Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.798.894
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
phoenix2003 kaže...

Da ali srećom uvijek ćete ostati manjina i nećete proći parlamentarni prag.

Pa HDZ nije daleko od toga, koaliraju sa raznim Hrastovima, Grozdovima, Tomašićkom a kako stvari stoje dolaze na vlast. Tu su još Glavaš i dijaspora koji im daju vjetar u leđa.

Pogledaj Živi zid, oni su radikalni ljevičari i dobiti će pristojan postotak na izborima a mlohavci poput HNS-a i Laburista odlaze u zaborav.

18 godina

Ja se ludo zabavljam proteklih mjesec-dva dana.  Pošto se često nađem u situacijama gdje cirkulira veća masa nepoznatih ljudi,a prilike su takve da situacija dopušta razmjenu par neformalnih rečenica tipa "uh ova kiša, uh globalni poremećaj, uh recesija" i sl btw laprdanja, "ej,kako je,šta ima"... Uvidjevši da je rulja bila silno napaljena pred izbore i nakon njih, bezočno bi se trolovski priključio polemici.

Scenarij je uhodan, odmah nakon ofucane dvije rečenice o vremenskim neprilikama, zatrolaš jednu recesijsku i neformalna ćakula se sama prešalta na izbornu.

Naravno meni je bio gušt izabrat od desnog centra do margina ludila hčsp-kkk-i-ostali.

Kandidata lako snimiš i zabavljaš se.  Odmah nakon prognoze i recesije, jako je simpatičan onaj dio cimanja,kada ga potiho pasivno-neformalno uvjeriš da si u njegovoj momčadi. A onda spektakl...ekipa se zavergla i skoče im okretaji na turceleru u crveno. Jedan stari je bio koma...cimnem ga,a on meni...Prijateju, ovo je zadnja prilika za nas i našu djecu...pa jel ti vidiš da ovih Josipovćevaca ima preko 50%. Mi Hrvati smo ugrožena vrsta u svojoj zemlji.

Onda tu čiču potapšem po ramenu i saspem drvlje i kamenje na jugoslovenčine i komunjare.

A onda rusvaj....turceler starom lupa na 10ijada i puca blokada. Ne gasi se. Tako je prijateju, vidio sam ja odma na tebi da si naš i da si pravi domoljub.

Jedva čekam sljedeće izbore, trolanje anonimne ekipe na političkoj osnovi je najbolji zabavni program.

Lijevi kao da su posramljeni, ne dozvole se navuć tek tako...oprezni su. Naprosto ih je strah. Dok se ova prva ekipa raspi*di u roku hitno..."tako je rođo...zovi samo zovi....daj šator iz peveca da ga montiramo"

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
16 godina
ihush kaže...

- jedna (alanfordovska) ideja/pitanje... V.Sinčić bi mogao spriječiti deložaciju Josipovića-KGKice s Pantovčaka? Nebi li to bio 'normalan' rasplet u apsurdistanu?

A možda on dobije pantovčak za eksperimentalno uzgajanje konoplje.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Pogledaj Živi zid, oni su radikalni ljevičari i dobiti će pristojan postotak na izborima a mlohavci poput HNS-a i Laburista odlaze u zaborav.

Po čemu je to Živi zid radikalno lijevi? Pa Vila-Bor je rekao da nema problema sa ZDS-om. I rekao je da su oni ''vansistemski'' - u principu, ni vrit ni mimo.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
18 godina
mario.L_hr kaže...
Onjegin kaže...

Ostalo te i ne zanima, zar ne? Samo trebam reći nešto zabavno ili nešto što će naljutiti sitne duše.

Upravo suprotno. Zanima me što je za tvoju generaciju općeprihvaćen stav. Možeš to napisati i na nezabavan način.

MA nemojte se prepucavati. Šta sad ako čovjek ima ili imao neku svoju teoriju.
Znam da onjegin nije baš tipičan predstavnik svoje okolice i generacije da bi 
sve skupa strpao u isti koš. 
ontopic.
baš me zanima što će sad šatorski branitelji, hoće li i njega pitati gdje je bio devedesprve?
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/368188/Ovo-je-branitelj-koji-je-rekao-NE-prosvjedu-u-Savskoj-66.html

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
16 godina
kizo2703 kaže...

Po čemu je to Živi zid radikalno lijevi? Pa Vila-Bor je rekao da nema problema sa ZDS-om. I rekao je da su oni ''vansistemski'' - u principu, ni vrit ni mimo.

O, oni su itekako sistamski samo su im metode različite. Sistem se zove, tko prvi do saborske klupe.

overhaul kaže...

MA nemojte se prepucavati. Šta sad ako čovjek ima ili imao neku svoju teoriju.
Znam da onjegin nije baš tipičan predstavnik svoje okolice i generacije da bi 
sve skupa strpao u isti koš.

Ne prepucavam se. U par navrata, u zadnje vrijeme, sam čuo stavove onih oko 20 godina i nemalo sam iznenađen koliko briju na politiku. Da nije bilo rata (kad sam ja ušao u 20-te) bi me bolio low-IQ za politiku i političare.

16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...
phoenix2003 kaže...

Da ali srećom uvijek ćete ostati manjina i nećete proći parlamentarni prag.

Pa HDZ nije daleko od toga, koaliraju sa raznim Hrastovima, Grozdovima, Tomašićkom a kako stvari stoje dolaze na vlast. Tu su još Glavaš i dijaspora koji im daju vjetar u leđa.

Govorim o Europi, ne o Hrvatskoj. Znate li kad bi HDZ sa ovim ljudima i programom ( a da ne pominjem Sinčića) osvojio vlast u Njemačkoj, Švedskoj ili Holandiji? Nikad, naravno! Na kraju šta bi to npr. Sinčić promijenjio i da sad dođe na vlast? Ništa, jer bi mu sve bilo nezakonito i protivustavno. Jadnik bi samo ubrzao svoj put u ludnicu. Ovako, dajem mu 5 godina do ludnice.

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

O, oni su itekako sistamski samo su im metode različite. Sistem se zove, tko prvi do saborske klupe.

U par navrata, u zadnje vrijeme, sam čuo stavove onih oko 20 godina i nemalo sam iznenađen koliko briju na politiku.

Ma, zayebancija. Čim je uzeo novce od DIP-a upao je u sistem. (ako je ikad uopće iz njega ispao, s obzirom da je sistem i školstvo i studij)

I interesantno, velika većina tih klinaca brije na neko veliko Rvatstvo i ugroženost istog.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 23:01 (kizo2703).
16 godina
phoenix2003 kaže...

Govorim o Europi, ne o Hrvatskoj. Znate li kad bi HDZ sa ovim ljudima i programom ( a da ne pominjem Sinčića) osvojio vlast u Njemačkoj, Švedskoj ili Holandiji? Nikad, naravno! Na kraju šta bi to npr. Sinčić promijenjio i da sad dođe na vlast? Ništa, jer bi mu sve bilo nezakonito i protivustavno. Jadnik bi samo ubrzao svoj put u ludnicu. Ovako, dajem mu 5 godina do ludnice.

Koga nam ti preporučaš? Nema baš nekog izbora. Dični premijer je svojim odabirom suradnika i njihovim aferama te svojim nastupom potpisao kapitulaciju i prije izbora.

16 godina
kizo2703 kaže...

Ma, zayebancija. Čim je uzeo novce od DIP-a upao je u sistem. (ako je ikad uopće iz njega ispao, s obzirom da je sistem i školstvo i studij.

I interesantno, velika većina tih klinaca brije na neko veliko Rvatstvo i ugroženost istog.

Imaš i jedne i druge strane (barem od onoga što sam ja čuo) uglavnom potpuna oprečnost u stavovima. Jedino što mi pada na pamet da isto non stop slušaju doma pa im ostalo u glavi.

18 godina

Uzmimo rezime posljednjih 25 godina. Zastrašujuće zvuči ,četvrt stoljeća.  Pazite, to je ogromno vremensko razdoblje za nas male šljakere. 

Rođena djeca su sada odrasli ljudi i sa 25g neki su mame i tate. Šljakeri sa tadašnjih 40, sada se koprcaju da sa svojih 65 ugrabe 2k kn penzije + pvc bočice...neloše, šuti i drži.

Prosječni forumaš sa tadašnih 15-20, sada je prosjedi pušioničar kojemu svaki švicarac proizvodi jednu sijedu, čak i na mudnim vrećicama.

Ljudi...prošlo je *ebenih četvrt stoljeća i nema B od boljitka, a nema ni N od Nazire se boljitak u sljedećih 50g.

Svi pričaju o nekom vremenskom dijelu, mandat neke vlade 4g ili sl. Pa pronađite u cijelih 25g posrani B od boljitka.

Nadalje ,često se zapitam u ovakvim temama..."Zaslužujemo li mi B?" 

1 Nama će Bog udijelit B
19 Kakvi smo i ne zaslužujemo B
4 B.M.K.
1 Živio F.T.
expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Ne prepucavam se. U par navrata, u zadnje vrijeme, sam čuo stavove onih oko 20 godina i nemalo sam iznenađen koliko briju na politiku. Da nije bilo rata (kad sam ja ušao u 20-te) bi me bolio low-IQ za politiku i političare.

To je samo trend.

Ja sam imao priliku da budem dio jedne nesretne obiteljske situacije svoje poznanice. Ni u kojem slučaju mi nije bila prijateljica, osim ako ja očekujem previše od prijatelja. Bila je godinu mlađa i bili smo kabinet do kabineta u srednjoj.

Jednog dana, kako je kasnije pričala njena sestra, nakon galame u kući ona je istrčala. Da bi uklonio svu nepotrebnu dramu oko svega toga, samo ću nanizati događaje: Mala se objesila, stara je umrla desetak dana kasnije, valjda od tuge, stari se propio do te mjere da mu je socijalna služba oduzela tu sestru.

Bio sam u njihovoj kući na davanju žalosti sa svim ostalim učenicima srednje. Vidio sam kako se bezobzirno smiju, rugaju i izruguju toj familiji (bezrazložno i totalno nehumoristično) koja se nije ubila zbog egzistencijalnih pitanja, pretjerane romantike, siromaštva ili velikih pitanja čovječanstva nego zbog viška hormona, loših ocjena i nesporazuma oko subotnjeg izlaska. Toliko sam ja čuo. Na mene se kasnije njena razrednica derala jer sam bio jedini na sahrani koji se nije molio, valjda potreba da se skreće pažnja.

Do tada nisam ništa ozbiljno shvaćao, ali od tada, nakon što me ta djevojčica tako porazila, nisam u stanju ništa ozbiljno shvatiti. Njeni prijatelji su je nakon cmizdrenja i FB statusa zaboravili, a za godišnjice više i nema statusa. Uz nekoliko pročitanih knjiga i taj nesretni događaj i možda sretnu spoznaju ne mogu nikako da se vratim u normalu. Nisam ni skužio da je prošlo više od tri godine od toga.

S druge strane moji roditelji pokušavaju da me izliječe od homoseksualnosti i to im je najveća briga. LOL. Ne mogu prihvatiti činjenicu da ljudi mogu biti sami.

18 godina
kizo2703 kaže...

Da.. neznam, bez zafrkancije, ja sam tako nezabrijan za te naše reprezentacije, zastave,
nacionalnost ili išta što nije moje privatno stečeno i zarađeno vlasništvo ili dostignuće... 
-da me sutra mogu proglasiti uzbekom, aboridžinom ili indijancem ako ću time dobiti
sređenu državu, zadržati moderna ljudska prava i imati dobar standard, mogućnost napretka, 
ekološku osviještenost, socijalno zdravstveno prosvjetno i općenito slobodno društvo od
opresija, deluzija, vjerskonacionalnih uvjetovanja i granica. Neznam kako netko činom rođenja
misli da je nešto bolji od drugoga. Pa nije nam valjda životno dostignuće mjesto rođenja i to je to. 
Sad možemo živjeti do kraja život sretni jer nam "bog dao da smo rvati".

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
phoenix2003 kaže...

Koga nam ti preporučaš? Nema baš nekog izbora. Dični premijer je svojim odabirom suradnika i njihovim aferama te svojim nastupom potpisao kapitulaciju i prije izbora.

Vjeruj mi, nisam pametan. Ni sam ne znam...čini mi se da nije baš sve do političara. Oni su samo vrh ledenog brijega. Najveći krivci smo ipak mi zato što ne znamo prepoznati ozbiljne probleme, kako kratkoročne dako i dugoročne, koji bi nam služili kao orjentir tj. oni čijim bi rješavanjem istovremeno riješili gomilu drugih manjih problema. Npr. obrazovanje čiji se sustav nije mjenjao 30-40 godina. Čak, naprotiv! Obrazovanje je degradiralo.

čak kad bih i ja sebe kakvim čudom postavio na vlast i pored sve moguće dobre namjere koju imam ne bih mogao garantirati za suradnike i podređene. Da, dolazimo do problema korupcije.... itd, itd... Mogao bih pisati danima.......

Kad si već pomenuo Zokija... Zoki mi je u zadnje vrijeme sve simpatičniji jer kad malo bolje razmislim čovjek stvarno iskreno govori o svemu (što baš i nije najbolje po jednog političara).

16 godina
Onjegin kaže...

S druge strane moji roditelji pokušavaju da me izliječe od homoseksualnosti i to im je najveća briga. LOL. Ne mogu prihvatiti činjenicu da ljudi mogu biti sami.

Roditelji ko roditelji, uvijek nastoje pomoći podmlatku. Ponekad su u toj svojoj pomoći i totalno nespretni i rade više štete od koristi ali namjere (u velikoj većini slučajeva) su dobre. Jednostavno nastoje zaštititi svoju djecu. Život se živi dan po dan, ne tuđi već vlastiti i današnje odluke sutra se mogu potpuno izmjeniti a one prethodne mogu biti smiješne ili nevjerojatne. 

16 godina
phoenix2003 kaže...

Kad si već pomenuo Zokija... Zoki mi je u zadnje vrijeme sve simpatičniji jer kad malo bolje razmislim čovjek stvarno iskreno govori o svemu (što baš i nije najbolje po jednog političara).

Ovo nemoj izgovoriti ni kada si potpuno pijan. Niti jedan političar ne govori istinu a toliko samoljublja, arogancije i prepotencije odavno nisam vidio (lažem Sanader je bio još i gori). Sjeti se samo letvice koja je bila previsoka za Mirelu Holy a Zmaj od okoliša i zubar Varga ju preskaču ko od šale. Jedno od većih razočaranja u zadnje vrijeme.

17 godina
Onjegin kaže...

Ne mogu prihvatiti činjenicu da ljudi mogu biti sami.

Pa bio si ti svojevremeno tu javno trzao na neke djevojke...što si se razočarao pa odustao u potpunosti?

Nego, čitam zadnjih par strana i vidim puno kritika i kukanja. Ništa nema negativno u tome, i dosta toga stoji, međutim može li netko ponuditi kakvo rješenje? 

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
16 godina
DamageHigh kaže...

Pa bio si ti svojevremeno tu javno trzao na neke djevojke...što si se razočarao pa odustao u potpunosti?

Nego, čitam zadnjih par strana i vidim puno kritika i kukanja. Ništa nema negativno u tome, i dosta toga stoji, međutim može li netko ponuditi kakvo rješenje? 

Jel' ti ovo uleti ko u filmu, pa da neko zaključi nešto jer te kući čeka  ..... (mislio sam napisati žena ali zbog političke korektnosti ubaci po želji umjesto točkica).

14 godina
protjeran

Europa su Siriza, UKIP, Podemos i Sjeverna liga također pa pogledaj kakvi su im rezultati.  Svi su protiv globalizacije, masovne imigracije i teže ka nacionalizmu. Pogledaj kako su švicarci ograničili muslimanima prvo minarete, onda burke a sad se bore za imigracijske kvote. 

Ako to nije Europa onda ne znam što je.

17 godina
mario.L_hr kaže...
DamageHigh kaže...

Jel' ti ovo uleti ko u filmu, pa da neko zaključi nešto jer te kući čeka  ..... (mislio sam napisati žena ali zbog političke korektnosti ubaci po želji umjesto točkica).

Jel ti to meni pod krinkom političke korektnosti želiš poručiti da sam ..... (mislio sam napisati peder, ali zbog političke korektnosti možeš ubaciti i homoseksualac)?  

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
16 godina
DamageHigh kaže...

Jel ti to meni pod krinkom političke korektnosti želiš poručiti da sam ..... (mislio sam napisati peder, ali zbog političke korektnosti možeš ubaciti i homoseksualac)?  

Ne, već da si uletio ko zadnja ....... (budi politički nekorektan) i tražiš rješenje.

Pa hebote si ovi naši ministri i profesori se nisu dosjetili ničem pametnom čak im i matematike ne štimaju, jedni kažu jedno a drugi drugo. Mi ti ovdje raspravljamo o esenciji koja je potpuno lišena svega stvarnog i nema veze s realnim životom. Primjena naših prijedloga bi dovela do disharmonije i asocijalnog ponašanja političara domesticus croaticus (autohtona vrsta čim gori više kotiraa) pa bi isti počeli raditi u interesu naroda što bi negativno djelovalo na opstanak hrvatske države jer nije normalno da političar radi u interesu naroda.

Jesi li sada zadovoljan.

16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
phoenix2003 kaže...

Kad si već pomenuo Zokija... Zoki mi je u zadnje vrijemesve simpatičniji jer kad malo bolje razmislim čovjek stvarno iskreno govori o svemu (što baš i nije najbolje po jednog političara).

Ovo nemoj izgovoriti ni kada si potpuno pijan. Niti jedan političar ne govori istinu a toliko samoljublja, arogancije i prepotencije odavno nisam vidio (lažem Sanader je bio još i gori). Sjeti se samo letvice koja je bila previsoka za Mirelu Holy a Zmaj od okoliša i zubar Varga ju preskaču ko od šale. Jedno od većih razočaranja u zadnje vrijeme.

Ponavljam: "...u zadnje vrijeme..."

Priznajem, kod Holy su pogriješili. Žena je institucija. Ako jedna osoba poput nje i urgira za nekoga da se uposli ta osoba sigurno vrijedi čemu.

17 godina
mario.L_hr kaže...
.. Primjena naših prijedloga bi dovela do disharmonije i asocijalnog ponašanja političara domesticus croaticus (autohtona vrsta čim gori više kotiraa) ..

-izostavio si dva upgradea (cijepljeni/patch), vulgaris i kameni (tj GMO modificirani Geni od st.7).

Vulgaris preživljava u svim kombinacijama, ko mačka na noge.. (otporan, debelokožac, ljigav, i kad ga uhvatiš ='nisam' ...), a Kameni je neuništiv, recimo u slučaju kad si kriv, ali te Ustavni sud silom zakona mora pustuiti van (time dokazuje neuništivost pa i kad nije u poziciji, u zatvoru i sl. što im daje prednost u odnosu na obične i vulgaris).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
ihush kaže...

-izostavio si dva upgradea (cijepljeni/patch), vulgaris i kameni (tj GMO modificirani Geni od st.7).

Vulgaris preživljava u svim kombinacijama, ko mačka na noge.. (otporan, debelokožac, ljigav, i kad ga uhvatiš ='nisam' ...), a Kameni je neuništiv, recimo u slučaju kad si kriv, ali te Ustavni sud silom zakona mora pustuiti van (time dokazuje neuništivost pa i kad nije u poziciji, u zatvoru i sl. što im daje prednost u odnosu na obične i vulgaris).

Ima tu sva sila minor i major patcheva i upgradea, mislim da njihov broj korespondira s brojem glasača u RH (ako itko ikada uspije utvrditi koji je to broj).

18 godina
torrente kaže...

Uzmimo rezime posljednjih 25 godina. Zastrašujuće zvuči ,četvrt stoljeća.  Pazite, to je ogromno vremensko razdoblje za nas male šljakere. 

Rođena djeca su sada odrasli ljudi i sa 25g neki su mame i tate. Šljakeri sa tadašnjih 40, sada se koprcaju da sa svojih 65 ugrabe 2k kn penzije + pvc bočice...neloše, šuti i drži.

Prosječni forumaš sa tadašnih 15-20, sada je prosjedi pušioničar kojemu svaki švicarac proizvodi jednu sijedu, čak i na mudnim vrećicama.

Ljudi...prošlo je *ebenih četvrt stoljeća i nema B od boljitka, a nema ni N od Nazire se boljitak u sljedećih 50g.

Svi pričaju o nekom vremenskom dijelu, mandat neke vlade 4g ili sl. Pa pronađite u cijelih 25g posrani B od boljitka.

Nadalje ,često se zapitam u ovakvim temama..."Zaslužujemo li mi B?" 

A jesi dao opcije za glasanje... Sve varijacije na temu "Uzmi pištolj i ubij se"....

This space for rent!
17 godina
mario.L_hr kaže...
..(ako itko ikada uspije utvrditi koji je to broj).

pokušali su u CERNu i.. nakon toga im je PC bio offline pola godine, div/zero patch. Čak kažu da su primjetili kvarkove kako natjeravaju bozone...

Drago kaže...
torrente kaže...

..

A jesi dao opcije za glasanje... Sve varijacije na temu "Uzmi pištolj i ubij se"....

-nekako mi najrealnije izgleda opcija Bog, osim što mi vjera brani klik... (pa vjerojatno i dalje null brojač)

edit: @ Mario, ne nije OS, probali su pod win-ultimatedišn, neće se ni bootat kad je file na disku. error code x0h00x null pointer stack overflow with illegal character or incl objects in non signed memory aloc. Kraće, file nije binarno čitljiv...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2015 0:07 (ihush).
16 godina
Drago kaže...

Pa ima veći i bolji izbor nego u RL. Prva opcija čak malo koketira s religijom.

16 godina
ihush kaže...

pokušali su u CERNu i.. nakon toga im je PC bio offline pola godine, div/zero patch. Čak kažu da su primjetili kvarkove kako natjeravaju bozone...

Tko im je kriv kad koriste Linux. To bi PC Hitna služba riješila u 5 minuta.

18 godina

Bitno da su potrošene gadne pare, a zna se već godinama da ništa od toga.

Kao da bosanska priča nije bila dovoljna.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice