Očito je (opet!) došlo vrijeme za lock teme i hlađenje. ://
od petka.. al MODovi su na skijanju. trigger: ustaša, četnik Hitler.. možda pomogne.
od petka.. al MODovi su na skijanju. trigger: ustaša, četnik Hitler.. možda pomogne.
Odakle ti ta glupost? Time sam i sam kriminalac?
Hoćeš do kuće? Svjedoka koji su vidjeli što i kako? Misliš da je to rijedak slučaj?
Misliš da je domovinski rat bio samo skup lijepih stvari s naše strane?
Niti jedna vojska u povijesti nije bez mana i mrlja, tako ni naša ni prije ni nakon oslobođenja. To prvo treba prihvatiti.
kakva glupost? ne prijavljuješ kriminal. kao da vidiš da nekog siluju, odeš i šutiš.
prihvaćam da ima mrlja, naravno. ali ne prihvaćam masovnu pljuvačinu i optuživanje zbog nekoliko njih koji su se bavili kriminalom.
Naravno da ne prijavljujem kriminal kad ga i sama država podržava, kao ovo sa šatorašima.
Kao ni s brdo stvari koje nisu riješene iz rata. Ne samo prema srbima nego i s nama - krive odluke, mrtve koji su danas trebali biti s nama "jer se netko zaigrao" i slično.
A masovne pljuvačine nisam nikad ni čuo ni vidio, pa tako ni danas.
Kaj si propustil zadnje dvije-tri stranice? Ima svega, osim Hitlera. A ni do njega nismo daleko, kak mi se čini.
Ajde pogodite tko je ovaj? Hint: osnivač mladeži HDZ-a u Varaždinu!od petka.. al MODovi su na skijanju. trigger: ustaša, četnik Hitler.. možda pomogne.
Kaj si propustil zadnje dvije-tri stranice? Ima svega, osim Hitlera. A ni do njega nismo daleko, kak mi se čini.
Ajde pogodite tko je ovaj? Hint: osnivač mladeži HDZ-a u Varaždinu!
Velimir Bujanec :D
Ajmo se malo vratiti do predsjednice. Nitko nije prokomentirao ovu vijest. Samoinicijativa ili nešto treće?
Ajmo se malo vratiti do predsjednice. Nitko nije prokomentirao ovu vijest. Samoinicijativa ili nešto treće?
Očito zna ''nešto'' bitno.
Ili ima ''nešto'' s čim je uspio zadržati posao. Nikad ne znaš.
Ili je samo čovjek za sva vremena i sve sisteme. Pravi, uzoriti Rvat.
ma zašto? zbog ova tri trola? samo njih treba poslat na hlađenje, recimo na sibir ili di se već okuplja fašistička bagra.
unazad 10 strana imamo vrlo civiliziranu raspravu, a osim ovih "nisam ja ustaša kunem ti se slovom U" koji samo vrijeđaju zdrav razum, nema nekog razloga da tema ode pod lock.
kao da istučeš cijeli razred jer je neki sivonja naravio glupost.
ma zašto? zbog ova tri trola? samo njih treba poslat na hlađenje, recimo na sibir ili di se već okuplja fašistička bagra.
unazad 10 strana imamo vrlo civiliziranu raspravu, a osim ovih "nisam ja ustaša kunem ti se slovom U" koji samo vrijeđaju zdrav razum, nema nekog razloga da tema ode pod lock.
Ma dobro, nisam ni mislil baš doslovno, više da namamim još nekog. 
Staviš ih na Ignore kad ti dosade, pa nek uživaju lupati ti TD-ove. Ja imam nekog tajnog obožavatelja, nije napisal ništa, ali uredno klika na TD. 

- bit će neki s crno/bijelih slika.. (neću pitati, zašto su C/B?... al me ipak kopka). Možeš na stvar gledati ovako, bolje da lupa palčeve nego da ti šalje cvijeće.
- bit će neki s crno/bijelih slika.. (neću pitati, zašto su C/B?... al me ipak kopka). Možeš na stvar gledati ovako, bolje da lupa palčeve nego da ti šalje cvijeće.
ili da se možda rukuje....
... Ličan? (Kizoooo! bjež' !!!!).
... Ličan? (Kizoooo! bjež' !!!!).
Može probat
Ali može i ostat bez te ruke .... 
Može probat
Ali može i ostat bez te ruke .... 
Zašto tako grubo na "prijateljsku" gestu?
zašto? zato što tolerantno trpim ovakvo bezrazložno vrijeđanje?
odakle ti ta mržnja? tko ti je to usadio? od vas mlađih samo agresija i vrijeđanje. frustracije?
Zašto tako grubo na "prijateljsku" gestu?
Nikad ne znaš šta se može dogoditi kad guraš ruku na mračna mjesta. 
Ljudi nema vam u ovom našem ekosustavu sreće. Cijeli kod bi trebalo nakucat na novo. Centar za notifikacije je još zabrljavljen u kodu prije 60g. 4 milijuna korisnika ne dobija točnu notifikaciju ili se isporučuju krivim korisnicima u državi.
Totalna fragmentacija. Svaka budala bez autorizacije postavi na store app-šator i podmeće trojanca.
Cloud umjesto da ulijeva nadu i sprovodi duhovnu nebesko-cloudsku obnovu, u potpunosti briše podatke ,te i on šalje krive notifikacije sa oltaroposlužitelja.
Sa druge strane fluidnost trenutne garniture je skandalozna. Sve puca od laga i smrzavanja.
Najbolje bi vam bilo isključit u potpunosti data trafic i koristit obične pozive sa najužom obitelji, te sa pokojim švercerom duhana i poljoprivrednikom kod kojeg ćete se ogrebati za tikvice, pomidore i krumpire.
Peč ili ažuriranje je neizvedivo. Samo u rijetkim trenucima ,kao sada Grčka...peč 1.09.8. Hard reset je jedina opcija za nas i to asteroid.
Ljudi nema vam u ovom našem ekosustavu sreće. Cijeli kod bi trebalo nakucat na novo. Centar za notifikacije je još zabrljavljen u kodu prije 60g. 4 milijuna korisnika ne dobija točnu notifikaciju ili se isporučuju krivim korisnicima u državi.
Totalna fragmentacija. Svaka budala bez autorizacije postavi na store app-šator i podmeće trojanca.
Cloud umjesto da ulijeva nadu i sprovodi duhovnu nebesko-cloudsku obnovu, u potpunosti briše podatke ,te i on šalje krive notifikacije sa oltaroposlužitelja.
Sa druge strane fluidnost trenutne garniture je skandalozna. Sve puca od laga i smrzavanja.
Najbolje bi vam bilo isključit u potpunosti data trafic i koristit obične pozive sa najužom obitelji, te sa pokojim švercerom duhana i poljoprivrednikom kod kojeg ćete se ogrebati za tikvice, pomidore i krumpire.
Peč ili ažuriranje je neizvedivo. Samo u rijetkim trenucima ,kao sada Grčka...peč 1.09.8. Hard reset je jedina opcija za nas i to asteroid.
Treba ovdje hitno jedan reflektivni DDoS i dobar firewall na strani korisnika.
.... u međuvremenu u susjednoj BIH tolerancija na djelu: http://www.klix.ba/vijesti/bih/ante-prvi-put-na-starom-mostu-uklopio-sam-se/150220126
E sad bi bio fazon da oženi muslimanku i da kaže da je sve to govorio kako bi skrenuo pozornost na opasnost od podjela i mržnje prema drugačijem.
kao da istučeš cijeli razred jer je neki sivonja naravio glupost.
Tebi se očito sve u životu svodi na ustaše, fašiste, komuniste i ostalu bagru. Žalosno, šta da kažem...
...
Tebi se očito sve u životu svodi na ustaše, fašiste, komuniste i ostalu bagru. Žalosno, šta da kažem...
Pa prouči malo minuli rad forumaša prije ovakvih padobranskih uleta.
.... u međuvremenu u susjednoj BIH tolerancija na djelu: http://www.klix.ba/vijesti/bih/ante-prvi-put-na-starom-mostu-uklopio-sam-se/150220126
E sad bi bio fazon da oženi muslimanku i da kaže da je sve to govorio kako bi skrenuo pozornost na opasnost od podjela i mržnje prema drugačijem.
To mu je zapravo bio ulet.
Negativna psihologija at work, beyotches!
Mene na ovoj fotki Bujanca najviše fascinira kako je ispao visok :D
Mene na ovoj fotki Bujanca najviše fascinira kako je ispao visok :D
Pa kad po boji kose i očiju baš i ne prolazi kod tetka Hiće.
Tako se slikalo. Morao si po nečemu pokazati da si "Uber Alles" - iznad svih jel.
Ovaj dole ti je skoro dva metra i koji cent samo je plav pa ga nema potrebe slikat odozdo. Al podrazumjeva se da je momak visok.
Errmmmmm...Herr Flick iz Alo-Alo?! Blizu?
Well, tko zna! Sve je moguće!
-----------------------------------------------
Vlada HR: ''Zaista mislimo da je netko hakirao komunikacije u Uredu predsjednice''