Čuo sam da je susjeda dosta bolilo kod kapelana, nije mogao sjediti kasnije. Zato, bolje da kapelan ne zna što volim...
A valjda joj mu je radio egzorcizam ..... 
Čuo sam da je susjeda dosta bolilo kod kapelana, nije mogao sjediti kasnije. Zato, bolje da kapelan ne zna što volim...
A valjda joj mu je radio egzorcizam ..... 
A valjda joj je radio egzorcizam ..... 
''klin se klinom nabija izbija..''', mudrosnice ponekad dublje ulaze u srž....
btw, mi i švicarci, referenduma k'o u priči, još samo da su njihovi razlozi...
Hmm...
Hmm...
Pardon ,prebrzo čitanje ....... ispravljeno. 
btw, mi i švicarci, referenduma k'o u priči, još samo da su njihovi razlozi...
Kod nas bi sigurno prošlo o plaćama managera.
Ali čisto sumnjam da bi kod nas netko predložio povišenje cijene cestarina - prije bi bilo da se ukinu! I to bi onda sigurno prošlo!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sdpova-rastrosna-zupanica-vraca-luksuzni-audi-a6/713195.aspx
Pametno, žena ne želi izgubit sljedeće izbore.
Baš me zanima što će sad uzet. 
I ja sam plako nakon masturbacije, ostalo je tragova mađarskih papričica na rukama.
A studenti i post-mastubatorsko plakanje...
Pa i ja bih plakao da su mi stariji obećavali da će u studentskom domu bit pičetine ko plijeve, da ću i najveću čistunku nagovorit sa najskuplje štok kolom, da legneš sa jednom, a probudiš se sa tri, a onda dođe subota navečer, sam u sobićku, društvo mi Crveni tube i Tori Black.
Očito si bio u pogrešnom domu. Đačkom? 
I ja sam plako nakon masturbacije, ostalo je tragova mađarskih papričica na rukama.
A studenti i post-mastubatorsko plakanje...
Pa i ja bih plakao da su mi stariji obećavali da će u studentskom domu bit pičetine ko plijeve, da ću i najveću čistunku nagovorit sa najskuplje štok kolom, da legneš sa jednom, a probudiš se sa tri, a onda dođe subota navečer, sam u sobićku, društvo mi Crveni tube i Tori Black.
Stock - Cola više ne pali ni u Kišinjevu, a kamoli u Zagrebu...
Očito si bio u pogrešnom domu. Đačkom? 
Kad sam davno bio u studenstskom domu, imali smo pogled na paralelnu zgradu u kojoj su većinom bile studentice.
Jendom prilikom smo odlučili privući pažnju porukama sa slovima izrezanih od papira.
Ja sam napisao ISUS, a cimer SISE.
I dobili smo to što smo tražili.
Ja sam se večer proveo u društvu Isusa, a cimer sa sisama.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pogledajte-bogatstvo-zeljke-markic--vilu-na-sipanu-s-malonogometnim-igralistem-i-bazenom/713218.aspx
Jedan visoko rangirani političar iz Suđurđa, koji je želio ostati anoniman, za Dubrovački dnevnik ispričao je da Markićka u vili boravi nekoliko mjeseci godišnje, te da se u njenoj kući održavaju, kako kaže, "sektaške seanse" na kojima sudjeluju mlađe osobe.
Mislim da je svima jasno kakve kakve seanse su u pitanju 
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pogledajte-bogatstvo-zeljke-markic--vilu-na-sipanu-s-malonogometnim-igralistem-i-bazenom/713218.aspx
Jedan visoko rangirani političar iz Suđurđa, koji je želio ostati anoniman, za Dubrovački dnevnik ispričao je da Markićka u vili boravi nekoliko mjeseci godišnje, te da se u njenoj kući održavaju, kako kaže, "sektaške seanse" na kojima sudjeluju mlađe osobe.
Kao seanse Sionskog priorija? 
Da, seanse "u usta ga vista".
Inače, malo za ove ljubitelje "tradicionalnih vrijednosti" (warning: Hitler within discussion!!!)
Referendumi i volja većine...
O Hitlerovoj retorici:
"Govore je započinjao pesimističnim prikazom stanja u državi, nezadovoljstvo se pretvaralo u borbenost, trijumfirao bi slikajući svijetlu budućnost. U izgovorenom nije bila važna logika, već podsvijest. Oni koji su vjerovali Hitlerovim riječima smatrali su se nadmoćnijima, boljima od drugih, na ispravnoj strani povijesti i života. Na putu do bolje budućnosti, žrtve su bile nužne, makar to uključivalo i trijebljenje u građanskom ratu. Sukobi su nužni, oni očeličuju nacije. Nacionalno tkivo čiste od truleži bezvrijednih, zdravoj jezgri ostavlja se više prostora."
I onda malo o "obrazovanima koji vrše tiraniju nad neobrazovanima":
"Zdravo tkivo nacije nije uključivalo nužno one najobrazovanije. Upravo suprotno, oni su bili previše opsjednuti konvencijama, nesposobni za akciju koja zahtijeva silu. Samo zbog toga Hitler je cijenio Katoličku crkvu, koju je u svim drugim slučajevima prezirao. Dogmatizam i fanatizam pravih vjernika osiguravao je izvršenje zadaća koje su vodile do nacionalnih vrhunaca."
Dakle, tipičan modus operandi uvijek iste ekipe. Obožavaju isključivo isključivost Crkve (pun intended), ali istovremeno mrze sve ono pozitivno u Crkvi (empatiju, kršćanski duh, zabranu grijeha, promicanje ljubavi i sl...). Igraju na nužnost žrtava i umanjuju užas rata i sile, a opće nezadovoljstvo i ogorčenost koriste kao gorivo za potpirivanje mržnje i izgradnju vlastitih ciljeva. Većina je slabije obrazovana od manjine (statistika), većina je prosječno inteligentna (neumoljiva statistika), ali ta većina ima i nadmoć upravo kod direktne demokracije, nad manjinom (intelektualnom, moralnom) koja tada nema poluge kontrole i mogućnosti zadržavanja primitivizma u društvenom kavezu.
Nemamo li dovoljno informacija i izjava same Markićke na kojima možemo temeljiti svoj stav i donosti čvrste zaključe zašto biti protvi referenduma? Moramo li zbilja pored svih gluposti koje su izrekli razglabati o "skrivenim seansama"?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sdpova-rastrosna-zupanica-vraca-luksuzni-audi-a6/713195.aspx
Pametno, žena ne želi izgubit sljedeće izbore.
Baš me zanima što će sad uzet. 
- nešto čime može sigurno preći 250km dnevno... možda je mislila 250kmh. Inače bi mogao bicikl.
- khm, ne baš, ali treba znati čitati (povijest) da bi se znalo više (sasvim slučajno...). Tvrtko zna povijest, dakle ovo je radni zadatak.
- ako nije ciljano protiv aktualnog referenduma, tad je još gore, tad sve izbore stavlja u isti kontekst = hitler.
- kampanja je krenula.
.. slučajno.
Pitanje, za-protiv samog pitanja, referenduma kao volje naroda ili Markička? Što je ovo ako ne ad hominem.
Zokica je svojim nejasnim jezikom (kao Jacin mađarski-ingliš) rekao glasačima da glasaju ZA, za ... tj protiv. :)
..
Dakle, tipičan modus operandi uvijek iste ekipe. ..
-da. Ali taj modus operandi vrijedi za sve. Podsjeti se bilo kojih izbora i pobjednika ili retoričara u kampanji. Ovdje je još samo extra začin, što crkva može i ''službeno'' poslati u pakao.. dok nas ostali politčari mogu posalti u rodni kraj nakon izgubljenih, pa i nakon dobivernih izbora.
Obožavaju isključivo isključivost Crkve (pun intended)
ali istovremeno mrze sve ono pozitivno u Crkvi (empatiju, kršćanski duh, zabranu grijeha, promicanje ljubavi i sl...)
Ne kuzim ove nase medije, pogotovo jutarnji i net kolko sam skuzio, cijelo vrijeme podupiru ljude da glasaju "protiv" na referendumu o braku. Zar se od novina odnosno portala ne ocekuje da budu objektivni.
Bar sam tak ucio jos u srednjoj ili osnovnoj ne znam di, il nisam u toku, il su oni neprofesionalni.
Ne kuzim ove nase medije, pogotovo jutarnji i net kolko sam skuzio, cijelo vrijeme podupiru ljude da glasaju "protiv" na referendumu o braku. Zar se od novina odnosno portala ne ocekuje da budu objektivni.
Bar sam tak ucio jos u srednjoj ili osnovnoj ne znam di, il nisam u toku, il su oni neprofesionalni.
U toku si, a oni nisu neprofesionalni. Osim objektivnosti, njihova je zadaća također i da informiraju, kao i da ukazuju na nepravednosti u društvu.
To sve zajedno ti pokazuje koliko je ova inicijativa zapravo pogrešna u startu. Objektivno, informirano i pravedno stajalište na ovom referendumu je: protiv.
U toku si, a oni nisu neprofesionalni. Osim objektivnosti, njihova je zadaća također i da informiraju, kao i da ukazuju na nepravednosti u društvu.
To sve zajedno ti pokazuje koliko je ova inicijativa zapravo pogrešna u startu. Objektivno, informirano i pravedno stajalište na ovom referendumu je: protiv.
Onome kome je pravilno stajaliste "Protiv" tak je nekome i normalno objektivno stajaliste "Za".
Iskreno necu izlazit na referendum, "Protiv" necu zaokruzit jel imam neka neslaganja s misljenjem gej populacije, a necu ni "Za" jer je referendum bezveze, ne rjesava nista bitno (s time mislim bitno gej i bitno hetero populaciji).
Uglavnom danas na Net-hru skuzim veliku reklamu tipa "glasaj "protiv" i pokazi budalama da nisu u pravu". Uglavnom kretensko od njih, meni dovoljno da vise ne posjecujem tu stranicu.
Nije on ništa izvukao ni izmanipulirao. Vukovar je žrtvovan da bi se vidjeli razmjeri rata u Europi kao i Dubrovnik. Pitaj bilo koga tko je bio tamo.
Par dana prije pada dodatne brigade su čekale dozvolu da uđu u Vukovar. Bilo ih je dovoljno za obranu. Trebali su krenuti ujutro a par minuta prije akcije Tuđman potpisao "primirje" i morali su odstupiti. Čak nisu ni javili u Vukovar. Jastreb je čekao te jedinice i zvao više puta i na kraju su mu dečki s centrale javili da od svega ništa.
Svi mi to znamo al šta ti znači kad je već sve gotovo, a oni koji su odgovorni su davno mrtvi.
Uopće ne želim ulaziti u razloge zašto ovdje perfidno lažeš!
Da vidimo što gospodin (u punom značenju te riječi) Dedaković govori o tome, a ne ti koja pokušavaš manipulirati, samo ne znam je li iz neznanja ili čiste zlobe.
Jeste li dobivali pomoć u Vukovar?
Jesmo, stizali su i dragovoljci i naša vojska, dobivali smo i oružje. No, mi smo očekivali više i nadali se da će doći više. Znate, meni je danas kristalno jasno ono što tada nisam percipirao: da tada jednostavno nismo imali. Ja, uvjeren da hrvatska vojska stasava, pišem nadobudno pismo Tuđmanu i kažem mu - ne šaljite mi vojnike koji nisu krv vidjeli, jer se ovdje gine svaki dan. Kasnije shvatim da takvih praktički nije bilo!
Kakvu ste komunikaciju imali s Tuđmanom?
S Tuđmanom sam se iz Vukovara čuo svaki dan više puta, ali baš svaki dan. Imao sam izravnu vezu preko Stožera za Civilnu zaštitu u Saboru. Razgovarali smo o svemu, kako teče obrana, kakav je moral, imamo li oružja, držimo li se ili ne, krajnje praktične stvari, ali nije to bio razgovor u smislu organizirajte obranu tako i tako napadnite tu i tu. Sa Šuškom sam imao puno manje kontakata, ali sam se zato čuo s Tusom i Agotićem dosta često, naravno kasnije i sa Stipetićem.
Tuđman je, dakle, shvatio što se sve tamo događalo?
Da, i moram reći da se držao vrlo korektno, sve je shvatio, pomagao je koliko je god mogao, ja sam tek kasnije shvatio da više nismo imali ni vojske niti oružja, i baš zato što je komunikacija bila korektna iznenadilo me kako se prema meni ponašao kad sam izašao iz Vukovara.
A sada se možeš stiditi za svoje laganje.
Shvaćaš li ti da te homoseksualna orijentacija ne čini savršenim?
Pa predbacuješ ljudima da nisu sposobni činiti greške, male ili velike nebitno.
Da, postoje mnogi koji zato što sami nisu prihvaćeni stvaraju skupine neprihvaćenika bez da uopće revidiraju zašto nešto nije prihvaćeno.
Jer to ljudi čine, čoporiziraju se.
Znaš da homoseksualnom orijentacijom ne dobivaš žig kojim automatski prihvaćaš sve šte neki drugi homoseksualac kaže?
Znaš da postoje homoseksualci ubojice, silovatelji, lopovi i pedofili?
Na kraju, znaš da postoje heteroseksualci ubojice, pedofili, lopovi, silovatelji?
Pa, pobogu, postoje svećenici koji su ubojice, pedofili, lopovi i silovatelji.
Shvaćaš li da tom imbecilnom logikom tebe mogu okriviti da si zbog heteroseksualne orijentacije isti Hitler?
(Inače pedofilija ne može biti opravdana zbog nepostojenja neosporivo doborovoljnog pristanka, kao što nije 100% sigurna spolna zrelost pojedinca, čime bi čak i seks sa 16-godišnjim djetetom mogao uzrokovati ozljede pogubne za život.
No razvitkom ljudskog uma i tijela jednom u budućnosti će doći do revizije dobne granice. Ne sutra, ali za nekoliko tisuća godina možda.)
Je li moguće glas razuma na tportalu?
Novinar u redakciji kulture HTV-a Dražen Ilinčić
''Apsolutno sam za to da se poštuju sva prava, poput nasljeđivanja, posjeta u bolnici i sve ostalo, ali zajednica dva muškarca ne mora imati naziv brak. Neka ima neki autentičan naziv koji podržava naš stil života, naš način razmišljanja, koji ne mora nužno biti i nije isti kao u zajednici muškarca i žene', smatra Ilinčić.''
''Iako način života heteroseksualaca i homoseksualaca može biti drugačiji, ne znači da se ne mogu razumjeti i tolerirati, smatra novinar. Upravo na svom primjeru objašnjava to: 'Moji heteroseksualni prijatelji uživaju u mojim homoseksualnim pričama o mom načinu života, njima je to nešto novo i zanimljivo. Ali ne traže od mene - Dražene, ajde ti sada živi kao i mi.''
''Ako ne objasnimo osobi koja se nekome obraća s 'pede*****' da to nije u redu, onda možemo donijeti tri milijuna zakona, ali ćemo imati skrivenu homofobiju.''
Inače, onim koji viču ''diskriminacija'': ''Ovim referendumom se neće nikome oduzeti ni grama prava'' - Zoran Milanović, centralni dnevnik HTV-a, 4.11.2013.
Milanović novinarki HTV-a: ''Djelujete malo preangažirano, da niste aktivistica, trebate biti objektivni.'' - uči Zoka kako se odrađuje profesionalno novinarstvo
NEVEZANO ZA REFERENDUM
Sada da se dohvatimo tog ''Queer Zagreb'', organizator uz Zagreb Pride ''Paradu ponosa''.
Naime, dotični su 26. ožujka 2013. godine pozvali Gerta Hekmea (zagovaratelja pedofilije, bio urednik poznatog pedofilskog časopisa ''Paidika'') da održi predvanje na Queer festivalu. Ovo su njegove riječi:
„Provodio sam mnoga povijesna istraživanja, i ako proučavate povijest homoseksualnosti, nužno ćete doći do pedofilije... Mislim da moramo djeci omogućiti razvijanje vlastitih želja i zato je spolni odgoj vrlo važan... Rekao bih da se može sniziti najnižu dobnu granicu. Ne bih odmah tražio da to bude šest godina, dvanaest godina izgleda kao dobra dobna granica, zasada... Mislim da je vrlo važno investirati u dobar odgoj."
Tportal je napravio intervju s dotičnim i evo rezultata (isprike čitateljima):
http://www.tportal.hr/kultura/kulturmiks/252549/Intervju-s-Gertom-Hekmom.html
Dobrodošli u progresivni, nenazadni, neprimitivni dio Lijepe naše. U buduće samo može progresivnije! Na sreću naprednih ''liberala''. Želim vam ugodan dan.
Bilo bi smiješno da nije tužno - osuđuješ izvlačenje iz konteksta kad je u pitanju razgovor Tuđmana i Jastreba, a u ovom postu ti na najbezobrazniji i najodurniji način stvaraš potpuno novi kontekst gdje je Hekma pedofilčina prve klase.
Inače je čovjek znanstvenik koji istražuje povijest pedofilije (sukladno tome, bio je i urednik znanstvenog časopisa koji se bavi temom pedofilije na znanstveni način) što ne znači da je pedofil. Ako bi netko bio pedofil jer se bavi proučavanjem pedofilije, to bi značilo da si i ti, epic, pedofil pošto se baviš proučavanjem te tematike. Slijedi insert iz intervjua koji stavlja u pravi kontekst njegove znanstvene zaključke o povijesti pedofilije:
"Najkontroverznija tema koju ste istraživali i kojom ste se bavili je pedofilija. Kako se to uklapa u gej i lezbijske studije?
Pedofilija je dio heteroseksualnosti i homoseksualnosti, a kada je riječ o heteroseksualnosti, pedofilija je najviše rasprostranjeno incestno ponašanje. Pedofilija se danas kao izraz većinom koristi za opisivanje odnosa između odraslih stranaca i djece, to je onaj poznati strah od stranca. Nisam detaljno brojao slučajeve, ali pretpostavio bih da je više heteroseksualne nego homoseksualne pedofilije, iako se potonju možda više obrađuje u medijima. Dugo vremena su homoseksualnost i pedofilija bile jednako demonizirane i na istom stupnju odbacivanja. Nije bilo važno pokazuje li homoseksualac interes za muškarce ili dječake – on je bio zao čovjek. Neki od najpoznatijih 'homoseksualaca' na koje se LGBT pokret pozivao kao uzore bili su prvenstveno zainteresirani za maloljetnike: Andre Gide, Thomas Mann, Stefan George, Henri de Montherlant, tzv. uranijski pjesnici iz Engleske, grčki pjesnik Kavafis, mnogi starogrčki mislioci poput Sokrata, pa i dva nizozemska autora koja se smatraju klasicima - Louis Couperus i Jacob Israël de Haan - i koji su djelovali oko 1900. Mnogi drugi su pak pokazivali interes i za muškarce i za dječake, poput Oscara Wildea. Turizam i putovanja Mediteranom bili su inspirirani ljubavlju prema dječacima i fotografima poput Van Gloedena, koji je slikao gole talijanske mladiće. Ikonografija ranih gej časopisa koncentrirala se na nježne dečke, dok su se maskulini mladići pojavili tek u 1960-ima. Ljubav prema adolescentima je dakle često bila spakirana zajedno s homoseksualnošću, no danas je LGBT pokret oštro jasan u svojem mišljenju da su pedofilija i homoseksualnost dvije potpuno različite stvari. Prvo je zlostavljanje, a drugo nešto što se slavi u povorkama ponosa i u gej brakovima. ILGA se tek 1993. odvojila od pedofilskih organizacija, i to pod pritiskom američke vlade, jer je htjela postati prihvaćena u UN-u. Homoseksualnost i pedofilija su dakle bili vrlo slični, a neko vrijeme i suputnici - baš kao i feminizam i LGBT pokret - no sada su jasno razdvojeni. Kako bi se razumjelo gej povijest, mora se proučavati i povijest pedofilije."
Cjeloviti intervju možete pročitati ovdje. Tportal se nije ogradio jer Hekma tobože promiče pedofiliju (što u intervjuu eksplicitno naglašava da ne radi), nego se ogradio općenito od njegovih stavova.
Inače, onim koji viču ''diskriminacija'': ''Ovim referendumom se neće nikome oduzeti ni grama prava'' - Zoran Milanović, centralni dnevnik HTV-a, 4.11.2013.
Milanović novinarki HTV-a: ''Djelujete malo preangažirano, da niste aktivistica, trebate biti objektivni.'' - uči Zoka kako se odrađuje profesionalno novinarstvo
Volio bih čuti te priče.
Što je to toliko različito od mog života?
Jel jede na usta?
Sere kroz anus?
Ide na kavu?
Priča sa prijateljima?
Upucava se osobi koju smatra zgodnom?
Ljuti ga gužva u prometu?
Seksa se sa privlačnom osobom?
Seksa se sa osobom koja mu nije privlačna jer je pijan?
Kako se to "živi kao mi"
Inače Milanović ovo mora reći jer ako kaže da referendum oduzima prava, onda bi morao zatražiti reviziju Ustavnog suda.
http://www.jutarnji.hr/video--dario-simic-podrzao--u-ime-obitelji---bog-nam-uvijek-oprasta--covjek-ponekada--a-priroda-nikada-/1142441/
Pa kaj se radi na tim molitvenim grupama?! Igra BF 4 i gleda jutub?!
- khm, ne baš, ali treba znati čitati (povijest) da bi se znalo više (sasvim slučajno...). Tvrtko zna povijest, dakle ovo je radni zadatak.
- ako nije ciljano protiv aktualnog referenduma, tad je još gore, tad sve izbore stavlja u isti kontekst = hitler.
Ako bolje pogledaš situaciju u Hrvatskoj, vidjet ćeš da se današnje stanje u Hrvatskoj može usporediti sa time što se opisuje u članku. Kao što je referendum 1929. u Njemačkoj poslužio Hitleru da dođe na nacionalnu pozornicu, tako je i svrha ovoga referenduma da na nacionalnu pozornicu dovede stranku HRAST. Željka Markić, jedna od glavnih predstavnica inicijative U ime obitelji, je bila prva predsjednica te stranke.
Ta stranka postoji već par godina, i mislim da je na zadnjim izborima dobila oko 30 000 glasova. No što je kod nje jako problematično je njezin program koji u sebi nesumnjivo sadrži elemente ekstremnog nacionalizma.
Evo jedan citat iz programa:
U svezi s Domovinskim ratom, odnosno vanjskom i unutarnjom srpskom agresijom na Hrvatsku, Hrast će predložiti Saboru donošenje zakona kojim se pripadnicima agresora zabranjuje obnašanje dužnosti u državnim tijelima.
http://www.jutarnji.hr/video--dario-simic-podrzao--u-ime-obitelji---bog-nam-uvijek-oprasta--covjek-ponekada--a-priroda-nikada-/1142441/
Pa kaj se radi na tim molitvenim grupama?! Igra BF 4 i gleda jutub?
Ne znam.
Ali meni je zanimljiviji video sa studenticom ekonomije, ne zbog nelogičnih gluposti koje govori, nego jer je prvi primjerak studentice ekonomije zakopčane do grla ikada zabilježen u prirodi.
Mislim, do zadnjeg dugmeta, hardkor!
Potpis!
Na HTV-u večeras, prvo Markićka a zatim Lovrić Merzel. Ni najjači to ne mogu izdržati.