Šta ste se svi ulovili za dizanje cijena...koje dizanje cijena? Dižu se cijene za 20 kn samo maloj skupini umirovljenika. Ostalima svima se spuštaju. Budimo realni umirovljenici su skupina koja najviše potroši novaca u zdravstvu i cijena od 50kn po polici je jednostavno neizvediva. Svi su graknuli a sindikat umirovljenika podržava dizanje cijena. I dalje stoji ono da osobe koje imaju manje od 1500kn(tj bračni par s manje od 3000kn itd.) ne plaćaju ništa. Prema tome nek mi netko objasni po kojoj logici čovjek s plaćom 5040kn zaslužuje plaćati 130kn a umirovljenik sa 3000kn samo 50? I prije nego urlate pročitajte malo, više od pola osiguravajućih kuća uopće ne želi osiguravati starije od 70 godina a druga polovica ima cijene iznad 150kn mjesečno. Jedini način da ostane dopunsko koje je jeftinije za umirovljenike(70kn) je da svi plaćaju istu cijenu polica ili će ih ukinuti pa se tucite sa privatnim osiguranjima.
A što se tiče štrajka u zdravstvu svašta bih o njima rekla al bi vjerojatno dobila kartona ko u priči pa zato neću. Ja da sam na ministrovom mjestu ja nebi pregovarala s njima, ja bih im dala otkaz. Svi oni lijepo zarađuju. Kažu da su im plaće 5000kn-10000kn neto. Da osnovna plaća a po kolektivnim ugovorima imaju toliko dodataka da je to za nepovjerovat. Dobro da ne dobe dodatak zato što dišu. Ovaj rad po broju sati je čista idiotarija. Oni kao odrade 48sati a ostalo ide u prekovremeno, stim da biraju kad će radit. Da uzme dvije noćne(koje se btw računaju kao dupli sati) spava u uredu cijelu noći eto osnovne plaće a onda ostalu deru po duploj satnici. Sve njih treba najurit u smjenski rad. Onda bi se vidjelo koliko tko radi.

Da, jadan se pretvorio u inventar Virovitičke bolnice. 

,a oni su ''gospoda doktori''. Ako zatraže ,treba im i jajca gladit.
You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold