Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.299.523
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Drago kaže...
Ezio kaže...

opet vrijeđate vjernike:

1. biblija je tamo neki roman

2. sprdanje sa bogom

...

Ma idi lovit rake... Sprdamo se s klincem koji ovdje vodi logoreičnu nedeljnu školicu u stilu svemirskog bude s kilometarskim besmislenim postovima koje ni sam ne razumije, ali bi držao predavanje ex cathedra.

Kakvo "sprdanje s bogom"? Ima film Dogma u kojem Alanis Morissette glumi Boga - jel to isto sprdanje? Pa je, ako ti odlučiš da te to "vrijeđa", ali ako si normalan neplačipičxhkan i šalu gledaš kao šalu, a ne tražiš razloge da bi patetično tulio, onda je to samo zayebancija.

Sprdaj se ti sa mnon koliko hoćeš, to samo govori o tebi kakav si. Tebi Drago smeta što znam malo više o Bibliji od tebe. Ovdje su valjda svi klinci za tebe.

Nazivanje Biblije romanom je sprdanje.

Svi smo mi djeca i igračke su nam od presudne važnosti za očuvanje duhovnog zdravlja.
18 godina
veliki bebač kaže...

A što je točno Biblija?

17 godina
neaktivan

Drago kaže...

Baotica kaže...

Ne tiče me se šta LGBT osobe rade rade u svoja četiri zida, i treba im dati pravnu zaštitu kao da su u braku.Ali takva zajednica se nikako pravno i formalno ne može nazivati brak.Zašto.Zato što je to mali prst, stražnji ulaz za traženje drugih prava na koja nemaju pravo.Poglavito je to posvajanje tuđe djece, i nametanje i prisiljavanje ostalih da prihvate njihove svjetonazore.

Ti ljudi inzistiraju na prihvaćanju njihovih gey svjetonazora...

Treba početi prvo s malim stvarima, naučiti se kako se piše izvorno gej (gay), pa onda ići na dugačke riječi i pojmove poput "svjetonazora" (koja ne označava to što misliš da označava).

I tako, malo po malo...

Imaš pravo krivo sam napisao gey, samo što nije krivo slovo e već sam trebao staviti j umjesto y.A što ti znaš što sam ja mislio kada sam koristio riječ svjetonazor.

I tako, malo po malo dolazimo do činjenice da nemaš nikakvih konkretnih argumenata kontra sadržaja, već da glumiš lektora.Ili ti možda Bug plaća da budeš i lektor na forumu, ako da onda lektoriraj lektore.

ivan dragi kaže...

Baotiče,

Ja kad vidim da netko jede dinju, jednostavno, ma kada samo zamislim dobijem tu mentalnu sliku koja mi je odbojna, i ni na koji način i racionaliziranje ne mogu je vidjeti kao nešto drugo već odvratnu.

Ja bi majkemi priklo sve koji jedu dinje, šta oni imaju tu neka prava, pazi, odvratnu dinju moš kupit u svim trgovinama, a samo 2% ljudi jede dinje. Oni imaju cjele sustave i okupljaju se tamo ko neki.. ko neki PEDERI! i jedu dinje. Odvratno.

Žali bože jadnih ljudi bez ukusa.

Daj si za ozbač razmisli malo. Jedan silovatelj koljač ima pravo stat pred narod i stupit u brak! Dakle silovo je pedesetero maloljetne dijece, nožem ih unakazio do neprepoznatljivosti i takav jedan monstrum (stvori si mentalnu sliku) ima hebeno pravo stupiti u brak. Gej osoba nema. Zašto?

Retardirano to infinity and beyond.

Gledaj, prvo da ti kažem da se ne piše majkemi, već majke mi.Kažem ti dobronamjerno, jer ima nekih moderatora koje plaća Bug da lektoriraju, pa da te ne opominju.

Uffff, dobru si paralelu povukao, konzumiranje dinja i sodomija, mislim, kao izražavanjem ljubavi između muškarca.Razlika je u nijansama, ne ? .I tko je pričao da me smeta nekakv homo grupnjak u njihova četri zida.

I kao što rekoh, ako ne podržavaš LGBT zajednicu i njihova stajališta, onda si ne samo za njih nego uopće 1.primitivac 2.netolerantni šovinist 3.netolerantan 4.rasista 5.ultradesničar, i naravno, podržavaš silovatelje, pedofile, zlostavljače žena i malih životinja itd da ne nabrajam suviše.Uglavnom ti si mrzitelj i nasilnik koji usput budi rečeno ima i fobiju, od njih LGBTea.Dakle i kukavica.Jer misliš drugačije od njih.

Vođeni logikom, tko laže - taj krade -taj ubija.Lijepa logika.Neispravna, ali je lijepa.Ipak je ljepota najbitnija.To i moda.Barem za LGBT svijet.

I ovo zadnje za silovatelje, koljače i ostalu žgadiju.Po meni bi svaki kriminalac toga kova, a naročito za tako gnjusna djela, imao jedino pravo krampom usitanjavati kamen na obali Golog otoka.Nekih 40 ljeta bezuvjetno, tj par godina dok ne crkne od teškog rada.Ali tako ti je to kada živimo u 'rvackoj, gdje više ne postoje kaznionice, već ladanjski rajevi za "društveno nepodobne", gdje silovatelji i ubojice izrađuju namještaj, vrtlare, bave se svinjogojstvom, 8 sati na dan, plaćeno, jest mizerno, ali je plaćeno.I to ti je pravda.Na Hrvatski način.Bitno da se revno riješavaju prometni prekršaji, to je najbitnije.Hej, moram prestat' previše sam otišo u univerzalnost.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 17:19 (Baotica).
15 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
veliki bebač kaže...

A što je točno Biblija?

ja bi rekao SF roman {#}

bože šta mi bi da idem opet čitati ovu temu..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
18 godina
Baotica kaže...

Ne tiče me se šta LGBT osobe rade rade u svoja četiri zida, i treba im dati pravnu zaštitu kao da su u braku.Ali takva zajednica se nikako pravno i formalno ne može nazivati brak.Zašto.Zato što je to mali prst, stražnji ulaz za traženje drugih prava na koja nemaju pravo.Poglavito je to posvajanje tuđe djece, i nametanje i prisiljavanje ostalih da prihvate njihove svjetonazore. 

Tvoj osnovni "problem" je kršćansko doživljavanje braka. Ne pravno.

17 godina
neaktivan

"Od zvijezda Uniteda, iako je to sada nebitno, u avionu nisu bili Nemanja Vidić, Michael Carrick i Robin van Persie."

Svih Pedest i pet putnika i članova posade poginulo je prilikom pogrešnog slijetanja Airbusa A321 kompanije MonarchAir na pistu u Kolnu.

Do nesreće je došlo kada je pilot pokušao sletjeti na pistu no zbog loše vidljivosti nije primjetio da se na pisti već nalazi avion.

U parkiranom avionu nije bilo ljudi inače bi trageija bila veća.

Let je koristila momčad Manchester Uniteda koja je letjela na uzvratnu utakmicu Lige Prvaka protiv Bayera.

Nakon zastrašujućeg udarca na pisti su ostali stravični prizori, noge nogometaša, spaljena tijela pilota i mozgovi pomoćnog osoblja.

No u avionu nisu bile zvijezde Uniteda, pa eto, tako.

Znam da je prerano govoriti o ovome dok još nismo rješili da zatremo podupiranje zločinačkih režima, no mislite li da će nas ovo izdizanje svakakvih debila i normalnih ljudi iznad ostalih u budućnosti dovesti do nekih ozbiljnih problema?

Autor ovog članka jasno ističe da bi tragedija bila manja jer u avionu nije bilo zvijezda Uniteda.

Kada se osjećam loše, odem pogledati onaj E! ("Entertainment") kanal na MaxTV-u gdje se danonoćno vrte emisije u kojima 10-ak bića komentira celebritije, i kažem hvala špageti čudovištu, barem ne radim to.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina
neaktivan
Biblija je NAJpoznatija, NAJčitanija i NAJprodavanija zbirka modernizovanih basni, a dobra je i za naložit vatru zbog velikog broja stranica.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
18 godina
tnakir kaže...

Evo. Kršćanski. Nema šta.

S obzirom na taj tekst na fotki,Nevinašce mora da je to napisal neki posebno izabrani krščanin i to sa oklopom i kopljem spremnim za borbu protiv nevjernika jel.{#}Smijeh

"tko bude dao glas protiv; neka mu bog dao da mu se zatre rod i porod,da bog dao da mu dijeca oboljela,ljeka tražili nigdje ga ne našli!!Neka im je prokleto sve što se njihovo zvalo"

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
13 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
veliki bebač kaže...

A što je točno Biblija?

Biblija

Svi smo mi djeca i igračke su nam od presudne važnosti za očuvanje duhovnog zdravlja.
18 godina
Old Iggy kaže...
veliki bebač kaže...

A što je točno Biblija?

Survival guide. Nešto kao Bear Grylls, samo paze što piju i jedu.

This space for rent!
17 godina
odjavljen
Baotica kaže...

stražnji ulaz za traženje drugih prava na koja nemaju pravo. Poglavito je to posvajanje tuđe djece

Najbolje da posvajaju svoju djecu, a ne tuđu. {#}

2880 stream processors facepalm

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
18 godina
veliki bebač kaže...
Old Iggy kaže...

A što je točno Biblija?

Biblija

Pitao sam tebe što je, ne Wiki.

Drago kaže...
Old Iggy kaže...

A što je točno Biblija?

Ma problem je što je sama sa sobom nekompatibilna, zato ga i pitam. {#}

13 godina
neaktivan
Drago kaže...
Old Iggy kaže...
veliki bebač kaže...

A što je točno Biblija?

Slažem se! SZ za Židove, Novi za Kršćane

17 godina
The Man kaže...
Biblija je NAJpoznatija, NAJčitanija i NAJprodavanija zbirka modernizovanih basni, a dobra je i za naložit vatru zbog velikog broja stranica.

- osim sprdachine na račun vjernika, svatko tko (u šali) spomene knjige i vatru, ima problem... nije sve tako simpatično, kao što možda zvuči.

- nema razlike između spontane mase (zero brain) koja stadionski odzdravlja na ZDS, ponekad je porebno misliti, ponekad je objekt za to nesposoban.

nikog ne treba suditi po boji kože (rasi), spolnim orjentacijama... i vjera je dio tih definicija. Tolerancija nije jednosmjerna. Tolerantno mora biti društvo, ne pojedinac za pojedinca, nego za sve. Tko na to ne pristaje, ne može to ni tražiti za sebe.

Ostavite se vjerskih tema (prepustite ih vjernicima), radije o nogometašima, 'manjoj nesreći..' ...

btw, kad netko ubaci tirade texta (vjerskog) kao argument, tad je OK sasjeći ga. Nakon tog treba znati stati (imati mjere), pa i našaliti se...

Drago kaže...
..

-eh, da su imali B.G's survival nož (onaj kao Rambo), prošli bi pustinju za dva dana.. al tad nebi bilo karantene. Na svakoj benziskoj, 29.90... osiguran ''izlazak'' (iz egipta).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 17:47 (ihush).
18 godina
Tonči kaže...

Ezio, ja sam odgojen kao katolik i tako se izjašnjavam, ali to ne znači da sam slijep. :) Ne sviđa mi se moderna retorika lokalne ispostave Vatikana, ne sviđa mi se mnogo toga što se prodaje pod vjeru, katoličanstvo i sl. i mislim da ima i viška licemjerja. Tako da, mislim da se imam pravo izrugivati.

Apsolutno, ja također. Zašto bih se vrijeđao ako shvaćam da govore istinu.
Odradio vjeronauk i sve sakramente kad je to fol bilo "zabranjeno" za one juge, ali
i dalje mi nitko nemože reći gdje je to učenje(Isus, biblija, proroci?) 
utvrdilo da kler mora imati nuncijate, vojne ordinarijate u mramoru ili
biskupske dvore u onixu? U kojem trenutku je Isus ili ikoji dio biblije
spomenuo da je prava ili kriva katolička, pravoslavna ili protestantska vjeroispovijest?
Skidam kapu trenutnom Papi, ali nemože jedan čovjek promijeniti
svu ovu masu interpretatora vjere u svoju korist i koristoljublje.
Dakle "mi" kršćani smo međusobno na pasmater, kako onda biti
tolerantni prema ostalima?
Nećemo tu moći bojim se, puno novoga otkriti a kamoli promijeniti.
Bolje bi bilo pokušati organizirati referendum za ukidanje županija i HGK.
Za ovo prvo nema nekih nesuglasica; 92% ljudi je za. Za drugo vjerojatno i više,
s obzirom da nitko ni nezna što rade u HGK,
osim što uzimaju novce gospodarskim subjektima pod prijetnjom blokade računa.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
13 godina
neaktivan
overhaul kaže...
Tonči kaže...

Ezio, ja sam odgojen kao katolik i tako se izjašnjavam, ali to ne znači da sam slijep. :) Ne sviđa mi se moderna retorika lokalne ispostave Vatikana, ne sviđa mi se mnogo toga što se prodaje pod vjeru, katoličanstvo i sl. i mislim da ima i viška licemjerja. Tako da, mislim da se imam pravo izrugivati.

Apsolutno, ja također. Zašto bih se vrijeđao ako shvaćam da govore istinu.
Odradio vjeronauk i sve sakramente  kad je to fol bilo "zabranjeno" za one juge, ali
i dalje mi nitko nemože reći gdje je to učenje(Isus, biblija, proroci?) 
utvrdilo da kler mora imati nuncijate, vojne ordinarijate u mramoru ili
biskupske dvore u onixu? U kojem trenutku je Isus ili ikoji dio biblije
spomenuo da je prava ili kriva katolička, pravoslavna ili  protestantska vjeroispovijest?
Skidam kapu trenutnom Papi, ali nemože jedan čovjek promijeniti
svu ovu masu interpretatora vjere u svoju korist i koristoljublje.
Dakle "mi" kršćani smo međusobno na pasmater, kako onda biti
tolerantni prema ostalima?
Nećemo tu moći bojim se, puno novoga otkriti a kamoli promijeniti.
Bolje bi bilo pokušati organizirati referendum za ukidanje županija i HGK.
Za ovo prvo nema nekih nesuglasica; 92% ljudi je za. Za drugo vjerojatno i više,
s obzirom da nitko ni nezna što rade u HGK,
osim što uzimaju novce gospodarskim subjektima pod prijetnjom blokade računa.

Ovo znam objasniti. Drago, da li mogu odgovoriti?

Da opet ne pišeš: " koristi mjesto za vlastiti solilokvij i maltretiranje ostalih "

18 godina
veliki bebač kaže...

Da opet ne pišeš: " koristi mjesto za vlastiti solilokvij i maltretiranje ostalih "

Hajd radije odgovori kako ukinuti županije a da općine, gradovi i preostala lokalna uprava ne nabujaju za istu
količinu savjetnika i asistenata:)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
neaktivan

nisam neki fan crkve i kršćanstva, ali ovaj lik mi je pozitiva u svim pogledima.. kapa do poda {#}

http://rt.com/news/pope-francis-capitalism-tyranny-324/

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
13 godina
neaktivan
overhaul kaže...
veliki bebač kaže...

Hajd radije odgovori kako ukinuti županije a da općine, gradovi i preostala lokalna uprava ne nabujaju za istu
količinu savjetnika i asistenata:)

Sada će me napasti antijugoslaveni, ali zakaj ne bi imali sustav županija kakav je Hrvatska imala u Jugoslaviji? Kak   je tada sve (večina?) moglo funkcionirati sa manje županija. Zakaj smo morali SVE  izmišljati nanovo (toplu vodu) kada smo uspostavljali novu državu? Kaj nisu mogle dobre stvari ostati iste? Je ali onda se mnogi ne bi mogli obogatiti, uhljebiti na račun svih nas.

Ono, kak si ti spomenuo, tada su se milicajci mogli voziti u Stojadinima i Fićima, a danas policajcima nisu dobri jeftiniji auti od, štajaznam, 150k kuna nego moraju voziti koji dođu (Toyota Cruiser) min.  350k kuna!  Kaj nisu prije kojih 10 godina vozili Puntiće, 5 vrata, a sada većina mora se voziti u Škodama Octavijama karavanima (koje su 150k+ kuna). Klasu veće. Pa kaj im nije lakše voziti manji auto (po gradu), a i stražnja sjedala slabo koriste. Mislim da netko pogoduje Zubaku - hitne VW, policija Škoda, HRT VW (kombiji), političari Audije... Ima još koja državna služba Zubakove aute?

18 godina

Mislim da je ova vlada imala u onom nekakvom planu 21 podjelu u 5 regija i ukidanje županija,
no sad valjda šute jer im više odgovara jalovo prepiranje o definiciji obitelji i dvopismenim tablama.
Ili o članovima grupe Alan ford:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-saboru-opet-cirkus-umjesto-rasprave-o-proracunu-utvrdjivali-tko-je-koji-lik-iz-alana-forda/713606.aspx
A i ovo je zanimljiva informacija (barem za nečije karijere i činove):
http://www.vecernji.hr/hrvatska/bjelis-iznenaden-provjerit-cu-zasto-prometni-fakultet-diplomske-cuva-tek-od-2008-905236
dakle svi koji su na notornom prometnom fakultetu "stekli" diplome prije 2008, mogu biti mirni da ih se neće
rešetati o diplomskim temama ;)

17 godina
badmad kaže...

Nisam ni primjetio da je nakon net.hr i T-portal kapitulirao pred trolovima:

Tportal je odlučio zatvoriti komentare pod visoko osjetljivim temama poput referenduma o braku, rasprava o ćirilici i manjinskim pravima zbog govora mržnje. Izuzetno nam je žao zbog svih dobronamjernih diskutanata, ali na ovu privremenu mjeru prisilila nas je činjenica što, na žalost, ima toliko onih kojima je prioritet vrijeđati druge.

Ne znam koliko vas je primjetilo kako se Net.hr "osilio" (sada kada nema mogućnosti komentiranja i kritiziranja) po pitanju omalovažavanja, ruganja i vrijeđanja ljudi i Crkve koji su protiv homoseksualnog "lobija". On ("lobi") očito postoji i ima dosta svojih pripadnika u medijima/novinarstvu.

Hmmmm, a svi od reda (24 sata, index, net, dnevnik.hr...) se zalažu za toleranciju, ali kada netko nešto kaže protiv homoseksualaca, a zapravo ne vrijeđa, nego iznosi razumne činjenice, e onda naglo nestane tolerantnost i počinje medijska hajka i rešetanje tih ljudi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 19:07 (Izzy).
14 godina
protjeran
Izzy kaže...

Ne znam koliko vas je primjetilo kako se Net.hr "osilio" po pitanju omalovažavanja, ruganja i vrijeđanja ljudi i Crkve koji su protiv homoseksualnog "lobija". On ("lobi") očito postoji i ima dosta svojih pripadnika u medijima/novinarstvu.

Hmmmm, a svi od reda (24 sata, index, net, dnevnik.hr...) se zalažu za toleranciju, ali kada netko nešto kaže protiv homoseksualaca, a zapravo ne vrijeđa, nego iznosi razumne činjenice, e onda naglo nestane tolerantnost i počinje medijska hajka i rešetanja tih ljudi.

Drugim rječima, svi osim Net.hr se zalažu za promociju tolerancije, demokracije i slobodu manjina. Sramota.....

na referendumu PROTIV
18 godina
neaktivan

Iskreno, meni ovo izgleda cak kao i nelose nadmetanje. Slikovito i ironicno su opisivali koaliciju i opoziciju i tko kako sto radi. Jos kad bi i jedna i druga strana uzela u obzir te kritike i nesto konkretno poceli raditi...

Tu se napisalo, po mom misljenju par kvalitetnih TODO-a: restrukturiranje zupanija i opcina, revizija ugovora izmedu drzave i Vatikana zbog vece transparencije, vjerojatno jos nesto, ali se ne mogu sjetiti trenutno. Jos kad bi se nesto po tim pitanjima i napravilo...

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
17 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Hmmmm, a svi od reda (24 sata, index, net, dnevnik.hr...) se zalažu za toleranciju, ali kada netko nešto kaže protiv homoseksualaca, a zapravo ne vrijeđa, nego iznosi razumne činjenice, e onda naglo nestane tolerantnost i počinje medijska hajka i rešetanje tih ljudi.

Hmm

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
18 godina
veliki bebač kaže...
Drago kaže...
Old Iggy kaže...
veliki bebač kaže...

A što je točno Biblija?

Slažem se! SZ za Židove, Novi za Kršćane

Ne kužim baš kako je to odgovor na moj odgovor Iggyju...

Enivej, ako si bajbl frik, ima taj jedan vrhunski stručnjak Novi zavjet, Bart Ehrman (http://en.wikipedia.org/wiki/Bart_D._Ehrman), diplomirao teologiju na Princetonu, i ima jedno trideset knjiga o Novom zavjetu (pogledaj na Amazonu - ja sam čitao Misquoting Jesus i Did Jesus Exist - ova druga je za sada jedina knjiga i bilo što što sam pročitao na tu temu da me uvjerilo da je on zaista bio nekakva povijesna osoba, a ne amalgam različitih mesija skupusanih u jedno biće) pa ćeš vidjeti kada se Bibliji i Novom zavjetu pristupa historicistički i stručno, onda doznaš mnogo toga što ti u sjemeništu ne kažu nikada, a ako se sam ne potrudiš i čitaš djela profesionalnih bibliologa, bilo koje provenijencije i vjere, nećeš nikada ni saznati. 

BTW - ona priča o Isusu i bludnici je, slažu se svi bibliolozi, tzv. pseudoepigrafija, ili kako se to jednostavnije kaže - laž ili krivotvorina  - http://journals.cambridge.org/action/displayAbstract?fromPage=online&aid=3417236. Kasnije je ubačena u evanđelje od strane nekog drugog pisca, kao i mnoge druge stvari koje su u prepisivanju dodavane - ili pseudoepigrafije, ili "ekstrapolacije" koje mogu biti zlonamjerne ili jednostavno neki davni pisar nije na originalu više imao dio teksta, pa je sam umetnuo ono što mu se činilo prikladnim i logičnim. 

Ukratko, ako te zanima Biblija, ima tu malo više priče od onoga što slabo obrazovani pop na katekizmu priča dječici. S obzirom da Ehrman predaje na teološkim studijama, da ne bi pomislio da se radi o nekome "s druge strane", možda je dobro pročitati što on ima reći na tu temu kao stručnjak, prije nego kreneš s katekizmom.

Malo o autorstvu evanđelja: http://ehrmanblog.org/question-about-eyewitnesses-and-the-gospels/

Inače, Ehrman je kul lik i pošalješ mu li pitanje na engleskom, vjerojatno će ti odgovoriti ili na blogu ili u mailu.

This space for rent!
17 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Ne znam koliko vas je primjetilo kako se Net.hr "osilio" (sada kada nema mogućnosti komentiranja i kritiziranja) po pitanju omalovažavanja, ruganja i vrijeđanja ljudi i Crkve koji su protiv homoseksualnog "lobija". On ("lobi") očito postoji i ima dosta svojih pripadnika u medijima/novinarstvu.

Da ,Crkva (u hrvata) je inače jaaako tolerantna prema drugačijem mišljenju.

Stvarno je jak taj lobi ,ima ga svugdje. {#}

Ko što sam već reko danas. Teški pederluk. {#}

Pušite opako Markićkine fantazije o ugroženosti. A znamo tko je također bio ''ugrožen'' ,tamo '89. ,'90.

I znamo u što se ta ugroženost izrodila.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 19:29 (kizo2703).
18 godina
1domagoj1 kaže...

Tu se napisalo, po mom misljenju par kvalitetnih TODO-a: restrukturiranje zupanija i opcina, revizija ugovora izmedu drzave i Vatikana zbog vece transparencije, vjerojatno jos nesto, ali se ne mogu sjetiti trenutno. Jos kad bi se nesto po tim pitanjima i napravilo...

Never gonna happen. Te idiotske županije i općine od pet ljudi su korita za stranačku sitnozubu divljač koja se ne može probiti do Sabora i ministarstava, a treba im dati neku sinekuricu gdje im kapa lova i dolazi napoj. 

Ne postoji stranka koja bi to riješila. 

This space for rent!
17 godina
neaktivan
Drago kaže...

Ne postoji stranka koja bi to riješila. 

Postoji ,ali ,oni to sigurno neće napraviti ,jel je većina župana njihova.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
18 godina

Kao prvo, ne želim nikoga vrijeđati već prikazati neke činjenice o jačini lobija lgbt zajednica i sličnih stvari.

Pogledajte dokumentarac The Kinsey Sindrome na youtubeu i pokazat će vam koliko se loših stvari u svijetu proguralo na temelju lažnih objava nekih ljudi. S druge strane World Health Organization homoseksualizam ima na listi mentalnih i bolesti ponašanja. 1976 je na sjednici UN-a pod pritiskom sve jače lgbt zajednice UN odlučio maknuti ih sa svog popisa bolesti. Dakle, objasnite mi molim vas, ukoliko se shizofreničari svijeta udruže, ili bilo koji drugi koji pate od neke mentalne bolesti, te odluče jakim pritiskom na UN reći da nisu bolesni, što bi ih spriječilo? Zašto ne bi ostvarili svoje pravo kao manjine? Kad očigledno svi se mogu danas pozvati na to da su manjina i raditi skoro što god da požele? W.H.O -slobodno pretražite njihovu bazu

zašto parlament eu-a radi pritisak na w.h.o. da ih skinu sa liste? Zar ti ljudi u w.h.o. nisu stručnjaci i znaju što rade? Iako, realno u svakoj organizaciji svijeta ima skandala i loših era (za sve koji će pokušat demantirati moju izjavu iznoseći neke loše poteze w.h.o-a)

A što se tiče samog referenduma prvi prosinca, neke izjave nekih javnih dužnosnika o tome kako ljudi moraju glasovati na referendumu, kao što su i radili kad je bio referendum za EU kose se sa 116 člankom kaznenog zakona u kojem stoji da tko silom i prijetnjom te podmićivanjem ili na neki drugi način utječe na birače da glasaju protiv određenog kandidata, odnosno glasuje za ili protiv opoziva, ili glasuje za ili protiv određenog prijedloga u referendumu, ili uopće ne glasuje, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine. 

Toliko od mene o ovoj temi. 

A svi što spominjete Bibliju te je pokušavate doslovno tumačiti, kad ćete se spustiti na zemlju te shvatiti da je velika većina tekstova u Bibliji u prenesenom značenju te kao takve ih ne možete doslovno tumačiti, a kamoli izvlačiti iz konteksta te koristiti samo one stvari koje vama odgovaraju?

17 godina

Baš me zanima što bi izvukli o Željki Markić da nema tu vilu. Kako su prozirni s tim navlačenjem mržnje javnosti tj. načinima kojma bi postigli da ljudi promjene mišljenje i glasaju "protiv". Stvarno se vrši veliki pritisak kroz medije na građane. Samo otvorite neku od već navedenih stranica i vidjeti ćete koliko su se uhvatili npr. Markićke.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice