Nije drzava kriva perse, mislim da se pod broj jedan mora promijeniti mentalitet koji na ovim podrucjima stoji nekako ovako: "Zajebi i brata ako treba, samo da ubodes koju kunu. Ne razmisljaj kako ce ti biti sutra, bitno je sada i odmah".
Bivši šestogodišnji prijatelju. 
Eto, ja takav nisam a vjerojatno ni ti: A, i psiholozi kažu "živi dan po dan" ne razmišljaj previše o budućnosti niti se vraćaj u prošlost jer su to triggeri za stres.
Koja su to "ova područja". ?
Austrija, Slovenija, Mađarska ?! Ili ?
U suštini se slažem s tobom.
No, evolucija je zayebana stvar. Dok mi prihvatimo germanski mentalitet ponašanja više "nas s ovih područja" neće bit. ;)
Vidi njega, bivši... di sad bivši :P
Što se tiče ovih područja - mislio sam na nas, BiH, Srbiju i ostale exYu zemlje.
Što se tiče živi dan po dan... ja sam ziceraš, ne yebem ti ja ta carpe diem sranja.

novinari, koji u svakoj reportaži, kolumni u vezi nekakvog " događaja" koji se desilo na području bivše Jugoslavije govore; "s naših područja", " iz ovog podneblja", "iz naših geografski krajeva" itd...
Imaju više posla nego kad nije bilo informatizacije na ovaj "suvremeni način".
Daj molim te!
i treba to sve popuniti da se ne osjećam loše ;)
"Jadnici" plaču, kukaju a ja siroče nisam dozvolio da se moje ime i prezime uopće objave na on line U registru baranitelja.
( eh, veliki ratnik)