Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.052.052
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Bukva kaže...
Ikarus01 kaže...

definitivno izlazim na izbore i glasam za sincica mali ima odgovor na sve dobro je upoznat s ustavom,skandalima i međudržavim odnosima.ovaj put se pokazao u pravom svjetlu svaka čast mislim da je fulao fakultet trebao je ići na novinarski ili filozofski.

Meni to izgleda ko još jedan socijalni eksperiment (ala Kerum). Ne mogu dat glas čovjeku koji se u 60 sekundi 3 puta pogubi. Nisam večeras gledao sučeljavanje, ali jučer je bio tiha jeza. Osim toga ima stavove koji bi nas mogli odvesti u izolaciju (okretanje CEFTA-i, a ne EU - W...T...F...?)

Ja sad gledam pa sam WTF.

Pripremu je valjda radio čitajući 24sata i dnevno.hr na brzinu zadnjih mjesec dana.

16 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

Pripremu je valjda radio čitajući 24sata i dnevno.hr na brzinu zadnjih mjesec dana.

Ma ove debate su stvarno smijurija!

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
17 godina
kizo2703 kaže...
Old Iggy kaže...

Ma ove debate su stvarno smijurija!

Pa bar malo domaćeg humorističnog programa. {#}

15 godina
neaktivan

Smije li se na glasačkom listiću nacrtati penis {#}

15 godina
neaktivan
expert man kaže...

Smije li se na glasačkom listiću nacrtati penis {#}

Da, ali ako Sinčić pobijedi pazi se tajnih službi {#}

Opcije nam niti za drugo nisu. Makar najradije bi da ili Josipović ostane ili dođe Sinčić jer druga dvojica su još veće zlo.

Za mene ova "rasprava" je veliko razočaranje. Barem sam se od Bage nadao boljemu.

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 23:07 (ROFLOLMAO).
15 godina
neaktivan

Meni je sinčić prvi izbor  a Josipović najmanje zlo{#}   A što će biti s vladom i premijerom Ko je za vas opcija? Ako kojim slučajem kolinda dobije izbore jedino pozitivno je što će  zajašiti milanovića (ne mislim doslovno){#} 

EDIT: Gledao sam sučeljavanje i sve je manje više isto kao i predhodno koje je bilo na rtl-u   Umjesto da kažu i izlože svoju viziju ideje načine (koje nemaju) kako bi popravili stanje u državi  oni ko papige ponavljaju da smo u recesiji i da treba mjenjati ustav te kako predsjednik nema ili ima ovlasti  nemogu se ni oni odlučiti. Josipović je beskičmenjak  predsjednik mora imati muda i nesmje se bojati pokazati ih ali nekako nisam siguran da ih sinčić ima kolinda ima veća muda od njega ok sad malo pretjerujem {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 23:41 (expert man).
13 godina

nema ovdje najmanjeg zla, ovo je j**** farsa, a mi smo toliko iscipelareni da potrošimo čak i pokoju nanosekundu razmišljajući je li vilibor neloš izbor. u normalnoj zemlji, pa čak i kod nas u neka normalnija vremena, ljudi bi pomislili da je riječ o solidnom satiričnom šou na telki - no eto, mi tu satiru živimo.

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
neaktivan

Meni je ovaj Sinčić ugodno iznenađenje, ono wild card{#} 

Svi kandidati su sr*li ali svaka čast Sinčiću na hrabrosti i tom (netko je već rekao) žaru u očima, kako je uspio Kujundžića izbaciti iz takta{#} Da mu bar to još uspije sa Josipovićem i Kolindom.

Moj glas ide definitivno njemu, izgubit se ne može ništa (IMO fuknciju predsjednika treba ukinuti) a uvijek može gore, npr. Bandić...

I tko zna, možda se pokaže da nam je stvarno takva mladost potrebna za vođenje države.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
17 godina
neaktivan

Odgovorno tvrdim da bi vecina iz ove teme uspjela sa 2 pitanja dovesti svakog kandidata do plača.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

nema ovdje najmanjeg zla, ovo je j**** farsa, a mi smo toliko iscipelareni da potrošimo čak i pokoju nanosekundu razmišljajući je li vilibor neloš izbor. u normalnoj zemlji, pa čak i kod nas u neka normalnija vremena, ljudi bi pomislili da je riječ o solidnom satiričnom šou na telki - no eto, mi tu satiru živimo.

Ovo treba 16 puta iscitirati. Da svi dobro pročitaju.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina

Jbt, prezentiraju se u svojim nastupima kao da se kandidiraju za premijera, a ne Predsjednika. Mislim da nitko osim Josipovica ne kuzi kako funkcionira stvar oko Predsjednika (a pogotovo mala Svemirska Ovca) ni koje on ima ovlasti.

A sto se Josipovica tice, najjace su mi price ovih koji pokusavaju ostati jos jedan mandat: evo sad, u ovom iducem mandatu cu uciniti da HR procvjeta.

Jedva cekam cuti predizborna obecanja Kuku(nama) koalicije :P

Rvat katolik!
14 godina
protjeran

Pobijedit će Josipović i ne znam čemu prepucavanje.

On se slaže i s Bozanićevim govorom, slaže se s vragom, slaže se s braniteljima, nezaposlenima, čovjek shvaća svačije probleme. Podržava probleme manjina, tolerantan je prema svima osim prema onima koji krše zakon (no ne bi se izjašnjavao dok se ne dokaže).

Ma nema što, ja bih mu dao doživotni mandat.

Stojiš na mjestu i ne možeš ništa pokvariti.

★OMG! 了不起 NISPE !
14 godina
tnakir kaže...

A sto se Josipovica tice, najjace su mi price ovih koji pokusavaju ostati jos jedan mandat: evo sad, u ovom iducem mandatu cu uciniti da HR procvjeta.

Jedva cekam cuti predizborna obecanja Kuku(nama) koalicije :P

Ako dođe Kujundžić, onda će se upaliti sva svjetla i vidjeti sva korupcija (tako je rekao). :D

15 godina
Ranko Kukumar kaže...

Ako dođe Kujundžić, onda će se upaliti sva svjetla i vidjeti sva korupcija (tako je rekao). :D

ali za to mora postati predsjednik, inače ništa od toga {#} obećanje ludo radovanje {#} ako je tako nadobudan zakaj ne krene lajati, siguran sam da svi oni (osim malog naduvanog) imaju saznanja da pola svojih kolega zatvore u buksicu..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
13 godina
neaktivan

nisam baš za smotanog sinčića po meni je bilko debilko ali sigurno je bolja alternativa od jednog bezobraznog kujundzica

bas me zanima udio biraca pa evo jedna anketa kad je bug nije postavio

inače ne znam što se toliko bore oko stolice nije to holy see već živimo u polupredsjedničkom sustavu di je predsjednik samo figura

9 josipović
2 kolinda
20 sincic
2 kujundzic
3 ne izlazim na izbore
A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 10:11 (Ikarus01).
17 godina
Ikarus01 kaže...

nisam baš za smotanog sinčića po meni je bilko debilko ali sigurno je bolja alternativa od jednog bezobraznog kujundzica

inače ne znam što se toliko bore oko stolice nije to holy see već živimo u polupredsjedničkom sustavu di je predsjednik samo figura

Zaboravio si opciju "Nevaljali listic"

Rvat katolik!
13 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Ikarus01 kaže...

ima samo pet stavaka u anketi

vjeruj staviio bih nacrtaj penis ili obriši rit s listicem da sam mogao

:-)

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina
Ikarus01 kaže...
tnakir kaže...

Evo, onda ću ja napraviti anketu kakva je trebala biti u startu:

1 Ne izlazim na izbore
2 Radim nevaljali listić
0 Brišem dupe listićem
1 Crtam penis na listiću
9 Dopisujem Vucu i dajem mu glas
Gledam te!
17 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

nisam baš za smotanog sinčića po meni je bilko debilko

Nisi ti prije 6 postova rekao da je Sinčić hot stuff i da glasaš za njega?

17 godina
wyks kaže...
Ikarus01 kaže...

Mozda je Sincicu bilo bolje da je sutio na debatama? Vidis da je otjerao jednog potencijalnog glasaca.

Rvat katolik!
12 godina
neaktivan

Ja vas ne razumijem. Cijelo vrijeme pišete da su Kradeze i SDP jedno te isto sr*nje drugo pakovanje, da i jedni i drugi kradu 24 godine HR puk (jedni više, drugi manje), a sada kada imate osobu koja je IZAŠLA da im se suprotstavi, da ih prokaže, koja nije jedna od njih, pokazao da ima grand cojones, vi ga pljujete više nego Josipovića, Kolindu i Kujundžića - čast iznimkama. Vidi se da je "zelen", da treba još puno žganaca pojesti, da treba "odrasti", ali mu bar "skinite kapu", njemu koji je izašao suprostaviti se divovima koji imaju svu živu i neživu (novce) mašineriju iza sebe. Vrijeme je za promjene. Od nekuda se treba krenuti, pa makar i od lika kao što je Sinčić. Evo i mladi u Vrgorcu skinuli su Kradeze sa 21ne godišnje vladavine. Vrijeme je za promjene!

Svi smo mi djeca i igračke su nam od presudne važnosti za očuvanje duhovnog zdravlja.
17 godina

Postoje određene ovlasti predsjednika. Postoje i zakoni u nečemu što se zove pravna država. Način na koji bi to mali rješavao nema veze niti s jednim niti s drugim, a to nije alternativa kradezeu niti esdepeu (koji ipak nije isto sranje drugo pakovanje).
Jedina poruka za ove je - ne želimo niti jednog od vas. Tek onda bi se možda netko kvalitetan sjetio kandidirati.

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 14:09 (Veliki Brat).
17 godina
veliki bebač kaže...

Ja vas ne razumijem. Cijelo vrijeme pišete da su Kradeze i SDP jedno te isto sr*nje drugo pakovanje, da i jedni i drugi kradu 24 godine HR puk (jedni više, drugi manje), a sada kada imate osobu koja je IZAŠLA da im se suprotstavi, da ih prokaže, koja nije jedna od njih, pokazao da ima grand cojones, vi ga pljujete više nego Josipovića, Kolindu i Kujundžića - čast iznimkama. Vidi se da je "zelen", da treba još puno žganaca pojesti, da treba "odrasti", ali mu bar "skinite kapu", njemu koji je izašao suprostaviti se divovima koji imaju svu živu i neživu (novce) mašineriju iza sebe. Vrijeme je za promjene. Od nekuda se treba krenuti, pa makar i od lika kao što je Sinčić. Evo i mladi u Vrgorcu skinuli su Kradeze sa 21ne godišnje vladavine. Vrijeme je za promjene!

Tako može "izletiti" 90% ljudi u Hrvatskoj. Što je nažalost pretužno.

On nema ništa - ni znanje, ni poznavanje politike, ni poznavanje posla i pozicije predsjednika, političku grupu iza sebe i slično.

Valja političke parole, floskule i tu i tamo koja neutemeljena optužba i onda povlačenje.

17 godina
neaktivan

Bebač, podrška Sinčiću je zadnji dokaz da je hrvatska politička scena apsurd na razini reality showa. Namjerno koristim taj izraz jer su neki poznanici gledali sučeljavanje ako da se rradi o Big Brotheru.

On je dokaz da je bilo koja budala sa ceste mogla biti tamo, populizmima podjarivati debilnu masu koja je svojim debilizmom i stvorila uvjete za ovaj debilni cirkus i sad od sudebila traži da riješi debilizam.

Najbolje književne političke farse nisu dostojne ovog apsurda. Mladić prosipa takve gluposti, koje čuješ na klupici obližnjeg marketa. Mogli smo i Vedranu Rudan za predsjednika, rekla bi isto, sa malo više psovki, ali barem bi Bog Brother raja bila zadovoljnija.

Predsjednik je politička farsa. Tako da smo postavili majmuna na tu poziciju, tehnički bi bio bolji od Josipovića, bolji od radikala i bolji od antiseksističke marionete.

Svaki pokušaj racionalizacije nema smisla. Nema smisla ni pametovati, ni tražiti ideale. Mani se ćorava posla.

Ovo izbori su najveći promašaj u povijesti naše Države. Ne zbog reizbora najumjetnijeg čovjeka na planeti, ne zbog oporbenog zatucanog radikala, i ne zbog figure koja stoji na temelju najvećeg pljčkaša u Državi.

Već zato jer smo ideal našli u __________. (tu je mogao biti bilo tko) Nesposobnom liku koji je samo dobio prostor za lamentiranje nad onime što iole razuman čovjek već zna.

Ideal smo našli u nekom tko nabraja sranja. Hvala, ali to i sam znam. Nabrajam ih već 6 godina ovdje.

10 000 potpisa je p*ičkin dim za skupiti. Znam mladića koji je napravio isto prije nekoliko godina i bio u nedjeljom u dva. Poduzetnik, praktičan mladić koji bar zna što je znanost i kako stvoriti vlastiti profit, fakultetski obrazovan i inteligentniji na n-tu potenciju od ovog čitatelja pamfleta. Je li tada netko od njega radio ideal?

Nije. I zato je ovaj izbor promašaj čitave Države. Jer smo tada imali nadu da su takvi mladići svakodnevica. Sad nam je jebivjetar ideal.

Ma od*jebi sa time.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 14:20 (wyks).
13 godina
neaktivan
wyks kaže...
Ikarus01 kaže...

nisam rekao nikad da je hot stuff već da je bolja alternativa od ostala tri kandidata

pročitaj onaj moj post od prije dvije stranice.gdje mislim da i ako nam je država smijurija neka bude i predsjednik.to je mišljenje mog oca s kojim se slažem a mišljenje bake je da je josipović guzičar s kojim se isto slažem

inace kudos sincicu treba imati muda onako izici pred vukove,zato ga simpatiziram ali osobno nitko mi se posebice ne sviđa.al kak se veli bira se manje zlo

17 godina
Ikarus01 kaže...

nisam rekao nikad da je hot stuff već da je bolja alternativa od ostala tri kandidata

pročitaj onaj moj post od prije dvije stranice.gdje mislim da i ako nam je država smijurija neka bude i predsjednik.to je mišljenje mog oca s kojim se slažem a mišljenje bake je da je josipović guzičar s kojim se isto slažem

inace kudos sincicu treba imati muda onako izici pred vukove,zato ga simpatiziram ali osobno nitko mi se posebice ne sviđa.al kak se veli bira se manje zlo

Najgore u svemu je što je on u stvarnosti najveće zlo.

Realno će kraje 2015. kako sad stvari stoje HDZ opet na vlast, a za tu situaciju treba imati i nekog pametnog na Pantovčaku kao bar malu kontru.

17 godina
Ikarus01 kaže...

Ili biti dovoljno lud. Ne u smislu "Idemo pa sta bude", nego bas lud... jer ako on zbilja smatra da je to o cemu prica prava stvar i da tako treba rijesiti probleme, onda mu stvarno fali letva-dvi. 

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 15:56 (tnakir).
17 godina
Veliki Brat kaže...
Ikarus01 kaže...
tnakir kaže...

Evo, onda ću ja napraviti anketu kakva je trebala biti u startu:

Još si zaboravil dopisat jednu vrlo bitnu opciju, dakle "glasam kako preporuča gosn Obama" fučkaj ga.{#}

http://www.vecernji.hr/predsjednicki-izbori2014/obama-je-za-g-kitarovic-protiv-josipovica-jer-odrzava-kontakte-s-rusijom-980664

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
16 godina
tnakir kaže...

..

..

-upravo to mi je kad usporedim ostale kandidate razlog zašto NE Josipoviću, bio je u fotelji, napravio je što? Jednom, dva put? nije sex, nego prevari me... (poslovica, prvi put, tvoj grijeh, drugi put, moj jer sam glup).

- Kujunđić reformirani adzej ili prebjeg, Kolinda aktualni pročišćeni, Vilenjak.. izgubljen u prijevodu.

prvo sučeljavanje su bili sami kuljo i sinko, to je bilo ko mate parlov i pipi duga čarapa u ringu... i od tad mu kuljo docira s visoka, a sinke se ne uspjeva osamostaliti kao svaki mladi tić koji treba odletjeti iz roditeljskog gnjezda (ona reklama za kredit).

-Kolinda, ali Iggy dobro uočava, iduća vlada bi moga biti HDZ... dodatno isti razlog za Josipovića. Recimo da se poništavaju..

tako da ostaju kuljo i sinke... glup i gluplji, najgluplji za all-in? Tko bi to bio? Orah možda spasi stvar ali to ne da nije lognshut nego u rangu SFa.

netko gore reče, satira, ne jer se to odnosi na knjige i izmišljene likove. Možda sličnije tragikomediji. Pošto HR produkcija nem apojma o humoru, ostaje tragedija, pa i horror. Pa zbog literalnog dijela, poetske pravde, možda baš Vilenjak iz čarobne šume postane novi master iz OZa. N.Celzius je dobila Kiklopa, ima smisla... ?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
ihush kaže...
... N.Celzius je dobila Kiklopa, ima smisla... ?

Da ona bude predsjednica? Ima. {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice