i dok se bazirate na dnevne doze nepravde u preraspodjeli ekonomske pravde u nasoj domovini, od krojacica do pilota...osobno smatram da je najveca sramota sa pirotehnicarima.
ako je ista stresno,onda je to.
osobno sam na poligonu u slunju izgubio 2 mjeseca drila rada sa minama. ne vjerujes sam sebi kada uklanjas vlastitu minu koju si postavio prije 2 sata. znojis se i uzasno te strah, premda si je ti stavio,pa makar se radilo i o tenkovskoj "gaudi" kojoj upajac radi tek na 250kg... a kamoli da skidas minu iznenadjenja koju je postavio cetnik.
i onda su se nasli njih podplacivat i zahebavat. krvav kruh.

no da su večinom mine sijali bezveze i nekog reda ne baš to bi bilo suludo.Ljudi nastradaju kaj se može ništa, na mini ne piše ko je odgovoran za postavljanje to je ono najbitnije mina samo čeka svoju žrtvu.Ginu i ono koji čiste mine jel, eto onaj friški slučaj od prije nekoliko dana čovjek je imao veliko iskustvo itd ali nekaj je pošlo po zlu nažalost.
no realnost je sasvim nekaj drugo Hrvatska je banana država a šta je Kanada to znaš i sam.Nije prvi slučaj da je država i neki inspektori, išli u lov po mutnom terenu to se kod nas konstantno događa itekak. Pogledaj ovo dole dakle državna firma, tj smotani i večinom beskorisni HRT je probal protuzakonito nekaj naplatit jel znaš šta to znači i di je onda pravna država?

Stručnjak za odmaganje...