Da, zato si ti odmah povjerovao čim je to napisano u novinama (inače vidno pristranim), bravo za tebe.
Pa ti si komentirao vjerodostojnost sa svojih famoznih 80+%, a ja sam samo stavio link :D. Evo da ti nacrtam jer mi je pun qrac više takvih debilnih izjava: ne laži i nauči se čitati, mkay?
A, meni je pun qrac pranja mozga nepismenim novinskim člancima, uspjeli su u točno 4 sata izbaciti 4 članka na istu temu s istim zaključkom (seems legit). Mora da su se nešto uspaničili, iako ne vidim razloga zašto. Radije svojim razmišljanjem dođeš do zaključka, pa kad tad. I ako bude do nekog stadija krivo (nemoj shvatit da mislim da je tvoje krivo, nego govorim općenito, možda je moje sada) lako se vratiti na pravu putanju, a ne masovno gutanje propagande od strane medija.

ak misliš da su oni najgori gadno si se zeznul fučkaj ga ovi ostali su poslušni=još gori na finjaka dakle ne hodaj okolo očiju širom zatvorenih.Index barem ima muda udarit po Todoriču, i to s razlogom a drugi niko niti jedne novine ili medij ne smije nit pisnut nekaj loše o Todoriču da ne bi ostali bez njegovih reklama ili love jel.