Znaš domagoj da će ti sada masu njih reći da su to gluposti,a što se mene tiče ja u to virujem.Pitanje je samo vremena kad će se javno objaviti da već dugo imamo kontakt sa sivima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaš domagoj da će ti sada masu njih reći da su to gluposti,a što se mene tiče ja u to virujem.Pitanje je samo vremena kad će se javno objaviti da već dugo imamo kontakt sa sivima.
Tko je za to da im poklonimo Karamarka da ga proučavaju?
Ko kaže da su pametni?!
A tko je to ovdje uopće rekao?
To mora da su bili Rusi. Njima je jugoslavija bila trn u oku. Ameri nisu sigurno jer je njima Titi bio idol.
Neka ih sve nose
,meni ne tribaju hehehe.
Ne velim ja samo za NLO-e, btw. NLO znaci "neidentificirani leteci objekt" sto nuzno ne implicira na malog zelenog koji sjedi za joystickom i vozika tanjure naokolo vec na bilo koji objekt koji se vidi na radaru i uzivo, a ne moze ga se identificirati. U svakom slucaju, steta sto je sve to zakopano negdje medu papirima, u trezorima i tko zna gdje.
Jasno je meni to ali opet odnekud je sve to tribalo doći što ne,ili ti domagoj vjeruješ da smo sami u svemiru?Znam da političari pogotovo naši misle da su sami u svemiru hehhe.
http://danas.net.hr/novac/linic-najavio-nece-biti-milosti
Hahahah,da li vas ovo podsjeća na feudalizam?
A nama u zadru je jedan jako mutan lik da nekažem kriminalac ušao u vijeće kao načelnik za gradsku imovinu i ulaganja ,eto to je sirova stvarnost nas rvata...........odo na karibe....
Jasno je meni to ali opet odnekud je sve to tribalo doći što ne,ili ti domagoj vjeruješ da smo sami u svemiru?Znam da političari pogotovo naši misle da su sami u svemiru hehhe.
Da li smo sami u svemiru? Uzevsi u obzir golemost (koja rijec rofl) vidljivog svemira, samim time nebrojene mogucnosti za nastanak zivota (ne nuzno inteligentnog) bila bi uvreda razumu reci da se na Zemlji razvio jedini zivot u Svemiru.
http://danas.net.hr/novac/linic-najavio-nece-biti-milosti
Hahahah,da li vas ovo podsjeća na feudalizam?
A nama u zadru je jedan jako mutan lik da nekažem kriminalac ušao u vijeće kao načelnik za gradsku imovinu i ulaganja ,eto to je sirova stvarnost nas rvata...........odo na karibe....
Ajoj, nema vise Hrelica
, ako je na to mislio pod sivom ekonomijom.
Ah, kao rade nesto, ali ne moze to tako nastaviti. Jedini dojam koji sam ja stekao tokom njihovog mandata, a moguce je i da se varam, jest da proracun uglavnom puni novim porezima i nametima (EDIT: dok su ovi drugi to rjesavali kreditima). Digni PDV, porez na ovo, porez na ono, bla bla bla, k vragu i s porezima, treba rasteretiti malo i srednje poduzetnistvo, jer ovako nemaju sanse, plati ovo, plati ono, plati radnika... Imali su jedno vrijeme akciju za otvaranje firmi za 1 kn ili 5 ili 10, koliko vec. I koliko je ljudi otvorilo? Par, neki bijedno sitan broj. I konacno treba rijesiti ta faking javna poduzeca i drzavne sluzbe, u nekoj drugoj temi je netko spomenuo da mu je prijatelj valjda na praksi u sklopu fakulteta radio u HEP-u jedno vrijeme i rekao da vecina njih bas nista ne radi vec dangubi po uredu jer nemaju sto raditi, vecina je toga automatizirana i treba tek neki mali broj ljudi koji ce to odrzavati. Ali ne, na stotine (ako ne i vise) ih tamo sjedi i parazitski sisa proracun. Da ne pricam o menadzerima, jel... Ista stvar i s HZ-om, pricao mi frend kojem poznanik radi kao strojovoda. HZ Cargo posluje s profitom, HZ putnicki prijevoz je u gubitku. Zasto? Jer imaju faking 1700 ljudi u racunovodstvu! Molim?! Cemu? Wtf? A jos i ti simpa menadzeri, Cargo napravi profita i onda si oni isplate bonus od par stotina tisuca kuna za dobro obavljen posao. Rofl? I svi se cudom cude kako su u gubitku. Pa da kompenziraju, dignu cijene putnickih karata. 
Ne velim ja samo za NLO-e, btw. NLO znaci "neidentificirani leteci objekt" sto nuzno ne implicira na malog zelenog koji sjedi za joystickom i vozika tanjure naokolo vec na bilo koji objekt koji se vidi na radaru i uzivo, a ne moze ga se identificirati. U svakom slucaju, steta sto je sve to zakopano negdje medu papirima, u trezorima i tko zna gdje.
Pa čuj jedno je vrlo jasno,
kad objekt pri vrlo velikoj brzini naglo promjeni smjer pod kutem od devedeset stupnjeva nutra sigurno nema človeka.Upravo ovakve SF leteče eskapade, spominju mnogi piloti koji su to doživjeli ili videli na nebu.Uglavnom da se čovjek nalazi u takvoj leteljici, kod nagle promjene pravca pod kutem od devedeset stupnjeva i pri tolkoj brzini raspal bi se človek na komade jer je G sila vjerojatno oko 500+ onak odokativno jel.
Dakle ko to onda vozi gore jel, človek sigurno ne a uz to mi u našim letalima ne poznamo takvu tehnologiju sigurno. Promjena smjera letenja u velikoj brzini, i još pod kutem od devedeset stupnjeva to je za nas čisti Star Trek na kubik.
Sry kaj ovak upadam u temu :)
HŽ Cargo i Infrastruktura posluju sa dobitkom, dok je Putnički prijevoz u banani. Ne znam za Cargo, ali u Infrastrukturi gdje radim fali(!) ljudi, tj. inženjera elektrotehnike i strojarstva, ali i običnih radnika sa SSS, fali i čistačica!!! Jedna čistačica iz našeg postrojenja često putuje svakodnevno u druga 2 postrojenja
.
Par puta sam pitao glavnog šefa u Rijeci šta se ne raspisuju natječaji, doslovno nam fali ljudi, previše smo razvučeni u postrojenjima, čovjek mi je rekao da bi on istog trena raspisao natječaje, samo nema dopuštenje iz središnjice, tj. Markov trg ne dopušta natječaje, Linić rekao ne, prije njega Kosorka rekla ne, prije nje Sanader rekao ne.... Dok su samo ove godine bila 3 javna natječaja za knjigovođe i nekakve visokotehnološke savjetnike (wtf?)...
Ljudi, radnika SSS i VSS nam fali, šef je rekao da ima i spremne projekte i natječaje za pripravnike, tj. fakultetlije, samo čeka zeleno svijetlo iz ZG-a, al čekamo na to više od 5 godina... Da nisam imao prosjek na faksu, preporuku i školovanje iz Alstoma bi qrca dobio posao...
Posla ima, radnika nema.
I još nekaj, optremnina za strojovođu sa 41 godinu radnog staža je mizerija od 70.000 kn. Dok je menađer regionalne komunikacije (doslovno foteljaški posao, do 2009. nije postojao) nakon 5 godina rada dobije bonus od 120.000 kn.
Pa što te čudi ako je firma neprofitabilna treba je ugasiti a ne još više zapošljavati ljudi u nju. Elem, a što se čudiš što je propala firma?! Voziš li se kada vozom? Jesi li kada vidio kako kondukteri kradu na kartama? Mogu zamisliti šta ostali rade i ko im je to dopustio?!
HŽ Cargo i Infrastruktura posluju sa dobitkom,
Cargo je u 2012 imao preko 90 milijuna kuna gubitaka.
Radnika ima i previše a pogotovo pijandura koje sindikat štiti kao bjeloglave supove. Ljudi se gotovo i ne voze vlakom jer em kasne ko plaća em su mašine u katastrofalnom stanju.
Znate li kako će naši pametnjakovići i sveznadarski paraziti reagirati kada nam dođe jeftinija, marljivija i sposobnija radna snaga? Najvjerojatnije ovako:
Radnika ima i previše a pogotovo pijandura koje sindikat štiti kao bjeloglave supove. Ljudi se gotovo i ne voze vlakom jer em kasne ko plaća em su mašine u katastrofalnom stanju.
Otkud ti to? Vlakovi su hebeno krcati-ponekad toliko da i da dodaju još 2 vagona ne bi bilo dovoljno mjesta da svi sjednu.
Nije baš u svako vrijeme krcato, nemoj tako. Samo kada se ide na posao i s posla doma - nije da su to neki odveć bitni vremenski periodi.
Nije baš u svako vrijeme krcato, nemoj tako. Samo kada se ide na posao i s posla doma - nije da su to neki odveć bitni vremenski periodi.
I? On piše da ljudi ni ne koriste vlakove.
A pitao bih ga ja kada bi morao sjediti sat i pol na podu vagona pri ugodnih 45 stupnjeva i gužvati se sa hrpom oznojeh ljudi svakog radnog dana pri povratku doma.
A mogu komotn potvrditi da ni drugi periodi (radnog) dana nisu nešto manje prometni.
Rasti će populizam kod određenih desnih stranaka koje naginju prema ekstremizmu. Kao što na primjer su Mađari za svoje probleme pronašli žrtvenog jaraca u Romima.
U svim ovim zapadanim zemljama koje su se otvorile inozemnoj radnoj snazi, potoje populističke stranke svoje krivce za sve probleme nalaze u stranim pridošlicama, imaju svoje glasače na izborima, odnosno redovito dobivaju određeni postotak glasova na izborima.
Znači kod nas se isto tako s vremenom može računati da će za kojih desetak godina marširati crnokošuljaši po ulicama, kao što to već rade kod naših prekodravskih susjeda.
Osim što je ta eventualna inozemna radna snaga pametna, jeftinija, marljiva i sposobna, sa njim dolaze i njihove loše strane kao što je kriminal ili pak radikalni vjerski svjetonazori.
Razina javne sigurnosti će tako s godinama padati, te će kriminal biti sve više. Primjer za to može poslužiti naselje Sopnica-Jelkovec, odnosno Novi Jelkovec kod Sesveta, gdje je lokalna zagrebačka politika odlučila, osim socijalnim slučajevima, dati stanove i Romima koji imaju nešto drugačije navike i običaje....pa je od njihova dolaska počeli nestajati šahtovi, ljuljačke, ograde, odnosno sve što se moglo iskoristi kao sekundarna sirovina, te narušavanje javnog reda i mira,povreda privatnog vlasništva,uništavnja zajedničke imovine, krađe, razbojstva.... tako da su sami stanovnici naselja zahtjevali 24-satnu policiju ophodnju u tom kvartu, a već godinama tamo zaštitari čuvaju neuseljene gradske stanove od ileganih provala i useljenja.
Teško je uklopiti multi-kulti u neku sredinu, jer oni koji trpe zbog toga, moraju biti jako toleratni ako žele da taj multi-kulti uspije, onako kako političari to zamišljaju koji se svim srcem zalažu za mulit-kulti.
Zanimljivo je da ti isti političari žive u elitnim gradskim kvartovima u modernim višekatnim kućama sa viskom ogradom uz videonadzor, te im djeca se školuju u najboljim školama i po inozemnim fakultetima, te nemaju nikakvog osobnog dodira sa ljepotama multikulturalizma.

Kakve su to brije sa dolaskom radne snage? Pa tko želi doći raditi i živjeti u ovoj prčiji?
Ljudi bježe,a ne dolaze.
Tjah, pa ima ekipe gdje je niži standard života, te im je Hrvatska kao nekada nama Njemačka.
O.K., ima već sada stranaca, ali nisu to velike cifre, kao što će biti sada kada su otvorene granice i kada ih još naša politička elita pozove.
Ima ekipe koja bi sa 300 jurića mjesečne plaće bila jako happy.
Tjah, pa ima ekipe gdje je niži standard života, te im je Hrvatska kao nekada nama Njemačka.
O.K., ima već sada stranaca, ali nisu to velike cifre, kao što će biti sada kada su otvorene granice i kada ih još naša politička elita pozove.
Ili kako Krpa kaže - "za pol' bureka dnevno". 
A bas ce im supac biti kad im od tih 300 ojra samo 500 ode na rezije i osnovne potrepstine. Jedno je kad mi odemo raditi u Njemacku gdje jest skupo, ali su i place velike pa se pokrije i jos ostane, a drugo je kod nas gdje je skupo (u odnosu na place) i gdje su place male.
I ja sam cuo spike o Rumunjima i Bugarima koji sanjaju hrvatski minimalac,ali budimo realni,kakve oni sanse imaju kod nas i za koje poslove?
Fizikanera imamo i previse,a ovih sa faxevima na lopate. Gdje bi se jos i ovi uvalili?
Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Pa za početak više njih se zbuksa u manjem prostoru, pa im je i cijena manja, a za koji godinu dofuraju familije, pa im još država pomogne i to je to. Naime, mi smo vrlo socijalno osjetljiva država koja pazi da ljudi imaju veće finacijske dodatake na osnovu raznih prava ne radeći niš, nego što radni ljudi imaju zakonski zajamčenu minimalnu plaću.
Ili kako Krpa kaže - "za pol' bureka dnevno". 
Kužim, ...
Mada, Krpa i njemu slični su vucibatine, samo se šibaju i tuku slabije od sebe, te su isto tako bitange kao i ovi koji u Tkalči ispijaju svoje kavice usred radnog vremena, na koje se ovaj Krpa žali.
HŽ Cargo i Infrastruktura posluju sa dobitkom,
Poslovali su dobitkom, ne znam točnu brojku. Ono što puštaju u javnost je bedastoća, tj. predstavljanje gubitaka, sve je uvertira za prodaju i privatizaciju, čuo svojim ušima, francuski SNCF je zainteresiran za kupnju ili u gorem slučaju koncesiju posavske pruge, njmački Bahn je zainteresiran već godinama za prugu od Rijeke do Splita...
Reci mi gdje ima previše radnika? U Cargu? Pijanih radnika? Taj navodno pijani koga si vidio, ako je uistinu pio na poslu, doma broji zrake.
Jesi li ikada bio u nekom trans-stanici ili visokonaponskom postrojenju? Nije ti čudno što neki trebaju putovati svaki dan i 120 km u oba smjera (o svom trošku)? U novinama toga nema zar ne? Imaju plaću od 4.500-4.700 pa nek si plaćaju benzin i karte. Zbog šefova i šefića, menađera i savjetnika kojih je na stotine previše, ne znači da su svi preplaćeni i i svi zbrinuti do penzije i nakon, ne znači da zbog njih ima previše radnika.
Sindikati su druga priča i ne štite ni 50% kao što su štitili pred 20 godina običnog radika. Štite se foteljaši, kao što sam već spomenuo, obični pružni radnik ne, obični tehničar za održavanje ne, obični čistač ne. Što se mene tiče mogu ih sve pozatvarati već sutra, svrhu su izgubili kad je nestalo komunizma.
Neki dan mi je došao susjed koji je radio U HŽ-u na održavanju pruga i požalio mi se.Naime on i još njegobih 24 kolega su dobili otkaz pod krinkom da su "VIŠAK RADNE SNAGE" tako im piše u ugovoru o otkazu,dok sa druge strane su zapolsili 9 ljudi na neke totalno izmišljene administrativne poslove.
Dakle neka pruge propadaju a mi će mo krasti dok nas ne prodaju.Mislim pa to je katastrofa,cijela ta državna mašinerija treba na giljotinu.
A ja mislim da oni samo izmišljaju gubitke u državnim poduzećima samo da bi glavonje uzele što više mogu sebi.Sjetite se samo otpremina u HEP-u koji je navodno poslovao sa gubitknom,a što će tek sad biti kad su došli drugi stranjski ponuđači električne energije sa cijenama nižim i do 40%?
Nazovite me ludim, ali danas sam (ipak) ponosan na našu malu zemlju. Ne znam šta mi je došlo..
...
Znači kod nas se isto tako s vremenom može računati da će za kojih desetak godina marširati crnokošuljaši po ulicama, kao što to već rade kod naših prekodravskih susjeda.
...
Jesi li ti kada bio na Thompsonovim koncertima?!