Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.272.140
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
mario.L_hr kaže...

Ne mislim da je taj problem uopće moguće riješiti. Onome tko ga uspije riješiti trebalo bi dati Nobelovu nagradu ili ga proglasiti doživotnim premijerom RH.

Naravno da nije - ali je sebi osigurao ''vječnu'' vlast, s povremenim prekidima, kad šutljivoj većini dopiydi pa ode na biračka mjesta i skine ih s vlasti.

Vrlo brzo se ''jedina prava'' stranka konsolidira i zapali svoju najvjerniju publiku i igra se ponavlja, unedogled.

Old Iggy kaže...

Sve je moguće riješiti. Nažalost, SDP je imao priliku u startu pa ju je propustio.

Treba napraviti gadne rezove svuda, prekinuti s politikom "kvaziizbora" (monetizacija, vađenje nafte iz Jadrana i slično) - država mora preuzeti vlast, ne ulica "đesbijodevedesetprve".

Nažalost, nije. Svjedoci smo da već i generacija rođena nakon rata svugdje vidi četnike, udbaše, jugofile ..... you name it.

Niti HDZ više ne može zaustaviti, a još malo pa neće moći ni kontrolirati monstruma kojeg su stvorili.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 21:17 (kizo2703).
18 godina
kizo2703 kaže...

Old Iggy kaže...

Sve je moguće riješiti. Nažalost, SDP je imao priliku u startu pa ju je propustio.

Treba napraviti gadne rezove svuda, prekinuti s politikom "kvaziizbora" (monetizacija, vađenje nafte iz Jadrana i slično) - država mora preuzeti vlast, ne ulica "đesbijodevedesetprve".

Nažalost, nije. Svjedoci mo da već i generacija rođena nakon rata svugdje vidi četnike, udbaše, jugofile ..... you name it.

Niti HDZ više ne može zaustaviti, a još malo pa neće moći ni kontrolirati monstruma kojeg su stvorili.

Nitko normalan ne vidi više nigdje nikakve četnike, udbaše, jugofile. To su priče za malu djecu.

Ima zadrtih (prvenstveno odgojem i okolinom), no takvih je malo. Problem je što su glasni.

A čim HDZ dođe na vlast i ovi će se povući, ne brini, kao i nakon rive.

16 godina

Problem je sto su i ovi sto svuda vide ustaše i rvatine glasni. Umjesto da začepe i jedni i drugi.

Potpis!
15 godina
neaktivan

"Moja retorika koja je samo iskazivanje domoljublja, poštovanja prema Domovinskom ratu i braniteljima, ukazuje na to da moramo početi s 'drugim Domovinskim ratom', u kojem ćemo se boriti za svako radno mjesto, za svako neobrađeno polje i za svakog mladića i djevojku koji žele napustiti Hrvatsku", rekao je Karamarko. Dodao je da će s tom "radikalnom retorikom" nastaviti, jer je HDZ s njom pobijedio posljednjih godina na svim izborima.

Jel ovaj karamarko normalan? Pa rat 41 jos nije završija, od 91 također traje, a on bi u jos jedan.

16 godina
Zajeb kaže...

"Moja retorika koja je samo iskazivanje domoljublja, poštovanja prema Domovinskom ratu i braniteljima, ukazuje na to da moramo početi s 'drugim Domovinskim ratom', u kojem ćemo se boriti za svako radno mjesto, za svako neobrađeno polje i za svakog mladića i djevojku koji žele napustiti Hrvatsku", rekao je Karamarko. Dodao je da će s tom "radikalnom retorikom" nastaviti, jer je HDZ s njom pobijedio posljednjih godina na svim izborima.

Jel ovaj karamarko normalan? Pa rat 41 jos nije završija, od 91 također traje, a on bi u jos jedan.

Čini mi se da tebi ne ide razumijevanje. A još su ti i navodnici stavljeni.

Potpis!
17 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

Nitko normalan ne vidi više nigdje nikakve četnike, udbaše, jugofile. To su priče za malu djecu.

Ima zadrtih (prvenstveno odgojem i okolinom), no takvih je malo. Problem je što su glasni.

Normalan, normalno. Kak definirati normalno, kad je mladeži ''jedne'' stranke ovo sasvim normalno:

Ista ona mladež, koja se poredala iza precjednice nakon pobjede?! Ista ona mladež, koja se poredala iza precjednice nakon pobjede?!

18 godina
kizo2703 kaže...
Old Iggy kaže...

Normalan, normalno. Kak definirati normalno, kad je mladeži ''jedne'' stranke ovo sasvim normalno: 

Onog trenutka kad to postane normalno vrijeme je da nas kao državu zatvore u lance. Kolektivno.

17 godina

Ugledni portal dnevno.hr ekskluzivno doznaje tko je zapravo organizirao prosvjed protiv branitelja - Srbi! 

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/145551-je-li-to-moguce-ovo-je-srbija-orilo-se-medu-sramotnim-prosvjednicima-occupy-croatia-u-sredistu-zagreba.html

18 godina
Alex Mercer kaže...

Ugledni portal dnevno.hr ekskluzivno doznaje tko je zapravo organizirao prosvjed protiv branitelja - Srbi! 

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/145551-je-li-to-moguce-ovo-je-srbija-orilo-se-medu-sramotnim-prosvjednicima-occupy-croatia-u-sredistu-zagreba.html

Zrinka K.

18 godina
sudy_freak kaže...
mario.L_hr kaže...

@sudy: Koliko imaš godina? Ljudi su pronalazili svakojake izgovore da ne odu u rat. Ne poznajem nikoga tko je otišao u rat da bi se obogatio. To što su se neki okoristili ratom za vlastitu korist je drugi par rukava (nije za vraga ona stara da prilika čini lopova). Već nekoliko puta sam napisao da je napravljena greška s benificijama onih koji su učestvovali u ratu. Sad je kasno za popravke.

1992. sam godište. I što to mijenja?

Znam x primjera svoje okoline koji su "odlazili na bojište", Vukovar, Trpinja i slično.
A zapravo su ostajali u lokalnim birtijama piti.
Nije svaka sredina ista. Ti možda znaš drugačije primjere, ali situacija po slavonskim selima je upravo takva.
A ti isti, koji su na bojište otišli tek kada je trebalo "očistiti" srpske kuće, pokupiti zlatninu, ručne radove i ostala ostavljena bogatstva dobivaju pune ratne mirovine.

A zakaj ti sad spominješ takve primjere, pa "loših ili bezvrjednih/na tuđu štetu" ima posvuda, bilo na ratištu ili u bolnici/doktori ili u Crkvi itd.To kaj su jedni bili samo zabušanti za svoju korist, to ne umanjuje činjenicu da je velika večina branitelja, samo časno branila svoju zemlju od razne domače ili uvozne poremečene gamadi.

Eto recimo legendarni Blago Zadro i njegova ekipa, i svi ostali normalni branitelji to treba svako malo ponavljat da se nikad ne zaboravi.

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 19:06 (rambox).
16 godina
Old Iggy kaže...
Ezio kaže...

Čuj ovog. "Išli su u rat radi bogaćenja". 92. godište. Upravo ono o čemu pričam. Generacija kojoj je u glavu usadjeno da su branitelji negativci. I to je razlog zašto je šator ispred ministarstva.

Ako sam ja bitno stariji i znam da se išlo tako, mijenja li to što na stvari?

Ne mijenja. Imas dokaze? Ako znaš ljude koji su išli u rat sa ciljem bogaćenja, znas gdje su i sto su ukrali, izvoli ih prijaviti. Zbog ovakvih koji štite ili ne ukazuju na kriminal nam i je lose. Ali nemoj generalizirati i trpati prosvjednike u kos sa kriminalcima.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 18:50 (Ezio).
18 godina
Ezio kaže...
Old Iggy kaže...

Ne mijenja. Imas dokaze?

Imam. Među ostalim i kuću u obitelji u zadarskom zaleđu. I ljude za koje znam što su i kako, postrojba itd.

BTW, srbi sačuvali, naši krali.

Dalje?

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 18:56 (Old Iggy).
16 godina
Old Iggy kaže...
Ezio kaže...
Old Iggy kaže...

Ne mijenja. Imas dokaze?

Imam. Među ostalim i kuću u obitelji u zadarskom zaleđu. I ljude za koje znam što su i kako, postrojba itd.

Dalje?

Zašto ih ne prijaviš?

Potpis!
17 godina
Ezio kaže...
Old Iggy kaže...
Ezio kaže...
Old Iggy kaže...

Ne mijenja. Imas dokaze?

Dalje?

Zašto ih ne prijaviš?

Baš me zanima zašto si se baš ti zauzeo za te šatoraše.

Jer koliko vidim branitelj nisi,ili trolaš po forumu ili je nešt drugo u pitanju

11 godina
neaktivan

Vjerojatno mu rođak strinine tete branitelj,pa brani obitelj na forumu,teoretski sad je i on branitelj jer brani familiju.

18 godina
Ezio kaže...
Old Iggy kaže...

Dalje?

Zašto ih ne prijaviš?

Da vidim zašto... Hmmmm... Kome da to prijavim? Nakon toga mogu očekivati kuću u zrak / auto u dim / batina djeci i ženi?

Ti si novi ovdje?

12 godina
protjeran

Kruha i igara  !   Kruha baš i nema ali igre dogurale do 1556 stranica.   Neka tema o gospodarstvu ili zapošljavanju nedođe ni na stoti dio toga....

18 godina
bunkermax kaže...

Kruha i igara  !   Kruha baš i nema ali igre dogurale do 1556 stranica.   Neka tema o gospodarstvu ili zapošljavanju nedođe ni na stoti dio toga....

Kad se ova tema riješi, realno mogu krenuti ostale. Nažalost smo takva država...

11 godina
neaktivan

Jel netko razmišljao da drmnemo koju rakijicu u ovoj temi?Postalo je pre depresivno.

12 godina
protjeran

Linux je rješenje  !!!

Hehhee...  Linux prodrma bolje od rakijice...

:-)

16 godina
Old Iggy kaže...
Ezio kaže...
Old Iggy kaže...

Dalje?

Zašto ih ne prijaviš?

Da vidim zašto... Hmmmm... Kome da to prijavim? Nakon toga mogu očekivati kuću u zrak / auto u dim / batina djeci i ženi?

Ti si novi ovdje?

pitanje je znaš li uopće nešto ili samo prenosiš rekla-kazala priče ili izmišljaš... ali svojim nedjelovanjem samo nanosiš štetu jer ispada da su svi branitelji kriminalci.

izgleda da smo okupatora pobijedili bogaćenjem i lokanjem po birtijama dok oni nisu pobjegli. bljesak je zapravo bio bljesak rakije, a oluja je bila oluja kuna koje su padale po braniteljima. tako ovi mladi poput sudy frika razmišljaju zahvaljujući starijima poput tebe koji pričaju bapske priče bez dokaza. i onda mediji to prenose i nanose još veću štetu. a ministarstvo branitelja šuti i šutnjom sve to podržava. i zato imamo prosvjede.

Potpis!
15 godina
Ezio kaže...
Old Iggy kaže...
Ezio kaže...
Old Iggy kaže...

Dalje?

Zašto ih ne prijaviš?

Ti si novi ovdje?

pitanje je znaš li uopće nešto ili samo prenosiš rekla-kazala priče ili izmišljaš... ali svojim nedjelovanjem samo nanosiš štetu jer ispada da su svi branitelji kriminalci.

izgleda da smo okupatora pobijedili bogaćenjem i lokanjem po birtijama dok oni nisu pobjegli. bljesak je zapravo bio bljesak rakije, a oluja je bila oluja kuna koje su padale po braniteljima. tako ovi mladi poput sudy frika razmišljaju zahvaljujući starijima poput tebe koji pričaju bapske priče bez dokaza. i onda mediji to prenose i nanose još veću štetu. a ministarstvo branitelja šuti i šutnjom sve to podržava. i zato imamo prosvjede.

Ajde više ti ohladi od sudya i prozivanja.
Već je valjda i bugovim serverima jasna tvoja... oh, neću te uvrijediti.

Hvala, živio.
Meni nemaš što više dokazivati, svaki bit teksta koji napišeš govori više o tebi.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
16 godina
neaktivan

Stvarno mi nije jasno, a i jako je žalosno i gade mi se općenito takvi ljudi, ali sada sam vidio toga puno na ovoj temi koji pljuju po HDZ-u ili SDP-u kuneći se u ono drugo, postavljajući slike Jugoslavije ili NDH, kuneći se u lijevicu ili desnicu i u komuniste ili kapitaliste. Ma nabijem sve te desničare i ljevičare. Nije mi jasno da netko sada može reći zašto netko glasa za HDZ, a on sam glasa za SDP - pa mislim ono kakve su to gluposti. SDP je isto sranje kao i HDZ, i jedni i drugi su mentalna masturbacija i ništa drugo. Kako samo netko može pljuvati nekoga tko plače za NDH, a on sam plače za Jugoslavijom. Ma isti ste šljam svi vi što se vraćate u prošlost i živite u nacizmu, komunizmu i ostalim PM, koji se kunete Titu ili Paveliću. A i ove agresivne ultraliberale i sav ostali šljam koji dolazi s njima nabijem na k, oni će meni određivati kako ću ja živjeti i na kakvih vrijednostima želim svoju djecu odgajati. Stvarno više nema normalnih ljudi, ili se kunu u Jugoslaviju, ili u NDH ili su neki ultraliberalni hipiji kao što sam rekao. Ne znam koja je više država ostala neoštećena pa da bih tamo mogao otići, stvarno ne znam. Polako cijeli svijet a ne samo naša država odlaze u k...

E da i moj otac je branitelj, i nije ništa dobio za to. Još uvijek radi ko konj da bi nas sve prehranio i nitko mu ništa ne daje iako ga je taj rat psihički oštetio. Takvih je 90% branitelja. Prestanite pljuvat po ljudima koji su vam branili državu, i razlikujte parazite od njih.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 20:42 (nj0fra).
18 godina
Ezio kaže...
Old Iggy kaže...

Ti si novi ovdje?

Odakle ti ta glupost? Time sam i sam kriminalac?

Hoćeš do kuće? Svjedoka koji su vidjeli što i kako? Misliš da je to rijedak slučaj?

Misliš da je domovinski rat bio samo skup lijepih stvari s naše strane?

Niti jedna vojska u povijesti nije bez mana i mrlja, tako ni naša ni prije ni nakon oslobođenja. To prvo treba prihvatiti.

11 godina
neaktivan

Znam 100% tjelesnog invalida koji je nakon podizanja šatora u savskoj pred mojim očima zaplakao i rekao da ga je sramota svega što njegovi ljudi čine.

Pametnom dosta.

17 godina
neaktivan

Očito je (opet!) došlo vrijeme za lock teme i hlađenje. ://

18 godina
kizo2703 kaže...

Očito je (opet!) došlo vrijeme za lock teme i hlađenje. ://

Nemoj zezat? U ovoj temi? Nikad čuo.

13 godina
CyberPlague kaže...

Znam 100% tjelesnog invalida koji je nakon podizanja šatora u savskoj pred mojim očima zaplakao i rekao da ga je sramota svega što njegovi ljudi čine.

Pametnom dosta.

Njegovi ljudi su invalidi? HDZ? Hrvati? Južni Slaveni? Slaveni? Bijelci? Indoeuropljani? Ljudska vrsta? Zemljani?

Kad bi svi plakali radi stvari koje drugi čine, nikad ne bi prestali plakati. Mojoj mami je granata odvalila nogu dok je radila u trgovini, nikad je nisam čuo da je to spomenula osim da je boli noga pred promjenu vremena!

Edit: Ostatak noge.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 21:24 (Onjegin).
16 godina
Old Iggy kaže...
Ezio kaže...
Old Iggy kaže...

Ti si novi ovdje?

Odakle ti ta glupost? Time sam i sam kriminalac?

Hoćeš do kuće? Svjedoka koji su vidjeli što i kako? Misliš da je to rijedak slučaj?

Misliš da je domovinski rat bio samo skup lijepih stvari s naše strane?

Niti jedna vojska u povijesti nije bez mana i mrlja, tako ni naša ni prije ni nakon oslobođenja. To prvo treba prihvatiti.

kakva glupost? ne prijavljuješ kriminal. kao da vidiš da nekog siluju, odeš i šutiš.

prihvaćam da ima mrlja, naravno. ali ne prihvaćam masovnu pljuvačinu i optuživanje zbog nekoliko njih koji su se bavili kriminalom.

Potpis!
11 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
CyberPlague kaže...

Pametnom dosta.

Njegovi ljudi su invalidi? HDZ? Hrvati? Južni Slaveni? Slaveni? Bijelci? Indoeuropljani? Ljudska vrsta? Zemljani?

Kad bi svi plakali radi stvari koje drugi čine, nikad ne bi prestali plakati. Mojoj mami je granata odvalila nogu dok je radila u trgovini, nikad je nisam čuo da je to spomenula osim da je boli noga pred promjenu vremena!

Edit: Ostatak noge.

Narednik je u pitanju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice