Bas sam si to mislio, imam dojam da ce ovaj put nekome prekipjeti...
Odluka suda, barem ovako kako je iznesena na 24h - nema veze s pamecu...
Kao što kažeš, na 24sata.. Kad je riječ o crnoj kronici, ne vjerujem portalskim novinarima ni slova. Vijest odiše patetikom tipa "Zar jedan ljudski život vrijedi 60'000 kn? - jedna je od brojnih reakcija Brođana" - Dođe mi da kažem novinaru: "NE maloumni debilu, jamčevina da nebu pobjegao iz države vrijedi 60'000 kn i te novce će dobiti natrag ako bude poslušan do kraja suđenja" - a bit će poslušan jer je neki portal napisao da su mu starci založili kuću kao jamčevinu, što naravno ne piše nigdje u ovoj vijesti.
Vozačku sigurno nije dobio na lijepe oči niti zato što se ispričao, budući da ne postoji klauzula u zakonu kojom bi iskreno žaljenje značilo vraćanje vozačke. Zašto ju je dobio natrag je dobro pitanje, možda i ima neki racionalan razlog, ali naravno da ga neće napisati u trash talk vijesti.
Ironično je što prezirem vozače koji ne mogu procijeniti svoju vozačku sposobnost, ali me ovakvi novinski članci tjeraju da suosjećam s likom.. Dečko zaslužuje pošteno suđenje, a rejđanje je najbolje ostaviti za nakon presude (ako će ga se još itko sjećati tada).

...
A i gle, koliko sam pohvatao, sve je krenulo kao miran prosvjed. Ali je ubrzo eskaliralo i jos uvijek eskalira, tako da, mogli bi i Turci hodati s kacigama uskoro.
You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold