Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.314.989
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Uzmemo li kao istinitu tu pretpostavku da je ono što (s)izgoreo traži nemoguće (ili štoviše kontraproduktivno, kao što Psiho veli) i dalje nismo dobili razlog za traženje ičega drugoga jer legitimnost zahtjeva derivirana je iz njegova formalno-pravnog ili moralnog statusa a ne iz (možda točne možda netočne) činjenice da je ostvariv. Dakle, (s)izgoreove su želje na mjestu.

Često se ravnamo prema tzv. regulativnim principima čije ispunjenje nikada ne očekujem, ni na potencijalnom sljedećem svijetu a kamoli na ovome.

Parva Diplodocus
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 17:36 (Anonimni_Korisnik_2013).
17 godina
odjavljen
Re: Što se događa s našim društvom?
Veliki Brat kaže...
Tonči kaže...

Jednostavno rješenje bi bilo da se čak i dopusti tražena izmjena Ustava, a zatim zakon promijeni da više ne uključuje pojam braka i ne spominje spol partnera. Rješenje koje praktički čini bezvrijednim ovu vjerojatnu promjenu Ustava i čini sve napore Crkve i ostalih ništavnima. Pametnije od prolijevanja žuči oko gluposti kao što su pojmovi.

Koji zakon, obiteljski? Da ne uključuje pojam braka? A što bi onda uključivao? Pa problem i imamo zato što obiteljski zakon bezveze forsira pojam zajednice žene i muškarca, pa su sad mali fašisti dobili izgovor da se to "samo definira pojam braka sukladno već postojećem zakonu". A promjena koju ti spominješ bi kasnije jednostavno bila - neustavna. Tako da ne, nije pametnije.

Pametnije bi bilo da je ustavni sud odbacio mogućnost glasanja o stvari koja zadire u prava manjina, jer su te iste manjine već zaštićene postojećim Ustavom. No, lako meni pričati, nisam ja sudac ustavnog suda...

Ali što se mene tiče, može, neka si vjernici imaju brak, svi koji imaju građansko fjenčanje neka imaju frak i fvadbu, pa će i pederi i lezbe i bipsići i ateisti biti segregirani zajedno. Jer to je puno bolje pametnije rješenje nego idiotima reći da su idioti...

O tome ja i govorim... mijenjati obiteljski zakon da ne diferencira spol. Ako ovo uđe u Ustav, onda se promijeni naziv u "životna zajednica" i eto, riješen problem. Neslužbeni, svi ga zovu brak, službeno sve po peesu. Vuk sit, koza cijela.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
odjavljen

14 godina
Tonči kaže...

Pogledao sam ovaj video pred koji dan, nevjerojatno koja prevara.

Prije manipulacije, neka neugledna seljanka (0:50) - poslije, diva neviđenih razmjera.

Eh, što ti je cutting-edge software i ponešto vještine pri korištenju istog.

Trebala bi stvarno stajati napomena kraj ovakvog sadržaja da se radi o softverskoj manipulaciji.

Zanimljivo, žene se u YT komentarima žale na nekakvu mizoginiju i seksizam koju ovaj video potiče - WTF? Feminazis!

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 19:05 (pr0n_addict).
17 godina
odjavljen

No, "neugledna seljanka" nije baš termin kojim bih se služio. Ipak, odavno se ne palim na lažne fotke. Bez Photoshopa i žestokog tima šminkera, većina njih ne izgleda ni blizu kako ih vidiš i to rezultira time da ih ne prepoznaš i da pričaš s njima (osobno iskusio s glumicom zbog koje većini pada donja vilica).

18 godina
neaktivan

Ako je ovo "neugodna seljanka", onda samo daj takve "neugodne seljanke". {#}

A sada barbika:

"Neugodna seljanka" vs. barbika - 1:0

Najvise razlike izmedu "neugodne seljanke" i "ugodne seljanke" u biti napravi sminka (ne pretjerana) i frizura. Sve poslije toga su grde (i neprirodne) barbike. {#}

*moje osobno misljenje i razmatranje.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 19:31 (1domagoj1).
15 godina

Mene fascinira poriv, bilo koje skupine, koja misli da ima pravo određivati i uplitati se u način života onih koji se ne ravnaju prema njima. Ljuti me da se vlastiti pogled na život uzima kao referentni i sve što nije u skladu s njim je loše i pogrešno. Tolerancije treba u svim smjerovima. Kad ima tolerancije ima i konsenzusa. Isto tako mislim da je licemjerno boriti se za vlastita prava a tuđa prava/vjerovanja/nevjerovanja ismijavati i omalovažavati.

BTW: Drago, daj opleti opet po nečemu (može i nastavak Osobnog stava), da se pokoljemo ko ljudi ovako žvačemo jedno te isto po tko zna koji put.

Stručnjak za odmaganje...
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 21:11 (mario.L_hr).
12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

BTW: Drago, daj opleti opet po nečemu (može i nastavak Osobnog stava), da se pokoljemo ko ljudi ovako žvačemo jedno te isto po tko zna koji put.

I inače žvačemo jedno te isto. Krenemo od gospodarstva, pa na politiku, pa tu obavezno zaglavimo desni-lijevi, pa par teorija zavjere, SAD- Rusija tko je jači i onda obavezno završimo na homoseksualcima i onda sve iz početka.

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
14 godina
1domagoj1 kaže...
...

O RLY?

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 21:58 (pr0n_addict).
18 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...

O RLY?

Na koji dio posta se konkretno osvrces?

14 godina
1domagoj1 kaže...
pr0n_addict kaže...

O RLY?

Na koji dio posta se konkretno osvrces?

Stavio sam sliku ženskice as is, bez šminke te bez PS-ovog abrakadabra učinka.

Tebi je valjda promaklo dok si gledao video, pa makar on bio dug nešto preko minutu. Zato sam usput stavio i točno vrijeme.

18 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...

Tebi je valjda promaklo dok si gledao video, pa makar on bio dug nešto preko minutu. Zato sam usput stavio i točno vrijeme.

Ne, nije, zato i napisah "Najvise razlike izmedu "neugodne seljanke" i "ugodne seljanke" u biti napravi sminka (ne pretjerana) i frizura." {#}

14 godina
odjavljen

Zašto ste toliko fascinirani tim videom?

Pa danas je sve lažno-hrana, posao, žene...

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
14 godina
1domagoj1 kaže...
pr0n_addict kaže...

Ne, nije, zato i napisah "Najvise razlike izmedu "neugodne seljanke" i "ugodne seljanke" u biti napravi sminka (ne pretjerana) i frizura." {#}

Ok, my bad. Očito sam previdio, yebiga.

Ali ne kužim onda, koja ti je od te tri najbolja? Podržavaš tri tone šminke na licu ili ne? I da, brutalno su pretjerali no votevr. Sa šminkom izgleda kao druga osoba, PS da ne spominjem.

Inače, napisao sam "neugledna seljanka".

14 godina
Pranja kaže...

Zato jer se ženska "ljepota" vidi kao bogomdani dar, a ustvari se uglavnom radi o razno-raznim trikovima.

Rijetko je koja žena prirodno lijepa bez fasade - ovdje naravno govorim pretežito o facijalnim karakteristikama.

Evo ti tona primjera (naslov članka je baš pogođen, imo) koji idu u prilog mojem razmišljanju. I da, znam da pljujem po pr0n-u, ali nema veze. Što je, tu je.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 22:35 (pr0n_addict).
14 godina
odjavljen

Zato se ženske ni ne traže po kafićima, diskotekama i ostalim masovnim okupljalištima jer su sve zamaskirane. :)

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
12 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Zato se ženske ni ne traže po kafićima, diskotekama i ostalim masovnim okupljalištima jer su sve zamaskirane. :)

Nego di? U knjižnici? Newsflash: žemske su zamaskirane čim se dignu iz kreveta i odu do kupaone. Moš jednio lurkat kroz prozore kuća da vidiš kak koja stvarno izgleda. Smijeh

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
14 godina
odjavljen
ddarknessfairyy kaže...

Nego di? U knjižnici? Newsflash: žemske su zamaskirane čim se dignu iz kreveta i odu do kupaone. Moš jednio lurkat kroz prozore kuća da vidiš kak koja stvarno izgleda. Smijeh

Na ženskim katovima u studentskom domu. {#}

12 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Na ženskim katovima u studentskom domu. {#}

Koliko poznajem neke studentice ni tamo neš imat sreće. Idu i u krevet s fasadom "za svaki slučaj" {#}

16 godina
pr0n_addict kaže...
Pranja kaže...

Zato jer se ženska "ljepota" vidi kao bogomdani dar, a ustvari se uglavnom radi o razno-raznim trikovima.

Rijetko je koja žena prirodno lijepa bez fasade - ovdje naravno govorim pretežito o facijalnim karakteristikama.

Evo ti tona primjera (naslov članka je baš pogođen, imo) koji idu u prilog mojem razmišljanju. I da, znam da pljujem po pr0n-u, ali nema veze. Što je, tu je.

Sauce na 9. (onu s tetovazama). Cini se da je tema prosla ciklus. Mozda sad naleti crkva. Ili netko ima neku teoriju zavjere.

http://www.jutarnji.hr/-autic-za-zupanicu--stotine-siscana-ostavilo-pred-vratima-zupanije-autice-svoje-djece-/1137073/

i lol mislim da nisam nikad vidio vise pasivno agresivni prosvjed od ovoga...

14 godina
Pranja kaže...

Nisu Izraelci niti ludi kada su pustili toliko žena u vojsku, majstori su za kamuflažu - commando style.

18 godina
pr0n_addict kaže...

Ne znam što ljudi očekuju od žena... U principu, one koje su mi dobre sređene, dobre su mi i sirove. One odvratne su uvijek odvratne.

BTW, ima li igdje fotka Holy-ce bez šminke? To bi tek bio horor! (sry, dream) {#}

Gledam te!
14 godina
odjavljen
ddarknessfairyy kaže...

Koliko poznajem neke studentice ni tamo neš imat sreće. Idu i u krevet s fasadom "za svaki slučaj" {#}

Ma ja se samo zezam. Cura je sad definitivno zadnje što mi treba.

buco2 kaže...

http://www.jutarnji.hr/-autic-za-zupanicu--stotine-siscana-ostavilo-pred-vratima-zupanije-autice-svoje-djece-/1137073/

Ja sam joj ostavio karambolirani Burago.

Jbg, recesija je.

18 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...

Ok, my bad. Očito sam previdio, yebiga.

Ali ne kužim onda, koja ti je od te tri najbolja? Podržavaš tri tone šminke na licu ili ne? I da, brutalno su pretjerali no votevr. Sa šminkom izgleda kao druga osoba, PS da ne spominjem.

Inače, napisao sam "neugledna seljanka".

Ovako sa slike, iskreno govoreci mi nije najljepsa djevojka koju sam imao prilike vidjeti, ponajprije jer izgleda kao da je uplakana, a onda je i tu ta mrtvo ozbiljna ekspresija lica. Uzivo bi dojam zasigurno bio drugaciji.

Tri tone nikako. Malo sminke je ok. Priznajem, ovu curu su nazbukali za potrebe slikanja, ali dam se kladiti da bi i s mrvicom sminke, cisto malo olovke da istakne oci, i drugacijom frizurom te naravno, smijeskom, bila daleko od "neugledne seljanke" (sad je dobro napisano :D).

{#} Jao kako sam to previdio. {#} Zajeb, sry.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 23:20 (1domagoj1).
14 godina
Veliki Brat kaže...
...

Ne znam što ljudi očekuju od žena... U principu, one koje su mi dobre sređene, dobre su mi i sirove. One odvratne su uvijek odvratne.

BTW, ima li igdje fotka Holy-ce bez šminke? To bi tek bio horor! (sry, dream) {#}

Malo više prirode, manje kemije. Da se odmah zna na čemu smo.

Holy je i sa šminkom monstruozno strašilo, imho. Nema tu pomoći.

14 godina
odjavljen

Holy je barem ozbiljna žena za razliku od ogavnih pinki barbika koje cupkaju na cajke.

Ali da si ne zna napraviti frizuru koja joj stoji uz lice, to definitivno.

18 godina
1domagoj1 kaže...

... dam se kladiti da bi i s mrvicom sminke, cisto malo olovke da istakne oci, i drugacijom frizurom te naravno, smijeskom, bila daleko od "neugledne seljanke"

Čitam i gledam avatar... Modni mačak?  {#}

pr0n_addict kaže...

Malo više prirode, manje kemije. Da se odmah zna na čemu smo.

Holy je i sa šminkom monstruozno strašilo, imho. Nema tu pomoći.

To se slažemo, apsolutno. Ali ono o dobrima i lošima sam pisao baš na temu tvog linka; ima ih tamo koje bez šminke izgledaju sasvim dobro, nikako ne najtmeriš.

Gledam te!
16 godina
Pranja kaže...

Ja sam joj ostavio karambolirani Burago.

Jbg, recesija je.

Vidis sad si me sjetio. Treba im dat da voze wartburg. Kakav blindirani BMW to je maslac naspram wartburga.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 23:34 (buco2).
12 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Holy je barem ozbiljna žena za razliku od ogavnih pinki barbika koje cupkaju na cajke.

Ali da si ne zna napraviti frizuru koja joj stoji uz lice, to definitivno.

Nije problem u frizuri, samo u tome što se žena ne zna našminkat. Da ne koristi toliko svijetli puder i da drugačije našminka oči bila bi prilično zgodna žena.

18 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Čitam i gledam avatar... Modni mačak?  {#}

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 23:38 (1domagoj1).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice