Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.304.297
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?

100% sam siguran da je to ona sama napisala. 

This space for rent!
16 godina
neaktivan
Drago kaže...

Ako se već na popisu izvukla, ovdje neće!!!

In the name of tragedy...
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Zar oni ne placaju masno nekog da im ovakve stvari pise? Pa mislim da bi to bolje napisao neko u obrtnickoj skoli za zadacnicu :D

Bi Vaso, ali on zna samo c/p stisnuti.

In the name of tragedy...
18 godina
Drago kaže...

I ona bila glava diplomacije u USA... dobro nisu i kod nas dosli uvoditi demokraciju (dronovime, ie).

Rvat katolik!
17 godina
neaktivan

Sastavak je super, točno gađa ciljanu publiku u srce. Ima sve, uspon, pad, obitelj, vuci, vile i hajduci. Ako su njeni glasači imali sumnje, sa ovom zadaćnicom je i ona isparila .... /assuming direct control!/ kao kap vode iz Rječine na lopatici staroga mlina u Martinovom Selu koji je za vrijeme stvaranja naše neovisne i ponosne Države na čelu sa doktorom Franjom Tuđmanom neumorno hranio naše branitelje. A mahovinom obrastao kotač mlina još mi je od najranijeg djetinjstva u domovini Hrvatskoj imao dvojako značenje i od njega sam naučila je da mogu neprestano mljeti bez smisla i da će ljudi klimati glavama dok god u svaku rečenicu na slučajno odabrano mjesto ubacim branitelje i Prvog Hrvatskog Predsjednika. Jednako tako taj mlin naučio me da je korisna stvar vrtjeti se u mjestu, ne ići nikamo i iznova i iznova i iznova govoriti i ponavljati iste stvari...

iddqd
18 godina

Si siguran da joj ti nisi pisao domaći?

Rvat katolik!
17 godina
badmad kaže...

..naučio me da je korisna stvar vrtjeti se u mjestu..

-prijedlog da se ovogodišnji kiklopić dodjeli badmadu (ili posudba Faranhejtičinog za slikanje).

-točno, ima sve teh.elemente tipiziranog CVa koji potencira i neka hollywoodska ostvarenja. Ima toplinu (koliko god to zvučalo blentasto.. pa se btw upitajte 'kritičari' što je to kvalitetnije npr u sapunicama kad heroina bolujući od leukemije prodaje žigice nebi li bakici ugradila novo plućno krilo.. i to mase obožavaju gutati. Toplina, pa i glupava, je ljudska, ne sterilna kao ex.Josipović koji sjedi za klavirom.. u tišini).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
badmad kaže...

Sad se moraš gurati s ihushom i Nives, oko Kiklopa.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
mario.L_hr kaže...
badmad kaže...

Sad se moraš gurati s ihushom i Nives, oko Kiklopa.

-on nek zgrabi kiklopa, dok ja blokiram Nivesicu.. svakom 'svoje' po zaslugama ili preferencijama. (anticipiram, ne, ne mora biti pametna, ne mora imati IQ našeg BDPa, kriteriji su mi sasvim drugačiji nego bi to netko naivno pomislio. Bitno da je književnica! i ima velike... oči?).

15 godina

Po ovoj tvojoj logici ti si u win-win situaciji. Nisam siguran da će badmad biti zadovoljan s takvim razvojem situacije.

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
ivan dragi kaže...

Napisao sam jako dobar post s puno statistike i linkova al me moj PC ne voli danas.

Idem plakat u wc.

E yebi ga - kad hoćeš napisati takvu kobasicu, prvo ju onda napišeš u Wordu (ili Notepadu) i onda samo dovršiš online.

TReba tužit ovaj BOL za duševne boli i nestala autorska prava!

Nije kriv BOL i ispričavam se nadležnoj službi za nejasnu konstrukciju.

Kriv je moj hardver - zapravo miš, koji ima trista botuna pa se nekad zblesavi pa mi da do znanja da ima pametnije mišljenje od mene i da je bolje da ne napišem ništa.

Inače, mislim da sam bar 150 poruka shebo na takav način, nije mi žao polutrolerskih komentara (90%), žao mi je kad posvetim večer da bi skupio neke informacije s desetak strana, pa kad nešto pametno zaključim odlučim nešto i napisat, povežem lijepo linkove, podebljam, podcrtam, stavim piechart o barchartu i barchart o piechartu, stavim razmake između odlomaka, maknem grIJeške i tipflerere i taman dođem pred kraj, pa da izvučem neki zaključak, i kresnem po mišu ćevapčićastim palcem i opiydim po nekom G16 botunu koji mi refresha stranicu ili ode "back".

*Dislaimer. Miš prepoznaje kad recimo uđem u neku igru pa prilagodi miš, dpi i botune, i to radi prilično dobro, ali ako aplikacija ostane u pozadini (alt tab ili nešto) profil ostane na toj igri pa mi poremeti sve te botune koji inače ne rade ništa pa eto doživim polusrčano živčani slom u 23.45 navečer, odem spavat nadrkan, jer šta sam 3 i pol sata čitao o nezaposlenosti mladih i školovanih u svakoj državi, šta sam uspoređivao fakultete i činjenicu da se samo kod nas nitko ne trga za najbolje studente...

18 godina
badmad kaže...

Sastavak je super, točno gađa ciljanu publiku u srce. Ima sve, uspon, pad, obitelj, vuci, vile i hajduci. Ako su njeni glasači imali sumnje, sa ovom zadaćnicom je i ona isparila ...

Točno to! Žao mi je jedino što nema komentara na stranici da ju pohvalim i kažem joj da me njen životni put od malog seoceta u Hrvatskoj do Predsjednice države podsjeća na dragog druga Tita...

Gledam te!
11 godina
neaktivan

Mene još više zanima tko je nadležni programer u vladi RH....stranica izgleda kao da je iz ''95.

17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Točno to! Žao mi je jedino što nema komentara na stranici da ju pohvalim i kažem joj da me njen životni put od malog seoceta u Hrvatskoj do Predsjednice države podsjeća na dragog druga Tita...

Samo fali neka kuhana glava (svinjska, ovčja, ljudska?!). Ups, zanemarite zadnju.

CyberPlague kaže...

Mene još više zanima tko je nadležni programer u vladi RH....stranica izgleda kao da je iz ''95.

Nema to veze s vladom, to je ured predsjednika.

Tehnologija vjerojatno i je iz 95. - 99. Yebiga, Ivo joj nije ostavio ključeve za svoju, koja je ipak ličila na nešto, pa je morala upotrijebiti Mesićevu.

Nema veze, bitno je da je blagoslovljen ured, a možda i napravljen egzorcizam.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 15:12 (kizo2703).
18 godina
moderator

Pročitao na fejsu komentar o dizajnu stranice predsjednika(ce):

Evo gdje je web bio '91!

:)

15 godina
neaktivan
CyberPlague kaže...

pa Josipovićeva je bila barem 10 puta bolja po svemu. Niti pišeju njene ovlasti, većina stranica je bez sadržaja, pa zar nisu mogli samo staru stranicu preurediti ??

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
17 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...

pa Josipovićeva je bila barem 10 puta bolja po svemu. Niti pišeju njene ovlasti, većina stranica je bez sadržaja, pa zar nisu mogli samo staru stranicu preurediti ??

Ma da, onda bi se morala i držati tih ovlasti!

14 godina
odjavljen

Išao sam baš pogledati stranicu, i stvarno je da ne velim kakva. S tom stranicom si gotov za pol sata. Pa djeca koja se uče HTML u srednjoj školi bi napravili bolju. Da li joj je stranica zaštičena? I kojem biseru je palo staviti tu plavu boju za pozadinu...

18 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...
CyberPlague kaže...

pa ne kužim vas ljudi.

to je precjednica koja se naklonjena tradicionalnim vrijednostima. sutra će se u fijakeru pojaviti na trgu. a onda ide po krunu.

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
11 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Drago kaže...

I ona bila glava diplomacije u USA... dobro nisu i kod nas dosli uvoditi demokraciju (dronovime, ie).

Još bolji je razlog zbog kojeg je izbačena s te funkcije(korištenje državne imovine u privatne svrhe)

15 godina

Prosvjednik iz Savske uhićen nakon 20 minuta

Ma jebem ti ovu državu i onoga koji ju je stvorio.

Ona bagra tamo mjesecima može raditi što im volja, žderati i lokati na račun svih nas, a čovjek koji ukazuje na kontra biva odmah uhićen.

I što je najjače, za Vlade SDP-a. Pa kad HDZ radi što hoće kad nije na vlasti... Što će tek biti kad se ta guja vrati nazad.

Sve više vidim smisao u ovoj slici.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
13 godina
neaktivan

Treba postaviti neki brojač na Internet koji otkucava do trena kada će Žulijan Asanž iz groba otkriti da je najmoćnija osoba u RH špijun koji radi za NATO, a oni njeni "savjetnici i saradnici" koje masovno uvozi iz inozemstva kako bi, tobože, zaposlila hrvatsku siromašnu mladež -špijice.

Provjerite koliko košta godina na njihovim fakultetima, kao godišnja primanja moje obitelji!

11 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Ona bagra tamo mjesecima može raditi što im volja, žderati i lokati na račun svih nas, a čovjek koji ukazuje na kontra biva odmah uhićen.

I što je najjače, za Vlade SDP-a. Pa kad HDZ radi što hoće kad nije na vlasti... Što će tek biti kad se ta guja vrati nazad.

Nekidan ja u Konzumu,a pokraj mene moj susjed,ratni invalid(opeko se juhom u menzi ''93) naručuje 4 odojka koja šalje u Savsku.
I eto danas baš čitam kako je jedan branitelj,pirotehničar stradao nagazivši na PP minu za dnevnicu od 180kn.

17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Da je umjesto gaća imao hrvatsku zastavu i na prsima natpis ''Milanović - komunjara'' umjesto "Karamarko odi doma", nitko ga (pa ni policija!) nebi taknuo, a svi bi mu klicali.

Ko mu kriv kad se ne zna prilagodit okolini.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 16:26 (kizo2703).
18 godina

Ostojić treba dati ostavku isti tren i ići na presađivanje jaja od neke curice-dontorice (i dalje će biti veća od njegovih 3 do 4 puta).

This space for rent!
17 godina
neaktivan
Drago kaže...

Ostojić treba dati ostavku isti tren i ići na presađivanje jaja od neke curice-dontorice (i dalje će biti veća od njegovih 3 do 4 puta).

Bitno da ima muda za provociranje bivšeg predsjednika. A čergari nisu njegov problem - kao da PU Zagrebačka ne spada pod MUP.

17 godina
ivan dragi kaže...
..se samo kod nas nitko ne trga za najbolje studente...

- varaš se... čekout onu neimenovanu firmu s kumovima/računalima. Naravno, dok su u pitanju poticaji 50kkn po glavi. Formula je jednostavna, uzmeš (najbolje), uz to uzmeš i zlatnu kunu (i običnu, vulgaris), izbaciš slogan s faxa na posao, s poklonjenih 50k daš plaću pripravničku recimo 3-4.500 i naravno zaposliš ih previše na zapravo nepostojećim radnim mjestima. Tad genijalci premeću papire, slažu grafikone (ne kao ti s mišem, piechartove), nešto onako bezvezno.. i čekaju otkaz, netko ga dobije za mjesec, 3, 6.. ugl cilj je do 6tog (može i malo kasnije) riješiti se dok onih 50k nije sasvim ishlapilo. Išlo je to neko vrijeme, ali nema više šjor Ive, ni Dikobraz nema nekadašnji utjecaj, kasica je prazna.. možda iz EU fonda, znaju kumovi kako se to radi. I opet ćemo imati sretne fakultetlije u još sretnijoj firmi kojoj se smiješe (zlatne) kune. Idila, perpetuum mobile.

-osim ako si mislio na to da ih netko vani obično uzme zbog pameti/posla pa posljedično i zarade (na nihovom znanju, sposobnostima..), za nešto korisnig. Tad ne, kod nas neće tako skoro, vjerojatnije nikad.

16 godina
sudy_freak kaže...

Besplatno zdravstvo, besplatno obrazovanje, socijalna sigurnost. Da li nekome treba još nešto?! Pa to danas nema ni Švedska!

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 19:45 (phoenix2003).
11 godina
neaktivan

Prvih 5 godina mandata odoše na inauguracije,govore i obećanja

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice