180/86kg vi ocito niste otkrili domacu spizu,hebo vas i kfc i mcd
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A di ste sad:
http://www.24sata.hr/zanimljivosti/cudo-u-meugorju-svjetli-kip-gospe-u-kuci-vidjelice-vicke-333588
Btw koji debilan naslov. Koji debilni politicari:
http://www.jutarnji.hr/linic-ide-u-ameriku-po-milijardu-dolara/1128085/
180/86kg vi ocito niste otkrili domacu spizu,hebo vas i kfc i mcd
190/107, jesmo. I dugu vezu s curom koja zna kuhati, najveća pogreška u životu.
Vjerojatno joj je plan da me ugoji do kraja, infrakt, i naslijedi moje radno mjesto tj. da se uhljebi. 
Žene...
90 kg je ok, ali ako si visok 2 metra.
Ako želiš da te vjetar odnosi, da, okej je.
Osobno se ispod 90 osjećam žgoljavo. Ovo ljeto sam imao 88 nakon bolesti i to je izgledalo očajno.
Kvragu... na 89.7 sam :-(
Lastane, da li sam musko?
Jedan šnicl i riješit ćeš to.
Osobno se ispod 90 osjećam žgoljavo. Ovo ljeto sam imao 88 nakon bolesti i to je izgledalo očajno.
Ma da, nas dvoje ko mrvice...
Kvragu... na 89.7 sam :-(
Lastane, da li sam musko?
Pa di si našo vagu na 0.7
Tu jedva ima za kupit baždarenih na 5-10-15 kila. I onda odozgo zažmiriš na jedno oko pa gledaš jel bliže 5 ili 10kg.
@Svi ostali
Garantiram da ova jela dodju _jeftinije_ od mesnih alternativa, garantiram da su "kompletnija" sto se tice nutritivnih vrijednosti, i garantiram da niti jedno ne trazi duze od 30 minuta posla, ukljucujuci sjeckanje svjezeg povrca; cijeli proces nekad traje duze, ali uglavnom poklopis i pustis nek se krcka ili pece).
'Rana za tiće....
Ali odlično izgleda. Iden sad nešta izist!
90 kg je ok, ali ako si visok 2 metra.
Silom prilika sam prošlo ljeto pao na 84 (malo stresan trenutak, u tri dana izgubio 9 kila).
Danas sam opet na 93, 94, trebalo mi je šest mjeseci da se vratim iznad 90 kila i osjećam da mi još fali koja. Gledam da bi oko stotke, do stopet bilo ok za mojih 193 cm (narastao sam u zadnjih 15-tak godina, cijeli sam život mislio da sam 192).
Nemoguće ga je uslikati, to jest kada se uslika ne vidi se ništa. Nekoliko profesionalnih fotografa su slikali s najboljim mogućim aparatima, ali nisu mogli uslikati tu svjetlost. Nego im na slici ispadne samo kip.
Ja imam 196 i tek nešto malo više od 100kg :)Mislim da je to okej :)
Nego, slučajno sam nabasao na jednu kolumnu koja mi je razvukla osmijeh na licu. Toliko je zimzelena... http://www.jutarnji.hr/lazarica-primjer-zrelog-idiotizma/7605/
I posljedično: http://www.slobodnadalmacija.hr/Komentatori/AnteTomic/tabid/330/articleType/ArticleView/articleId/219727/Ante-Tomi-Strane-subotnje-tinejderske-noi.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nadzor-ministarstva-financija-mercator-konzum-i--tisak-rekorderi-po-neplacenim-racunima-dobavljacima-/702271.aspx
Oce meni ko posudit sta para pa cu mu vratit za godinu dvi dana, kad sta zaradim?
Ako si visok 2 metra onda je ok 124 kile. Sve ispod je pomodno anoreksicno emo pre*eravanje.
Težina= visina (cm)-105
Ako si visok 2 metra onda je ok 124 kile. Sve ispod je pomodno anoreksicno emo pre*eravanje.
Težina= visina (cm)-105
Glupost. A sta ako si sportas. Zamisli nogometasa sa 180cm i 75 kila.
Težina= visina (cm)-105
Jedna od najglupljih teorija ikad. Nisi uzeo u obzir to da netko može imati krupniju građu, gušće kosti i slične stvari koje utječu na težinu.
Nema formule po kojoj se može izračunati koliko bi netko trebao biti težak.
To je formula za prosječnu osobu. Normalno da neki sportaši imaju 5-15 kg više od tog prosjeka zbog povećane mišićne mase.
Nemoguće ga je uslikati, to jest kada se uslika ne vidi se ništa. Nekoliko profesionalnih fotografa su slikali s najboljim mogućim aparatima, ali nisu mogli uslikati tu svjetlost. Nego im na slici ispadne samo kip.
A pogledaj ovo http://www.index.hr/black/clanak/objavljena-i-fotografija-gospe-koja-svijetli-u-medjugorju/702297.aspx
Očito je da je osvijetljeno s prednje strane i to vjerojatno sa svjetlom za fokusiranje nekog drugog aparata kako je netko i napisao u komentarima.
Nema mi smisla da netko od 100 cm ima -5 kg.
Uopće, takva linearna jednadžba je besmislena, obzirom da duplo veća osoba mora po svim zakonima fizike imati osam puta veći volumen.
Aha, samo vjerničko oko ima sposobnost registrirati svjetlost kršćanske valne duljine, koju ne može uhvatiti čak ni glavni seoski baja s fotićem od 33 megapiskela i 16 gigibajta na es-de kartici, na svom kamenu poznat i pod nazivom "profesijonalni fotograf s najiboljin aparaton". A sve slike zrnate kao da su slikane s Nokijom 3310 
P.S. - i sve slike nose žig ovoginformativnog portala.
EDIT: evo, ko za vraga meni ispred zgrade u pola 2 po danu bez oblaka gori lampa...
Ocito je da je kip osvijetljen sa prednje strane jer se na zidu vidi relativno ostra sjena.
nekidan sam vidio auto sa svjetlecim felgama i od ispod je isto svjetlio....moze bit da ga je gospa vozila.....
nekidan sam vidio auto sa svjetlecim felgama i od ispod je isto svjetlio....moze bit da ga je gospa vozila.....
Ak je bio Fiat Uno Fire sa tribal naljepnicom na zadnjem staklu i razbijenim zadnjim lijevim žmigavcem, to je bio moj susjed Dalibor.
Dobar dečko, al neugodan kad popije.
svijetli crveno, to je znak da podržava Milanovićevu vladu i protivi se izručenju?
Da nas se skupi 20 i da tvrdimo da u aparatu za vodu vidimo proroka Trevora iz Grand Theft Auta V kako pliva dobili bismo besplatan smještaj u sobi s mekanim zidovima i košulju predugih rukava.
A ovo je glavna vijest svemira.
Najzanimljivija sitnica oko svjetla uperenog u kip ili žarulje u samom kipu jest to da niti jedan domaći portal, koji zasigurno na platnoj listi imaju barem jednog profesionalnog fotografa, nije stručno dokazao javnosti da se radi o hoaxu.
Ali čemu ostaviti stručan dojam na čitateljstvo kada je bitnije da Židak 740 puta godišnje stručno analizira Dinamove mogućnosti, da 14 urednika preuređuje naslovnice Timesa i Posta...
Novine listam od kad sam prvi put samostalno obrisao vlastitu stražnjicu, od srednje škole pokušavam ih zbilja i čitati, no osim mukotrpnih pokušaja critique i još mukotrpnijih pokušaja satire teško se prisjetiti iole ozbiljnijeg i stručnijeg pokušaja pronalaska rješenja aktualne situacije iz pera naših komentatora društvenih događanja.
Niti jedna novinar nema hrabrosti nešto nazvati pravim imenom premda ima i stručne dokaze za to, ali huškati na rat je postavljanje novih trendova, podizanje letvice u izvještavanju - Fox News™
svijetli crveno, to je znak da podržava Milanovićevu vladu i protivi se izručenju?
To znači da crveni vragovi razdiru hrvatsko nacionalno tijelo.
Da nas se skupi 20...
Jedino ako organiziraš LAN party, inače nemate šanse. 
mrzitelji svega hrvatskog
To su oni šta na špici pored franka piju lavazzu
To su oni šta na špici pored franka piju lavazzu
tako je! živio k+, dolje clever
Jer je Gospe vjerovatno bila prava Hrvatica. I glasala je desno.
Jer je Gospe vjerovatno bila prava Hrvatica. I glasala je desno.
I onda Gospodin kaza: tada će sin ove zemlje Stipe Gabrikus biti mučen i lažno optužen da je državne donacije za izgradnju Prirodoslovnog muzeja lažno prikazivao kao prihod u proračunu. Ali prokleti bili oni koji lažno svjedoče, blagoslovljen vazda bio pošten sin Stipe.