Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.138.795
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
ZeNGe_CRO-mt kaže...

joj daj molim te pa kakav god bio Bandić prije ću njemu dat glas nego crvenim komunjara,sve srbi na vlasti ,zato nam je i država takva kakva je.

nema više pravih hrvata da nam vode državu ,samo bosanci,hercegovci i srbi.katastrofa.

ali kad već moram birat sdp ili banditos dajem bandiću glas jer bi mi se ruka osušila kad bi dao glas komunjarama.

tko to ne kuži onda pitaj tatu doma ako je bio u ratu jel on za sdp. je je

Je ,je. Srbi i komunjare. To je jako bitno u lokalnoj samoupravi. {#}

Apropo komunjara:

Da se prisjetimo oklen je Bandić. Uživaj!! {#}

Reci nešto što ne znamo.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 13:32 (kizo2703).
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

joj daj molim te pa kakav god bio Bandić prije ću njemu dat glas nego crvenim komunjara,sve srbi na vlasti ,zato nam je i država takva kakva je.

Ne, država nam je takva kakva jest jer su sve veliki Hrvati bili na vlasti zadnjih 20 godina...

Da, inače, Bandić, rođeni Zagrepčanin. Ako si već toliki kreten da kenjaš po nekome zbog toga gdje je rođen, onda barem reci kako je - Ostojić rođen u Zagrebu, Bandić u Grudama.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina

Nisam ja striktno za bandica.da je bio neki posten protukandidat a da nije sdp glasao bi za njega ,a ne za bandica,ovako jednostavno nisam imao izbora

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
Što ti vrijedi što je rođen u Zagrebu kad pljuje po Hrvatima, Hrvatskoj i svemu što je hrvatsko??
18 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nema više pravih hrvata da nam vode državu ,samo bosanci,hercegovci i srbi.katastrofa.

ali kad već moram birat sdp ili banditos dajem bandiću glas jer bi mi se ruka osušila kad bi dao glas komunjarama.

tko to ne kuži onda pitaj tatu doma ako je bio u ratu jel on za sdp. je je

Jasno ti je da je Banderas godinama bio jedan od vodećih i bitnijih članova SDP-a?

"Crvene komunjare" ne postoje već godinama, mislim da si fulao stoljeće.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Nisam ja striktno za bandica.da je bio neki posten protukandidat a da nije sdp glasao bi za njega ,a ne za bandica,ovako jednostavno nisam imao izbora

Da, pa je onda bolje glasati za osobu koja je išla podmićivati policajca i govoriti da nacisti i nisu bili baš blesavi, jel?

NeoOS kaže...
Što ti vrijedi što je rođen u Zagrebu kad pljuje po Hrvatima, Hrvatskoj i svemu što je hrvatsko??

A čime to točno Ostojić pljuje po Hrvatima?

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
18 godina

Samo ne znam tko od njih nije bio u SKJ, bili su i HDZ-ovci i SDP-ovci.

Uostalom, definiraj malo te "komunjare"...

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
16 godina

Sve 5, ali mene i dalje vuče riječ uništio. Kako je netko tko je prije 5 godina otišao sa čela Holdinga uništio Holding.

15 godina
Danny_HR kaže...

Jasno ti je da je Banderas godinama bio jedan od vodećih i bitnijih članova SDP-a?

stvar je u tome da dok je bandić bio u sdp-u nikad nije dobio moj glas.

isto tako zadnji koji će dobiti od mene glas je sdp u tome je moja poanta.

kažem ti ako ti je tata bio u ratu pitaj ga jel dao glas sdp-u.

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina

Proklete komunjare. Unistili su Hrvatsku.

Rvat katolik!
17 godina
eevek kaže...

Sve 5, ali mene i dalje vuče riječ uništio. Kako je netko tko je prije 5 godina otišao sa čela Holdinga uništio Holding.

-.-

Ozbiljno?

Uništio, opljačkao, osiromašio... Nisi čuo za hiperbolu?

18 godina

Joj te priče o "tatama" prodaj u parkiću, molim te.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
Danny_HR kaže...

wtf kakve priče??kakvi parkići?? pa di živiš ti čovječe?? ako ti je tata bio u ratu pitaj ga...vrlo jednostavno.

ako nije nemoj filozofirat

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Da, bio je u 101. i glasao je za Ostojića jučer, i?

Znači, hebeš ti sve afere i pljačkanja i kriminal i lopovluk i nepotizam i uništavanje potencijala... Jedino je bitan rat od prije 23 godine i jel netko bio u istoj stranci ko i Tuđman ili nije.

Nismo u takvoj situaciji u kakvoj jesmo zbog neke političke struje, nego zbog takvih poput tebe koji opravdavaju i kriminal i nepotizam i sve gore navedeno. Ti i takvi poput tebe ste doveli zemlju tu gdje je (indirektno, ali takvo razmišljanje nosi popriličnu odgovornost za današnju situaciju).

16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Danny_HR kaže...

Zaglavio si u prošlom stoljeću, daj se uozbilji

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
Bukva kaže...
Ozbiljno? Uništio, opljačkao, osiromašio... Nisi čuo za hiperbolu?

Ozbiljno frende. Tekst koji si naveo je posve promašen i nema veze sa Holdingom, da sve bude bolje.

Forsiram ovo jer mi već ozbiljno ide na kitu da ovaj narod uvijek promaši bit i zakači se za nekoga tko je, eto, kriv za sve.

Tata Holdinga kriv je za njegovu propast i to zbog eventualnih muljavljenja prije nego je Holding i postojao...ne baš

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 13:56 (eevek).
18 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Hahaha, znaci kad je bio u SDP-u nije dobio glas, a sad kad nije, dobio ga je? Cekaj malo, meni tu nesto ne stima...

18 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

wtf kakve priče??kakvi parkići?? pa di živiš ti čovječe?? ako ti je tata bio u ratu pitaj ga...vrlo jednostavno.

Umjesto da uletavaš na temu sa zahtjevima poput "odi pitaj tatu" i sličnih mogao bi se potruditi pa objasniti što je ti točno smeta kod "crvenih komunjara", koji su točni razlozi tvog glasanja za ovu ili onu stranu i zašto točno smatraš da je Ostojić lošiji izbor od Bandića ili obrnuto. 

Pisanjem milijuna upitnika, wtf-ova i pozivom da odem pitati tatu nećeš postići ništa osim da te ljudi ignoriraju zbog očitog manjka mogućnosti za normalnom diskusijom. To ili ti je jednostavno dosadno pa si došao trolati.

U oba slučaja pušiona, stari.

13 godina

Pa da, većinu naše samostalnosti nas Srbi vode i upropastiše - i onih 200 obitelji srpskih, pokraše nas, breeeeeee! {#}

Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina
1domagoj1 kaže...

.

Hahaha, znaci kad je bio u SDP-u nije dobio glas, a sad kad nije, dobio ga je? Cekaj malo, meni tu nesto ne stima...

niti si čitao sa razumijevanjem niti razumiješ isto tako mi onda nije jasno svrha daljnjeg komentiranja.

kad je bio hdz vs sdp(bandić) dao sam glas hdz-u.

kad je bandić postao nezavisni kandidat i bio vs sdp dobio je moj glas.

da je bio netko treći(niti hdz niti sdp) vs bandić taj treći bi dobio moj glas.

jel to tako teško bilo za shvatit ili želiš da ti nacrtam iili otpjevam ????

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
Bukva kaže...

A čime to točno Ostojić pljuje po Hrvatima?

Čime pljuje Milanović, Jovanović, Pusićka? Mogu ih još nabrojat ako hoćeš.. Našom Vladom bi se Srbi ponosili u Srbiji..

Evo ti nešto na tu temu.. to je samo jedna od stvari. Ili ti možda smatraš da ova presuda nije nimalo bitna za Hrvate (Hrvatsku državu)? 

http://glasbrotnja.net/?p=4328 - Nika Pinter: "Hrvatska se ni na koji način nije potrudila da nam pomogne!"

A i sve ti je lijepo "opisao" predsjednik Obiteljske stranke:

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/88199-otvorena-cestitka-obiteljske-stranke-vesni-pusic-izdajicama-domovine-pripada-deveti-krug-pakla.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 14:03 (NeoOS).
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Danny_HR kaže...

Danny, zaista nemoj filozofirat. Vidiš, momak sluša svoje roditelje i to je ljepo. Da je još punoljetan pa da može ić nešto zaokružit onda bi to također bilo super.

Kućni odgoj je veoma bitan i može nam bit drago što postoji ovako zlatna mladež koja sluša svoje roditelje.

točak točak
11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
17 godina
eevek kaže...

Ozbiljno frende. Tekst koji si naveo je posve promašen i nema veze sa Holdingom, da sve bude bolje.

Forsiram ovo jer mi već ozbiljno ide na kitu da ovaj narod uvijek promaši bit i zakači se za nekoga tko je, eto, kriv za sve.

Tata Holdinga kriv je za njegovu propast i to zbog eventualnih muljavljenja prije nego je Holding i postojao...ne baš

Znači izvlačenje novca iz Holdinga u privatne firme nema veze sa trenutnim stanjem Holdinga... Šta je trebao raditi? Bombe postavljati da ga se može okarakterizirati kao problematičnog menandžera.

ZeNGe_CRO-mt kaže...

niti si čitao sa razumijevanjem niti razumiješ isto tako mi onda nije jasno svrha daljnjeg komentiranja.

Kako rekoh, ti nisi glasač nego navijač i zbog takvih nam je država u debeloj banani.

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Stari moj, nisi ti proživio s razumijevanjem zadnjih 20 godina - al svejedno, daj nama neukima objasni. I ček malo, šta je bio neki rat ovdje?

Tread softly because you tread on my dreams.
18 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Da, nije mi jasno, jer bezobzira bio on u HDZ-u, SDP-u, nezavisni kandidat ili gdje vec to je i dalje taj isti covjek, nista bolji i nista losiji bez obzira na stranku kojoj pripadao.

15 godina

ako je ovaj forum na hr domeni neznači da su ovdje svi pravi hrvati,tako da pričajte šta god želite,vaše gluposti više nemogu čitat.

pozdrav

Battlelog CRO_ZeNGe
18 godina

Široko ti polje.

17 godina
odjavljen

Vječno važeće: kad umreš, ne znaš da si umro i nije ti teško; teško je drugima. Isto je i kad si glup.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
18 godina
moderator
Tonči kaže...

Vječno važeće: kad umreš, ne znaš da si umro i nije ti teško; teško je drugima. Isto je i kad si glup.

To ne važi ako je tata ratovao.

18 godina

Malo opet o Turskoj:

http://www.advance.hr/vijesti/istanbul-vojska-na-strani-demonstranata-vojnici-dijelili-gas-maske-prosvjednicima-odbili-primiti-ozlijedene-policajce-u-vojnu-bolnicu/

Usput, preporucam advance.hr za citanje, nije c/p kao nasi "mainstream" mediji (Jutarnji, Vecernji, 24 h...)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice