Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.301.424
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
wyks kaže...
EDIT: Imao sam još jedan susret sa poicajcima, kada nam je ovo ljeto žena provalila u apartman i zamalo ukrala oko milijun kuna, džepni helikopter i Oscara za najbolju sporednu ulogu. Došli su dva u civilu, uzeli izjave i pokupili ženu u stanicu.
tnakir kaže...

Opljackaj milijune iz Hrvatske... dobijes nesto sitno, ostatak uvjetno.

Za dva tjedna pozvan sam kao svjedok u procesu ovoj ženi koja je usred bijela dana ušetala na stražnji ulaz u apartman na katu dok smo mi radili u restoranu u prizemlju.

Uhvatio sam je na stepenicama, a dok sam otišao do kolege kuhara koji je prije radio kao zaštitar da ju zadrži, žena je ukradeni novac bacila iza kreveta, vjerojatno kako ih ne bi našli kod nje.

Saznali smo kasnije kako je tih dana ukrala nekoliko tisuća kuna i eura po mjestu, te da je dio "bande" jer je prije nego su policajci došli zvala nekoga na mobitel sa riječima "bježite svi".

Zanima me koliku će kaznu dobiti.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
13 godina
neaktivan

"...čime će savjesno uštedjeti milijun i dvjesto pedeset tisuća kuna."  {#}

Ne znam jel' ste gledali Nu2, žena Stankoviću stalno ponavlja da je uštedila 100 tisuća kuna na autu jer njezin košta 430K, a prijašnji je koštao cca 530K kuna (koji je za nju još u odličnom stanju). Ono WTF?!? Onda navodi da i drugi političari imaju takve skupe aute, neki i dva, da su joj to HDZovci namjestili, da zadnja tri tjedna kao iz pakla...

Svi bi ti auti političarima trebali biti iznajmljeni i da se plača po vremenu ili km korištenja, neš' kao taxi

Nema akcije bez reakcije
13 godina
neaktivan

http://danas.net.hr/crna-kronika/razbio-ciricicnu-plocu-pa-stradao-u-sukobu-ispred-zgrade-policije-u-vukovaru

Ne kužim Milanovića, pa kaj ne uvede taj vražji moratorij na 10 godina i mir u zemlji ovoj. Ne možeš protiv ovakvih divljaka razumno poštujući zakone.

Netko će grdo nastradati, možda je i ovaj kaj je u lokvi krvi ležao. Onaj od neki dan kaj je izigravao fiškala, video, je dobro prošao od policije (mislio ih je ulovit na kameri kak' krše zakon). Naletio je na dobre dečke. Da je naleti na neke s kratkim fitiljem moga je lizati asfalt, pod izlikom odupiranje pri uhićenju, napad na službenu osobu. Da policajca primiš za ruku on to može okarakterizirati kao napad na službenu osobu

S jedne strane, s druge strane Milanoviću valjda paše da se narod zabavlja "kruhom i igarama". U predizbornoj trci su se zalagali za kažnjavanje onih koji su se uhljebili u HDZovoj pretvorbi i privatizaciji, ali baš ne vidim da se koga uhićiva, obrađuje (jel' tu spada Nadan?).

Jutros na hrtu bila nova emisija "Što vas žulja" pa su se prisjetili Zagrepčanke i njenog sadašnjeg vlasnika zemljišta Radoševića koji se "čila" u Germaniji sa Njemačkim državljanstvom i boli ga...

Nema akcije bez reakcije
14 godina
odjavljen
veliki bebač kaže...

Ne znam jel' ste gledali Nu2, žena Stankoviću stalno ponavlja da je uštedila 100 tisuća kuna na autu jer njezin košta 430K, a prijašnji je koštao cca 530K kuna (koji je za nju još u odličnom stanju). Ono WTF?!? Onda navodi da i drugi političari imaju takve skupe aute, neki i dva, da su joj to HDZovci namjestili, da zadnja tri tjedna kao iz pakla...

Svi bi ti auti političarima trebali biti iznajmljeni i da se plača po vremenu ili km korištenja, neš' kao taxi

Njima treba ili ukinuti službeni automobil ili smanjiti plaću za onoliko koliko u mandatu taj auto i vozač koštaju. Inače, po Sisku se priča da je Merzel-ičin muž nju vani čekao u autu i da je htio Stankoviću razbiti glavu.

veliki bebač kaže...

S jedne strane, s druge strane Milanoviću valjda paše da se narod zabavlja "kruhom i igarama". U predizbornoj trci su se zalagali za kažnjavanje onih koji su se uhljebili u HDZovoj pretvorbi i privatizaciji, ali baš ne vidim da se koga uhićiva, obrađuje (jel' tu spada Nadan?).

Jutros na hrtu bila nova emisija "Što vas žulja" pa su se prisjetili Zagrepčanke i njenog sadašnjeg vlasnika zemljišta Radoševića koji se "čila" u Germaniji sa Njemačkim državljanstvom i boli ga...

Paše im da ljudi gledaju na drugu stranu i imaju zanimaciju, ali čak bi i prije rekoa da je Milanović totalno nesposoban zbrojiti dva i dva i da ide u inat narodu.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
14 godina
neaktivan
Burek u pekari Arena dosegao je vrtoglavih 12 kn. Ako ovako nastavi, burek će uskoro cijenom po kilogramu sustići pršut. Molim da

se u ustav unese da po uzoru na Venezuelu, vojska u ovakvim slučajevima intervenira okupacijom lanca pekara Arena i dopusti narodu

da jede po prihvatljivim cijenama. Kad je vojska već na terenu, neka pohapsi sve pekare koji su srozali kvalitetu kruha. Također

da im se zaplijeni taj neki uređaj koji od kuglice tijesta uspijeva stvoriti kruh veličine oku prihvatljivoga za kojega bi po

dimenzijama ruku u vatru stavio da nije lakši od 500 gr. Uređaj da se preda narodu na raspolaganje. Addon: Iz sredstava EU

izgraditi poseban zatvor (s okrutnim životnim uvjetima) za one pekare koji krafne naplaćuju 6 kn iako je realan trošak izrade 25

lipa. Predlažem tešku robiju u vremenskom trajanju koja bi se izračunala po ključu 1% zarade = 1 mjesec.

Quote Zoran Zmiric
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
odjavljen

http://www.jutarnji.hr/ostrije-kazne-za-gradane-opsuj-policajca--plati-15-000-kuna--prosjaci-i-zicaj--plati-3-000-kuna-ili-odlezi-/1139199/

Ovo se više i ne može komentirati... prelazi sve granice zdravog razuma. Što nas čeka nakon ovoga? Strijeljanje zbog gledanja zabranjenih TV kanala? Tko je autor ovoga? Pije li lijekove?

Ne, nije se Jutarnji zeznuo pa prepisao News bar.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 9:49 (Tonči).
18 godina
Tonči kaže...

Tko je autor ovoga? Pije li lijekove?

Tko je da je, bar će moći kazniti i sam sebe:

"Svaka vrsta izazivanja straha i osjećaja poniženosti kod građana, bilo kojim kanalom, bit će kažnjiva za počinitelja novčanim iznosom i do četiri tisuće kuna."

Gledam te!
17 godina
neaktivan
Ček malo, zar nebi policajac trebao ignorirati uvrede? Mislim, svima bi trebalo biti kristalno jasno da su ljudi koji vrijeđaju neodgojeni slabići koji nemaju muda da djeluju, pa zato samo laju u prazno. Zašto uopće trošiti dragocjenu energiju na takav niži oblik života? Po meni bi osobe koje lako trzaju na uvrede trebale ozbiljno poraditi na sebi.

Lajavce dijelim u dvije glavne grupe, p1zduni i provokatori. P1zduni dobacuju sa sigurne udaljenosti ili anonimno online, a provokatori to rade s ciljem da izazovu reakciju i tako slome nečiji karakter, spuštajući ga pritom na svoju (nižu) razinu ili s ciljem da dobiju opravdanje da se "obrane", jer ne možeš tek tako doći do nekoga i prasnuti ga u nos otvorenim dlanom, ali ako ta osoba nasrne na tebe to je druga priča.

Vježbajte umijeće percepcije i budite čvrsti i hladni kao kamen. Ako dođete na taj level uvijek će vam biti pun "stamina bar", a to vam omogućuje da budete spremni izvesti "power attack" i rasturiti onog drugog koji ne razmišlja kao vi, nego uludo troši svoju energiju i izlaže se brutalnom protunapadu o čijoj realizaciji odlučujete upravo vi, jer vi ste onaj koji kontrolira situaciju.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
18 godina

The Man - yebena profilna, žemski movember {#}

Sry za off

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
The Man kaže...

Vježbajte umijeće percepcije i budite čvrsti i hladni kao kamen. Ako dođete na taj level uvijek će vam biti pun "stamina bar", a to vam omogućuje da budete spremni izvesti "power attack" i rasturiti onog drugog koji ne razmišlja kao vi, nego uludo troši svoju energiju i izlaže se brutalnom protunapadu o čijoj realizaciji odlučujete upravo vi, jer vi ste onaj koji kontrolira situaciju.

koliko si platio seminar?

Potpis!
17 godina
neaktivan
Kakav crni seminar? Kaj mi batre seminar ako sam stvoren na sliku i priliku Božju? Misliš li da on trza svaki put kad ga mali miševi pokušavaju uvrijediti? Ne, prijatelju dragi. On ih iskreno žali, jer od malodušnosti koja pokreće njihova bića ne uviđaju da je takva aktivnost samo gubitak dragocjenog ovozemaljskog vremena. Sve ružne riječi prolaze kroz njegove uši jednako brzo kao i povjetarac kroz krošnje drveća.

Ne možeš dodirnuti nedodirljivo, pomiriti nepomirljivo i shvatiti neshvatljivo, no ako stvarno želiš možeš naučiti kako se oko nebitnih stvari manje mučiti. Stvari nisu bitne ako im ne poklanjamo pažnju i posve je nebitno da li je zec u šumi ili ga netko vrti na ražnju. Naša je energija uvijek limitirana i svako je od nas do određene mjere jedinka programirana. Hoćeš li pustiti da te dalje programira društvo za koje si tek nebitna kap u moru ili ćeš poslušati nečujni glas šestog čula koji dopire iznutra i pokušati uz njegovu pomoć skužiti foru?

Tvoja budućnost ovisi o tebi i ono što jedeš svakoga jutra uvelike definira kako će ti svijet izgledati sutra. Voda je izvor života i na njoj se bazira sve. Voda je dio svih nas i u njoj se nalazi spas. Mnogi ne kuže kad vers traje duže, jer nije im jaka koncentracija, pa svjesni svoje nemoći šire zlo po svijetu zbog neizlječenih frustracija. Ključ sreće i mira nalazi se u nama i samo ga treba naći. U igri života treba biti igrač, jer igru definiraju igrači. Ako nemaš snage i volje za trčanje po terenu za tebe je grupa zvana navijači aka pasivni promatrači.

Životne su mudrosti svuda oko nas, ali od buke koju proizvode nebitne stvari teško je čuti njihov glas.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
17 godina
odjavljen

Na pola sam ga prestao čitati i izgubio se guglajući "moderne sintetičke droge"...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
12 godina
neaktivan

Baš me zanima dal su samohrani roditelji koji su potpisali za "očuvanje braka" čuli zadnju izjavu Markićke.  

"Mi samo želimo zaštititi ono što je temelj ovog društva, a to je brak između muškarca i žene i obitelj – dodala je Željka Markić i rekla kako je odrastanje sa samohranim roditeljem također neprirodno okruženje."

Eto tako, idući korak svim zlim samohranim roditeljima treba uzet djecu i stavit ih u dom jer je to bolje okruženje od jednog roditelja {#}{#}{#} Mene je te žene naiskrenije strah. {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
12 godina
neaktivan

glavno da pederima žele omogućit posvajanje djece(moš mislit na šta će ta ''njihova'' djeca sličit)...

Remember, remember the Fifth of November Gunpowder, treason and plot; I know of no reason why gunpowder treason. Should ever be forgot
16 godina
kivic15 kaže...

glavno da pederima žele omogućit posvajanje djece(moš mislit na šta će ta ''njihova'' djeca sličit)...

To je uvijek glavna fora ljudima koji su protiv toga. ''Na sto ce to dijete sliciti?''. To dijete ce ispasti onako kako ga roditelji odgoje. Ukoliko ga drustvo prije toga ne sje8e. Roditelj koji ce posvojeno dijete odgajati u stilu ''Sine MORAS primati u bulju jer nema druge'' nije nista bolji od roditelja koji posvoji dijete da ima nekog da mu bere jabuke u vocnjaku jer mu se neda placat ljude (a i ne moze ih tuci kad mu dignu zivce). Ne znam na sto tocno  mislis s time 'na sta ce sliciti?'. I mislim da ce im vise nastetiti drustvo koje ce ih sikanirati zbog toga i onda se zalit da dijete nisu ispala dobro jer su mu roditelji pederi, a ne zato sto su mu oni unistili osobnost tim stalnim sikaniranjem.

17 godina
neaktivan
Moja je jedina droga vjera u dragog Boga, a tvoj mi kometar pari ružno i sad se zbog toga osjećam tužno.

Uglavnom, šta onak generalno mislite o bajkerima? Ja mislim samo da smrde, jer budu na onim susretima pa nekoliko dana u šatoru i furaju čizme u kojima se noge lako usmrde, a evo i šta rade po europi...

"Rada Manojlović i njen kolega Stefan Cvijović Cvija za vikend su
jedva izvukli živu glavu na nastupu u Švajcarskoj, kada je u klub
upalo 30 bajkera koji su pevača pogodili flašom u glavu i potom za
započeli masovnu tuču u kojoj su žestoko prebili vlasnika kluba i
demolirali objekat, dok je Cvija, iako povređen, pohitao da zaštiti
svoju koleginicu."

Na prvi mah sam se nasmijao na ovo, ali onda sam se zapitao šta bi bilo da tako upadnu u neki klub dok sam ja tamo i da se umjesto nevine zabave moram s njima poklat. Čak i da si neznam kakav karabaja, ipak je nezgodno sukobiti se s cijelom grupom ljudi koji uz to što su nasilni vrlo vjerojatno i smrde.
12 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

Pa noormalno, bolje da je dijete u domu, bez roditelja, da ga mlate starija djeca, da nema svoje igračke, da nema nikoga tko će ga ušuškati i poljubit za laku noć nego da ga daju zlooočestom stričeku koji voli drugog stričeka. {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
18 godina
kivic15 kaže...

E ajde da ja tebe onda ovako pitam. Kakvi su onda to roditelji (mama i tata) kojima je sin postao peder?

Ybte koji si ti lik.

Do sada baš i nisam izlazio na izbore i referendum(e), ali na ovaj idem. I glasam PROTIV, treba svima omogućiti ista prava.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
12 godina
neaktivan

pa s obzirom da ima ''duplog'' tatu,i kako je on drukčiji od drugih zbog toga,možeš mislit kako će bit prihvaćen u društvu...a dalje neću ni pričat jer mi se gadi i pomisao šta bi sve morao/la gledat.....

Remember, remember the Fifth of November Gunpowder, treason and plot; I know of no reason why gunpowder treason. Should ever be forgot
17 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

Biti će čisti, uredni, pristojni, poznavatelji mode te slušatelji Cher. :P

Mene stvarno zanima na pto ti misliš da će ta djeca misliti. Do tell.

Edit: i bio bi neprihvaćen zbog tebi sličnih koji to potiču, kao i svaka druga manjina (srbi pederi crnci bla bla)

A znaš pederi se ne jebu po cjeloj kući, i oni poznaju diskreciju, vjerovao ili ne.

Vidjeti će gej poljupce i zagrljaje, bolje da ih odmah ubijemo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 14:58 (Dr. Zoidberg).
16 godina
kivic15 kaže...

pa s obzirom da ima ''duplog'' tatu,i kako je on drukčiji od drugih zbog toga,možeš mislit kako će bit prihvaćen u društvu...a dalje neću ni pričat jer mi se gadi i pomisao šta bi sve morao/la gledat.....

Impliciras da ce to dijete morat gledati kako mu se tate krkaju u pak. Drusto sje8e dijete vise nego roditelji. 

18 godina

@kivic15

Šta misliš to konkretno da bi dijete sve moralo gledati? Ne kužim.

Jesu onda drugačiji i samohrani roditelji? Jer, pazi, dijete ima samo mamu? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 14:59 (Pero Dinamit).
12 godina
neaktivan
redneck kaže...

Lagano je tuđim qrc-em gloginje mlatiti.Zapitajte se ovako: Imate sina od 16 godina..Da li bi ste voljeli da je str8 ili gejo koji prima u guzu...Na što bi ste bili ponosni...Kada na to odgovorite,onda budete znali,jel podržavate geje ili ne..vrlo jednostavno..{#}

....taman sam mislio reći da se stave u poziciju da oni imaju duplog tatu ;)

17 godina
neaktivan
redneck kaže...

Lagano je tuđim qrc-em gloginje mlatiti.Zapitajte se ovako: Imate sina od 16 godina..Da li bi ste voljeli da je str8 ili gejo koji prima u guzu...Na što bi ste bili ponosni...Kada na to odgovorite,onda budete znali,jel podržavate geje ili ne..vrlo jednostavno..{#}

Niti na jedno niti na drugo ne bih bio ponosan. Ponosio bi se s njim kada napravi nešto. Ovo je kao da sam ponosan jer ima smeđu kosu. Idiotarija.

Što bi ti napravio da ti sin ima 16 i da je gej? poslao ga na terapiju? Naučio ga da nije gej?

12 godina
neaktivan
buco2 kaže...
kivic15 kaže...

Impliciras da ce to dijete morat gledati kako mu se tate krkaju u pak. Drusto sje8e dijete vise nego roditelji. 

drustvo inace syebe djecu,a sad zamisli koliko bi syebali jedno dijete koje je ''plod'' ovakve ljubavi....

17 godina
neaktivan
redneck kaže...

Budu lagano frknuta u glavu po pitanju normalne seksualnosti...Dijete je plod oca i majke,muškarca i žene..i od oboje stiče zdrav pogled,kako na seksualnost,tako i na druge stvari u životu..

Dijetew nije plod penisa i debelog crijeva,definitivno..{#}

Dupli post ali sam ljen :P

Kako nastaju homoseksualci lastane? Ako ih rode hetrići i oni gledaju hetrosek, zašto se onda seksaju nehetro :P

12 godina
neaktivan
redneck kaže...

Dijete je dijete. Bilo ono gay, straight, biseksualac ili aseksualac. I da bila bi ponosna na njega jer VOLI!!! Nije kriminalac, ne ubija ljude, ne krade već voli. A još više zato što ima hrabrosti biti što je u ovoj truloj, konzervativnoj državi u kojoj je veći problem to što netko voli isti spol nego korupcija, krađe, zlostavljanja, neimaština i nezaposlenost.

Zadovoljan? {#}

13 godina
protjeran
kivic15 kaže...
redneck kaže...

....taman sam mislio reći da se stave u poziciju da oni imaju duplog tatu ;)

Ma gle,fućka me se što si ga pakiraju u dupe,ali,ljudi moraju biti svjesni uticaja na osjetljivo biće-malo dijete..Mnogi prave djecu,usvajaju,jer im je pomisao na "posjedovanje" djeteta ugodna lijepa COOL ili što znam već..No prtavi problemi se ukažu tek kad to dijete treba podići,brinuti se o njemu,i pravilno ga usmjeriti..Tu katkad i pravi roditelji  zakažu..

Jedno je jasno..to dijete,a s obzirom na regiju država,i stavove u vezi toga,ima da bude imalo teške komplekse,s obzirom da su djeca i vršnjaci u školi pravi primjer zaebava*a i okrutnosti..Ima tu jako puno toga..

18 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

A ti si gledao svoje starce u "klinču"?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice