To sto kaze Tonci i meni je palo na pamet. Jedino medijskom hajkom se takvi stakori daju istjerati iz rupe, metaforicki receno.
Moze par pitanja, zasto bi ona morala ici po te jabuke? Ako kaze da ne zeli (jer su stare i prespricane), da li ce dobiti kakve sankcije ili nesto? Drugo pitanje, ako vec roditeljima doma trunu jabuke, zasto tih nekoliko kilograma jabuka (ne znam o kojoj je kolicini rijec, pa bubam) ne skupe pa daju djeci u skoli, a ovo smece, nakon sto ga preuzmete, bacite u prvu septicku...

“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”

uglavnom to je prvoklasna podmukla muljaža ili pljačka ako škola nabavlja ili plača staje jabuke po 21kunu. Trenutno po raznim šoping centrima moš kupit kilu okvirno friških jabuka za pet kuna. Ako je to baš tak da za kilu jabuka u nekim školama plačaju 21kunu, šta reč drugo nego jezuš kristuš uostalom ništa čudno danas kod nas imaš muljaža i pljačke preko glave.

i naletimo na mlađu generaciju likova koje poznamo. Od njih 6 tri znamo. I usred noći jedan od njih se digne i ode do podija i počne se derati "ubi Tovara, ubi Tovara!", doleti drugi i iz ruksaka izvadi zmuzgane registracije ST, RI i dere se "Dinamo!". Kaj je najbolje prvi Hercegovac, drugi Bosanac. Ja kažem frendu "gremo ća" (Slovenski i Dalmatinski) i jedan od likova, lokalni Prigorac, mi kaže "kaj ća?!". Ja ga taj tren nisam razumijo kaj mi 'oće reći pa mu ponovim da sam frendu rekao "gremo ća". On meni opet "kaj ća?!".

Nužni ali i dobrodošli publicitet za obavljanje posla.