Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.062.709
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

SAD u 200 godina ratovao u oko 20 ratova, a prosjek svakog rata 10 godina, pa izračunaj {#}

16 godina
neaktivan

Uopce nema smisla diskutirati s vecinom vas o Amerima, jer vam je zatucano u glavu da mrzite Amere, dok istovremeno konzumirati bez pogovora i bez pitanja sve sto vam ta ista Amerika servira, a o Americi i Amerikancima znate, kako je slikovito receno Kao Zdravko Mamic o tokarskom stroju - fuckaj ga.

Najsmjesnije mi je zapravo ovo: da pitas nekoga zasto mrzi Amerikance odgovor bi bio:
- jer su glupi

- jer su kapitalisti

- jer su svjetski policajci

A odgovori na to su:

- sva sreca pa vrhunski umovi svijeta ne odlaze studirati u Ameriku na prestizne fakseve i zaposljavaju se kasnije u cutting edge kompanijama koje im nagradjuju sposobnosti proporcionalno

- tj. pravi odgovor je, jer su kapitalisti i pritom su uspjesniji od nas. Kako to da nikome ne smeta npr. skandinavija koja je jednako tako teska za imigraciju, takodjer kapitalisticki uredjena? Jer skandinavija je popularna

- to nikome nije bas smetalo u doba domovinskog rata, kad su bombardirali srbiju, je li? Tada se doma ispred TV-a navijalo za prijatelje Amere.

Gadni ste licemjeri i hipokriti, na vasem mjestu pokrio bi se usima.

Seoski sveznalice o svjetskoj politici, a edukaciju o istoj pokupili na youtubeu od 13godisnjih pristavaca-djevaca, a okolo se kocoperite kao da ste dokucili neko tajno znanje, dostupno samo vama koji imate taj elitni stupanj inteligencije.

Ne znam da li da vam se smijem, sazaljevam, ili ignoriram, koliko ne vidite dalje od svojeg dvorista...

I'm the man, I'm the king, I'm the one that's pure inside... every day, in every way I smell of suicide...
14 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
- to nikome nije bas smetalo u doba domovinskog rata, kad su bombardirali srbiju, je li? Tada se doma ispred TV-a navijalo za prijatelje Amere.

Upravo to.

Najžalosnije je kaj bi takvi poput njih prvi završili u radnom logoru.jel bi se odmah drugi dan počeli žalit, zanovjetat, pozivati na demokraciju i ženevsku konvenciju.

Od kud vam uopče pravo misliti da uporaba kemiskog oružja treba proči nekažneno.to je samo korak do atomske i čisti pokazatelj koliko je monstruozan asad,

biti u stanju  i vlastiti narod ubijat ko stoku može samo obična izdrkotina.A oni koji ga brane su ista govna

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
15 godina
neaktivan

Ja mislim da je vrijeme da u Siriju pošalju..

Faith divides us - Death unites us.
17 godina
Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
14 godina
protjeran

Sad smo več i na Jovanki žena koja več 30+godina bruji kak ju netko hoče ubiti.

Daj se uozbiljite i prihvatite se realnosti

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
14 godina
neaktivan
roseman kaže...

Upravo to.

Najžalosnije je kaj bi takvi poput njih prvi završili u radnom logoru.jel bi se odmah drugi dan počeli žalit, zanovjetat, pozivati na demokraciju i ženevsku konvenciju.

Od kud vam uopče pravo misliti da uporaba kemiskog oružja treba proči nekažneno.to je samo korak do atomske i čisti pokazatelj koliko je monstruozan asad,

biti u stanju  i vlastiti narod ubijat ko stoku može samo obična izdrkotina.A oni koji ga brane su ista govna

Htio bih se složiti s tobom, ali postoje 2 stvari koje mi smetaju na tom putu:

• Nema dokaza da su Assadove snage iskoristile kemijsko oružje, isto tako su to mogli napraviti pobunjenici ili neka treća strana
  • Sirija, odnoso Assadov režim nema nuklearno oružje. Imaju samo onaj reaktor uništen u bombardiranju
15 godina
Deus ex machina kaže...

Uopce nema smisla diskutirati s vecinom vas o Amerima, jer vam je zatucano u glavu da mrzite Amere, dok istovremeno konzumirati bez pogovora i bez pitanja sve sto vam ta ista Amerika servira, a o Americi i Amerikancima znate, kako je slikovito receno Kao Zdravko Mamic o tokarskom stroju - fuckaj ga.

Najsmjesnije mi je zapravo ovo: da pitas nekoga zasto mrzi Amerikance odgovor bi bio:
- jer su glupi

- jer su kapitalisti

A odgovori na to su:

- sva sreca pa vrhunski umovi svijeta ne odlaze studirati u Ameriku na prestizne fakseve i zaposljavaju se kasnije u cutting edge kompanijama koje im nagradjuju sposobnosti proporcionalno

- tj. pravi odgovor je, jer su kapitalisti i pritom su uspjesniji od nas. Kako to da nikome ne smeta npr. skandinavija koja je jednako tako teska za imigraciju, takodjer kapitalisticki uredjena? Jer skandinavija je popularna

Gadni ste licemjeri i hipokriti, na vasem mjestu pokrio bi se usima.

Seoski sveznalice o svjetskoj politici, a edukaciju o istoj pokupili na youtubeu od 13godisnjih pristavaca-djevaca, a okolo se kocoperite kao da ste dokucili neko tajno znanje, dostupno samo vama koji imate taj elitni stupanj inteligencije.

Ne znam da li da vam se smijem, sazaljevam, ili ignoriram, koliko ne vidite dalje od svojeg dvorista...

Razumijem na što adresiraš i u tom pogledu si u pravu. "Pljujete po onom što ne razumijete (o čem nemate pojma), a što manje znate više pljujete".

No, većina po mom mišljenju (bar što se RH tiče) zapravo simpatizira amere i uvijek im je sklona, još od stare juge je u Rh tako. Bar se kod mene vrtilo ploča i ploča od Bob Sagera, Springstina, Dylana itd.

Amere ne ocjenjujem po tome što neki stanovnik radi ili ne. Vjerojatno rade koliko i ostali, marljivi su, normalni ljudi kao i svi ostali. Prosječan amer je 100% homo sapiens kao i svaki drugi čovjek na svijetu i kladim se da nema više od 5% +/- razlike kad bi išao skroz detaljno secirati svakog čovjeka po svim mjerilima. O njima nitko i ne govori nit ima nešto protiv jadnih ljudi koji isto žive ko svi drugi. To što radi njihova politika je sasvim druga priča.

Ne sere se po SADu zato što je to popularno (iako ponavljam, kod nas SAD uživa dosta simpatija bez obzira na domovinski rat (Nixon u Zagrebu 1970....) i zapravo ćeš kod nas puno teže doć do nekog ko bi SAD kritizirao nego simpatizirao), već zato što igra veoma opasnu igru i krši pravila koje tobože zagovara.

Pazi, jedan Irak je izmislio pismo. Sirija postoji 5.000 godina u ovom ili onom obliku. Njima jedna država od 300g soli pamet o demokraciji (zapravo krade naftu) i društvenom uređenju samo zato što trenutno ima jaču vojsku! Vjerojatno bi svaka druga država u istoj situaciji jednako koristila "beneficije" najjače vojske i jednako osvajala države zbog nafte, al onda neka tako kažu. Jači smo, možete nam ga p, i osvajat ćemo što želimo dokle želimo.

No, ako mi nesmijemo SAD kritizirat jer jedemo big mac i colu, gledamo avengerse na iPodu dok završavamo Harvard.. što daje pravo SADu da napada jadne Iračane, Sirijce.. koji su barem jednako zadužili čovječanstvo ako ne i više, koristeći tehnologiju koju...

idem sad tražit popis tehnologija i medicinskih rješenja koje koristimo i danas imamo zahvaljujuć nacistima (i ostalim brejktru stvarima koje imamo zahvaljujuć tome što je netko kršio ljudska prava - iako kritiziramo način i svjetonazor i sve to u vezi zločina, a svejedno koristimo Siemens, ljekove i sve to skupa i nikom niš) i njihovim "istraživanjima" za vrijeme ww2. A i poslje tog rata su Ameri pokupili sva istraživanja i dovukli te iste znanstvenika da rade za njih. Kladim se da su po tome ovi zločinci više zadužili svijet od Amera i njihovog harvarda i iPoda. U biti uopće ne vidim poantu u ovome, valjda je normalno da nešto dobro svi koriste kao što se cijelu povijest svako novo otkriće koristilo svugdje jednako bez obzira odakle to došlo.. sve je to nadogradnja jedne stvari na drugu i to i je svrha civilizacije, i svi koristimo i kineske i japanske i švedske stvari i otkrića i jednako bi ih kritizirali (dakle politku) da rade sranja po svijetu zbog nafte (ili zlata).

Odmah ti se ispričavam ako sam te krivo shvatio i ako si nekom posebno htio prenjet poruku pa te nisam razumio (pa sad pišam uz vjetar bezveze).

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
16 godina
neaktivan
Unix kaže...

• Nema dokaza da su Assadove snage iskoristile kemijsko oružje, isto tako su to mogli napraviti pobunjenici ili neka treća strana
  • Sirija, odnoso Assadov režim nema nuklearno oružje. Imaju samo onaj reaktor uništen u bombardiranju

Assad, koliko god mozebiti okrutan, je politicar... niti jedan politicar nije toliko glup da povuce potez koji ce, ocekivano, dovesti UN da 'rijesi' stanje... 

Takodjer, vecina novina bruji iskazima strucnjaka bez politickih agendi koji tvrde da kemijsko oruzje NIJE upotrijebljeno, jer da znaci koje to oruzje ostavlja - ne postoje. Mislim da je 1domagoj1 bio to vec spomenuo - tamo gdje padne kemijsko oruzje, trava ne raste, doslovce, i ostaju tragovi u kosi i na kozi.

Od toga doslovce nema nista.

Ali opet - cisto sumnjam da je video isceniran jer tamo ima i djece koja opcenito i nisu bas neki glumci.

U svakom slucaju, pre-zgodno je ovo krenulo na ruku onome tko god zeli svrgnuti Assada - a kad ga svrgnu, situacija ce biti ista kao i u Libiji, tj. nekoliko stotina puta gora. Drzavu, koja je do sada bila sekularna, osiguravala besplatno zdravstvo i besplatno skolstvo - ce zauzeti islamisti-ekstremisti... priznajem, imam predrasude, ali nekako ne gajim nade da ce islamski ekstremisti dovesti bolje uvjete.

I'm the man, I'm the king, I'm the one that's pure inside... every day, in every way I smell of suicide...
16 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...

Ne, dobro si shvatio - zato sam i napisao u startu "S vecinom vas"... 

Sve sto si ti napisao, slazem se potpuno i mislim otprilike jednako, US politika je JAKO TESKO cvijece - no usporedi, ako ti se da, tvoje rezoniranje koje ima smisla, logike, i argumenata, naspram rezoniranja koje iznosi bilo tko tko je lupi TD na moj post. Pa ce ti biti jasno zasto mi se povraca kad citam neke od ovih postova...

Ono sto me najvise izivcira je upravo to izolirano nepostivanje tudje kulture, a postavljanje sebe kao nekakvog etalona koji razumije cake i skrivene tajne unutarnje politickih poslova. Zamisli cuda od djeteta, doma u slobodno vrijeme surfa internetom i razumije bez problema sve sto svjetskim velikanima promice, a nikad vidio ni Amerike ni Americkog nacina zivota!

Jednom sam zavrtio ovu temu s Diplom, i ono sto me smeta je bas to sto si rekao - ako vec pljujes, onda pljuj jednako, a ne sortirati krivicu od najvece do najmanje. SVI, u svakom segmentu (pojedinac, obitelj, kvart, grad, regija, drzava) gledaju samo SVOJE interese, i totalno je retardirano ko papagaj napadati JEDNU drzavu samo zato jer je uspjesna u onome sto SVI rade, i RADILI bi kad bi mogli.

Totalno kuzim Dragu kad izludi s ovime, mislim da cu i ja morat' malo ohladit od teme i posvetiti se necemu drugome... iovako ionako smo izprezvakali tu temu Amerike i svjetskih policajaca iznova i iznova...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 22:55 (Deus ex machina).
17 godina
Deus ex machina kaže...

Assad, koliko god mozebiti okrutan, je politicar... niti jedan politicar nije toliko glup da povuce potez koji ce, ocekivano, dovesti UN da 'rijesi' stanje... 

Takodjer, vecina novina bruji iskazima strucnjaka bez politickih agendi koji tvrde da kemijsko oruzje NIJE upotrijebljeno, jer da znaci koje to oruzje ostavlja - ne postoje. Mislim da je 1domagoj1 bio to vec spomenuo - tamo gdje padne kemijsko oruzje, trava ne raste, doslovce, i ostaju tragovi u kosi i na kozi.

Ali opet - cisto sumnjam da je video isceniran jer tamo ima i djece koja opcenito i nisu bas neki glumci.

U svakom slucaju, pre-zgodno je ovo krenulo na ruku onome tko god zeli svrgnuti Assada - a kad ga svrgnu, situacija ce biti ista kao i u Libiji, tj. nekoliko stotina puta gora. Drzavu, koja je do sada bila sekularna, osiguravala besplatno zdravstvo i besplatno skolstvo - ce zauzeti islamisti-ekstremisti... priznajem, imam predrasude, ali nekako ne gajim nade da ce islamski ekstremisti dovesti bolje uvjete.

U biti to je to.

Islamski ekstremisti koji bi doveli bolje uvjete? Zvuci mi kao oksimoron.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
16 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...
Sirija postoji 5.000 godina u ovom ili onom obliku. Njima jedna država od 300g soli pamet o demokraciji (zapravo krade naftu) i društvenom uređenju samo zato što trenutno ima jaču vojsku!

Čestitam. U dvije si rečenice sve lijepo objasnio.

{#}

“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Čemu ovaj rant? Zadnjih nekoliko strana se kritiziraju američki očnjaci, a ne pretilost i inteligencija.

~~~ Prorok Muhammed Ali Baba Vanga ~~~
12 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Unix kaže...

A još je manje glup da to učini dva dana prije nego dolazi NAJAVLJENA UN-ova komisija zbog prijašnih optužbi o kemijskim napadima.

Isto tako je istina to za kemijsko oružje ili kako oni tvrde sarin. Da je bacano iz zraka tj. bombardiranjem morala bi se vidjeti na svim živim organizmima. Uključujući i spaljenom bilju, životinjama, kosi i koži ljudi.

Ovo je bilo jako ograničeno i zanimljivo u jednoj četvrti ima pa drugoj nema pa trećoj opet ima.

ne kažem da nije bilo korištenja kemijskog oružja al iz zraka bačeno nije sigurno, ili ako je bilo je na veoma ograničenom području.

A sad ovisi kome kako paše gledati na te stvari. 

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
17 godina
odjavljen

Meni su naj-naj-najdraže "skrivene tajne" i "urote" o kojoj svaki prosječni forumaš zna više od većeg dijela populacije. Znači, imaš tih 10-20 forumaša koji su prozreli najkompleksnije i najskuplje urote. To je baš za izdati knjigu "Najčuvanije tajne imperijalističke politike" i onda ekipa pohrli u knjižare. Američki stil biznisa par excellence.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
12 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Meni su naj-naj-najdraže "skrivene tajne" i "urote" o kojoj svaki prosječni forumaš zna više od većeg dijela populacije. Znači, imaš tih 10-20 forumaša koji su prozreli najkompleksnije i najskuplje urote. To je baš za izdati knjigu "Najčuvanije tajne imperijalističke politike" i onda ekipa pohrli u knjižare. Američki stil biznisa par excellence.

Daleko od toga da kažem da su te urote i skrivene tajne tačne, ali po meni je opet mnogo bolje čuti i tu drugu stranu priče i formirati svoje vlastito mišljenje bez obzira na čijoj to strani bilo nego preći preko svega što se servira u par novina i to odma prihvatiti kao istinu i da nema druge. Ne moraš drugima prenijeti svoje mišljenje, neka ostane za tebe, niko ga ne mora ni znati, ali nije po meni uredu da pojedeš sve što ti se servira (da se tako izrazim) putem 3-4 različita izvora informacija. A ti izvori u većini slučajeva uz vijest ne postave nikakve relevantne dokaze, niti sliku, niti video, niti dokumente koji tu vijest potvrđuju, niti link za neki tekst gdje možeš da pročitaš više. A opet se takve vijesti automatski prihvataju jer su bile u vijestima na xxxxxx portalu.

12 godina
neaktivan
roseman kaže...
rambox kaže...
roseman kaže...

2)Sirija-šta reč koju posluku porat?Ništa od nje ako se ne digne Rus i Iran.Sve ostalo kaj si napisao je mačak u vreči,a diči se neče

4)Ameri se nisu upleli u Gruziju iz istog razloga zbog kojeg se Rus neče mješat u Siriju(to su nevažne države ba bi se riskiralo otvoren sukob)

Prema izjavama Putina i Lukashevich izgleda da hoće:

http://www.eutimes.net/2013/08/putin-orders-massive-strike-against-saudi-arabia-if-west-attacks-syria/ 

"Saudi Arabia has secretly offered Russia a sweeping deal to control the global oil market and safeguard Russia’s gas contracts,... Putin replied: “Our stance on Assad will never change. We believe that the Syrian regime is the best speaker on behalf of the Syrian people, and not those liver eaters”"

"...on 17 May 2013, Putin ordered Russian military forces to “immediately move” from Local War to Regional War operational status and to be “fully prepared” to expand to Large-Scale War should either the US or EU enter into the Syrian Civil War..."

"...and now combined with his new ordering of massive retaliatory strikes against Saudi Arabia, any attack on Syria is viewed by Russia as being an attack on itself."

"Russian foreign ministry spokesman Alexander Lukashevich: “Attempts to bypass the Security Council, once again to create artificial groundless excuses for a military intervention in the region are fraught with new suffering in Syria and catastrophic consequences for other countries of the Middle East and North Africa.”"

Ima Rusija svoje interese da stvari (Assad) ostanu kako jesu; vojnu morsku bazu na Sredozemlju i ne žele da izgube primat u dobavljanju plina EU, pošto Qatar ima najveću zalihu plina na svijetu, te žele plinovod do EU preko Sirije. A novac iza pobunjenika dolazi od Qatara i Saudi Arabije.

Nema akcije bez reakcije
17 godina
odjavljen

Opet linkovi na smeće od portala... Pazi ti te njihove izvore...

Samo čekam iduće linkove na advanced, dnevno, udarno, ickerulesorg i slične Buddhine izvore.

They are going to come for you!!!111ONEONEELEVEN

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 12:34 (Tonči).
15 godina

Hrvatski domoljubi danas iskazali svoju tolerantnost i kulturu i krenuli razbijat ploče po Vukovaru.

Borili se za demokraciju i samostalnost,neće se uskraćivati nikome prava i slične "p*zdarije", želimo biti europska država i šta ja znam. No tipični balkanci, nikad se neće promijeniti.

16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

- jer su glupi

- jer su kapitalisti

Ovi epiteti ne krase američki narod već vlast i političare. Americka javnost ne odobrava ratove. Ali američka politika namjerno financira revolucije u trećim zemljama da bi mogla postaviti svoje marionete. A kao drugo Američka ekonomija se bazira na oružju koje se mora prodat i potrošit. Sve zemlje članice NATO-a su prisiljene kupiti američko oružje. A ostatak se mora potrošit u iraku i afganistanu jer jedna XYZ bomba ima rok trajanja 10 godina i ona je nakon toga opasna i njezino zbrinjavanje košta 10x od početne cijene i treba ju iskoristit na civilima u iraku i afganistanu. Hrvatska ima veliku sreću što je Njemačka i Austrijska ku*va i SAD nas ne dira. Ovdje u BIH je npr. sve pod budnim okom Amerike. Pogotovo vlada u Sarajevu. Bih ti je pravi primjer marionetske države koju kontrolira amerika.

16 godina
neaktivan
mystik kaže...

Hrvatski domoljubi danas iskazali svoju tolerantnost i kulturu i krenuli razbijat ploče po Vukovaru.

Borili se za demokraciju i samostalnost,neće se uskraćivati nikome prava i slične "p*zdarije", želimo biti europska država i šta ja znam. No tipični balkanci, nikad se neće promijeniti.

To dvojezično prekenjavanje nema u Vukovaru nikakvog smisla. Ako ne znaš latinicu nitko ti ne brani da ju naučiš, ali ne možeš na silu tjerati domaće stanovništvo da prihvati pismo koje ih podsjeća na one koji su im palili kuće i ubijali obitelji. Ja tu jedino žalim našu policiju koja mora braniti simbole zla, ali u zemlji gdje je lutrija pronaći posao u potpunosti razumijem njihovu žrtvu.

“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
17 godina

Simbole zla? Daj se saberi.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
17 godina

Pa sigurno Vukovarcima Srbi nisu simbol cvijeća i sreće, zar ne misliš tako?

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
The Man kaže...

o dvojezično prekenjavanje nema u Vukovaru nikakvog smisla. Ako ne znaš latinicu nitko ti ne brani da ju naučiš, ali ne možeš na silu tjerati domaće stanovništvo da prihvati pismo koje ih podsjeća na one koji su im palili kuće i ubijali obitelji. Ja tu jedino žalim našu policiju koja mora braniti simbole zla, ali u zemlji gdje je lutrija pronaći posao u potpunosti razumijem njihovu žrtvu.

The fuq?

Šta je ćirilica kome skrivila. Kakve veze ima par slova po zgradama sa zločinima 90' i paljenjem kuća i ubijanjem?

Ćirilica postoji 11-12 stoljeća, i nije nikakav simbol zla.

Država je u krcu šta dopušta glasnoj manjini da konstantno ucjenjuje normalne ljude. Ta tamo rulja nek svoju frustraciju izbaci na polju/teretani/apaurinima, a za ovo ih treba na sud za vandalizam i šta ih sve ide.

Pol RH je bilo pod opsadom i u izbjeglištima pa svejedno svi poštujemo zakone i ne divljamo po gradovima zbog osobnih frustracija i kompleksa.

Fakat se saberi.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
15 godina
The Man kaže...

To dvojezično prekenjavanje nema u Vukovaru nikakvog smisla. Ako ne znaš latinicu nitko ti ne brani da ju naučiš, ali ne možeš na silu tjerati domaće stanovništvo da prihvati pismo koje ih podsjeća na one koji su im palili kuće i ubijali obitelji. Ja tu jedino žalim našu policiju koja mora braniti simbole zla, ali u zemlji gdje je lutrija pronaći posao u potpunosti razumijem njihovu žrtvu.

Kriva logika. Nitko ne tjera domaće stanovništvo na ništa. Oni i dalje imaju latinične natpise. Nitko im ne brani da nauče latinicu, čak štoviše, njih tjeraš na to.

Meni je bezveze da se pismo predstavlja kao simbol zla. Tom logikom mogu doć i do toga da bi trebalo zabraniti i njemački/ruski/engleski jezik, jer...(neću dalje, i ovdje je istinita Dragina tvrdnja da je Hitler od svake teme udaljen jedan post).

Čak štoviše, ne pišu samo Srbi ćirilicom, ima mnoštvo drugih naroda. 

Jedini problem je što se ljudima brani nešto na što zakonom imaju pravo. A to ne liči jednom europskom narodu, pogotovo ne bi trebalo onome koji drži da su daleko bolji nego drugi. A vidimo i sami da smo gori.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 14:46 (mystik).
17 godina

i sto cete sad...dva dana raspravljat o ovim indijancima sa cekicima u crnim majicama?

Zivjela nam vjecna Amerika!   potpisujem sve od Deusa!

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
17 godina
Pero Dinamit kaže...

Pa sigurno Vukovarcima Srbi nisu simbol cvijeća i sreće, zar ne misliš tako?

Pa jel lijepe Srbe po fasadama? Ah da, pretpostavljam da se onda nitko ne bi bunio.

U okviru zakona se lijepe table s dva pisma. Pismo nikad nikom nije naškodilo i ekipa koja ih trga čekićima samo pokazuje svoj primitivizam iako su uvjereni da tako pokazuju svoje domoljublje i da se na taj način bore za "hrvatski Vukovar".

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
15 godina
neaktivan

Nažalost još će proći godina, pa i generacija kakva dok Vukovar prestane biti grad heroj, grad slučaj i (p)ostane samo - grad.

Faith divides us - Death unites us.
17 godina
odjavljen

Lako je srat ovako s foruma, s naše pozicije, izdaleka. Vama, moralnim vertikalama, nije jasno da su pod tim jezikom, taj isti narod koji je sada tamo polovica stanovništva, silovao i klao stoku, djecu, odrasle, staro i mlado, bolesno i zdravo, s pjesmom na usnama i veseljem pod gasom jeftine rakije, usput sravnivši sa zemljom cijeli grad.

Jednostavno, ćirilica je simbol koja je bila i tada i u očima onih čije su obitelji poklane kao stoka, jednostavno je neprihvatljivo. Izigravanje većeg europejca od Švicarca, kao i većeg katolika od pape, nama nije ništa novo, tako da je i ovo prerano forsiranje dvojezičnosti jednostavno samo politički spin, medijsko preseravanje kao i preseravanje "moralne elite" po forumu.

15 godina
neaktivan

Pismo izvan konteksta je samo pismo i nije nikom ništa skrivilo, ali određenim stvarima nije mjesto na nekim mjestima, danas više nitko ne nosi uski brk ispod nosa, a gdje još nesreće se naći na nekom skupu pogođenim žrtvama.

Osobno bih ostavio stvari kako jesu, neka si ljudi prvo nađu neki posao i osiguraju egzistenciju, kad se to riješi onda će stvari sjesti na svoje mjesto.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice