Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.505.588
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
thedream kaže...

Sjetilo me savršeno na ->

I to ti je točno to.

Iz kojeg razloga se tu uopće navodi taj pas stvarno mi nije jasno. Niti je on kriv niti je on kažnjen.

17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Ne kužim smisao ovoga navrat-nanos preseljenja?

Pa zar sve kod nas mora ići preko kur*a i pod "muz", u cilju zadovoljavanja nečije volje?

Ništa nije navrat-nanos:

''Iz Vlade su, poručili kako predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ne mora seliti svoj ured ako ne želi. U tom slučaju, to mora jasno reći, a Vlada će onda promijeniti svoju odluku.''

Sve ima svoje zašto i zato - u ovom slučaju, samo se poručuje: pazi što obećaješ, moglo bi ti se ostvariti!

KGK samo mora jasno reći: ne želim se seliti.

Tako i tako će to na kraju i biti zaključak: NEMA BOLJE LOKACIJE OD PANTOVČAKA, kao što smo već jedamput i bili svjedoci, naravno, tko je dovoljno star da se sjeća - i Mesić je obećavao isto, dok ga nisu ''spustili na zemlju''.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 13:01 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Sve ima svoje zašto i zato - u ovom slučaju, samo se poručuje: pazi što obećaješ, moglo bi ti se ostvariti!

To je kao ono kada ti se ostvaruju noćne more, a lijepi snovi ostaju baš to. Lijepi snovi. 

Ako gledamo uzročno-posljedično pitanje je kada će se ostvarivati ono što se prije obećavalo?

http://www.norgems.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 13:02 (woodgamesfx).
17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Ako gledamo uzročno-posljedično pitanje je kada će se ostvarivati ono što se prije obećavalo?

Nikad, a možda ni onda.

18 godina
FuzzyBrain kaže...

Ima tona videa na YT-u o problemima s muslimanima u Europi, Engleska, Francuska i posebice nordijske zemlje. Pod time ne mislim na videe koje je neki  anonimni nacist stavio, nego reportaze sa pravih tv kuca sta znaci da ima dosta istine u tome... Meni je ovo ljeto prijatelj svedjan bas pricao o problemu s muslimanima koje imaju u svedskoj. Doslovce u neke djelove grada nemozes uc, odma te napadju i  tjeraju. Cak napadju policiju, hitnu i vatrogase. A za englesku samo treba googlat "muslim patrol" pa da se vidi do koje je razine to doslo. Btw. ali naravno cim progovoris o tome onda si nacist, fasist itd.

Pa kada u gradu u kojem živim (Zagrebu) i susjednoj državi (BiH) ne bi bilo pregršt muslimana koji su posve normalni i s kojima nemam niti sam ikada imao ikakvih problema, možda bih ta "stravična" iskustva iz Švedske primio malo ozbiljnije, a ne kao totalne govnarije. 

Reci, imaju li Šveđani problema sa Šveđanima? 

http://foreignpolicy.com/2014/09/16/how-a-former-neo-nazi-party-became-swedens-third-largest/

This space for rent!
17 godina
neaktivan
Drago kaže...

Pa kada u gradu u kojem živim (Zagrebu) i susjednoj državi (BiH) ne bi bilo pregršt muslimana koji su posve normalni i s kojima nemam niti sam ikada imao ikakvih problema, možda bih ta "stravična" iskustva iz Švedske primio malo ozbiljnije, a ne kao totalne govnarije. 

Reci, imaju li Šveđani problema sa Šveđanima? 

http://foreignpolicy.com/2014/09/16/how-a-former-neo-nazi-party-became-swedens-third-largest/

Nemaju li općenito Europljani problema sami sa sobom? Pegida u Njemačkoj, LePen u Francuskoj, Jobbik u Mađarskoj ...... sve do naših cirkusanata?

Ono sinoć u Osijeku su bili ''kulturni'' Europljani?!

U međuvremenu, za svaki slučaj su na Markovom trgu postavljeni znakovi:

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 13:22 (kizo2703).
15 godina
Drago kaže...
kizo2703 kaže...

Dajte, dečki, pustite Europu i Europlj(ć)ane na miru. Pa kod nas rijetko tko nema problema sam sa sobom (a da ne spominjemo i probleme s ostalim članovima obitelji) kad uzmemo u obzir želje, potrebe i mogućnosti. Da je meni živjeti kao ispodprosječnom Šveđaninu ili Norvežaninu.... 

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Dajte, dečki, pustite Europu i Europlj(ć)ane na miru. Pa kod nas rijetko tko nema problema sam sa sobom (a da ne spominjemo i probleme s ostalim članovima obitelji) kad uzmemo u obzir želje, potrebe i mogućnosti. Da je meni živjeti kao ispodprosječnom Šveđaninu ili Norvežaninu.... 

Da, ali mi ovdje imamo poseban cirkus: sve nam se (SVIMA!) vrti oko politike, za razliku od velike većine Europe.

Mi bez nje, očito je, ne možemo ni živjeti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 13:34 (kizo2703).
18 godina
neaktivan
kizo2703 kaže... 

Nemaju li općenito Europljani problema sami sa sobom? Pegida u Njemačkoj, LePen u Francuskoj, Jobbik u Mađarskoj ...... sve do naših cirkusanata?

Ono sinoć u Osijeku su bili ''kulturni'' Europljani?!

U međuvremenu, za svaki slučaj su na Markovom trgu postavljeni znakovi:

Oj... nemoš' uspoređivat' nas i njih.. ovi naši su sve samo 'eroji. Kol'ko su nji'ovi civila pobili, ha?

Sad znam zašto u gradu neki poseban smrad se osjeti od jutra... 

Još samo da vigvame postave i ovdje na trgu i fešta može početi.

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
15 godina

Centar za socijalnu skrb šalje policiju pravaškom vođi zbog obiteljske slike s ustaškim pozdravom

Odgajanje djece u 'Rvata i onda se netko čudi zašto smo tu di jesmo:

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 14:01 (dad0r).
18 godina
dad0r kaže...

Centar za socijalnu skrb šalje policiju pravaškom vođi zbog obiteljske slike s ustaškim pozdravom

To se gleda opčenito kaj ne, daj si zamisli kolko moraš bit blesav ili kreten da napraviš nekaj ovakvo.Dobro su ih "neprilagođeni" roditelji naučili, dakle fino u maskirnim uniformama pa paradno slikanje na ulazu u Vukovar.

http://narod.hr/hrvatska/trojica-vukovaraca-prekrsajno-prijavljeni-zbog-fotografiranja-sa-zastavom-srbije/

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
15 godina
kizo2703 kaže...

Da, ali mi ovdje imamo poseban cirkus: sve nam se (SVIMA!) vrti oko politike, za razliku od velike većine Europe.

Mi bez nje, očito je, ne možemo ni živjeti.

Sad si napravio shranje. Pa di ćeš Nives stavljati tu u temu. Zar ne znaš da je ihush još uvijek traži da joj uruči Kiklopa (možda i više puta).

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
neaktivan

Prvo i osnovno: ove tri budale su punoljetne i sami odgovaraju za svoje postupke. Dali su ih tako odgojili roditelji ili njihova okolina, ti i ja ne znamo.

Sasvim nešto drugo od maltretiranja vlastite djece svojim političkim stavovima, koliko god to njima (a i tebi možda?) i svima ostalima sada izgledalo cool!

Zato, usporedba ti je žešći fail!

15 godina
dad0r kaže...

Bitno da su slike Gospe i Posljednje večere na zidu.
Profil ovog krebila - koji je naravno javan, jer je njegovoj inteligencije previše poznavati "Privacy settings".

Ima sličan slučaj u mojoj sredini (vjerujem da je primjenjivo i za ostale dijelove "LJepe nji'ove".

Priča ide otprilike ovako:

Slavonska svadba, stotine uzvanika, velika sala.. Ponosni otac ženi sina.
Kako je običaj da se iznad mladenačkog stola nalazi križ, otac stavlja ispod ni manje ni više nego "U", nije ni slika ni fotografija nego je iskovano "U".

Na sreću obitelji i mladoženje (koji u Istri radi u Policiji - državnoj firmi), majka dotičnog prije okupljanja svatova u sali primjećuje tu relikviju iz minulih vremena i skida ju.

Kreće svađa zašto je maknula to. No otac svojim mozgom zrna graška ne sluti da je sin mogao ostati bez posla zbog tog njegovog kretenizma.
Druga stvar vezana za istog oca je izjava "da će moja djeca znati tko je Ante Pavelić". Pitam se samo... zna li on išta o Anti Paveliću!

Eto u kojoj mi wolfofuckini živimo.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 14:49 (sudy_freak).
14 godina
sudy_freak kaže...

a meni su se čudili kad nisam želio na svojoj svadbi ni zastavu, ni barjaktara, ni križ, ni grb u sali, pa šta mi to sve treba da bi iskazao svoju pripadnost?

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 14:48 (Checola).
11 godina
neaktivan
Checola kaže...
sudy_freak kaže...

a meni su se čudili kad nisam želio na svojoj svadbi ni zastavu, ni barjaktara, ni križ, ni grb u sali, pa šta mi to sve treba da bi iskazao svoju pripadnost?

meni su se cudili kad sam reko da na mojoj svadbi nece biti vise od 10 ljudi

15 godina
Checola kaže...
sudy_freak kaže...

Zbog ovakve agresivne manjine, često se u pojedinim situacijama sramim svoje himne, zastave i povijesnih grbova.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
16 godina
neaktivan

Najgori dio te priče je što se takvi retardi još i najviše razmnožavaju. Lik ima 6-oro djece od kojih je vjerojatno napravio zadojene debile.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
nine kaže...

Najgori dio te priče je što se takvi retardi još i najviše razmnožavaju. Lik ima 6-oro djece od kojih je vjerojatno napravio zadojene debile.

Pa zato što je najveći dio takvih - bez posla, nemaju što raditi po cijele dane, a primaju tisuće od socijale.

Pa ti budi socijalna država.

18 godina
kizo2703 kaže...

Prvo i osnovno: ove tri budale su punoljetne i sami odgovaraju za svoje postupke. Dali su ih tako odgojili roditelji ili njihova okolina, ti i ja ne znamo.

Sasvim nešto drugo od maltretiranja vlastite djece svojim političkim stavovima, koliko god to njima (a i tebi možda?) i svima ostalima sada izgledalo cool!

Zato, usporedba ti je žešći fail!

To kaj su oni punoljetni nema veze, i potpuno je nebitno jer to su vrlo mladi ljudi i zna se da su ih tak naučili to je poznata priča.Logika ti je u teškoj banani, ne kužim uopče zakaj to pokušavaš ispeglat fučkaj ga sad.

Pa nebudemo sad valjda gurali glavu u pijesak, jer u istočnoj slavoniji i Vukovaru ima dosta ljudi točnije srba koji se ponašaju kao da žive u Srbiji.Stari ljudi ne paradiraju okolo sa Srpskim zastavama, ali zato krivo usmjereni mladi o da itekako. To je česta pojava ili provokacija, koja traje več godinama i stalno se ponavlja ista priča.

http://www.seebiz.eu/u-mirkovcima-i-borovu-incidenti-na-badnjak-slavili-sa-zastavom-srbije-i-u-uniformama-tzv-krajine/ar-22896/

15 godina
rambox kaže...

To kaj su oni punoljetni nema veze, i potpuno je nebitno jer to su vrlo mladi ljudi i zna se da su ih tak naučili to je poznata priča.Logika ti je u teškoj banani, ne kužim uopče zakaj to pokušavaš ispeglat fučkaj ga sad.

Pa nebudemo sad valjda gurali glavu u pijesak, jer u istočnoj slavoniji i Vukovaru ima dosta ljudi točnije srba koji se ponašaju kao da žive u Srbiji.Stari ljudi ne paradiraju okolo sa Srpskim zastavama, ali zato krivo usmjereni mladi o da itekako. To je česta pojava ili provokacija, koja traje več godinama i stalno se ponavlja ista priča.

http://www.seebiz.eu/u-mirkovcima-i-borovu-incidenti-na-badnjak-slavili-sa-zastavom-srbije-i-u-uniformama-tzv-krajine/ar-22896/

Eto tipican primjer kako to funkcionira kod nas , umjesto da raspravljam zasto je to pogresno da bilo tko radi odma se ide kontra  "pa i oni to rade/zato jer i oni to rade"

Zato jer ima idiota koji to rade s obje strane  i zato jer su nobrazovani tj. ispran im je mozak i mi bi to svi trebali raditi i odobravati to je ta dobra stara balkanska logika.

twice the pride double the fall
18 godina
dad0r kaže...

Eto tipican primjer kako to funkcionira kod nas , umjesto da raspravljam zasto je to pogresno da bilo tko radi odma se ide kontra  "pa i oni to rade/zato jer i oni to rade"

Zato jer ima idiota koji to rade s obje strane  i zato jer su nobrazovani tj. ispran im je mozak i mi bi to svi trebali raditi i odobravati to je ta dobra stara balkanska logika.

Rasprava o tome opet i ponovo više nema smisla, jer se več odavno zna da takvo ponašanje nema nikakvog smisla bez obzira ko to radi.No ništa drugo niti ne moš očekivat u banana državi, zato jer zaostaci ili zločini iz prošlosti nisu rasčiščeni i onda uvjek imaše neke gadne repove.Šta je sa raznim zločinima silovanja, svjedoci postoje i njihove izjave, no hrvatska vlast po tom pitanju radi praktički pa ništa jel to normalno?

No ajde nije sve tak crno jel, eto uskoro budemo mogli brisat rit sa hrvatskim toaletnim papirom eto napretka.Ajd da barem na guzici osjetimo hrvatski proizvod, ionako večinu toga uvozimo izvana, dakle uvozničko-lobistička mafija vozi dalje a država tone u bankrot.

http://www.poslovni.hr/hrvatska/u-svibnju-stize-toaletni-papir-narodnih-novina-287365?utm_campaign=Partnerski+portali&utm_medium=Widget&utm_source=Vecernji

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Jesu li punoljetni? Jesu! Ja ne peglam ništa, samo ti govorim da to ne možeš uopće uspoređivati!!

Jesu li djeca ovog X-HSP majmuna punoljetna? Nisu! Kraj priče!

''Pa i oni to rade'' nije nikakav izgovor, nizašta!

Ako nekome fali pucnjave, ubijanja i rata, moš' barem birati: hoćeš u Ukrajinu, hoćeš u Siriju/Irak!

Samo recite - imam bivšeg kompića iz vojske, bilo mu je dosadno pa je sad u Ukrajini. Možete mu se pridružiti, vrlo lako vas mogu spojiti.

Za Siriju/Irak - ima na samo 40 km od Zagreba selo Maloča i u njemu muđahedini. Naravno, ako vam nije problem preći na Islam.

I onda peri braco, možeš ići dolje i glumiti onog Jihadi Johna kaj svaki tjedan sječe glave.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 18:36 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Drago kaže...

Možda da pogledaš početak tog istog teksta koji kaže: "The Handbook of Crime Correlates (2009), a review of studies of correlates with crime, states that most studies on immigrants have found higher rates of crime. However, this varies greatly depending on the country of origin, with immigrants from some regions having lower crime rates than the indigenous population. In the US, studies have found lower crime rates among immigrants than among non-immigrants. Other studies suggest that immigration generally does not lead to an increase in crime, and may in some instances, suppress such trends.".

Dakle, u carstvu imigracije, SAD-u, imigranti su odgovorni za manju stopu kriminala od domaće populcije. Naravno, cherry picking kod rasista ne dozvoljava prihvaćanje podataka koji mu ne odgovaraju, već se uhvatio natezanja i reinterpretiranja statistike za koja misli da mu odgovara. 

Ovo što si naveo odnosi se na SAD dok ja govorim o Europi. Istraživanja o europskim državama su niže u tom članku. SAD i Europu ne možeš nikako uspoređivati u tom smislu.

Drago kaže...
BTW - bivši Jugosi, dakle balkanjerosi kao ti, su nakon Finaca najbrojnija imigrantska skupina u Švedskoj (http://en.wikipedia.org/wiki/Immigration_to_Sweden#Demographics), tako da ako je tvoja ideja točna, onda se Šveđani najviše trebaju bojati Finaca (!), a nakon toga balkanjerosa: Hrvata, Srba, Bošnjaka...

Ja ne govorim o europskim nego izvaneuropskim imigrantima. Imigranti iz Europe se brže intergriraju u društvo, te možeš vidjeti da se imigrante za koje se veže kriminal uglavnom naziva non-european. Evo za primjer Švicarska:

"Thus, immigrants from Germany, France and Austria had a significantly lower crime rate than Swiss citizens (60% to 80%), while immigrants from Angola, Nigeria and Algeria had a crime rate of above 600% of that of Swiss population."

"In between these extremes were immigrants from Former Yugoslavia, with crime rates of between 210% and 300% of the Swiss value." (duplo manje nego imigranti iz Afrike)

Evo još primjera:

Sweden:"Immigrants are overrepresented in Sweden's crime statistics. Those from North Africa and Western Asia were overrepresented."

United Kingdom:"A 2008 study found that the crime rate of Eastern European immigrants was the same as that of the indigenous population."(ako su ti svi imigranti isti, zašto su se ovi iz istočne Europe lakše intergrirali u britansko društvo?)

Spain:"A report indicates that a higher proportions of American, non-UE European, and African immigrants tend to widen the crime differential, the effect being larger for the latter ones."

Norway:"The incidence was especially high among immigrants from Kosovo, Morocco, Somalia, Iraq, Iran and Chile. In a news report in 2010, a spokesperson for the Oslo Police Department stated that every case of assault rapes in Oslo in the years 2007, 2008 and 2009 was committed by a non-Western immigrant."

Germany:"Immigrants in Germany are overrepresented in crime statistics."

Finland:"According to official statistics, 21.0% of rapes have been committed by foreigners in Finland. Foreigners comprise 2.2% of the population."

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 17:12 (nj0fra).
16 godina
neaktivan
Drago kaže...

Slažem se. No muslimani iz BiH su prije svega Europljani, pa tek onda muslimani. Nije problem u islamu nego u ljudima i onima koji ga krivo tumače (kao i uostalom svaku drugu religiju). U mojim očima je svaki ekstremist isti, kako islamski tako i krščanski, židovski... Svi oni krivo tumače religiju i nameću drugima svoju vjeru.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
18 godina
neaktivan

Onda lijepo reci ekstremisti, a ne općenito "muslimani".

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
neaktivan
FuzzyBrain kaže...
 Kolega, nitko se ovdje ne zali da imigranti uzimaju nekom poslove. Cak stavise oni rade poslove koje prosjecni njemac/nord nebi radio. Problem je to sta svoju kulturu i nacin zivota guraju nekome na silu. Ako zivim u hrvatskoj nezelim da mi jednog dana u jednom djelu grada doleti hrp muslimana i napadne me na osnovi moje vjere. Ili moju curu zbog toga sta je "krivo" obucena. Pogleda ako zapadnjaci zive kad odu u njihove zemlje. Prilagode se drustvu. Sta za veliku vecinu muslimana u europi nije slucaj. A sta se tice rasta/pada populacije... Ja i kada bih imao dobru placu nebih imao vise od 3 djece. Jednostavno zato jer znam da im se nebih mogao dovoljno posvetiti iako bih imao novaca da im sve priustim (takvo razmisljanje prevladava na zapadu). Muslimani samo stancaju i zive na socijali. Isto kao romi kod nas. A za diskriminaciju... Nebi bas rekao da nordi, njemci ili francuzi diskriminiraju. Za ove prostore jos moze proci ali za zapadnu i sjevernu europu tesko. 

Gle, skini rukavice."Svoju kulturu i nacin zivota". Kao da šire kugu i sifilis.

Nije istina da rade samo poslove koje "nord" (?!) ne želi, na primjeru Norveške (s kojom osobno radim) imaš slučajeve gdje je poslodavcima (kao i ovom s kojim surađujem) puna kifla pekmezastih "norda" koji bi nakon faxa išli peglat tvrtkine kartice na odjela uz plaću dostojnu direktora applea pa "uvoze" poljake, nas, sve ostale bjelce i crnce da te vss poslove rade za manje love A BOLJE! jer su motiviraniji od "norda". Čovjek osobno dolazi po jednog inžinjera Poljaka koji zna nešto s brodovima računati napamet, za što bi mu u norveškoj trebao tim od 8 ljudi (jer jedan bi ovo a nebi ono, drugi bi crtao a nebi pisao itd). Pa sad, platiti 8 norda po 7.000 eura mjesecno, ili dat Poljaku koliko želi (a i to bude manje od 7.000 eura) da to sve računa napamet, brže, bolje i bez kompjutera, računica je jasna.

To je slobodno tržište. Nebitno jesi li crnac ili musliman ili englez - tko je pametniji radi - glupi ne rade. Al tako je to u normalnom svijetu di pare treba zaradit radom i znanjem, a ne lopovlukom u državnoj firmi ili članskom iskaznicom HDZa. Fala bogu da će se mladi nordi žalit na imigrante kad su glupi i prezahtjevni. A takve glupe lako učlaniš u svaku desnu stranku jer misle da će teranjem imigranata bit nešto pametniji. Hoće li? Glup bio, glup ostao. Al to nema veze s crncima ili arapima već s njima samima. Nije arap sam sebi dao posao već mu je netko drugi dao posao. Šta je arap kriv što je pametniji i sposobniji od nekog tamo balavca koji misli da je popio svu pamet svijeta jer je "nord". Isto vrijedi i za tebe i sve vas.

Ali, vi svi koji "ko fol niste rasisti" ste zapravo i rasisti i seronje.

Primjer broj jedan. Najveće sranje u povijesti RH i najveći lopovluk napraviio je vaš HDZ. Hrvatsko katoličko "nisam više nacistički" savez. Ne crnci, ne arapi, ne muslimani ili cigani. HDZ. I jel serete po hdzu? NE! Glasate za njih jer ste upavo takvi kao i oni. Use nase i podase, nebitno o koga se ogriješite. Cijela svrha vašeg postojanja je da parazitirate na svakom ko nešto radi, a kada netko okrene lampu prema vama onda su vam krivi SDP, cigani, srbi, židovi, četnici, partizani, komunisti i nevjernici.

Boli vas qurac za sve nas koji crnčimo po cijele dane, a imate obraza srat protiv "manjina" (neda mi se ponovno nabrajat). Serete po romima kojima se grijehe može nabrojat u 100.000kn, ili zato što su nekom oteli krumpir da bi imali šta jest. Jedan HDZ napravi valjda 5 milijardi eura govana i vi mu plješćete na izborima. Ovaj pobije ljude, dočeka ga se ko nacionalnog heroja. Šta bi mi ostali trebali? Strpat vas u konc logore dok ne odradite što ste pokrali? Ne, i na to biste stavili kopirajt u ustav da samo "pravi rvat katolik nekog može trpat u konc logor", a račun za referendum bi poslali nama. Hehe, smješno.

Al lako ti je načrčkat tri probrana citata koja ti idu u prilog za tamo neku Švedsku za koj me boli đon, ja tu nemrem ništa i nek se snalaze i jedni i drugi kak znaju. Problem ste mi vi svi koji samo znate jahat po nekom, voljni ste spickat 6. miljona kuna da bi tamo trojci pedera i lezbi zabranili da budu u "braku", natjerali ste sve nas da financiramo vaše religijske papazjanije od kojih nitko nema ništa, pokrali ste svaku firmu koje ste se ćopili, i sad JE VAS strah, zamisli, ekstremnih muslimana. Pa ja živim u strahu skupa sa pol miljona gladnih već 20 godina pa me ne pitaš "Oprosti Ivane, ofarbali smo tunel sedmi put, kakve to osjećaje izaziva kod tebe?".

Ma boli me đon za ekstremne muslimane i crnce. Imam doma preko miljon ekstremnih lopova i fašista koji su tolka đubrad da svojim potpisom potpišu ZABRANU ulaska u brak ljudima koje nit znaju nit ih diraju. I tko to plati? Svi. A pa onda budi fer pa reci tim pederima da ne moraju plaćati porez, budi dosljedan pa reci NE pederskom novcu.

Nije fer da ti pobereš zasluge, možda si korektan momak. Ovo nije usmjereno tebi osobno, možda nikad ništa nisi ukro, možda si neviniji od djevice marije. Ja općenito loše reagiram na desničarska sranja ofarbana u žuto pa kao fol je sunce, a zapravo je i dalje drek pa znam svašta reć. Možda vi svi niste rasisti, al da ste neinformirani do bola - to vam se mora reć.

Još jednom, ovo je više rant na ta desničarska sranja općenito, ne osobno na tebe ili tvoj post. Ok?

18 godina
sudy_freak kaže...
nine kaže...

Pa zato što je najveći dio takvih - bez posla, nemaju što raditi po cijele dane, a primaju tisuće od socijale.

Pa ti budi socijalna država.

Ma nije socijala, on ima braniteljsku penziju iako je to (HOS) bila jedna paravojna formacija koja je dosta negativnog
predznaka donijela cijelom domovinskom ratu ( ma koliko bili glorificirani u notornoj hevatskoj vikipediji).
Da, bilo je stvarno i predanih boraca, u Vukovaru su bili sigurno pravi branitelji, ali da se ne lažemo, njihov smisao 
i cilj je bio grenice hrvatske na istočnoj strani iz doba NDH.
Kad su nam ih (ja bio normalno mobiliziran u HV) sve zajedno pripisali
oko 1993 u HVznam da je dobar dio te "ekipe" bio odgovoran za paleže i pljačku, da nekažem i ubojstva. No na papiru
to su "branitelji" kojima se priznalo i "staž" u hos-u, i kasnije čak i u HVO, tako da imaju redom povelike "penzije" i slikaj ga.
Edit: ovo mi je uglavnom zadnja po tom pitanju, najmanje što me zanima
i treba je opet prekapanje po tim nesretnim 90tima iz prošlog stoljeća.
........
Evo radije jedne zanimljivosti: našli predviđanje iz 1907. Čovjek bio optimist.
Stoposto uvjeren da će za sto godina ljudi toliko evoluirati da ratova odavno neće biti.
http://www.index.hr/black/clanak/slovenski-nostradamus-u-pismu-iz-1907-prognozirao-stoljece-bez-ratova/798796.aspx

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 18:37 (overhaul).
17 godina

.. posljednjih generalizirajućih tema/kvalifikacija se treba 'pripaziti'... muslimani, ustaše, KGK, branitelji, bilo tko/što treba konkretno komentirati, ostalo je loše.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
dad0r kaže...

Iskreno - ne znam po kojem osnovu tipu šalju policiju. Tip je ustaški kreten, ali ja ne znam koji je zakon prekršio što je u svojoj kući vikao "Za dom spremni!"?

Marko Perković to radi na prepunim trgovima i stadionima, pa ne znam jel mu tko poslao policiju doma. Možda ima neki pravnik na forumu koji mi to može objasniti?

Bez toga, čini mi se da je ovo treniranje (pseudo)pravne države na nekom debilčeku iz pripizdine. 

This space for rent!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice