Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.506.029
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
ivan dragi kaže...

Tvoje povezivanje silovanja i doseljenika je glupo i s svrhom povezivanja silovanja s imigrantima

http://en.wikipedia.org/wiki/Immigration_and_crime

Slobodno pogledaj za Švedsku i Norvešku, pa i ostale države.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
11 godina
neaktivan

Za Francusku i Švedsku je to na neki način i očekivano, gdje god dođe do širenja ljevičarsko-dekadentnih ideja dolazi do urušavanja temeljnih obiteljskih vrijednosti, kombinirano sa nasilnom multi-kulturalizacijom dobijemo nešto što će Europu skupo koštati.

15 godina

Ima tona videa na YT-u o problemima s muslimanima u Europi, Engleska, Francuska i posebice nordijske zemlje. Pod time ne mislim na videe koje je neki  anonimni nacist stavio, nego reportaze sa pravih tv kuca sta znaci da ima dosta istine u tome... Meni je ovo ljeto prijatelj svedjan bas pricao o problemu s muslimanima koje imaju u svedskoj. Doslovce u neke djelove grada nemozes uc, odma te napadju i  tjeraju. Cak napadju policiju, hitnu i vatrogase. A za englesku samo treba googlat "muslim patrol" pa da se vidi do koje je razine to doslo. Btw. ali naravno cim progovoris o tome onda si nacist, fasist itd.

Ako sam ti pomogao opali TD!
16 godina
neaktivan

Hm, gledali ste na youtube a da li ste razgovarali sa običnim ljudima u Švedskoj?

15 godina
phoenix2003 kaže...

Hm, gledali ste na youtube a da li ste razgovarali sa običnim ljudima u Švedskoj?

Da. Razgovarao sa prijateljem od 32 godine koji je svedjanin i radi kao socijalni radnik. I sa njegovom zenom. Nisam ja protiv muslimana/imigranata/razlicitih kultura. Ali gledaj, ja ako odem zivit i radit u drugu drzavu (drugu kulturu) normalno je da cu se prilagodit. Ako odem u npr. arapsku zemlju normalno da cu postovati nihove zakone i obicaje (pazit cu kako cu bit obucen, necu pit alkohol u javnosti itd.). Muslimani u europi nazalost to ne radi. Bar ne velika vecina. Tjeraju po svome i svatko tko se pobuni je etiketiran kao katoliban, konzerva, nacist fasist itd.

16 godina
neaktivan

Ne kužim smisao ovoga navrat-nanos preseljenja?

Gledao sam jučer u dnevniku i prema reportaži ispada da ovaj potez baš i nema nekog smisla osim spuštanje "kajle" novoj predsjednici.

http://www.jutarnji.hr/josipovic-odgovoran-za-ugrozavanje-nacionalne-sigurnosti-ako-se-preseli/1287339/ 

Pa zar sve kod nas mora ići preko kur*a i pod "muz", u cilju zadovoljavanja nečije volje?

http://www.norgems.com
17 godina
neaktivan
FuzzyBrain kaže...
phoenix2003 kaže...

Da. Razgovarao sa prijateljem od 32 godine koji je svedjanin i radi kao socijalni radnik. I sa njegovom zenom. Nisam ja protiv muslimana/imigranata/razlicitih kultura. Ali gledaj, ja ako odem zivit i radit u drugu drzavu (drugu kulturu) normalno je da cu se prilagodit. Ako odem u npr. arapsku zemlju normalno da cu postovati nihove zakone i obicaje (pazit cu kako cu bit obucen, necu pit alkohol u javnosti itd.). Muslimani u europi nazalost to ne radi. Bar ne velika vecina. Tjeraju po svome i svatko tko se pobuni je etiketiran kao katoliban, konzerva, nacist fasist itd.

Njihovo ponašanje je najmanji problem. Uzmi za primjer da jedan šveđanin , englez ili franzuz imaju natalite 1.52 a musliman 8.5. Za 10 godina oni više neće biti manjina , dobit ce mjesta u parlamentu i krojit ce sudbinu ljudima koji su tu stoljećima.

11 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Njihovo ponašanje je najmanji problem. Uzmi za primjer da jedan šveđanin , englez ili franzuz imaju natalite 1.52 a musliman 8.5. Za 10 godina oni više neće biti manjina , dobit ce mjesta u parlamentu i krojit ce sudbinu ljudima koji su tu stoljećima.

Engleze pokraj onih morževa još razumijem, ali Šveđani mi nikako nisu jasni :)

18 godina
Onjegin kaže...

Evo smislenog odgovora:

Bijela rasa izumire. Svaki dan u ukupnom poretku bijelaca ima manje, asimptotski se približavamo nuli. Ovo je neosporivo točno.

Svašta se ovdje pročita. "Bijela rasa" živi na kontinentima: Africi, Aziji, Australiji, Sjevernoj i Južnoj Americi i, nevjerojatno, ali istinito - u Evropi. Ne znam odakle ti "neosporivo točan" podatak da se "asimptotski približavamo nuli". Može neki link?

This space for rent!
18 godina
moderator
Drago kaže...

Svašta se ovdje pročita. "Bijela rasa" živi na kontinentima: Africi, Aziji, Australiji, Sjevernoj i Južnoj Americi i, nevjerojatno, ali istinito - u Evropi.

Svuda, samo ne na bijelom kontinentu, Antarktiku.

18 godina
nj0fra kaže...

http://en.wikipedia.org/wiki/Immigration_and_crime

Slobodno pogledaj za Švedsku i Norvešku, pa i ostale države.

Možda da pogledaš početak tog istog teksta koji kaže: "The Handbook of Crime Correlates (2009), a review of studies of correlates with crime, states that most studies on immigrants have found higher rates of crime. However, this varies greatly depending on the country of origin, with immigrants from some regions having lower crime rates than the indigenous population. In the US, studies have found lower crime rates among immigrants than among non-immigrants.[1] Other studies suggest that immigration generally does not lead to an increase in crime, and may in some instances, suppress such trends.[2]".

Dakle, u carstvu imigracije, SAD-u, imigranti su odgovorni za manju stopu kriminala od domaće populcije. Naravno, cherry picking kod rasista ne dozvoljava prihvaćanje podataka koji mu ne odgovaraju, već se uhvatio natezanja i reinterpretiranja statistike za koja misli da mu odgovara. 

BTW - bivši Jugosi, dakle balkanjerosi kao ti, su nakon Finaca najbrojnija imigrantska skupina u Švedskoj (http://en.wikipedia.org/wiki/Immigration_to_Sweden#Demographics), tako da ako je tvoja ideja točna, onda se Šveđani najviše trebaju bojati Finaca (!), a nakon toga balkanjerosa: Hrvata, Srba, Bošnjaka...

BTW - uputio bih te na Stormfront, a može i Ezio s tobom.

This space for rent!
16 godina
neaktivan
Iako je ovo odgovor, odnosi se ne sva vas sta ste od 5 slucajeva zakljucili da muslice treba kastrirat a crnce prefarbat jer su nebijeli.

Ako Svedjani strpaju 10k imigranata u geto dobijes geto.
Bio sam u Malmou dva tjedna. Da, neki se zale, kao dali smo im novac, sta jos zele. A strpali ih u neki kvart i "maknite se od nas".

U Njemackoj npr Speyer, imas takodjer masu imigranata, ali nisu getoizirani. Pace osjecaju se dobrodosli. Po zgradi imas dve tri familije, ukljuceni su u zajednicu i drustvo i uopce nema problema. Ima ih jednako kao kod svih ljudi. Moja svabska familija ih cjeni jer rade (svabe se pale na marljivce) i sretni su jer pomazu ekonomiji (jer rade poslove koji prosjecni vss svabo nece radit).
U Svicarskoj po restoranima su imali (sad neznam jel imaju) table di mole goste da postuju personal (mahom imigrante) jer nema tko radit.

Dakle ako si mutav i bilo koga diskriminiras - sta ocekujes? Da ce ti se klanjat?

Al to je njihov problem (svedske i njih tamo) a vas je problem sta se zbog neznanja i niceg drugog (a da procitate bar taj tekst koji linkate do kraja bi malo vise znali) pretvarate u rasiste i elitiste (white power ftw) a nikad ni jedan jedini imigrant vam nista nije skrivio u zivotu. Al znate da to svedjane boli. Serete po njima jer ste rasisti.

I ako mislite da ste rodjenjem nesto stekli, npr pravo da budete privilegirani u odnosu na crnce arape itd, niste nista bolji od lopovsko klijentelistickog hdza koji radi to isto al hdz volite i dali bi mu dupe da vas pita. Al takvi i jesu njihova baza. Desnicari, prikriveni rasisti i ustasofili. Ne svi, ima i dobrih i pametnih u hdzu, al ima ovih bedastih previse.

"Arapi nam uzimaju poslove". Pa ako ti imigrant koji je doso pred pol godine moze uzet posao onda si debil i ionako je bolje za drustvo da pametniji radi.
17 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...
Iako je ovo odgovor, odnosi se ne sva vas sta ste od 5 slucajeva zakljucili da muslice treba kastrirat a crnce prefarbat jer su nebijeli.

Bio sam u Malmou dva tjedna. Da, neki se zale, kao dali smo im novac, sta jos zele. A strpali ih u neki kvart i "maknite se od nas".

U Njemackoj npr Speyer, imas takodjer masu imigranata, ali nisu getoizirani. Pace osjecaju se dobrodosli. Po zgradi imas dve tri familije, ukljuceni su u zajednicu i drustvo i uopce nema problema. Ima ih jednako kao kod svih ljudi. Moja svabska familija ih cjeni jer rade (svabe se pale na marljivce) i sretni su jer pomazu ekonomiji (jer rade poslove koji prosjecni vss svabo nece radit).
U Svicarskoj po restoranima su imali (sad neznam jel imaju) table di mole goste da postuju personal (mahom imigrante) jer nema tko radit.

Dakle ako si mutav i bilo koga diskriminiras - sta ocekujes? Da ce ti se klanjat?

Al to je njihov problem (svedske i njih tamo) a vas je problem sta se zbog neznanja i niceg drugog (a da procitate bar taj tekst koji linkate do kraja bi malo vise znali) pretvarate u rasiste i elitiste (white power ftw) a nikad ni jedan jedini imigrant vam nista nije skrivio u zivotu. Al znate da to svedjane boli. Serete po njima jer ste rasisti.

I ako mislite da ste rodjenjem nesto stekli, npr pravo da budete privilegirani u odnosu na crnce arape itd, niste nista bolji od lopovsko klijentelistickog hdza koji radi to isto al hdz volite i dali bi mu dupe da vas pita. Al takvi i jesu njihova baza. Desnicari, prikriveni rasisti i ustasofili. Ne svi, ima i dobrih i pametnih u hdzu, al ima ovih bedastih previse.

"Arapi nam uzimaju poslove". Pa ako ti imigrant koji je doso pred pol godine moze uzet posao onda si debil i ionako je bolje za drustvo da pametniji radi.

Sto se mene tice neka dolati tko god hoce ali kad dođeš u europu neka oni lijepo promjene imena i vjeru i neka se izvole ponašat kao europljani. Islam je invazivna relgija i svi ti ljudi sa bliskog istoka sa sobom donose invazivnu kulturu i žele nametnut to europljanima. Imas primjer kineza koji su na balkanu. Oni se sasvim normalno ponašaju. Da 100 miljuna kineza doseli na balkan ja ne bi ni primjetio jer se brzo integriraju u društvo. Čak daju svojoj djeci slavenska imena.

18 godina
Drago kaže...
Onjegin kaže...

Evo smislenog odgovora:

Bijela rasa izumire. Svaki dan u ukupnom poretku bijelaca ima manje, asimptotski se približavamo nuli. Ovo je neosporivo točno.

Svašta se ovdje pročita. "Bijela rasa" živi na kontinentima: Africi, Aziji, Australiji, Sjevernoj i Južnoj Americi i, nevjerojatno, ali istinito - u Evropi. Ne znam odakle ti "neosporivo točan" podatak da se "asimptotski približavamo nuli". Može neki link?

A i ti se na svasta vatas...

Rvat katolik!
15 godina
ivan dragi kaže...

Kolega, nitko se ovdje ne zali da imigranti uzimaju nekom poslove. Cak stavise oni rade poslove koje prosjecni njemac/nord nebi radio. Problem je to sta svoju kulturu i nacin zivota guraju nekome na silu. Ako zivim u hrvatskoj nezelim da mi jednog dana u jednom djelu grada doleti hrp muslimana i napadne me na osnovi moje vjere. Ili moju curu zbog toga sta je "krivo" obucena. Pogleda ako zapadnjaci zive kad odu u njihove zemlje. Prilagode se drustvu. Sta za veliku vecinu muslimana u europi nije slucaj. A sta se tice rasta/pada populacije... Ja i kada bih imao dobru placu nebih imao vise od 3 djece. Jednostavno zato jer znam da im se nebih mogao dovoljno posvetiti iako bih imao novaca da im sve priustim (takvo razmisljanje prevladava na zapadu). Muslimani samo stancaju i zive na socijali. Isto kao romi kod nas. A za diskriminaciju... Nebi bas rekao da nordi, njemci ili francuzi diskriminiraju. Za ove prostore jos moze proci ali za zapadnu i sjevernu europu tesko. 

15 godina

Pretpostavljam da ste već dobro pretresli tematiku kvazi-branitelja iz Savske, ali ovim komentarom i tipom (te hrpom gnjusnih komentara) je prevršena svaka mjera.

Uglavnom, riječ je o objavi Index.hr na članak DOSTA JE! Pravi branitelji pozivaju na otpor protiv šatordžija!

Komentari su tragi-komični za ovo kršćansko, suvremeno, proeuropsko te razvijeno društvo.
slika
Čitati praznog želuca jer je vrlo lako moguće da dođe do instinktivnog povraćanja ili proljeva. 

Miro Kratofil

91.g. sam otišao u ZNG pa u HV i bio na ratištima.Od rata radim u u građevini i nikada nisam imao nikakvih povlastica a pogotovo ne mirovinu i slično,moram raditi još 17 godina do mirovine i nisam u nikakvim šatorima.Što bih ja trebao i ljudi slični meni?

Tomislav Tolić

pa što nisi kupio penziju,jebem te mutava....i sad šuti...i ne provociraj,budalo.....

PREMA ČETNIKU KULTURA ? samo metak....

Cviko Jovanović....i tu ti jebem svetosavlje.....i krsnu slavu....jebo te Nemanja

Ima tu i drugih komentara, recimo s kojima su jednog Adnana napali da je muslić, poturak i slično.
Kako nema pravo živjeti u ovoj državi, kako to nije njegova država, bla bla bla.
Tek toliko u kakvom društvu živimo, jadnom i bijednom. A nadasve kršćanskom.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
18 godina
sudy_freak kaže...

To ti je samo dio pravog presjeka RH.

15 godina
Old Iggy kaže...
sudy_freak kaže...

Mislim da je u stvarnost jos gore nažalost.

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan
formula1live kaže...
veliki bebač kaže...

U kojem mi Apsurdistanu živimo 

Pas dobio sudsku zabranu lajanja! Ako zalaje vlasnik mora platiti 20K kuna

I NEWS BAR "članak" na tu temu 

Nije dobio pas, nego je vlasniku zabranjeno da ostavlja psa kroz noć na dvorištu da laje. Bi ja vidio tebe da ti pas laje cijelu noć bez prestanka i ne možeš spavati, a ujutro moraš ići na posao. Ili da imaš malo dijecu i da ih cijelo vrijeme budi. I tako svaku noć. Da li bi se onda pobunio ili ne. Tu je krivica vlasnika, nabavio si psa i kada je čuo da po noći laje,nije izašao van i smirio ga, nego se išao prkositi susjedima. Takvi vlasnici i trebaju dobiti kazne.

Slažem se i razumijem te. 

Smiješno mi je, bolje reći jadno, da se naše "vrlo" sudstvo bavi takvim trivijalnim/beznačajnim stvarima, kao da nemaju kaj drugo raditi; "tone" neriješenih slučajeva.

Ovaj moj post je bio više sarkastično; "Pas dobio sudsku zabranu lajanja!", k tome link na NEWS BAR di još više ismijavaju sudstvo.

Pišem da razumijem, jer živim u naselju sa kućama. Ulice imaju dvorišta sa jedna i druge strane cca 20x40 m sa kućama u središtu istih. Tak da su kuće udaljene jedna od druge cca 10 m. I imam psa puštenog u dvorištu (ili je na lancu) koji ne voli mačke (laje). Na sreću ne laje noću, tu i tam znao zalajati, ali nikada nikakvh teškoća sa susjedima u vezi psa. 

BTW. A u članku zanimljivo da "cucek" smeta samo jednoj susjedi

Svi smo mi djeca i igračke su nam od presudne važnosti za očuvanje duhovnog zdravlja.
15 godina
dad0r kaže...
Old Iggy kaže...
sudy_freak kaže...

Mislim da je u stvarnost jos gore nažalost.

Daleko od toga da sam ovo mislio kao najgore, ali da govori što klasični 'rvat, domoljub, BRANITELJ, ustača, zadrti desničar misli.
Laboratorijski primjerak.

Orke i saveznici su se probudile. Sauron okuplja vojsku.

Nedostaje mu samo još One Ring da zavije zemlju u crno. Nedostaju mu još samo Banski dvori.
Kad njih vrati, tama će se nadviti nad ovom zemljom.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
18 godina
veliki bebač kaže...
Smiješno mi je, bolje reći jadno, da se naše "vrlo" sudstvo bavi takvim trivijalnim/beznačajnim stvarima,
...

Što je tu smiješno? Je li smeta? Smeta.

Nije uopće bitno koliko količini ljudi smeta.

13 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
veliki bebač kaže...
Smiješno mi je, bolje reći jadno, da se naše "vrlo" sudstvo bavi takvim trivijalnim/beznačajnim stvarima,
...

Loši susjedski odnosi, a pas je samo izlika za tužbu

Svi smo mi djeca i igračke su nam od presudne važnosti za očuvanje duhovnog zdravlja.
18 godina
veliki bebač kaže...
Old Iggy kaže...

Potpuno nebitno. Ako laje, laje. Postoji osnova i za tužbu i za kaznu.

13 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
veliki bebač kaže...
Old Iggy kaže...

Da nije psa, našlo bi nešto drugo

18 godina
veliki bebač kaže...
Old Iggy kaže...

Da nije psa, našlo bi nešto drugo

Je li bi se i onda povlačilo po novinama?

Uopće ne shvaćam gdje je problem s tim psom i zašto se svi čude tome. Da ti susjed usred noći buši po kući, što bi mu rekao? Bi li zvao policiju? Bi li ona napravila prijavu i sve bi završilo na isti način?

Pas laje usred noći, smeta, točka, gotovo.

16 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
veliki bebač kaže...
Old Iggy kaže...

Šta ima mutavih koji ne laju? /trollmodeon

In the name of tragedy...
18 godina
thedream kaže...
Old Iggy kaže...

Šta ima mutavih koji ne laju? /trollmodeon

Očigledno ima.

16 godina
neaktivan

Sjetilo me savršeno na ->

:D :D
In the name of tragedy...
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Nedostaje mu samo još One Ring da zavije zemlju u crno.

Ima ih već posvuda, pa čak i u ovoj našoj ''oazi mira''! 

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 12:25 (kizo2703).
15 godina
kizo2703 kaže...
sudy_freak kaže...

Nedostaje mu samo još One Ring da zavije zemlju u crno.

Ima ih već posvuda, pa čak i u ovoj našoj ''oazi mira''! 

Nadam se da ću ze za koju godinu smijati ovoj farsi s Farskih otoka 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice