Evo čekam da Big Brother kaže - wyks, napusti BB kući, jer mislim da se dobivala neka naknada za vrijeme provedeno u kući.
Ne moraju isplatiti sve godine koliko sam proveo u kući, dovoljno bi bilo za jednu avionsku kartu da sa Pranjom odem u Australiju, imam poso' na baušteli tam.
Bio mi je 60-godišnji vlasnik hotela u Doveru, u restoranu par puta (ima ženu, mladu plavušu iz Ukrajine), pa kad je pohvalio restoran, rekao sam mu da uvijek tražim investitore za širenje u inozemstvu, na što mi je on odgovoro da ako trebam posao da se javim njegovom bratu u 'Straliji koji tamo ima građevinsku firmu.
Ne volim kada me se spominje a ja ne sudlujem u raspravi.
Inače, ako se stvarno odlučiš za to, očekuj fine pare. Primjer: fugiranje pločica (ali znači samo fugiranje, ne postavljanje i čišćenje) 5000 AUD mjesečno.
Škola ti tamo nije bitna,ako češ raditi i znaš engleski, imaš posao. Trenutno najveće plaće imaju varioci koji su iznimno traženi.

a kad se to dogodi bit če nešto kao u ovom dole primjeru jel samo nadam se bez prevelikog smrada.Zapravo moglo bi bit i smrada eto več se počel gomilat glomazni otpad po Zagrebu, a dalje budemo videli šta bude jer zbog zanemarivanja pravila oko otpada sljede nam debele kazne iz EU a love za kazne baš i nemamo itd.

evo baš idući vikend idem jednom bilmezu na svadbu, eto cura mu trudna, a on nije sposoban brinuti se za sebe, sebi osigurati kvalitetnu budućnost, educirati se, naći normalan posao itd itd.. baraba koja ima 28 godina i nikakvu budućnost, ali bitno da se ženi i imat će dijete.. jako jadno
, te da bi imao mnogo neodgodivih odlazaka iz kuće