću optužnicu i sljedeći slobodan prijevoz u Remetinec.

I to bez obzira ko bio na vlasti - ni HDZ mu sigurno neće pomoći, jer pikira i njihovo stado, a to se ne smije dopustiti.

- blazing saddles, malo vazelina za hemeroide jer kažu da su zatvorske klupice hladne a i sedlo/fotelja nažulja..

- mi smo majstori spajanja datuma, (praznici) ali ovo je ipak sudstvo, uskok.. nije da oni gledaju timing? (naravno da je.. ali formalno ne smije biti).

- gle, kuhal je grah ovaj vikend, to je opasna djelatnost. Nedavno se bratimio s Čačićem, pozicija je ocijenila da je opasno dati mu više vremena.. a opozicija nema šanse u ZGu pa nije nemoguće neka nakaradna 'koalicija'.. ako su to planirali, tad ih je mali čudnovati dječarac preduhitrio. Došlo iz dupeta u ... (nije). Tko zna, bit će zanimljivo za desetak godina čitati belatristiku i tako to..

16 godina
neaktivan
ihush kaže...

- blazing saddles, malo vazelina za hemeroide jer kažu da su zatvorske klupice hladne a i sedlo/fotelja nažulja..

- mi smo majstori spajanja datuma, (praznici) ali ovo je ipak sudstvo, uskok.. nije da oni gledaju timing? (naravno da je.. ali formalno ne smije biti).

- gle, kuhal je grah ovaj vikend, to je opasna djelatnost. Nedavno se bratimio s Čačićem, pozicija je ocijenila da je opasno dati mu više vremena.. a opozicija nema šanse u ZGu pa nije nemoguće neka nakaradna 'koalicija'.. ako su to planirali, tad ih je mali čudnovati dječarac preduhitrio. Došlo iz dupeta u ... (nije). Tko zna, bit će zanimljivo za desetak godina čitati belatristiku i tako to..

Jel mu netko kriv kaj već godinama zaziva: ''nek institucije rade svoj posao'' i ''ja imam 300 kaznenih prijava''?

E, pa sad institucije rade po tim kaznenim prijavama!

Imaš li dokaze da su tu upleteni vladajući (ili oporba)?! Ako imaš, podjeli s nama (i svijetom) - ko zna, možda dobiješ Pulitzera!

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
12 godina
neaktivan
pirireis kaže...

ne znam zašto se toliko forsira političko uhičenje bandića a slabo se spominju stanovi, šume, umjetnine i sve što je iskriminalio već.

istraga je trajala koliko je i nije to sad preko noći došlo, pa ne znam koliko se o tajmingu može sa sigurnošću govoriti.

a jedino gdje se mogu složiti je da ih ima još koji bi mogli biti optuženi a nisu.

no tko zna koga se prati i snima da nas opet ugodno iznenade kao s bandićem i sličnima.

Bilo je neki dan objavljeno da Bandić osim stana/garaže u Bužanovoj i vikendice u Samoboru ima još 3 stana/garaže u ZG koja nisu bila nigdje prijavljena na njega ili suprugu! + šuma i pašnjak kod Samobora.

Svi smo mi djeca i igračke su nam od presudne važnosti za očuvanje duhovnog zdravlja.
16 godina
kizo2703 kaže...
..

Imaš li dokaze da su tu upleteni vladajući (ili oporba)?! Ako imaš, podjeli s nama (i svijetom) - ko zna, možda dobiješ Pulitzera!

-naravno da nisu upleteni... kipeke dobiju podobni, ne oni koji trkeljaju činjenice. Ja (da sam novinar) bi rađe naganjao zlatne kune..

Kak se zove onaj band, kad naš brod tone, tone..  -mene samo intrigira kako će se ta (ne)umješanost manifestirati u idućim danima dolazi vrijeme jaglaca, pa izbora... a zainteresirani par plesača (o)pozicije još uči plesne korake (ko brucoši za mandrilu..).

veliki bebač kaže...
..

Bilo je neki dan objavljeno da Bandić osim stana/garaže u Bužanovoj i vikendice u Samoboru ima još 3 stana/garaže u ZG koja nisu bila nigdje prijavljena na njega ili suprugu! + šuma i pašnjak kod Samobora.

-sad, nije da ne vjerujem izvorima ili da mislim da se sherif od laništa nije potkožio.. ali, i ja imam nekoliko stanova koji ne glase na mene, podno Srđa, Pantovčaka.. sve to je 'moje', samo nije na moje ime.. Pa se pitam, ŠBBKBB... timing, slučajnost, institucije koje rade svoj posao (ali samo prema zadanom rasporedu i imeniku..). Neka, sve počinje prvim korakom, a dokazi ili ostali koračići (recimo ovako, njegovi susedi.. jer nije da on sam na bregima ima viksu ili stan koji visi u zraku bez susjednih stanova..) će možda doći. Šteta, jer navijam za sistem koji radi, ne koji kerberski grize kad gazda kaže. Nisam za sistem u kojem su krvi samo protivnici. Prije sam za ono da su krivci krivi, al to je Dudekizam/utopizam, izam...

13 godina
protjeran

da li nas promocija plus opet laže?

najnovije ankete govore drugačije narod.hr, agencija 2x1

s obzirom da se na posljednjem kontra prosvjedu skupilo 5.000 građana na strani branitelja (a među njima i hrvatska mučenica vesna balenović na koju je tri puta pokušan atentat od strane korumpiranih liječnika, a sve po nalogu političkih moćnika umiješanih u aferu INA), a samo 147 na strani fb udruge occupy croatia pod vodstvom anti fašistkinje mirjane mirt izvjesno je da su rezultati promocije plus (ponovno) naručeni u dnevno političke svrhe. hoće li netko odgovarati za namjerno obmanjivanje javnosti? gdje je tu pravna država? sjetimo se samo anketa u predizborno vrijeme u kojima je objavljeno kako zampovac ima 80% glasova, a znamo kako je završio. oni koji javno lažu i obmanjuju javnost moraju bit sankcionirani bez obzira što su produžena ruka vlasti.

fb anti fašistkinja mirjana mirt u akciji fb anti fašistkinja mirjana mirt u akciji
hrvatska heroina i moralna vertikala vesna balenović na skupu za branitelje, a protiv antifašista hrvatska heroina i moralna vertikala vesna balenović na skupu za branitelje, a protiv antifašista
Po mudrosti Nestor, po genijalnosti Sokrat, po umjetnosti Vergilije. Zemlja pokriva, narod plače, Olimp ga ima
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 14:47 (glagoljica).
17 godina

Sta jest jest, ti si puno tolerantnija osoba od mene (nas).

Ti toleriras i HDZ i ustase, naciste, klerofasiste...

Ti cak ides i dalje od puke tolerancije, pa ih i podrzavas! Ti prihvacas svaku razlicitost, svaka ti cast!

Ja na zalost ne mogu bit tolerantan kao ti. 

A od uvijek sam htio biti rame uz rame Glogoskom, poljubiti prsten Bozanicu, pokloniti se spomeniku Tudmanu...

Na zalost, to ce ostati samo moj san, a zivjet cu netolerirajuci takve. Znam da je to lose ali ne mogu, jace je od mene...ta mrznja...

- Psiho246
13 godina
protjeran

po toleranciji se vidi mudrost čovjeka - stara izreka.

na izbore ne izlazim 20 godina i ne držim stranu nikome.

"Netko je jednom rekao da će fašisti budućnosti biti žestoki anti-fašisti" - mislim da je baš u toj izjavi razlog zašto me ne peče savjest što nisam za antifašizam kakav nam nudi gđa mirt i oni koji je drže kao lutku na koncu (pusić, milanović, itd). nevjerojatno. biti protiv antifašizma a ne osjećati se krivim. kako je to uopće moguće? je li vesna balenović fašistkinja? a pusićka npr. antifašistkinja?

Po mudrosti Nestor, po genijalnosti Sokrat, po umjetnosti Vergilije. Zemlja pokriva, narod plače, Olimp ga ima
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 15:31 (glagoljica).
13 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Sta jest jest, ti si puno tolerantnija osoba od mene (nas).

Ti toleriras i HDZ i ustase, naciste, klerofasiste...

Ti cak ides i dalje od puke tolerancije, pa ih i podrzavas! Ti prihvacas svaku razlicitost, svaka ti cast!

Ja na zalost ne mogu bit tolerantan kao ti. 

A od uvijek sam htio biti rame uz rame Glogoskom, poljubiti prsten Bozanicu, pokloniti se spomeniku Tudmanu...

Na zalost, to ce ostati samo moj san, a zivjet cu netolerirajuci takve. Znam da je to lose ali ne mogu, jace je od mene...ta mrznja...

kad smo već kod tolerancije mene je uvijek fascinarala ljubav ustaša i tih ultraša prema vjeri i katolicizmu, a s druge strane mržnja prema židovima.

taj bizarni gorko-slatki odnos je isto stvar tolerancije nekakve čudne.

zašto? pa ako obožavaš vjeru kojoj je ne samo temelj židovstvo, već i glavni glumac u toj priči, onda moraš biti ultra tolerantan da to zanemaruješ dok se klanjaš i poklanjaš.

taj paradoks se rijetko spominje čak i danas kada crkva nije toliko utjecajna, premda je, barem meni, jedan od zanimljivijih fenomena.

mislim da nema potrebe da sad iznosim detalje u vezi toga jer se sve zna, pitanje je samo zašto nikad nitko ne pita te likove kako je to moguće spojiti?

ali one rijetke obrazovanije jer ta populacija ustašluka je uglavnom poprilično zatupljena inače ne bi mogli takvo nešto uopće podržavati.

iako, ovi pametniji niti vjeruju u te ideale već ih samo koriste da ovladaju tim neobrazovanim pukom. sad mi padne bandić na pamet koji je evo gledam spojio nešto poput čika hiće kad kaže da je i socijalan i nacionalan te nadasve religiozan. baš kao što je hićina stranka nekako bila puna svega.

btw, osobno imam nizak prag tolerancije i prema židovskoj politici i prema crkvenoj korporaciji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 15:43 (pirireis).
13 godina
glagoljica kaže...

da li nas promocija plus opet laže?

najnovije ankete govore drugačije narod.hr, agencija 2x1

s obzirom da se na posljednjem kontra prosvjedu skupilo 5.000 građana na strani branitelja (a među njima i hrvatska mučenica vesna balenović na koju je tri puta pokušan atentat od strane korumpiranih liječnika, a sve po nalogu političkih moćnika umiješanih u aferu INA), a samo 147 na strani fb udruge occupy croatia pod vodstvom anti fašistkinje mirjane mirt izvjesno je da su rezultati promocije plus (ponovno) naručeni u dnevno političke svrhe. hoće li netko odgovarati za namjerno obmanjivanje javnosti? gdje je tu pravna država? sjetimo se samo anketa u predizborno vrijeme u kojima je objavljeno kako zampovac ima 80% glasova, a znamo kako je završio. oni koji javno lažu i obmanjuju javnost moraju bit sankcionirani bez obzira što su produžena ruka vlasti.

E moj šekspire.. Prva anketa je anketa dotičnog web portala, ne može se usporediti sa ispitivanjima koja imaju ozbiljnije uzorkovanje. Druga anketa ostavlja dojam kao da je ozbiljnije odrađena, no ista tvrtka je nedavno radila anketu prema kojoj hdz podupire 36,1% ispitanika, a sdp 16,9% - takve brojke nećeš naći ni u mokrim snovima najzadrtijih desničara. Uz to, anketa promocije plus ima drugačiju skalu ocjenjivanja, tj. skalu odgovora - no, i za tu anketu su podaci o provođenju jako siromašni.

Mi smo ionako statistički nepismen narod, donedavno na tim istraživanjima nije pisao ni N. Nek' svi prikažu kako su točno stratificirali uzorak po županijama (broj ispitanika po županiji), te spol i dobne skupine, u koje vrijeme su zvali (ako je riječ o tel. anketi) itd..

@ pirireis

mislim da tu nema puno opcija: ili lažu do iznemoglosti ili se pale na kognitivnu disonancu, ne vidim treće

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 16:49 (ElektričnaOvca).
15 godina
ElektričnaOvca kaže...

E moj šekspire.. Prva anketa je anketa dotičnog web portala, ne može se usporediti sa ispitivanjima koja imaju ozbiljnije uzorkovanje. Druga anketa ostavlja dojam kao da je ozbiljnije odrađena, no ista tvrtka je nedavno radila anketu prema kojoj hdz podupire 36,1% ispitanika, a sdp 16,9% - takve brojke nećeš naći ni u mokrim snovima najzadrtijih desničara. Uz to, anketa promocije plus ima drugačiju skalu ocjenjivanja, tj. skalu odgovora - no, i za tu anketu su podaci o provođenju jako siromašni.

Mi smo ionako statistički nepismen narod, donedavno na tim istraživanjima nije pisao ni N. Nek' svi prikažu kako su točno stratificirali uzorak po županijama (broj ispitanika po županiji), te spol i dobne skupine, u koje vrijeme su zvali (ako je riječ o tel. anketi) itd..

Ne znam po kojoj logici ali mene doma stalno zovu za raznorazne ankete. Imam osjećaj da unesu u baze ljude koji se javljaju na telefon i oderi po njima. Uglavnom ih otpilim jer mi se stvarno više neda gubiti vrijeme na ankete. Supruga ih ponekad opako zatrola.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
ihush kaže...
kizo2703 kaže...
..

-naravno da nisu upleteni... kipeke dobiju podobni, ne oni koji trkeljaju činjenice. Ja (da sam novinar) bi rađe naganjao zlatne kune..

Kak se zove onaj band, kad naš brod tone, tone..  -mene samo intrigira kako će se ta (ne)umješanost manifestirati u idućim danima dolazi vrijeme jaglaca, pa izbora... a zainteresirani par plesača (o)pozicije još uči plesne korake (ko brucoši za mandrilu..).

veliki bebač kaže...
..

-sad, nije da ne vjerujem izvorima ili da mislim da se sherif od laništa nije potkožio.. ali, i ja imam nekoliko stanova koji ne glase na mene, podno Srđa, Pantovčaka.. sve to je 'moje', samo nije na moje ime.. Pa se pitam, ŠBBKBB... timing, slučajnost, institucije koje rade svoj posao (ali samo prema zadanom rasporedu i imeniku..). Neka, sve počinje prvim korakom, a dokazi ili ostali koračići (recimo ovako, njegovi susedi.. jer nije da on sam na bregima ima viksu ili stan koji visi u zraku bez susjednih stanova..) će možda doći. Šteta, jer navijam za sistem koji radi, ne koji kerberski grize kad gazda kaže. Nisam za sistem u kojem su krvi samo protivnici. Prije sam za ono da su krivci krivi, al to je Dudekizam/utopizam, izam...

To kaj mi u hrvatskoj imamo sad, to je klasičan cirkus prve klase na kubik, pa to onda i zaslužuje cirkusni odgovor.Crveni sumanuti SDP jurišnici prvo moraju Bandiča onemogučit na sve moguče načine, ali sad su napravili još veči cirkus pa če bit gradonačelnik iz zatvora.

Neko je nedavno dobro rekel, da nam je pravosuđe retardirano i uz to gospoda rade po naruđbi. Nema druge Bandič je očito kriv za sve kao i u slučaju Sanadera,  dakle SDP vudri po Bandiču jer to nam je jedino i preostalo ovak i onak gubimo izbore.

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 23:57 (rambox).
13 godina
mario.L_hr kaže...

Ne znam po kojoj logici ali mene doma stalno zovu za raznorazne ankete. Imam osjećaj da unesu u baze ljude koji se javljaju na telefon i oderi po njima. Uglavnom ih otpilim jer mi se stvarno više neda gubiti vrijeme na ankete. Supruga ih ponekad opako zatrola.

Imaju brdo različitih anketa, a sada ima i dosta različitih tvrtki koje se time bave - i mene zovu često, kombinacija promotivnih i istraživačkih; na kraju ispadne da imam fiksni samo da njih čujem, mislim da ću ukinuti taj fiksni sad kad sam i svoju staru nafurio na vacap i skajp :P. Mislim da sam jednom to spominjao ovdje - možeš im reći da te izbrišu iz baze i da te ne zovu više, barem je prije to funkcioniralo.

17 godina
neaktivan

http://www.index.hr/vijesti/clanak/vlahusic-neka-se-ocituje-europska-komisija-onda-cu-komentirati-slucaj/806685.aspx

Vlahušić nije htio komentirati Indexov članak, tek je rekao kako može nešto reći tek kad Europska komisija uputi službenu notu da ''građani nemaju pravo birati koga god hoće.''

''Kad Europska komisija uputi službenu notu da građani Dubrovnika nemaju pravo sukladno hrvatskim zakonima izabrati nekoga za gradonačelnika, ja ću na to odgovoriti. Do tad ne želim komentirati'', rekao je Vlahušić.

Nit hrvatski građani imaju pravo birati koga god hoće (iako je taj zakon preblag prema određenim skupinama osuđenika i javnih nastupatelja (onaj Švarc SSovac iz Zagorja)), nit pravila EK govore o tome.

EK samo neće dati novac svakome, dok to ne znači da uskraćuju pravo Apsurdistanu da bira Hiću, Gadafija ili Artura Pendragonskog.

Iako nema isključivog i nedvosmislenog pravorijeka ima li on pravo ili nema na te fondove (jer nisam vičan vjerovati Indexu na riječ), hrvatski političar - Pero Kontroverza - i dalje dokazuje da nema sposobnosti razlučivati korelacije, kauzacije, uzročno-posljedične veze, snalaženje u prostoru i vremenu, praćenje vremenske lente i ostalih pravila i regula životno-logične nauke.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina

Neki dan izašlo u Narodnim Novinama:

ZAKON O DOPUNI ZAKONA O REPREZENTATIVNOSTI UDRUGA POSLODAVACA I SINDIKATA

Članak 1.

U Zakonu o reprezentativnosti udruga poslodavaca i sindikata (»Narodne novine«, br. 93/14.) u članku 13. stavku 1. iza riječi: »propisu« dodaju se riječi: »i kojima se sredstva za plaće zaposlenih u javnim ustanovama osiguravaju iz sredstava Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje«.

Sva sreća da živimo u socijalnoj državi, pa možemo uzimati od zdravstva svima, da bi dali za plaće državnim službenicima.

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 8:43 (Veliki Brat).
12 godina
neaktivan

Glagoljica navodi neke ankete, evo kak se to radi.

Ako ti se ne sviđaju rezultati ankete naručiš svoju! RTLova anketa navodi da večina ljudi ne podržava braniteljski prosvjed u Savskoj, pa Glogoški iznosi drugu anketu di ih podržava ~54%, ne podržava ~39%. 

17 godina
neaktivan

Dođu ti tri iz stranačke vojske autohtone stranke prava na vrata svi u crnom, jednom viri drška pištolja ispod jakne i pitaju: 

-Nego dečko, jel tako da ti podržavaš prosvjed branitelja?

I polako gurne čizmu između vrata i štoka...

Ti klimneš glavom.

-A i tvoj brat također?

-klim, klim

-Piši Franjoj još dvojica, ne znam što oni s RTL-a pričaju...100% ispitanika nas podržava.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 11:11 (BlackDog22).
12 godina
veliki bebač kaže...

Ako ti se ne sviđaju rezultati ankete naručiš svoju! RTLova anketa navodi da večina ljudi ne podržava braniteljski prosvjed u Savskoj, pa Glogoški iznosi drugu anketu di ih podržava ~54%, ne podržava ~39%. 

ankete se rade po narudžbi, a kod naših medija (bilo lijevih ili desnih, sasvim svejedno jer je to sve odavno postala ista kaljuža) već odavno je gazdino mišljenje glavni kriterij, ne tamo neka objektivnost ili novinarski uzusi, pa se onda u smjeru klimanja gazdine glavurde piše, naručuju ankete i provode zaključci

lako je za ove ankete oko niškoristi gluparija poput tog prosvjeda, pizdarija nastane kad pukneš anketu par sati prije izbora, pa onda drugi dan moraš crvenit i objašnjavat zašto ankete nisu ni približno točne

16 godina
veliki bebač kaže...

Pogledaj koja je agencija provodila anketu. Radi se i 2x1 komunikacije, to je praktički hdz-ova agencija, pa mislim da rezultate te ankete možemo slobodno odbaciti kao vjerodostojne.

17 godina

'as ti krvi, uhljebi dobili otkaz - link

Šok i nevjerica.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice