Cuj, tu bas i nema znanstvenih dokaza i ovo je tema gde se mozemo natezati do sutra, slazem se. Samo ako ja tvrdim da nekaj ne postoji, ja bi bil vise nego sretan da me neko razuvjeri nekim dokazom. Postujem vjernike i stvarno sam otvoren za sve, ali volel bi videti nekaj vise od rekla-kazala.
Sada si ušao u začarani krug u kojem i tebe netko može tražiti da znanstvenim metodama dokažeš da Bog ne postoji.
Ne vidim uopće smisao raspravljati se o tome.

di pukovnika hrvatske vojske trpaju u Vrapče jer se buni na korupciju i muljažu u hrvatskoj.No badave niti to nije za raspravu opet se skrenulo na pakao, te religijske zavrzlame i mlačenje prazne slame oko toga onda ok možda je otmica svinja zanimljivija jel.

baš na tu temu oko terora američkih vojnih bespilotnih letjelica i ako se radi o ilegalnim akcijama bespilotnim letjelicama komandira CIA ko drugi.Očemo i oko toga gurnut glavu u pijesak, budimo realni sve šta se amerima događa to su i zaslužili oko ovih ili onih curenja podataka bilo preko unutrašnjih izdajnika ili ubačenih sastrane.