Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.312.102
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Što se događa s našim društvom?
buco2 kaže...

Vidis sad si me sjetio. Treba im dat da voze wartburg. Kakav blindirani BMW to je maslac naspram wartburga.

Dacia Logan za 56 000 kn. Taman ono što im treba. Ili ako već žele luksuznije-zašto ne uzmu rabljeni. Što fali BMW-u 5-ici iz 2002?

ddarknessfairyy kaže...

Nije problem u frizuri, samo u tome što se žena ne zna našminkat. Da ne koristi toliko svijetli puder i da drugačije našminka oči bila bi prilično zgodna žena.

Dobra je ona i ovako. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
18 godina
1domagoj1 kaže...
Veliki Brat kaže...

Čitam i gledam avatar... Modni mačak?  {#}

{#}

Eto ti šta šminka uradi...

Gledam te!
12 godina
neaktivan
buco2 kaže...

Vidis sad si me sjetio. Treba im dat da voze wartburg. Kakav blindirani BMW to je maslac naspram wartburga.

Ma treba njih ko Britance. Pola njihovih glavonja vozi mini coopere.

Pranja kaže...

Dobra je ona i ovako. {#}

Opaaa Pranjica nam se pali na Morticia Addams style {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
14 godina
odjavljen
ddarknessfairyy kaže...

Opaaa Pranjica nam se pali na Morticia Addams style {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
18 godina
Veliki Brat kaže...
pr0n_addict kaže...

Evo ti tona primjera (naslov članka je baš pogođen, imo) koji idu u prilog mojem razmišljanju. I da, znam da pljujem po pr0n-u, ali nema veze. Što je, tu je.

Ne znam što ljudi očekuju od žena... U principu, one koje su mi dobre sređene, dobre su mi i sirove. One odvratne su uvijek odvratne.

BTW, ima li igdje fotka Holy-ce bez šminke? To bi tek bio horor! (sry, dream) {#}

Tako to ide da kaj drugo,Nevinašcešminka ne može sredit ono kaj se nemre zamaskirat pa onda dobiješ svakakve čudne kombinacije.Gospa Holy je ok ništa strašno no sjeti se pokojne bivše ministrice Vesne Girardi Jurkič, eh to je bilo udarnički čak su je i ondašanja "zločesta dijeca" debelo ismijavali vezano za to kak izgleda jel. Smijeh{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
12 godina
neaktivan

Pa nije vrag da smo došli do rasprave o ženama!? :D

Parva Diplodocus
16 godina

uz jednu ženu i sto muških na ovoj temi već je postalo presumnjivo da se stalno priča o homoseksualcima.

Potpis!
17 godina
neaktivan

ZLOČINAČKI REŽIMI Konačno razotkrivena ideologija koja razara hrvatsku obitelj!

{#}

Fixed! {#}

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 16:47 (kizo2703).
13 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...
Pranja kaže...

Zašto ste toliko fascinirani tim videom?

Pa danas je sve lažno-hrana, posao, žene...

Zato jer se ženska "ljepota" vidi kao bogomdani dar, a ustvari se uglavnom radi o razno-raznim trikovima.

Rijetko je koja žena prirodno lijepa bez fasade - ovdje naravno govorim pretežito o facijalnim karakteristikama.

Evo ti tona primjera (naslov članka je baš pogođen, imo) koji idu u prilog mojem razmišljanju. I da, znam da pljujem po pr0n-u, ali nema veze. Što je, tu je.

Ne bi se složio s tobom. Žene su lijepše bez ili sa malo šminke.

"Evo ti tona primjera" pa i ovdje večine žena je lijepša bez šminke (neke našminkane izgledaju kao da su obrađene u Photoshopu). Rađe bi onu "neugodna seljanka" nego njenu inačicu barbike.

Vidi se da si pravi ovisnik o pr0nu, pa ti sve ostale žene izgledaju ružno, a ove savršene.

Čudno mi je kaj te darknessfairy nije napala u vezi ovog stava

Nema akcije bez reakcije
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 19:16 (veliki bebač).
15 godina

Svi za Windowse, Windowsi za sve.

Nadam se da će me rezultat razgovora pozitivno iznenaditi.

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
veliki bebač kaže...
...

Ne bi se složio s tobom. Žene su lijepše bez ili sa malo šminke.

"Evo ti tona primjera" pa i ovdje večine žena je lijepša bez šminke (neke našminkane izgledaju kao da su obrađene u Photoshopu). Rađe bi onu "neugodna seljanka" nego njenu inačicu barbike.

Vidi se da si pravi ovisnik o pr0nu, pa ti sve ostale žene izgledaju ružno, a ove savršene.

You gotta be shittin' me, neke su stvarno noćna mora {#} Ne znam koje si to ženke točno vidio, ali ne mogu se nikako složiti s tvojom tvrdnjom.

Čast iznimkama, ali razlika je u pravilu nebo i zemlja.

Upravo sam i linkao članak na kojem su pr0n starsi, nisi primijetio? Daleko od toga da su savršene, ovo mi je otvorilo oči prije nekoliko mjeseci.

Zašto bi me napala, pa zar sam nešto krivo rekao?

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
12 godina
neaktivan
Ezio kaže...

uz jednu ženu i sto muških na ovoj temi već je postalo presumnjivo da se stalno priča o homoseksualcima.

Da, pa smo se s homoseksualaca makli na šminku...fakat nije uopće sumnjivo {#}

veliki bebač kaže...

Darkness je jedna jako ružna žemska koje se i pas prepadne u mraku pa ne komentira takve stavove Nevinašce

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
17 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...

Propali direktori u propalu državu. Prikladno. {#}

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
Tonči kaže...

Samo se ti zahebavaj. Meni se čini da bi on mogao zamijeniti ministra s kojim se sastaje. Zamisli sjednicu vlade, digne se S.B. i počne: Developer,......

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Samo se ti zahebavaj. Meni se čini da bi on mogao zamijeniti ministra s kojim se sastaje. Zamisli sjednicu vlade, digne se S.B. i počne: Developer,......

A Ingrid Antičević će bit službeni prevoditelj Nevinašce

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

A Ingrid Antičević će bit službeni prevoditelj Nevinašce

Ma ne ona će mu biti službeni vodič u RH....

17 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...
Tonči kaže...

Pa, čuj, s obzirom da je MSFT-u zapravo donio veću zaradu (nije propao financijski), ne bi bilo loše.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
Tonči kaže...

Pa, čuj, s obzirom da je MSFT-u zapravo donio veću zaradu (nije propao financijski), ne bi bilo loše.

Tako je. Ovaj sadašnji i tako ništa nije napravio do sada osim naslikavanja i laprdanja.

16 godina
Mozda dolazi radi dogovora da na mjesto premijera sjedne Elop.
Potpis!
16 godina
Tonči kaže...
Jednostavno rješenje bi bilo da se čak i dopusti tražena izmjena Ustava, a zatim zakon promijeni da više ne uključuje pojam braka i ne spominje spol partnera. Rješenje koje praktički čini bezvrijednim ovu vjerojatnu promjenu Ustava i čini sve napore Crkve i ostalih ništavnima. Pametnije od prolijevanja žuči oko gluposti kao što su pojmovi.

Čak da se to može tako praktično riješiti, svejedno smatram da ni pod koju cijenu ne smijemo dozvoliti promjenu ustava na ovakav način. Ne radi se tu samo o pravima homoseksualaca i o definiciji braka, već o tome o čemu se sve smije odlučivati putem referenduma.

Zahtjev za uvođenjem definicije braka u ustav je problematičan sa više apsekata. Prije svega tu se radi o temeljnim ljudskim pravima i o njima se ne smije odlučivati na referendumu. Zatim, zahtjev neopravdano diskriminira određenu skupinu ljudi. I treće, potpuno je besmisleno i smiješno da se takva definicija nalazi u samom ustavu.

Ustav je najvažniji pravni dokument u državi, i apsolutno je nedopustivo da se ovakva glupa promjena može na ovako jednostavan način progurati. Ne može skupina nestručnih ljudi tek tako mijenjati ustav kako njima paše.

Dopuštanjem ove promjene, mi dopuštamo da se zloupotrebljava demokracije. Stvari neće stati samo na ovome zahtjevu. Danas se možda radi o pitanju definicije braka, no sutra će se raditi o pravima manjinja, o odnosu prema ateistima/romima itd. To je već krenulo: Stožer za obranu Vukovara je najavio referendum o poštovanju prava etničkih manjina. No ,kao što prof. dr. Mirjana Kasapović u svome komentaru kaže, ubrajanje manjinskih prava u korpus osnovnih ljudskih prava bio je jedan u uvjeta međunarodnog priznanja Hrvatske i ona su ustavnim aktima normirana kao jedan od temelja političkog poretka, pa se stoga o njima ne može odlučivati na referendumu.

Ljudi si počinju umišljati da pomoću referenduma pod izlikom demokracije mogu odlučivati o svim stvar o kojima imaju mišljenje, bez obzira na svoju stručnost. Pogledajmo samo pitanje monetizacije autocesta. To je definitivno pitanje o kojem moraju odlučivati stručnjaci i vlasti, no opet se pojavio zahtjev za referendumom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 22:22 (captain_soap_McTawish).
18 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Mislim koji naslov i to jos CPASSSS LOCCCK. Zar nije ono on ex-direktor?

Ezio kaže...
Mozda dolazi radi dogovora da na mjesto premijera sjedne Elop.

Za 2 god: "MS kupuje Hrvatsku, Zagorci ogorceni, otisli i napravili novo Zagorje!" xD

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
12 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Za 2 god: "MS kupuje Hrvatsku, Zagorci ogorceni, otisli i napravili novo Zagorje!" xD

Zagorci ne odlaze, oni s vilama drže stražu i se po redu tuže {#}

14 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...

Hmm, a još nije prvi april.

To me podsjeća na one gluposti kada je HDZ u vrijeme Kosorice dovodio Google u HR.

18 godina
mario.L_hr kaže...

Uzaludno se nadaš fučkaj ga,Izlanuo se obično ide ovako kad se određena osoba sastane sa Ballmer-om onda se ta osoba nađe u neobranom grožđu poradi Ballmer-ovog vrlo osebujnog karaktera.No ovaj put Ballmer se bude našel u gadnom neobranom grožđu, na jednoj strani je nesposobni Milanovič a na drugoj strani je ta cijela vrlo loša situacija u Hrvatskoj i to je to.Cool{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
14 godina

U vezi referenduma, spominje se da je referendumsko pitanje protuustavno pa stoga i potencijalna odredba koja bi se unijela u Ustav.

Zar ne postoji identična stvar u Obiteljskom zakonu (definicija braka kao zajednice muškarca i žene) te kako to da on onda nije protuustavan (s obzirom na diskriminaciju koja se spominje)?

Miss Piggy ustvari traži potvrdu te definicije u Ustavu, barem je tako nešto trabunjala.

Iskreno, ne razumijem - može mi netko pojasniti ako nije problem?

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
17 godina
rambox kaže...
mario.L_hr kaže...

Uzaludno se nadaš fučkaj ga,Izlanuo se obično ide ovako kad se određena osoba sastane sa Ballmer-om onda se ta osoba nađe u neobranom grožđu poradi Ballmer-ovog vrlo osebujnog karaktera.No ovaj put Ballmer se bude našel u gadnom neobranom grožđu, na jednoj strani je nesposobni Milanovič a na drugoj strani je ta cijela vrlo loša situacija u Hrvatskoj i to je to.Cool{#}

Ali odlično je pitanje što zaista radi S.B. u Beogradu i Zagrebu? On definitivno nije sposoban razmišljati o bilo čemu nego o poslu i o dodatnoj zaradi za svoju firmu no opet za ovaj kikiriki koji mu donosi Balkan čudo je što je ovdje uopće došao. Naravno, pravi poslovi su vjerojatno već delegirani jer je ionako već s 1,5 nogom izvan firme. 

Realno, do sada nikakvu pozitivu iz tog ugovora MS-HR nisam vidio osim što smo ipak dobili dosta ulaganja u edukaciju mladih. Na žalost, prvenstveno baziranu na MS-u bez otvaranja očiju i za druge no niti to nije loše. Vlada nije sposobna nažicati ništa korisno iako ima priliku ako smo se već toliko vezali za MS. Ako nam cure milijarde kroz HŽ, HAC.....tko će se uopće brinuti oko par milijuna više-manje za ugovor s MS-om

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
18 godina
neaktivan
genije_čudo_prirode kaže...

...

Realno, do sada nikakvu pozitivu iz tog ugovora MS-HR nisam vidio osim što smo ipak dobili dosta ulaganja u edukaciju mladih. Na žalost, prvenstveno baziranu na MS-u bez otvaranja očiju i za druge no niti to nije loše. Vlada nije sposobna nažicati ništa korisno iako ima priliku ako smo se već toliko vezali za MS. Ako nam cure milijarde kroz HŽ, HAC.....tko će se uopće brinuti oko par milijuna više-manje za ugovor s MS-om

Ma koja edukacija, ako je edukacija klikanje po FB-u, onda ok. No, dobro, tu je kriv i skolski program.

Vise je Severina educirala Hrvate o koristenju racunala (Interneta) od ovih.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
18 godina
neaktivan
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
12 godina
neaktivan

Već je bilo i vrijeme. Stvarno je već postalo gnjusno kakve sve spodobe prosipaju svoja mišljenja i frustracije kroz komentare.

18 godina

24sata relativno uspjesno moderira komentare. 

Btw tko ce nas, citatelje, zastititi od smeca koje oni nama serviraju?

Rvat katolik!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice