Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.018.525
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Nije uvreda ako je tako. A i samo nazivanje nekoga homofobom ne može biti uvreda, bojim se da si pomiješao lončiće. Ja, Daniel Lučić, tvrdim da ste ti i Pranja homofobi i heteroseksisti. Eto, utuži ako smatraš da možeš.

Zna se što znači riječ homofob, nema potrebe da je dijeliš na komade i posebno analiziraš. 

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
redneck kaže...

Svatko sebe trpa u grupu koju promovira..tu nema beda..Čak i magnet odbija plus na plus..dakle..{#}

Fantastičan argument, u maniri Ljube Ćesića Rojsa ("draža mi je rodnica nego govnica").

A kad bi homoseksualac (slobodno umetni crnac, židov, ateist, komunist) sebe svrstao u "normalne" to ne bi bilo prihvatljivo, jel tako? Divim se toj razini tolerancije i objektivnosti.

15 godina
neaktivan
ksoric kaže...
redneck kaže...
ksoric kaže...

Možda u nekoj drugoj zajednici. U ovoj bi taj isti odvjetnik prvi ostao bez licence i bio bi izbačen iz komore zbog "govora mržnje".

Toliko o toleranciji i prihvaćanju različitosti.

Zabrinjavajuće je to,nastranu sad sa homo zajednicom,što manjina vrši nasilje nad većinom.I čak više nije dopušteno raspravljati po tom pitanju,odmah ti priljepe etiketu,reci nešto žešće,odmah se neka udruga digne na stražnje noge i tuži te,a Sud te osudi,da dokaže kako je u skladu sa "liberalnim pogledima i tendencijama"..Ma horror živi kamo sve ide..{#}

Ovo je najopasnije od svega.

A   većina neka skuži da demokracija,barem ona predstavnička   nije niti tiranija manjine a niti tiranija većine.Dobra demokracija je ona koja je znači "ni vrit ni mimo".

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
protjeran
g12356 kaže...
ksoric kaže...
redneck kaže...
ksoric kaže...

Možda u nekoj drugoj zajednici. U ovoj bi taj isti odvjetnik prvi ostao bez licence i bio bi izbačen iz komore zbog "govora mržnje".

Toliko o toleranciji i prihvaćanju različitosti.

Zabrinjavajuće je to,nastranu sad sa homo zajednicom,što manjina vrši nasilje nad većinom.I čak više nije dopušteno raspravljati po tom pitanju,odmah ti priljepe etiketu,reci nešto žešće,odmah se neka udruga digne na stražnje noge i tuži te,a Sud te osudi,da dokaže kako je u skladu sa "liberalnim pogledima i tendencijama"..Ma horror živi kamo sve ide..{#}

Ovo je najopasnije od svega.

A   većina neka skuži da demokracija,barem ona predstavnička   nije niti tiranija manjine a niti tiranija većine.Dobra demokracija je ona koja je znači "ni vrit ni mimo".

tko govori o tiraniji??Odi u Iran,pa češ doznati pravi smisao značenja te riječi,a demokracija znači,ono,za što većina glasa ili odluči ili se izjasni...jasna i definirana,nit blizu tvoje ddefinicije..

17 godina
Haha. Evo strašno si me uvrijedio implicirajući da sam "gej"! Još napiši dvije riječi na ćirilici i suptilno me optuži da sam srbin, eventualno i crnac usput, i neću moći spavati tri dana.
13 godina
protjeran
izith kaže...
Haha. Evo strašno si me uvrijedio implicirajući da sam "gej"! Još napiši dvije riječi na ćirilici i suptilno me optuži da sam srbin, eventualno i crnac usput, i neću moći spavati tri dana.

Ne shvaćaš ti,jel??neam ja niš protiv vas,koji,ekhmmm,radite što radite,ali dovoditi vas na isti nivo,u smislu velike i nadmoćne većine,koja misli suprotno,nije baš logično..

Ahhh da,,uporedba sa rasom i drugom nacijom,često pribježište homo grupa..

Vi ste drugi seksaulni aspekt,ne druga vjera ili nacija..inače bi imali pravo da tražite autonomiju{#}

Gle,znam više gaj likova,čak su i ugodni u društvu i razgovoru,nisam protiv njih,ne mrzim ih,ne do Bog,ali granice u nečemu moraju postojati ZA SVE..tu sebe prvog nabrajam..{#}

17 godina
A sad i otvoreno zaključuješ da sam gej samo zato što promičem toleranciju? Bravo.
Ne boj se, nisam, i neću te sačekati u mračnoj uličici i pipati te po intimnim područjima.

A to da manjinu treba podrediti većini (nadmoćnoj kao što kažeš) je sam izvor svakog oblika šovinizma.

Živio ti meni sretno i berićetno!
13 godina
protjeran

hehehehe,koji si ti namazanac{#}..kako rekoh,svatko se sam svrstava svojim stavovima..mogu ja reći da je netko nešto,ali tek osoba sama braneći neke stavove.svrstava za pravo..

Moš ti isto govoriti da sam homobojažljiv{#},no ako se ja tako ne ponašam,možeš samo glasnice istrošiti vičući...{#}

Znači li to ako branim stra8,da sam homofob??..Ne,samo branim tradicionalni odgoj i te cake..

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 10:30 (redneck).
17 godina
Namazanac? To je isto kao neka suptilna uvreda?

Ja homofobiju nisam spominjao, samo šovinizam.
13 godina
protjeran

aha,smrtna uvreda..{#}

Aha,sad sam šovinista..{#}

Znaš,podsjećaš me na bivšu dragu,koja je bila iskompleksirana do bola,pa je u svakoj riječi vidjela neku mračnu zavjeru,i uvijek bila spremna na rasprave bez granica...{#}

17 godina
neaktivan
redneck kaže...

Sorry na duplom postu..{#}

Zanimljivo je kako istreseš gomilu nečovječnih izjava pa se odmah potom osjećaš dužnim ispričati se zbog povrede minornog pravila.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
16 godina
neaktivan

Ukinut zdravstveni odgoj, doduše zbog načina donošenja, a ne zbog sadržaja.

A da se ukine vjeronauk, kako je on uveden u škole?

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/263280/Ustavni-sud-ukinuo-zdravstveni-odgoj.html

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
13 godina
protjeran
wyks kaže...
redneck kaže...

Sorry na duplom postu..{#}

Zanimljivo je kako istreseš gomilu nečovječnih izjava pa se odmah potom osjećaš dužnim ispričati se zbog povrede minornog pravila.

Ehhh,povrijeđeni osjećaji određenih grupa me ne zanimaju,borim se za svoja uvjerenja,baš kao i oni za svoja..nečeovječno je jedino to da manjina pokušava zlostavljati većinu,na konto svoga odabira..

Pravila gledam poštivati,jer pravila postoje,sa svrhom i da čovejk ostane u okvirima pristojne komunikacije

Sviđanje tu nema veze,kao niti osobne aspiracije

I sad mi reci,tko si ti,da nekome sudiš jel čovjek ili nije??

Nečovjek  sam radi svojih uvjerenja,koja maloj grupici ne paše???..aludiraš na to da većina mora šutjeti da bi manjina mogla raditi što joj se prohtije??..Neće ići{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 11:06 (redneck).
15 godina
neaktivan

Meni samo nije jasno na koji te način ta manjina zlostavlja? 

 -- || http://youtu.be/FGBhQbmPwH8 \o/
14 godina
odjavljen
Agent Rico kaže...

Mijenjanjem načina života i redefiniranja životnih prilika za većinu građana RH-eto,tako nas zlostavlja.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
17 godina
neaktivan

Ne bih puno ulazio u raspravu, već bi odavna i ti i Pranja od mene dobili permaban.

No forum nije moj, a ne znam što čaekaju moderatori, jer ovako se samo daje prostor nečovječnim izjavama.

I tako svakih 30 stranica.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
13 godina
protjeran
Agent Rico kaže...

I VICA VERSE...

Definitivno ne podržavam vulgarizme,vrijeđanje,nasilje nad..tim grupama,ali pristojan razgovor,bez kategorizacija,može..

Dakle,ponovit ću,jer je pitanje pristojno..

Ne postoji osobna ugroza,niti strah od homo grupa,nego postoji PRESEDAN,po kojem bi i neke druge grupe mogle tražiti svoja prava..E tu je problem..

Danas se daju sva prava homo zajednicama,a sutra će ih tražiti neki od kojih se danas ježimo

nitko ne stavlja homo grupe van zakona,niti se to traži,nek žive svoj život,ali u okviru postojećih zakona..

i definitivno sam protiv da se to ugradi u USTAV..to je moj stav..sve čisto i jasno..{#}

bez ikakvih kategorizacija bilo koga..{#}

17 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Mijenjanjem načina života i redefiniranja životnih prilika za većinu građana RH-eto,tako nas zlostavlja.

Na koji način brak, odnos, ljubav između dva nepoznata muškarca ili dvije žene mijenja tvoj način života ili životne prilike?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
Šef kaže...

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/263280/Ustavni-sud-ukinuo-zdravstveni-odgoj.html

Ustavni sud je dionio zakonsku odluku. Zakoni (i sudovi) služe upravo tomu.

- jednako kao u lučaju 'pituranja tunela' gdje je krivac zbog proceduralnih grešaka dobio odštetu 1.5m .. ponekad su zakoni takvi, ali problem nastaje upravo jer se 'prava strana' nije pridržavala zakona-postupka, ne zbog Crkve i sl. ... zakoni ne služe samo za kažnjavanje kriminalaca, nego jedanko za sve (npr policiju, ministre..).

- btw, složio bi se s ukidanjem vjeronauka u školi, tamo mu nije mjesto. Ali kad se u jednom kontekstu istovremeno spomene ''druga strana'' tad to nije OK, svaki slučaj je slučaj za sebe, ne revanšizam, ne dječja svađa, a on je prvi, a on je ovo (pa ja mogu ono..)....

Pravila moraju vrijediti uvijek, za sve. Ako nisu dobra, mijenjajmo ih.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
protjeran
wyks kaže...

Ne bih puno ulazio u raspravu, već bi odavna i ti i Pranja od mene dobili permaban.

No forum nije moj, a ne znam što čaekaju moderatori, jer ovako se samo daje prostor nečovječnim izjavama.

vidiš ljudino,ovo štoi ti sad govoriš je jako opasno za pravo na mišljenje..ne opažaš da guraš stav ukidanja prava na mišljenje drugima,koji imaju različit stav od tebe..

To puca u jednoumlje..Po meni,homo grupe nek se slobodno manifestiraju,bez ikakvih brisanja sa Foruma,samo dok nema jasnih uvreda..To sam i reko deniju,kad nekog uvredim,nek me odmah briše sa foruma..

16 godina
neaktivan
wyks kaže...

Bilo bi dosadno bez njih, svi bi se slagali, 'beš to  {#}

14 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Na koji način brak, odnos, ljubav između dva nepoznata muškarca ili dvije žene mijenja tvoj način života ili životne prilike?

Redefiniranje braka i obitelji itekako mijanja život i životne prilike za sve.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
17 godina
neaktivan

Kako?

14 godina
Šef kaže...

Vjeronauk je izborni predmet u osnovnoj nemoraš ići na njega a u srednjoj možeš ići na etiku

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Pranja kaže...

Vrlo ograničeno gledaš..ima uticaja na običaje i vrijednosti u društvu..Primjer,imaš klinca od 12-13 godina,koji puca od hormona,i samo bi ćunu zavalio u bilo što..E,sad se pojave ta dvojica iz tvoje priče i počnu mu mudrovati,kako je to dobro probati i sa prijateljem,vršnjakom,ali da ih nitko ne vidi..

Na taj način se vrše uticaji na društvo,a time i na pojedinca..

Po mojem,ja bi klincu savjetovao da proučava neku "zrelu" curicu od 16 godina,da upozna čari odnosa između cure i dečka,a koju godinu kasnije i da uživa punim jedrima u njoj..{#}

17 godina
Pranja kaže...
Danny_HR kaže...

Redefiniranje braka i obitelji itekako mijanja život i životne prilike za sve.

Za razliku od rednecka koji možeš artikulirati svoj stav, ti ni to ne možeš nego samo bezveze blebećeš dok ni sam nisi siguran zašto.

Inače, ja osobono smatram ovo borbu za prava samo nastavak kulturnih promjena koje su se događale u 20. stoljeću. Ako treba tražiti presedan po kojem druge manjine mogu dobiti veća prava, onda se treba gledati u prava žena, a ne istospolnih zajednica. Iskreno ne razumijem koja je razlika u većim pravima žena i većim pravima homoseksualnih osoba. Čak štoviše, prije bih rekao da je veći udarav na obitelj bio prvi pokret, a drugi da se apsolutno niti ne tiče same obitelji. (čisto da se ogradim, ne insuiniram da ženama treba samnjiti prava).

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
neaktivan
ihush kaže...
Šef kaže...

Ustavni sud je dionio zakonsku odluku. Zakoni (i sudovi) služe upravo tomu.

- jednako kao u lučaju 'pituranja tunela' gdje je krivac zbog proceduralnih grešaka dobio odštetu 1.5m .. ponekad su zakoni takvi, ali problem nastaje upravo jer se 'prava strana' nije pridržavala zakona-postupka, ne zbog Crkve i sl. ... zakoni ne služe samo za kažnjavanje kriminalaca, nego jedanko za sve (npr policiju, ministre..).

- btw, složio bi se s ukidanjem vjeronauka u školi, tamo mu nije mjesto. Ali kad se u jednom kontekstu istovremeno spomene ''druga strana'' tad to nije OK, svaki slučaj je slučaj za sebe, ne revanšizam, ne dječja svađa, a on je prvi, a on je ovo (pa ja mogu ono..)....

Pravila moraju vrijediti uvijek, za sve. Ako nisu dobra, mijenjajmo ih.

Hm, u pravu si, slažem se.

Al me zanima na kakav je to način uveden vjeronauk u škole? Što on "radi" u školama? Spomenuo sam tu "drugu stranu" iz tog razloga, zašto se sankcionira samo jedna strana? Ili je vjeronauk iznad Ustava?

17 godina
redneck kaže...

Vrlo ograničeno gledaš..ima uticaja na običaje i vrijednosti u društvu..Primjer,imaš klinca od 12-13 godina,koji puca od hormona,i samo bi ćunu zavalio u bilo što..E,sad se pojave ta dvojica iz tvoje priče i počnu mu mudrovati,kako je to dobro probati i sa prijateljem,vršnjakom,ali da ih nitko ne vidi..

Po mojem,ja bi klincu savjetovao da proučava neku "zrelu" curicu od 16 godina,da upozna čari odnosa između cure i dečka,a koju godinu kasnije i da uživa punim jedrima u njoj..{#}

A to tvoje je kako različito od ovoga prvoga osim što mu de facto kažeš "Nemoj navijati za Barcu, navijaj za Atletico!"???

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 11:24 (Bukva).
14 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Kako?

Samim odmicanjem od originalnog pojma obitelji (muškarac+žena=djeca) ostavlja se prostor da se broj "roditelja" u obitelji poveća i dođeš do 3-4 roditelja na npr. dvoje djece. Obitelj? Nikako,već čisto glupiranje koje će za posljedicu imati nerazvitak djeteta u bilo kojem smislu,odnosno dobit češ emocionalno prazne osnove bez poznavanja autoriteta i morala. Svijet u kojem bi takvi ljudi činili čak i 10 % stanovništva na ovoj planeti bi bio živi užaš.

17 godina
neaktivan
redneck kaže...

LOL pa ne možeš ti nekoga "nagovoriti" da ga tutne nekome tko mu se ne sviđa. Sigurno nećeš heteroseksualca nagovoriti da ga tutne tipu samo zato što je homoseksualnost normalna.

Il si homo il si hetero, ne biraš to sam, a pogotovo to ne biraš zbog utjecaja okoline.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice