Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.056.271
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Mijenjam (uz moju doplatu) sve političare iz BIH za Ivu Josipovića! Malo sam gledao i očekivao sam više od ostalih kandidata.

16 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
rambox kaže...
Ikarus01 kaže...

..

ušao sam u katarzu i nadišao nirvanu

Ne bi to gledal niti za lovu..

-najvrijednije stvari se ne kupuju novcem, ovo ne spada u to, ali propustio si puno... npr cijena goriva/PDV.. svatko od njih ima odgovor (spustiti cijene/PDV).. a tko od njih kreira cijenu npr goriva? Pantovčak ili USA-CCCP-... i kompanije kao INA?

-dakle imaju odgovore, populističke (očekivano) ali na što? Na nešto što nema veze s foteljom, jednako da su prognozirali vrijeme ili sportski rezultat.

Baš su slatki i beskorisni, puppy.. i ja bi jednog malog prezidentića (reče djetešce u poslanici Bozanićevoj...) da i on nam preporuča, koga ili koga-NE pitanje kako čitamo. Ne znam.. ovo je nešto kao kratki skečevi B.Hilla ali s textom, samo nisu smiješni.

-za sve ostalo, MasterCard.

Phoenix.. nosi ga đabe, i pliz.. uzmi još par, bar još jednog.. novac nije problem. (njegova pozitiva u mandatu je ugl ne raditi ništa, manje grešaka, izvan mandata popularni ZAMPić i kompozitor koji rasprodaje koncerte po svjetskim stejđevima ... pa prihoduje od autroskih prava). Fikus, bolje da je tamo tulipan...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2014 20:59 (ihush).
17 godina
phoenix2003 kaže...

Mijenjam (uz moju doplatu) sve političare iz BIH za Ivu Josipovića! Malo sam gledao i očekivao sam više od ostalih kandidata.

Eto super napokon smo se i njega rješili,Izlanuo se nosi si ga doma i to besplatno, i čak u paketu dobijete eksluzivna prava na sve njegove glazbene žlaburije.Cool

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
15 godina
neaktivan

E baš si našao sliku za mene! I ja nosim uniformu pa me pogodilo!{#}

A sada ozbiljno. Ja sve gledam sa strane pa mogu reći da sam objektivan. Pa pogledajte što političari rade u BiH! Jeste li kad čuli za njihove izjave i kako zvuče ti ljudi? Ja stvarno ne znam kako ih samo nalaze? Ivo je klasa za sebe i stvarno odstupa od profila balkanskog političara. Čovjek je pismen i kulturan (kako se kaže u narodu). Vi kao da ste zaboravili dsa postoje osobe koje uđu u Vladu kao što je npr. Kirin, pa sad ko voli nek izvoli!

P.S. Uz Ivu prihvatamo i Stipu Mesića!{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2014 22:31 (phoenix2003).
13 godina
neaktivan

Poklonili bi vam i Sanadera,bandića i vidoševića mukte no nažalost šteta je već učinjena.pitam se poslužuju li bakalar u hotelu remetinac ovih blagdana.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
protjeran

Kujundžić je neobrazovani brđan koji nema poštovanja prema nikome.

Kolinda jadna ne zna kako funkcionira replika i laže. Kad joj netko nešto spomene o krađi i HDZ-u mjenja temu, kako bi dajmatinci rekli ja u špade, ona u kupe.

Sinovčić ima dobre ideje ali zaboravlja da predsjednik nema nikakve ovlasti, najnormalniji i najpošteniji od sve četvorice ali zelen.

Lignja Zampi je je kako kolega iznad kaže najobrazovaniji i najcivilirizaniji od svih ali mu ne mogu oprostiti Zamp i zagovaranje ACTA-e.

Izgleda sa ću opet morati glasati za Vucu.

15 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

Poklonili bi vam i Sanadera,bandića i vidoševića mukte no nažalost šteta je već učinjena.pitam se poslužuju li bakalar u hotelu remetinac ovih blagdana.

Diplome ili ribu? {#}

"I'll keep it short and sweet. Family, religion, friendship. These are the three demons you must slay if you wish to succeed in business."
17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Kujundžić je neobrazovani brđan koji nema poštovanja prema nikome.

Kolinda jadna ne zna kako funkcionira replika i laže. Kad joj netko nešto spomene o krađi i HDZ-u mjenja temu, kako bi dajmatinci rekli ja u špade, ona u kupe.

Sinovčić ima dobre ideje ali zaboravlja da predsjednik nema nikakve ovlasti, najnormalniji i najpošteniji od sve četvorice ali zelen.

Lignja Zampi je je kako kolega iznad kaže najobrazovaniji i najcivilirizaniji od svih ali mu ne mogu oprostiti Zamp i zagovaranje ACTA-e.

Izgleda sa ću opet morati glasati za Vucu.

Kad slusam ovog Sinovcica, ko da slusam onog naseg forumskog Anarhistu. Zar itko zeli dati mandat nekom tko po kuci vjerovatno nosi alu foliju na glavi? Ja se mislim dati glas Morganu Freemanu. U najgoru ruku Homeru Simpsonu.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 8:15 (tnakir).
14 godina
protjeran

Da, taj Sinčić mi ne izglada čitav. (možda nije korektno to napisati, no, morao sam ) {#}

★OMG! 了不起 NISPE !
11 godina
neaktivan

Negdje na netu sam pročitao da ga zovu napušeni vilenjak. Tako i djeluje. :D Mislim da mu je srce na pravom mjestu ali nije on za predsjednika države, nije ni nitko od ovih budala, ali Vilibor je barem svoj, ne pokušava sjediti na više stolica odjednom (to je najizraženije kod Zampija - ako on pobjedi možemo komontno ukinuti instituciju predsijednika, isti vrag) . Treba mu koja lekcija iz ekonomije, filozofije, prava i sl. mislim da je prerano ušao u sve to, neka pokuša za nekih 10 godina ako ostane neiskvaren.

13 godina
neaktivan

mudar čovjek na placu je rekao "rađe bi kolindu dvaput,nego josipovića jednom"(kako bi mujo i ihush rekli dva puta je dva puta)

e ja kažem rađe bi kolindu triput nego josipovića ijednom,međutim za kolindu nebi glasao nikada takvu bezstavnu i kontradiktornu kuč*u još ni ja ni svijet nije vidio.

Glasam za sinčića ne zato jer je mlad i perspektivan već zato jer je premlad i smijurija u političkom društvu,ako vec imamo cirkus od države neka imamo i smijuriju od predsjednika

kako bi joker rekao i just want to see it burn

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina
Ikarus01 kaže...

mudar čovjek na placu je rekao "rađe bi kolindu dvaput,nego josipovića jednom"(kako bi mujo i ihush rekli dva puta je dva puta)

e ja kažem rađe bi kolindu triput nego josipovića ijednom,međutim za kolindu nebi glasao nikada takvu bezstavnu i kontradiktornu kuč*u još ni ja ni svijet nije vidio.

Glasam za sinčića ne zato jer je mlad i perspektivan već zato jer je premlad i smijurija u političkom društvu,ako vec imamo cirkus od države neka imamo i smijuriju od predsjednika

kako bi joker rekao i just want to see it burn

Pa da, moze i tako :)

Rvat katolik!
15 godina
Ikarus01 kaže...

mudar čovjek na placu je rekao "rađe bi kolindu dvaput,nego josipovića jednom"

pa i nije baš mudar ako puši kolindu i njen showoff {#}

ja glasam za sineka.. barem izgleda kao da bude lajao i gdje treba i ne treba {#} nek si dečec zaradi plaću ako je već toliko daleko došao {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
13 godina
neaktivan
nine kaže...
Ikarus01 kaže...

mudar čovjek na placu je rekao "rađe bi kolindu dvaput,nego josipovića jednom"

pa i nije baš mudar ako puši kolindu i njen showoff {#}

ja glasam za sineka.. barem izgleda kao da bude lajao i gdje treba i ne treba {#} nek si dečec zaradi plaću ako je već toliko daleko došao {#}

nije mislio da bi glasao za kolindu

if you know what i mean

16 godina

.. ma jeste neozbiljni... napravili ste sprdačinu od (the) institucije fikusa prezidentea, sad još ismijavate osobine biljaka ili utjecaja (zelenog) bilja na konzumente.. pa di tog ima? ... khm, ima kod nas, Apsurdistan.

-da, nek zaradi plaću (mlađahni vilenjak) ali potrošit će na žižu i tad imamo problem. Jedan priča viceve, drugog ne možeš pogledati u oči, treći bi uzeo gardijsku sablju i kao u LoTRu sasjekao kinesku delegaciju.. kad bi vidio zmajeve.

Svakako za Freemana i/ili Simpsona. Homer mi čak više odgovara svjetonazorski... (ako se sjetimo da je Morgan optužen za nećaku-13godišnjakinju..) domaći pandan Homeru je Vuco+Janjac?

(i tata bi sine, al' samo jednom, drugi put bi već bilo mrcvarenje kljuseta). Između dva adezejca, rađe ženku... ali trenutno se razmišljam kao payback, oni mene guze, možda bi bio sretniji da ja malo guzim Kujunđića?.. ova misao nema veze s izborima za fotelju, nego mojim sexualnim nesigurnostima.. tu bi or no tu bi, .. kog bi?

15 godina
neaktivan
ihush kaže...

..

Ti i Sinčić nabavljate "robu" od istog dobavljača?{#}

13 godina
neaktivan

vidim da na ovoj temi ima jako puno simpatizera josipovićeve politike

mjesto da djelite djetinjaste td-ove obrazložite protuargumentima zašto je josipovićev put onaj pravi

za kraj samo se zapitajte što je josipović učinio ili razrješio za hrvatsku u ovih pet godina,lik je guzičar samo takav i skida gace bilo kome koji ima net više od 100k

let the shower of td begin :-)

17 godina
neaktivan

Šit. Nisam sretan sa ovim izborima. Nadao sam se gledati novi dnevnopolitički reality show, malo igara iz kruha i igara, ali jednostavno nemam gušta. Krivim a) novinare, b) kandidate, c) sebe.

Onaj jučer na erteelu sa blesavim i nebitnim pitanjima koja nemaju veze sa funkcijom i ovlastima predsjednika, nego pitanja kao sa izbora za miss, kakav je vaš stav o .... random... eutanaziji... vrganjima ... ekonomskoj krizi. Daj malo, zapapri, iskopaj neki klinac, nekakve niš koristi veleposlanike, vanjsku politiku, pitaj za rusiju, ukrajnu, nešto. Pitaj za NATO, vojsku, (dok pišem mi je tek upitnik nad glavom zašto Kolinda ne koristi ove teme, valjda bi nešto trebala znati o tome, a u djelokrugu su ovlasti predsjenika).

Kandidati isto odgovaraju bezveze (ajde Josipović je malo bolji od ostalih). Majke ti, traži veće ovlasti, predsjednik treba biti koretkiv i sabora i vlade, tome bi trebao sluiti predsjednik u parlamentarnim demokracijama (koja mi nismo) ali ajde predsjednički kandidatu - potrudi se malo, daj malo fejkane strasti

Onda slušam Sinčića (na stranu kemtrejlanje i Pernar) i njegove priče o rješavanju zločina privatizacije, lustracijama i kako će on sve to. I mislim si, hoćeš racku. Nit možeš to napraviti niti znaš kako. I sam sebe ubijem u pojam jer si posvjestim da zapravo sva ta (i moja) birtijaška politika Treba Tu Svu Stoku U Zatvor Svi Ste Vi Isti u stvarnom svijetu ne prolazi. Da, treba maknuti pokvarene i natjerati da vrate lovu i banke su lopovske i sve tako to, ali kad to izgovoriš u predsjedničkoj kampanji, zvuči i postane tako bezveze i neuvjerljivo i neostvarivo...

#depresivanjermeizbornakampanjanezabavlja

iddqd
16 godina
badmad kaže...

..- potrudi se malo, daj malo fejkane strasti

Onda slušam Sinčića (na stranu kemtrejlanje i Pernar) i njegove priče o rješavanju zločina privatizacije, lustracijama i kako će on sve to. I mislim si, hoćeš racku. Nit možeš to napraviti niti znaš kako...

-da, ali Vilenjak se barem bori sa sjajem u očima (od nekih supstanci..).

Josipović, sjedi 4g, sad ima kampanju, sjedit će opet i to je to? Ukinimo fotelju ili bar da Milanović ne mora nositi kutiju..

i dalje mi je Homer bolji.

(@ phoenix, ne ništa zajedničkog, pa ni dobavljača..)- inače bi mu rekao da mora malo produbiti glasić, da ne laprda.. i da obrije trodnevnu bradicu na koju samo lajkuše padaju. U odnosu na Homera, Bart.. pa možda bi mu dao 'glasić', čisto zbog konkurenata.

edit: moj glavni protuargument anti-Josipovića, je Sabor-Vlada, trenutno vladajuća stranka SDP. Jer Predsjednik može biti 'korektiv', neke inicijative i sl. ili fikus. Da se promjeni vlast u Saboru-Vladi, tad bi imao (možda) moj glas, ovako prije netko opozicijski... pa i fairy. Možda postanemo stvarno zemlja iz bajke?

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 14:14 (ihush).
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

-da, ali Vilenjak se barem bori sa sjajem u očima...

jest, priznam mu, ali bi morao dati malo ovozemaljskog sadržaja u borbu. Sve te on će od HR učiniti sretnu zemlju nekako, vi ste plaćenici, su pismo djeda mrazu, a ne politički program. I napisao sam, zbog toga što smatram da ne zna ni što bi ostvarivao ni kako, najviše sam ljut sam na sebe, jer su očigledno idealizam i neumjereni optimizam u meni - crkli.

iddqd
16 godina
badmad kaže...
.. najviše sam ljut sam na sebe, jer su očigledno idealizam i neumjereni optimizam u meni - crkli.

-ja sebe mrzim, RL + cinizam. Istovremeno znam pravila igre (kampanja, proklamacije..) pa mi je čak i degutantno ili OK ovisi kako mi ganglije u tom trenu provedu impuls..

Ukinuti, pa čak vratiti Mesića (da se uštedi na njegovoj doživotnoj stipendiji), nek priča viceve, to mogu otrpjeti. Teže trpim Vilenjačke snove ili Bozaničevskog Agnstika koji se vidi u svim ulogama, ali 99% vremena (dok ne traje kampanja) ga nema. Sjetimo se i početničkih koraka, svaki drugi dan neki mikrofonski lapsus, naravno krivci su bili novinari, opametio se i povukao na sv.Helenu gdje s Napoleonom sklada nove komorne koncerte za njega i 4 violine...

idem vidjeti gdje je taj korov, ako može Vilenjak, mogu i ja... (bemti RL).

17 godina
neaktivan

Joooj, nemojte me j*ebat sa Sinčićem.

Program: Ja ću sve učinit da sve bude dobro. I legalizirat konoplju. I zaj*ebavat znanstvenike sa bajkama i gljivama.

Pa i ja znam reći da lopove treba zatvoriti i da treba čuvat okoliš.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
13 godina
neaktivan

danas navečer novo sučeljavanje na novoj tv

bas se veselim mislim da ce mislav bago napraviti bolji posao od prethodnog i sudionike dobro iz*ebati u mozak.navijam za sinčiča iako se nije dobro pokazao prošli put ko da je dobio mali napad panike neće valjda zadrta seljačina kujundzic opet imati glavnu riječ.

bago se već odavno pokazao kako ulazi u samu srž političara i dobra debata zagarantirana je.

17 godina
phoenix2003 kaže...

E baš si našao sliku za mene! I ja nosim uniformu pa me pogodilo!{#}

A sada ozbiljno. Ja sve gledam sa strane pa mogu reći da sam objektivan. Pa pogledajte što političari rade u BiH! Jeste li kad čuli za njihove izjave i kako zvuče ti ljudi? Ja stvarno ne znam kako ih samo nalaze? Ivo je klasa za sebe i stvarno odstupa od profila balkanskog političara. Čovjek je pismen i kulturan (kako se kaže u narodu). Vi kao da ste zaboravili dsa postoje osobe koje uđu u Vladu kao što je npr. Kirin, pa sad ko voli nek izvoli!

P.S. Uz Ivu prihvatamo i Stipu Mesića!{#}

Kako zvuče i kaj govore vaš političari u Bosni, pa čuj u usporedbi sa našima tu i nema neke razlike, ako seljački ili kulturno lupaš gluposti to je ionak ista priča.Eto naš premijer Milanovič jel, za njega je poznato da se slabo snalazi, otprilike povremeno zvuči i izgleda ko slon u staklani. On je dost puta govoril svakakve gluposti, pa su se več ljudi i navikli i ond anem ačuđenja jer niti ne očekuju ništa drugo.

Eto ti za primjer Davor Bernardič,Smijeh on je šef ili predsjednik Zagrebačkog SPD-a dakle to je ipak vrlo bitna politička funkcija.Sad dobro poslušaj kaj je on to nadropil ili nalupal, i eto nek se čuje pa kaj bude bit če fučkaj ga.{#}{#}

Ivo Josipoviče je onako ko da je napravljen na tokarskom stroju,Izlanuo se sve fino i kulturno te po špagi ali to u praksi apsolutno ništa ne znači. Ako predsjednik nema nikakve bitne ovlasti, onda je u praksi samo za ukras(recimo kao u Njemačkoj) dakle šta če nam onda ti skupi izbori za predsjednika zbog čega jel.

Pazi i gosn Bernie Madoff je bio kulturan, te vrlo uglađen te rječit čovjek i na kraju vrlo lukav dakle pravi materijal za recimo predsjednika države.No eto sad gosn kulturni Bernie služi zatvorsku kaznu od 150godina, jer je bio glavni i odgovorni(no više sliči žrtvenom jarcu) u največem financijskom skandalu ili prijevari u američkoj povjesti.{#}

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
15 godina
neaktivan

Priznajem, Milanović  stvarno ne može držati kontrolu nad sobom. Ono sa King Kongom mu je bilo najjače.{#} Ali ako pogledate i poslušate jednog Milorada Dodika koji je gori od Mamića i uporedimo ga sa Ivom tek tada možemo koliko Hrvatska ima sreće sa Ivom a BIH nesreće sa Miloradom. Što je gore, BIH ima još Milorada osim Dodika.{#}

15 godina
ihush kaže...

.. ma jeste neozbiljni... napravili ste sprdačinu od (the) institucije fikusa prezidentea, sad još ismijavate osobine biljaka ili utjecaja (zelenog) bilja na konzumente.. pa di tog ima? ... khm, ima kod nas, Apsurdistan.

-da, nek zaradi plaću (mlađahni vilenjak) ali potrošit će na žižu i tad imamo problem. Jedan priča viceve, drugog ne možeš pogledati u oči, treći bi uzeo gardijsku sablju i kao u LoTRu sasjekao kinesku delegaciju.. kad bi vidio zmajeve.

Svakako za Freemana i/ili Simpsona. Homer mi čak više odgovara svjetonazorski... (ako se sjetimo da je Morgan optužen za nećaku-13godišnjakinju..) domaći pandan Homeru je Vuco+Janjac?

(i tata bi sine, al' samo jednom, drugi put bi već bilo mrcvarenje kljuseta). Između dva adezejca, rađe ženku... ali trenutno se razmišljam kao payback, oni mene guze, možda bi bio sretniji da ja malo guzim Kujunđića?.. ova misao nema veze s izborima za fotelju, nego mojim sexualnim nesigurnostima.. tur bi or tur ne bi, .. kog bi?

Mislio si ovako (pogledaj boldano iznad) ali si se opet zapetljao.

Kad slušam ove kampanje i laprdanje dođe mi da pokrenem potpisivanje za referendum o ukidanju funkcije predsjednika države. Ne treba to nama koliko god političari mislili da nam treba.

Stručnjak za odmaganje...
13 godina
neaktivan

jel gledate na novoj debatu bago se dokazao u mojim očima zašto mi je najdraži novinar(sorry drago)

josipovic kao obično zbunjen

kolinda brani hdz i ograđuje se od sanadera

kujundzic neotesani brđanin koji svima upada u riječ oštro napada sve kandidate i za kraj se svađa s voditeljem

definitivno izlazim na izbore i glasam za sincica mali ima odgovor na sve dobro je upoznat s ustavom,skandalima i međudržavim odnosima.ovaj put se pokazao u pravom svjetlu svaka čast mislim da je fulao fakultet trebao je ići na novinarski ili filozofski.

17 godina

Mali je idiot i samo lupa gluposti i šablone.

Ja ću izaći na izbore i prekrižiti ih sve.

Gledam te!
17 godina
Ikarus01 kaže...

jel gledate na novoj debatu bago se dokazao u mojim očima zašto mi je najdraži novinar(sorry drago)

josipovic kao obično zbunjen

kolinda brani hdz i ograđuje se od sanadera

kujundzic neotesani brđanin koji svima upada u riječ oštro napada sve kandidate i za kraj se svađa s voditeljem

definitivno izlazim na izbore i glasam za sincica mali ima odgovor na sve dobro je upoznat s ustavom,skandalima i međudržavim odnosima.ovaj put se pokazao u pravom svjetlu svaka čast mislim da je fulao fakultet trebao je ići na novinarski ili filozofski.

?

Pa mali nije ništa pametno rekao.

17 godina
Ikarus01 kaže...

Meni to izgleda ko još jedan socijalni eksperiment (ala Kerum). Ne mogu dat glas čovjeku koji se u 60 sekundi 3 puta pogubi. Nisam večeras gledao sučeljavanje, ali jučer je bio tiha jeza. Osim toga ima stavove koji bi nas mogli odvesti u izolaciju (okretanje CEFTA-i, a ne EU - W...T...F...?)

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice