To je jako normalno.

To je jako normalno.

Meni je smiješno kako u slučaju Merkelice Hrvatići u komentarima brane seljaštvo iz jednostavnog razloga jer ga nisu u stanju prepoznati - ovdje je to normalno.
U Njemačkoj smatraju ovakvo ponašanje neprimjerenim i neukusnim i lijevi i desni, ali kod malog divljeg naroda s jugoistoka - "šta fali pivkanu?!".
Demokracija je politička kategorija, a forum je privatna pričaonica gdje vrijede pravila koja vlasnik pričaonice odredi. ...
...
Na ovaj način su Britanci doveli sebe u poziciju pudlice koja se želi dokazati gazdi kao vjerna i odana, a ovoga uopće nije briga.
Mislim da je Cameron gotov na idućim izborima - sve ovo skupa nije dobro sjelo nikome u Britaniji.
.. -ma slažem se. Samo 'nedam na Čorovića'. (i dalje me podsjećaš na njega, to je dobro).
- dal je to Camoronov kraj? - pa što? next, ''Ista meta, isto odsotjanje'', idući političar će imati jednak stav prema vanjskoj politici (za razliku od naših vjetropira). Više je zanimljiva poštanska špijunka nego ovaj slučaj 'pudlice', jer jedno je biti saveznik the sherifa, drugo je prikupljnje podataka i profitiranje na njima, uz blagoslov države jer bez njenog odobrenja nebi išlo.
kao sto sam vec predlozio u drugoj temi zasto se svi ti podaci od snowdena jednostavno ne stave kriptirani na torrent i onda nema teorijske sanse da uniste sve kopije podataka, a kljuceve takoder osiguraju na neki nacin... te onda bez problema pustaju dekriptirane podatke u javnost malo po malo da afera traje sto moguce duze.
Meni je smiješno kako u slučaju Merkelice Hrvatići u komentarima brane seljaštvo iz jednostavnog razloga jer ga nisu u stanju prepoznati - ovdje je to normalno.
U Njemačkoj smatraju ovakvo ponašanje neprimjerenim i neukusnim i lijevi i desni, ali kod malog divljeg naroda s jugoistoka - "šta fali pivkanu?!".
Ja bi rekao da nju boli ona stvar za sve to, tamo je išla samo zbog pokojeg novog glasa. Da nije tako ne bi jednim udarcem ubijala dvije muhe (prvo logor a zatim na pivo).
Još jedna stranka?!
Mislim da tu neće pomoći ni Holica.
Da ,ali za razlika od HR ,koji bi ju odma pozdravili ''mjerenjem kukuruza'' ,u njezinoj Njemačkoj su ju oprali.
Naravno - šta fali?! 
Još nek zapjeva i ''Jasenovac i Gradiška Stara'' i gdi ćeš bolje.
.. -ma slažem se. Samo 'nedam na Čorovića'. (i dalje me podsjećaš na njega, to je dobro).
- dal je to Camoronov kraj? - pa što? next, ''Ista meta, isto odsotjanje'', idući političar će imati jednak stav prema vanjskoj politici (za razliku od naših vjetropira). Više je zanimljiva poštanska špijunka nego ovaj slučaj 'pudlice', jer jedno je biti saveznik the sherifa, drugo je prikupljnje podataka i profitiranje na njima, uz blagoslov države jer bez njenog odobrenja nebi išlo.
Hvala za Čvorovića 
I ovo drugo se slažem - Miliband koji dolazi iz Laburista je također ništa.
Ja bi rekao da nju boli ona stvar za sve to, tamo je išla samo zbog pokojeg novog glasa. Da nije tako ne bi jednim udarcem ubijala dvije muhe (prvo logor a zatim na pivo).
Uvijek dati "benefit of a doubt".
Merkelica je "lepa protina kći", to jeste ne baš toliko lijepa kći protestantskog pastora iz Istočne Njemačke i mislim da nije baš posve indiferentna prema patnjama u nacističkim logorima. Dapače, ovo što je išla posjetiti Dachau, koji je u granicama nekadašnje Zapadne Njemačke, a ne Istočne (Nijemci isto imaju svoju mitologiju po kojoj su za Hitlera i naciste u prvom redu krivi istočni Nijemci i Prusi, a tamo je bila i većina konclogora) možda je bila i poruka zapadnoj braći koja kaže - Gle, imali ste i vi sa zapada isto tvornice smrti.
A to da je onda mislila iz šuba odraditi i izbornu kampanju koje je se obila u glavu, vjerojatno da.
Što je neprimjereno? Kombiniranje predizbornog skupa s odavanjem počasti ili pivo?

Ne dopuštaš raspravi da se i razvije. Skroz bezveze.
Nego, eno kažu da su SAD htjele nuklearkama braniti Jugoslaviju i Tita. Tko bi rekao... :)
Ne dopuštaš raspravi da se i razvije. Skroz bezveze.
Nego, eno kažu da su SAD htjele nuklearkama braniti Jugoslaviju i Tita. Tko bi rekao... :)
Ali to su sve "novosti" iz naftalina - i da je Tile bio "ruski ili poljski grof!" i da je NATO htio braniti Jugoslaviju koju je vidio kao novu članicu.
Ljeto + loše stanje u zemlji + nostalgija + novinari seljačići = "ekskluziva" od prije 60 godina....
Što je neprimjereno? Kombiniranje predizbornog skupa s odavanjem počasti ili pivo?

Pa to što nije uzela cijeli paket (klauni, go-go plesačice/plesači, volovi na ražnju, ringišpil,....).
Ah da, sindrom Žutarnjeg.

Pa to što nije uzela cijeli paket (klauni, go-go plesačice/plesači, volovi na ražnju, ringišpil,....).
No, ti smatraš pivo seljačkim?
No, ti smatraš pivo seljačkim?
Ni slučajno, smatram da je Merkelica seljančica (nešto poput ružne Heidi).
LOL - Honk if u luv Texas!
Kad ovaj TD vuče tko na desno.
BTW: Zanimljiva dva reda podataka iznad avatara, ima šanse da tako nešto postane javno?
Yok.
A da tek vidiš šta sam sve cropao da se ne vidi....
A i ti se čudiš svačem. 
Sasvim normalno u maloj zemlji na Balkanu jugu! 
Yok.
A da tek vidiš šta sam sve cropao da se ne vidi....
Vjerojatno slikice Jenne i ostalih.... 
Redneck?
Ja ne razumijem u cemu je problem?
Mislim razumijem, to sto je ona otisla na pivo djeluje na osjecaje nekih ljudi ali generalno gledano, zena je odala pocast zrtvama i otisla na pivu.
Ja ne znam zasto bi cin ispijanja pive bio negativan cin, osim sto iz politicke perspektive izgleda neukusno.
Bi li bilo bolje da je otisla na Schwepss bitter lemon? Ili je problem sto je isla ispijati tekucinu opcenito?
Pa objasnio ti je Mario - http://www.bug.hr/forum/post/ostalo/sto-se-dogada-nasim-drustvom/3800256.aspx
Nije moj. :)
Obraz opanak: http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdz-kritizira-drzava-je-umjesto-zatvaranja-objekte-trebala-novcano-kazniti/696003.aspx
"Također tvrde da je time oštećen i državni proračun jer su te mjere negativno utjecale na porez na potrošnju, porez na dohodak te na obvezu zapošljavanja radnika."
Ukrali milijarde iz državnog proračuna zbogg čega su kao stranka na sudu, a ovdje ih tobože brine punjenje proračuna...
Licemjerje kao način života.
Zgodna plavuša, bivši Diorov model, sada je komercijalni pilot; dobar link za šoviniste. :)
https://www.youtube.com/user/TheGulfstreamGirl
Zanimljivo ili u članku nešto nedostaje (nebi me čudilo). Iako nema znaka odlučeno je da je u pitanju krivotvorina i to zbog đona. Meni to osobno smrdi, jedino ako nisu išle na dodatnu doradu (lijepljenje/šivanje znaka). Mad tko bi pametan takvo nešto radio van Kine?
Problem je u tome što odavanje počasti ne ide uz lokanje u predizbornom šatoru; pivo nije problem, vjerujem. Koliko god zauzeta bila, trebala je to s više takta.