Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.018.788
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

Kako god bilo,tko ne trza na ovakvo što,nema sa mnom što u društvu raditi..{#}

Tko god stvorio ovakvu ljepotu,samo mu mogu skinuti kapu..{#}

17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
mario.L_hr kaže...
Može jedan info, od vas koji raspravljate o djeci, koliko vas ima djecu? Čisto da se vidi tko barata s "materijom".

Uopće nije bitno za raspravu kada postoje LJUDOVI koji infracrvenovioletnim zrakovima djeci u vrtiću meću slike penisa u anusu u oči. Te slike povečavaju dozu senfa estragona u krvi pa se u adolescentnoj dobi penis diže na krive stvari.

Prva nuspojava je masturbacija lijevom rukom.

Zaboga!

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
13 godina
protjeran

Eto nama argumenata...{#}

dok ih se malo stisne,počnu blebetati kao sumanuti...i takve u Ustav?? neće ići..{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 12:19 (redneck).
17 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Primjer: tvoje dijete od 5 godina vrtiću vidi svog prijatelja koji ima dva muška roditelja i u interakciji sa njima dođe do zaključka kako je to super i odluči da želi biti gay i razvije te sklonosti.

Što onda sa tim djetetom? Uništeno je za cijeli život, pokvarena je roba. Tko će odgovarati za to?

Ajde odluči se, jeli poremećaj ili svjesna odluka?

Kao što nisi trebao odgajati djete da mu se tintilinić diže na curke tako mu se tintilinić neće dići na dečke osim ako mu se dečki ne sviđaju.

U tvom primjeru jedino što će se desiti je da mulac kojem se diže tintilinić na dečke neće misliti da je jedini takav poremećeni na svijetu (iako ćeš ti to i dalje misliti (što se poremećenosti tiče, na tvoju žalost sigurno nije jedini))

17 godina
neaktivan
wyks kaže...

Uopće nije bitno za raspravu kada postoje LJUDOVI koji infracrvenovioletnim zrakovima djeci u vrtiću meću slike penisa u anusu u oči. Te slike povečavaju dozu senfa estragona u krvi pa se u adolescentnoj dobi penis diže na krive stvari.

Zaboga!

stručno se to zove senfiranje za mlade mužjake i testerisanje za ženke...

Za žrtvenike i ognjišta, s Božjom pomoći
17 godina

fuj, jelda?

licemjeri svih zemalja ujedinite se licemjeri svih zemalja ujedinite se
17 godina
moderator
wyks kaže...

Zaboga!

Za ljevake već znamo da su božja pogreška, tako da me to ni ne čudi.

Terapija: prebiti lijevu ruku na 3 mjesta, pa onda nek ga uhvati dok je gips na ruci, p*zda mu materina poremećena. Ako terapija ne djeluje, ponoviti terapiju.

13 godina
protjeran

fuj naravno..{#}

ovo je lijepo...

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 12:23 (redneck).
16 godina
zelenbic kaže...
..

to sve ovisi kakvog profesora imaš ako si imao lošeg profesora koji vas je učio vjeronauk kao povijest onda ćeš vjerovatno imati taj stav s druge strane ja imam odličnog profesora iz vjeronauka i stvarno nam pomaže i svi su si dobri sa njim i nema tabu tema o onome što nemožemo pričati doma(sex,droga,pušenje itd.)pričamo sa njim i stvarno je super.i jeli tjelesni dio prirodoslovnih znanosti ili umjetnosti? nije doduše nezagovaram ukidanje tjelesnog ali oba predmeta zapravo pomažu učencima.

I netko je rekao jel se organiziraju neke aktivnosti za djecu koja neidu na vjeronauk u osnovnoj ne ali je vjeronauk prvi ili zadnji sat pa se može otić doma.A u srednjoj imaš etiku. 

-greška. Možeš šetati Maximirom, možeš na klupi u parku pričati viceve, jesti sladoled, škicati cure-dečke.. (unisex je in) i to je sve OK, to je sve za ''ljude'' i djecu. To nije škola. Tjelesni je OK, likovni je OK... (znanstvena osnova da je tjelovježba pogotovo u nekom Sokolskom društvu ono što radi prave arijevce... no preskačem, naravno i tu ide hićin quote).

-Vjeronauk nije školski predmet, možemo u školu uvesti predmet buljenja u sunce, ali ako ima neku znanstvenu metodu inače je kretenizam-ili neki izam... (hint, novac-plaće, interes crkve, staž, sve to ide iz državnog proračuna, ako je u pitanju škola).

-Vjeronauk je za župni dom, jednako tako svečenici i časne (stoljećima) su odgajali djecu, pjevali, išli na izlete... i to je funkcioniralo do pojave elPresidentea 'Sitnozubog' (mi podanici smo sitnozubi, on je vekilo 'S'). Dali je lijepo učiti nešto, povijest, sličice (životinjsko carstvo kraševe čokolade..) pa da, jedanko kao i pedofilija ili bilo koji monstrum (Hitler, dodaje težinu textu), je također možda bio u takvom idiličnom okruženju... to pak znači da je statistički sporedno. Tj Anštajn bi i dalje bio Anštajn, Tesla Tesla, Govno-Govno.. išao ili ne na 'životinjsko carstvo'.

To je stvar pojedinca-obitelji-nasjljeđa, ne školstva, nit vjeronauk ima išta raditi u školi (osim benifita koji su zapravo razlog što je Crkva ubacila 'nogu u vrata' kao pravi trgovački putnik koji zgrabi šansu. Ne čini Crkva to zbog djece, vjeroučitelji možda, ali Crkva ne.).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
15 godina
neaktivan
redneck kaže...

Poružnila je (navodno) otkako je na HDZ-ovoj listi završila. Slučajnost? Ne bi rekao.

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 12:22 (thedream).
17 godina
redneck kaže...

fuj naravno..{#}

ovo je lijepo...

nije...malo su valovi preveliki {#}

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
13 godina
protjeran
thedream kaže...
redneck kaže...

Poružnila je (navodno) otkako je na HDZ-ovoj listi završila. Slučajnost? Ne bi rekao.

uhhhh,ne spominji,prljanje politikom ne opraštam,no cura JEST prelijepa i prezgodna..a to je poanta{#}

17 godina
neaktivan

Izgleda da se nisam smio zafrkavati sa pripadnicima Izabrenog Naroda™.

Zatvorio sam vrata i prozore kako ne bi fasovao još egipatskih pošasti...

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
13 godina
protjeran

Prva pametna..{#}

dooobro,sad treba ljude animirati za referendum ui što većem broju,za to ovaj Forum ne služi,pa eto pozdrav Većini{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 12:30 (redneck).
17 godina
neaktivan
redneck kaže...

a kako se zove bolest kada vidiš ljepoticu prvo na što pomisliš su njezini roditelji? tu mora postojati nekakva patologija

17 godina
odjavljen
izith kaže...

fuj, jelda?

Moram priznat da ti je ova dolje prilično dobra {#}.

Inače, mislim da to nema veze s privlačnosti prema homoseksualnosti, već jednostavno imaš pripadnike spola koji te zanima u seksualnoj interakciji; jedan, dva, pet... svejedno. A i ovo gore (vjenčanje) nema baš veze puno s ovim dolje.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
14 godina
odjavljen
(s)izgoreo kaže...

{#}

čekaj, čekaj, pa zloj homo djeci u vrtiću nije dozvoljeno šetati se sa injekcijama estragona/testerosterona kako bi prenosili svoje bolesti nevinoj heterodjeci... ili?

Znanstveno je dokazano i da je moguće odgojiti ga osobu, ali kako kod nas nije postojala opasnost (do sada) da se takvo nešto dogodi,nije ni bilo potrebe spominjati to.

Happy?

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
17 godina
neaktivan
Pranja kaže...
(s)izgoreo kaže...

{#}

čekaj, čekaj, pa zloj homo djeci u vrtiću nije dozvoljeno šetati se sa injekcijama estragona/testerosterona kako bi prenosili svoje bolesti nevinoj heterodjeci... ili?

Znanstveno je dokazano i da je moguće odgojiti ga osobu, ali kako kod nas nije postojala opasnost (do sada) da se takvo nešto dogodi,nije ni bilo potrebe spominjati to.

Happy?

umirem od sreće... pa sve osobe je moguće odgojiti pa tako i gej osobe, pa nisu gej osobe neodgojene {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 12:50 ((s)izgoreo).
14 godina
odjavljen
(s)izgoreo kaže...

umirem od sreće... pa sve osobe je moguće odgojiti pa tako i gej osobe, hoćeš reći da su gej osobe neodgojene {#}

Ne, već da postoji mogućnost da se fizički zdrava osoba (bez visoke razine hormona suprotnog spola) odgoji kao gay osoba.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
17 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Ne, već da postoji mogućnost da se fizički zdrava osoba (bez visoke razine hormona suprotnog spola) odgoji kao gay osoba.

misliš gej friendly osoba ili da je moguće istjerivanjem đavla ili postavljanjem na rack (torture) "odgajati" osobu protiv vlastite volje?

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 12:58 ((s)izgoreo).
17 godina
Pranja kaže...

Happy?

Djeca su podložna utjecaju starijih i naravno da će "prije nego počnu misliti svojom glavom" vraćati se na odgoj i ponašati se u skladu sa time.

Ali samo znaj da onaj tko je odgojen hetero, a ustvari je homo, neće dugo izdržati u hetero društvu. Onaj tko je odgajan homo, a ustavri je hetero, opet neće dugo ostati u homo društvu. Bez obzira na odgoj, većina ljudi nakon nekog vremena pronađe ono što ih zapravo definira. Kao što tebe još uvijek definira adolescentno ponašanje(razmišljao sam i ja slično nekad), bez brige narasti će i tebi jednom mozak, dođe s godinama.

Danas kad sam "recimo mudriji" boli me đon za druge. Neka se hebu i vole s kime god žele. Tako dugo dok ne ugrožavaju ostatak populacije (kao neki drugi pederi - namjerno sam ih nazvao ovako), mogu raditi što im volje, pa ipak je to smisao slobodne volje ili ne ?

Imam svoj život koji recimo nije uređen kako bi trebao biti, borim se da bude i gledam svoje dvorište, a kaj mi rade susedi, iskreno, ne zanima me. Mislim da bi većina ljudi prvo morala počistiti svoje dvorište, a tek onda nek sude tuđa.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Dobro ,imaš li ti neke linkove ,znanstvene potvrde za to?!

Ili ,po običaju ,trollaš?

Današnji komnetar:

{#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 13:01 (kizo2703).
14 godina
odjavljen
(s)izgoreo kaže...

misliš gej friendly osoba ili da je moguće istjerivanjem đavla ili postavljanjem na rack (torture) "odgajati" osobu protiv vlastite volje?

Ne. Mislim na dijete (hetero pojedinca) koje još nije razvilo svoje ja i podložno je "prikupljanju" raznih ideja.

dado2202 kaže...

Djeca su podložna utjecaju starijih i naravno da će "prije nego počnu misliti svojom glavom" vraćati se na odgoj i ponašati se u skladu sa time.

Ali samo znaj da onaj tko je odgojen hetero, a ustvari je homo, neće dugo izdržati u hetero društvu. Onaj tko je odgajan homo, a ustavri je hetero, opet neće dugo ostati u homo društvu. Bez obzira na odgoj, većina ljudi nakon nekog vremena pronađe ono što ih zapravo definira. Kao što tebe još uvijek definira adolescentno ponašanje(razmišljao sam i ja slično nekad), bez brige narasti će i tebi jednom mozak, dođe s godinama.

Točno je da se ljudi rađaju sa različitim seksalnostima,ali djeca su prije svega "prazna" i mogu pokupiti razne moralne vrijednosti (možeš odgojiti silovatelja,lopova,varalicu...) koje nisu primjerene niti za njega, niti za društvo u kojemu živi.

17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Dobro ,imaš li ti neke linkove ,znanstvene potvrde za to?!

Ili ,po običaju ,trollaš?

Tročlani znanstveni tim u sastavu dr. mr. sc. Lj. Ć. Rojs, doc. dr. Frigidna Babuskara i prof. dr. Afold Hliter (pravim imenom Noah Andrea Liberaće koji je tu samo jer mu se sviđa prvospomenuti uvaženi kolega Rojs).

Moto skupine je "Nisam rasist ali bih radije crko nego bio crnac"

I treba razlikovati trolež i trulež.

17 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Točno je da se ljudi rađaju sa različitim seksalnostima,ali djeca su prije svega "prazna" i mogu pokupiti razne moralne vrijednosti (možeš odgojiti silovatelja,lopova,varalicu...

ali ne i pretvoriti hetero osobu u gej osobu, to je urođeno, ili si gej ili nisi, jednostavno je nemoguće da nekoga privoliš da mu se digne na nešto što mu se po difoltu ne sviđa... gdje si ti išao na satove seksologije kod gebelsa? i gdje su ti stručni linkovi, na katolik.hr?

edit, damn vyks me prestiže

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 13:14 ((s)izgoreo).
16 godina
Pranja kaže...
Primjer: tvoje dijete od 5 godina vrtiću vidi svog prijatelja koji ima dva muška roditelja i u interakciji sa njima dođe do zaključka kako je to super i odluči da želi biti gay i razvije te sklonosti.

Dakle, za samog sebe, između ostalih, tvrdiš da je postojala realna mogućnost da postaneš gay dok si bio mali, samo si imao sreće da nisi imao dva muška roditelja pa nisi razvio gay sklonosti.

U prijevodu - sva djeca su potencijalni gayevi, a samo odgoj i situacija u domu spašavaju djecu od "gejizma"?  {#}

--------

Što se tiče odluke Ustavnog suda, vjerujem da će na kraju proći kurikulum...kada političari nauče osnovnu proceduru - ili ti svoj posao.

17 godina
Pranja kaže...
(s)izgoreo kaže...

umirem od sreće... pa sve osobe je moguće odgojiti pa tako i gej osobe, hoćeš reći da su gej osobe neodgojene {#}

A ti te informacije vadiš van iz šupka da oprostiš.

Prvo za ovu tvoju idiotsku (da ljepše ne mogu reći) izjavu o hormonima. Odi u neku teretanu i uleti ekipi kako će postati homići jer uzimaju hormone pa kad pokupiš par šamara, možda onda dođeš k sebi. U profesionalnom BB gdje konzumacije hormona se do zla boga nerealno visoke, nema JEDNOG JEDINOG slučaja da se u procesu promjenila seksualna orjentacija osobe.

Druga stvar -> http://en.wikipedia.org/wiki/David_Reimer Drugim riječim, ako si ti po rođenju heteroseksualac, nema tog boga koji će te uvjeriti u suprotno. Ne mogu trenutno pronaći, ali bila je jedna kompletna emisija u Oprah Showu posvećena upravo toj temi. Ukratko djeca koja su se pokušala odgajati po drugačijem principu nego su rođena (najčešće je to bilo da su homoseksualnu djecu svim silama pokušali odgojiti kao hetero) proživjeli su ogromne mentalne torture i na kraju rezultat je bio potpuno isti (homoseksualci su i dalje ostali homoseksualci, osobe "zatočene" u krivom spolu i dalje su vjerovali da su suprotnog spola).

I BTW, sretno to tvoje zbunjivanje djece kad im počneš objašnjavati da je povrće fino... Vidjet ćeš koliko će biti "zbunjen".

Uglavnom, ako ti sumnjaš u svoju orjentaciju, pa se bojiš da ti se možda ne bi svidla... Prava zatvorska nježnost, ne znam, a šta da ti kažem, mi na forumu te nećemo odbaciti ako ćeš biti veći ljubitelj kobasa od nas.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
neaktivan

Prešlo se i na fiziku ovdje, vidim... Gej potencijalna energija i to...

Dakle, gej potencijalna energija je energija koja se smanjuje pretvorbom u mehaničku pomoću ove naprave:

A povećava se pretvorbom iz mehaničke pomoću ove naprave:
Pritom valja naglasiti da se rođenjem svaka osoba rađa sa maksimalnom strejt potencijalnom energijom, ali ima i onih koji su malo ćuknuti pa im od rođenja treba povećavati strejt potencijalnu energiju pomoću prve naprave.
Konzerve moje, jadna li vam djeca...

Fuck flowers
14 godina
odjavljen
Bukva kaže...

A ti te informacije vadiš van iz šupka da oprostiš.

Prvo za ovu tvoju idiotsku (da ljepše ne mogu reći) izjavu o hormonima. Odi u neku teretanu i uleti ekipi kako će postati homići jer uzimaju hormone pa kad pokupiš par šamara, možda onda dođeš k sebi. U profesionalnom BB gdje konzumacije hormona se do zla boga nerealno visoke, nema JEDNOG JEDINOG slučaja da se u procesu promjenila seksualna orjentacija osobe.

Druga stvar -> http://en.wikipedia.org/wiki/David_Reimer Drugim riječim, ako si ti po rođenju heteroseksualac, nema tog boga koji će te uvjeriti u suprotno. Ne mogu trenutno pronaći, ali bila je jedna kompletna emisija u Oprah Showu posvećena upravo toj temi. Ukratko djeca koja su se pokušala odgajati po drugačijem principu nego su rođena (najčešće je to bilo da su homoseksualnu djecu svim silama pokušali odgojiti kao hetero) proživjeli su ogromne mentalne torture i na kraju rezultat je bio potpuno isti (homoseksualci su i dalje ostali homoseksualci, osobe "zatočene" u krivom spolu i dalje su vjerovali da su suprotnog spola).

I BTW, sretno to tvoje zbunjivanje djece kad im počneš objašnjavati da je povrće fino... Vidjet ćeš koliko će biti "zbunjen".

Uglavnom, ako ti sumnjaš u svoju orjentaciju, pa se bojiš da ti se možda ne bi svidla... Prava zatvorska nježnost, ne znam, a šta da ti kažem, mi na forumu te nećemo odbaciti ako ćeš biti veći ljubitelj kobasa od nas.

Hormoni suprotnog spola. Jesi disleksičan ili se samo takvim praviš?  Normalno da ako se muškarac napumpa testosteronima(muški hormoni) da mu neće biti ništa,ali ako počne uzimati estrogene (ženski hormoni) da će mu se početi sviđati muškarci.

A za ovo drugo-da ne duljim i da ti ne pišem neke riječi koje ne razumiješ- moguće je odgojem utjecati na određene dijelove mozga te tako trajno promijeniti ponašanje pojedinca.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice