Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.505.588
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
overhaul kaže...
sudy_freak kaže...
nine kaže...

Najgori dio te priče je što se takvi retardi još i najviše razmnožavaju. Lik ima 6-oro djece od kojih je vjerojatno napravio zadojene debile.

Pa zato što je najveći dio takvih - bez posla, nemaju što raditi po cijele dane, a primaju tisuće od socijale.

Pa ti budi socijalna država.

oko 1993 u HVznam da je dobar dio te "ekipe" bio odgovoran za paleže i pljačku, da nekažem i ubojstva. No na papiru
to su "branitelji" kojima se priznalo i "staž" u hos-u, i kasnije čak i u HVO, tako da imaju redom povelike "penzije" i slikaj ga.

Nemali dio ih se okoristio i "obogatio" pljačkanjem srbijanskih kuća. Zlata, nakita, ručnog rada.
Nema čega nije bilo.
A da se ne priča o iživljavanju "hrvatske vojske" nad srbijanskim stanovništvom.

No kada je rat što normalno i dobro donio.
Kako s jedne, tako i s druge strane osuđujem sve ratne nedaće koje su počinjene.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
17 godina
Drago kaže...
..

Bez toga, čini mi se da je ovo treniranje (pseudo)pravne države na nekom debilčeku iz pripizdine. 

+ ovisno kako loklani dušebrižnik socijale to doživi, tko drma nothinghamom.. (tko je sherif), pa se brigom o djeci pokrije sve. Mogli su i zeleni upasti sa specijalcima pod okriljem zaljevanja cvijeća na prozoru (koje je zanemarivanjem postalo suho..). Neki feeling, da postoji 'razlog' ne samo 'briga'... (a kreten čak možda ima pravo, bar biti kreten).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
ivan dragi kaže...
FuzzyBrain kaže...
 Kolega, nitko se ovdje ne zali da imigranti uzimaju nekom poslove. Cak stavise oni rade poslove koje prosjecni njemac/nord nebi radio. Problem je to sta svoju kulturu i nacin zivota guraju nekome na silu. Ako zivim u hrvatskoj nezelim da mi jednog dana u jednom djelu grada doleti hrp muslimana i napadne me na osnovi moje vjere. Ili moju curu zbog toga sta je "krivo" obucena. Pogleda ako zapadnjaci zive kad odu u njihove zemlje. Prilagode se drustvu. Sta za veliku vecinu muslimana u europi nije slucaj. A sta se tice rasta/pada populacije... Ja i kada bih imao dobru placu nebih imao vise od 3 djece. Jednostavno zato jer znam da im se nebih mogao dovoljno posvetiti iako bih imao novaca da im sve priustim (takvo razmisljanje prevladava na zapadu). Muslimani samo stancaju i zive na socijali. Isto kao romi kod nas. A za diskriminaciju... Nebi bas rekao da nordi, njemci ili francuzi diskriminiraju. Za ove prostore jos moze proci ali za zapadnu i sjevernu europu tesko. 

Nije fer da ti pobereš zasluge, možda si korektan momak. Ovo nije usmjereno tebi osobno, možda nikad ništa nisi ukro, možda si neviniji od djevice marije. Ja općenito loše reagiram na desničarska sranja ofarbana u žuto pa kao fol je sunce, a zapravo je i dalje drek pa znam svašta reć. Možda vi svi niste rasisti, al da ste neinformirani do bola - to vam se mora reć.

Još jednom, ovo je više rant na ta desničarska sranja općenito, ne osobno na tebe ili tvoj post. Ok?

Meni je problem što mogu naći pozitivnih stavova s kojima se slažem i kod jednog i kod drugog a opet,  postavljeni ste militantno "
Na nož". Jednostavno moje iskustvo je da nema stereotipa uvijek i svugdje i za svaki stav se da naći primjera nepravde na koju se upućuje.
Nema smisla zato jer imaš jedan primjer, drugu stranu napasti s pjenom u ustima.
Lako se ufurati u navijanje i negativnosti, ali ja osobno stvarno znam primjera sa obje linije, i recimo samo po jedan primjer :
emigracije(ja znam za englesku) kojoj je jedini smisao bio dokopati se socijalnog, i koji nisu naučili jezika države koja ih hrani jer su oformili vlastite enklave...
S time da ženska ni slučajno nije odustala od prava kod nas pa preko rodbine podiže penziju.
I recimo izuzetno radišnog sretnog dečka iz libanona kojeg sam upoznao u zgb u 
servisu, koji pola radnog vremena sva vozila obrađuje sam (ne zato jer su drugi lijeni, i oni rade), sav oduševljen kad pronađe kvar i ponudi što povoljnije rješenje.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
16 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Centar za socijalnu skrb šalje policiju pravaškom vođi zbog obiteljske slike s ustaškim pozdravom

Odgajanje djece u 'Rvata i onda se netko čudi zašto smo tu di jesmo:

Ma neee, griješite! Djeca su sigurno čitala Alan Ford!

14 godina
protjeran

Bilo bi pošteno da se svi oni koji zagovaraju imigraciju ljudi iz zemalja trećeg svijeta upišu u registar i neka ih financiraju. 

Isto tako ako imaju kakvu vikendicu ili apartman na moru neka ga van sezone ustupe imigrantima.

Vjerujem da bi 99% tzv. liberala i aktivista momentalno promjenilo mišljenje.

16 godina
neaktivan

Da li ste se ikada upitali šta je sa Hrvatskom imigracijom i kako ljudi gledaju na njih? Mislite li da desničari blagonaklono gledaju na njih? Srećom, Europa nije  Youtube, PEGIDA, NPD, Breivik, Le Pen, Zlatna Zora..... Kad čitam tekstove pojedinaca na forumu, pitam se zbog čega Mesut Ozil igra za Njemačku a Alen Halilović za Hrvatsku?!

14 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Kad čitam tekstove pojedinaca na forumu

Hej, šuti i radi i kad te netko pita nešto oko prava žena, homoseksualaca, vjernika ili slično znaj da je špijun i reci opće-priznato mišljenje.

Doslovno svijet danas.

14 godina
protjeran

Činjenica je da se imigranti sa Afrike i Bliskog istoka ne žele ili ne mogu integrirati u europsko društvo. Dovoljan je pogledaj na jedan Rinkeby i i Tenstu (predgrađa Stockholma). Policijski auti uvijek idu u paru a hitna pomoć u pratnji policije.

Imigranti u Francuskoj godišnje zapale na tisuće automobila u znak prosvjeda. Da li to treba i nama?

15 godina
neaktivan

Treba svakom imigrantu dati privremeni boravak na 6-7 godina i ako u tom periodu napravi neku glupost deportirati ga

16 godina
neaktivan

Sreća pa pojedinci mogu samo pisati po forumima a ne predlagati zakone!

14 godina
phoenix2003 kaže...

Istina, ali zato mogu podržati političku opciju koja se zalaže za provođenje takvih zakona.

Dođe ti u principu na isto.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
18 godina
nj0fra kaže...
Drago kaže...
Dakle, u carstvu imigracije, SAD-u, imigranti su odgovorni za manju stopu kriminala od domaće populcije. Naravno, cherry picking kod rasista ne dozvoljava prihvaćanje podataka koji mu ne odgovaraju, već se uhvatio natezanja i reinterpretiranja statistike za koja misli da mu odgovara. 

Ovo što si naveo odnosi se na SAD dok ja govorim o Europi. Istraživanja o europskim državama su niže u tom članku. SAD i Europu ne možeš nikako uspoređivati u tom smislu.

Da, da, znamo, ameri rade grešku i crnce smatraju domaćom populacijom, tu je ta greška u statistici...

BTW, još jedan veliki LOL na komentar o balkancima u švicarskoj - interesantno kako im je stopa kriminala duplo manje nego imigranti iz Afrike, ali ne dva do tri puta veća od domaće populacije (ili tri do četiri puta veća od ovih iz EU).

Umjesto da brineš tuđu brigu, preporuka: baviti se malo više sobom i čistiti u vlastitom dvorištu - nek' se naša domaća populacija, bogomdana na hrvatskoj grudi, malo manje bavi utajom poreza, kupovanjem braniteljskih, invalidskih i ostalih penzija, pa neće imati vremena za trošenje na brigu o globalnim problemima država daleko razvijenijih od naše (kamoli EU).

Gledam te!
15 godina
Onjegin kaže...

Hej, šuti i radi i kad te netko pita nešto oko prava žena, homoseksualaca, vjernika ili slično znaj da je špijun i reci opće-priznato mišljenje.

Doslovno svijet danas.

Tvoj stav o ženama je dobro poznat, većini forumaša, osim ako, koja godina više, ili kakva pripadnica ženskog roda, nisu promijenili isti.

Sad bitnij dio. Daj elaboriraj što je to opće-poznato mišljenje danas u HR ili BiH (jer ukoliko se ne varam tamo živiš).

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
neaktivan

Za jedan narod koji se po cijelom svijetu raširio kao rak, Hrvati poprilično puno kenjaju po strancima...onako, globalno gledajući.

Battlelog: [deda] lubosaur
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 21:18 (eevek).
17 godina
neaktivan

Drago Prgomet, zamjenik predsjednika HDZ-a na svom blogu: Vrijeme je za prekid prosvjeda!

Koliko će hadezeovcima trebati da ga proglase izdajnikom?

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Tvoj stav o ženama je dobro poznat, većini forumaša, osim ako, koja godina više, ili kakva pripadnica ženskog roda, nisu promijenili isti.

Sad bitnij dio. Daj elaboriraj što je to opće-poznato mišljenje danas u HR ili BiH (jer ukoliko se ne varam tamo živiš).

Moj forumski stav o ženama dobro je poznata forumska šprdnja i smiješno je da moram to ovako govoriti...

Ostalo te i ne zanima, zar ne? Samo trebam reći nešto zabavno ili nešto što će naljutiti sitne duše.

15 godina
Onjegin kaže...

Ostalo te i ne zanima, zar ne? Samo trebam reći nešto zabavno ili nešto što će naljutiti sitne duše.

Upravo suprotno. Zanima me što je za tvoju generaciju općeprihvaćen stav. Možeš to napisati i na nezabavan način.

16 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...
phoenix2003 kaže...

Istina, ali zato mogu podržati političku opciju koja se zalaže za provođenje takvih zakona.

Da ali srećom uvijek ćete ostati manjina i nećete proći parlamentarni prag.

17 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...
pr0n_addict kaže...

Nisam siguran, ali mislim da pri tome nije mislio na sebe ....

17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Drago Prgomet, zamjenik predsjednika HDZ-a na svom blogu: Vrijeme je za prekid prosvjeda!

Koliko će hadezeovcima trebati da ga proglase izdajnikom?

Pa nije to ništa neočekivano od njega, on već dugo tupi da ga ne zanima predsjednik stranke i da ne misli biti nekakvo pseto.

Koliko se sjećam on je čak tražio da se HDZ ispriča hrvatskom narodu ako stranka bude osuđena ili se dokažu bilo kakve kriminalne radnje oko ministara itd... 

Pretpostavljamm da ga drže jer ima dosta sljedbenika u 'adezeju. Uz sve svoje mušice, Prgomet je jedan od "liberala" u HDZ-u i čini mi se da se sprema iskoristiti preferencijalno glasovanje 

Battlelog: [deda] lubosaur
14 godina
phoenix2003 kaže...

Mene si pospremio u neonaci ladicu? Baš si smiješan.

Spomenuo sam način na koji se takvo što može postići, ne o tome da podržavam takvu politiku ili prijedloge zakona.

Ni Hitler nije postao kancelar preko noći, trajalo je to dobrih deset godina. Trajalo bi i dulje da nije imao na raspolaganju Sturmabteilung batinaše i vrhunsku propagandu (Streicher, Goebbels i ostatak vesele družine).

Usput rečeno Weimar nije bio baš "zrela" demokracija, daleko od toga.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 21:32 (pr0n_addict).
17 godina
neaktivan
eevek kaže...

Pa nije to ništa neočekivano od njega, on već dugo tupi da ga ne zanima predsjednik stranke i da ne misli biti nekakvo pseto.

Koliko se sjećam on je čak tražio da se HDZ ispriča hrvatskom narodu ako stranka bude osuđena ili se dokažu bilo kakve kriminalne radnje oko ministara itd... 

Pretpostavljamm da ga drže jer ima dosta sljedbenika u 'adezeju. Uz sve svoje mušice, Prgomet je jedan od "liberala" u HDZ-u i čini mi se da se sprema iskoristiti preferencijalno glasovanje 

Nekak čisto sumnjam da će postići neki značajniji rezultat, nažalost.

Jednostavno, prenormalan je za prosječnog hdz-ovog glasača.

A nebi se čudil da nakog ovog jednostavno ''nestane'' sa svih glasačkih listića na budućim izborima.

pr0n_addict kaže...

Spomenuo sam način na koji se takvo što može postići, ne o tome da podržavam takvu politiku ili prijedloge zakona.

Ni Hitler nije postao kancelar preko noći, trajalo je to dobrih deset godina. Trajalo bi i dulje da nije imao na raspolaganju Sturmabteilung batinaše i vrhunsku propagandu (Streicher, Goebbels i ostatak vesele družine).

Usput rečeno Weimar nije bio baš "zrela" demokracija, daleko od toga.

Ovo mi sliči na jednu današnju državu, najnoviju članicu EU-a.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 21:35 (kizo2703).
14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Upravo suprotno. Zanima me što je za tvoju generaciju općeprihvaćen stav. Možeš to napisati i na nezabavan način.

U skladu sa cikličnosti vremena i nepromjenjivosti čovjeka, generalizacija cijele generacije ne dolazi u obzir. S druge strane, tipiziranje daje iskreniju sliku i kao i uvijek, samocentričnost je the thing.  

Budući da sam samotnjak, ne bi bilo u redu da od mene dobijaš opće stavove, ali meni je teško prihvatiti bilo što. Klasična priča, živim u izobilju na grbači roditelja.

Što je tu je. Za pisanja ovog posta umrlo je sto tisuća ljudi, deset tisuća žena silovano etc. To ponekad pišem na šaljive postove da ljudi shvate da postoje bitniji stvari od njihovih uvrijeđenih osjećaja.

15 godina
phoenix2003 kaže...

Jesi li siguran u ovu svoju izjavu? Nisam onaj koji zastupa takvu političku opciju ali extremne stranke i ideologije uvijek profitiraju u vremenu krize. Pitanje je samo koliko će to biti kod nas.

Što misliš zašto sada HDZ poziva na prekid prosvjeda branitelja?

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Što misliš zašto sada HDZ poziva na prekid prosvjeda branitelja?

Tko je rekao da Prgomet govori u ime HDZ-a?

Za razliku od velike većine članstva, on još uvijek ima svoje ja, i stalno od njega čuješ ''disonantne tonove''.

15 godina
kizo2703 kaže...

Za razliku od velike većine članstva, on još uvijek ima svoje ja, i stalno od njega čuješ ''disonantne tonove''.

Mislim da se varaš. Dovoljno je reći Glavaš. Zbog njega bi im se cijela priča mogla obiti o glavu.

18 godina
kizo2703 kaže...
rambox kaže...

To kaj su oni punoljetni nema veze, i potpuno je nebitno jer to su vrlo mladi ljudi i zna se da su ih tak naučili to je poznata priča.Logika ti je u teškoj banani, ne kužim uopče zakaj to pokušavaš ispeglat fučkaj ga sad.

Jesu li punoljetni? Jesu! Ja ne peglam ništa, samo ti govorim da to ne možeš uopće uspoređivati!!

Jesu li djeca ovog X-HSP majmuna punoljetna? Nisu! Kraj priče!

''Pa i oni to rade'' nije nikakav izgovor, nizašta!

Ako nekome fali pucnjave, ubijanja i rata, moš' barem birati: hoćeš u Ukrajinu, hoćeš u Siriju/Irak!

Samo recite - imam bivšeg kompića iz vojske, bilo mu je dosadno pa je sad u Ukrajini. Možete mu se pridružiti, vrlo lako vas mogu spojiti.

Za Siriju/Irak - ima na samo 40 km od Zagreba selo Maloča i u njemu muđahedini. Naravno, ako vam nije problem preći na Islam.

I onda peri braco, možeš ići dolje i glumiti onog Jihadi Johna kaj svaki tjedan sječe glave.

Kaj si ti došel mrtav pijan na forum jel, pa onda lupaš gluposti, i onda povezuješ kruške sa žirevima te lubenicama i to sve radiš u staklani.Kakve sad imaju veze Ukrajina i neki Muđahedini iz Bosne,  sa time kaj sam ja zapravo i rekel u svom postu?

Kak si ti iz toga izvukel neki zaključak, da sam ja za neko nasilje ili ratne bilo koje vrste od kud sad to fučkaj ga?Jezuš kristuš fučkaj ga, pa tvoja procjena ljudi na forumu, i brzinsko trpanje u "košare nasilja" je katastrofalno promašena, ili taman za jednu epizodu Monty Pythona.

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/sto-se-dogada-nasim-drustvom/37246.aspx?page=1534&jumpto=4526893&sort=asc&view=flat

Pa tu je sve odavno jasno, iskrivljeni roditelju namjerno vuku djecu u krivi pravac, ili znaju da djeca vuku u krivu stranu ali ih roditelji ne ispravljaju jel.Zato imaš naše mlađarije koja maše ustaškim forama i to je tak.Na drugoj strani imaš mladariju srpske manjine, koja se eto slika sa Srpskim zastavama+uniforme na ulazu u Vukovar.

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
17 godina
mario.L_hr kaže...
kizo2703 kaže...

Mislim da se varaš. Dovoljno je reći Glavaš. Zbog njega bi im se cijela priča mogla obiti o glavu.

-Kizo reagira ko bik na crvenu maramu... (na prvu). Savska je postala zamorna, pa treba počistiti, a to ne može karačmarko.. nego netko 'disonantan' slučajni prolaznik (jer ne stoj HDZ iza prosvjednika..). Treba čitati.. :)

edit: evo počinje pantovčak-II, Cvrtila je dao dobru izjavu, vidjet ćemo...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 22:00 (ihush).
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Well, s obzirom da su im šatoraši prešli kod njega, ko bi ga znal.

U svakom slučaju, ne želim se opterećivati s tim.

Budimo sigurni da će se oni sami javiti. Iako, nikakve pomirljive tonove u stilu Prgometa se nije moglo čuti večeras od Jandrokovića.

Taj ga i dalje kuri sve u šesnaest.

rambox kaže...

Pa tu je sve odavno jasno, iskrivljeni roditelju namjerno vuku djecu u krivi pravac, ili znaju da djeca vuku u krivu stranu ali ih roditelji ne ispravljaju jel.Zato imaš naše mlađarije koja maše ustaškim forama i to je tak.Na drugoj strani imaš mladariju srpske manjine, koja se eto slika sa Srpskim zastavama+uniforme na ulazu u Vukovar.

Dečko, ajde oladi. Stavil si u isti koš djecu od 5-6 godina i odrasle (jesu mladi, ali odrasli i punoljetni)! Ukratko - FAIL!

Ne izmotavaj se!

Ratne priče su tu bile samo figurativne, za sve one kojima treba da se negdje ispušu!

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 22:33 (kizo2703).
17 godina

- jedna (alanfordovska) ideja/pitanje... V.Sinčić bi mogao spriječiti deložaciju Josipovića-KGKice s Pantovčaka? Nebi li to bio 'normalan' rasplet u apsurdistanu?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice