Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.141.553
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Ponašaju se k'o da su ih s lanca pustili, ja sam bojkotirao norijadu iz tih razloga. Danas sam izbjegavao centar grada iako sam imao nešto posla za obaviti baš tamo.

To stvarno treba malo strože regulirati pa makar se odvijalo samo jednom godišnje.

Pogledajte ovog lika na slici, nisu ni došli do Bundeka, a već je mortus pijan - užas.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 2:56 (pr0n_addict).
16 godina
neaktivan

ljudi pretjeruju, prije godinu dana kad sam ja završavao srednju i mi smo si naravno popili, zapjevali, proveselili se i to sve, ali da bi radili probleme nam nije padalo na pamet, "najgore" kako smo maltretirali građane je bilo što smo im ponudili da s nama popiju koju šljivovicu ili slično što su mnogi i prihvatili, te smo redom obišli i pozdravili sve srednje ovdje u sisku pa se uputili u dom gdje smo nastavili sa žurkom, s time da tehničku ovdje slove kao školu gdje su malo "slobodniji" ljudi, po meni, sve je to stvar kućnog odgoja, pozdrav idućim generacijama maturanata i samo se zabavite, nemojte biti moroni nego dokažite svoju zrelost!

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
I tako ja malo jutros vrtim portale i po svemu sudeći izgleda da je South Park ekipa bila u pravu...

Kanye West je uistinu "Gay Fish" glavom i bradom!

http://www.vecernji.hr/scena/kanye-vara-kim-muskarcem-clanak-555549

Stvarno da čovjek ne povjeruje!
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
14 godina

Ako je njoj napravio dijete i sad ima muškog ljubavnika, onda ne može biti gay nego biseksualac (nadam se da sam to pravilno napisao, ne koristim baš često taj izraz).

Da se nadovežem na maturante... Dok ne rade štetu, nek rade što žele.

15 godina
neaktivan

OFF topic.

https://kompare.hr/

Za usporedbu svega, meni najkorisnije na polju telekom usluga.

Usporedite cijene, tarife, opcije...

As you were.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
14 godina
Drago kaže...

Ove norijade svake godine jednako debilne

....

Nadbiskupska klasična gimnazija, ZG Nadbiskupska klasična gimnazija, ZG
18 godina
Pranja kaže...

Iako taj vid zabave ne podržavam,ipak ću im stati u obranu i pitati te- kako si ti i ostatak tvoje generacije proveo norijadu? Uz lagani valcer dok je sa gramofona svirao Čajkovski te uz mineralnu vodu na čašama na stalku?

Pa ono - proveli smo je - dosadno. Kao neka šetnja po gradu i onda se brzo raspršili kuda koji. Nismo nikoga gađali brašnom, nitko nije završio na ispumpavanju, nije bilo mrtvih. Od svih događaja iz srednje škole ta mi je maturantska šetnja (u Splitu se to ne zove "norijada" niti postoji tradicija maltretiranja grada balavim glupostima) ostala u najmanjem sjećanju. 

A bilo je i valcera i svega ostaloga, ali na maturalnoj zabavi koja mi jest ostala u dobrom sjećanju - prvi pravi izlazak među ljude gdje se moraš i odjenuti na određeni način, moraš naučiti ta tri klasična plesa da bi plesao s kolegicama i nastavnicama -  i to mi jest izgledalo kao nekakva inicijalizacija za svijet odraslih. 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 10:55 (Drago).
17 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...

Pogledajte ovog lika na slici, nisu ni došli do Bundeka, a već je mortus pijan - užas.

Nije taj lik pijan ,prelukakav je on za to - njemu je Norijada ,kao i sva ostala događanja u gradu u zadnjih tri mjeseca sjela ko budali šamar ,za samopromociju i predizbornu kampanju.

Zato i može napisati da je potrošio 0 kuna za kampanju.

Ranko Kukumar kaže...

....

To su pravi Rvati katolici. Budućnost Hrvatske. {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 10:57 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
Kizo čoravče, dole desno od Bandića. Ne pije Milan, on je čru sportista 4 life.
17 godina
neaktivan
The Man kaže...
Kizo čoravče, dole desno od Bandića. Ne pije Milan, on je čru sportista 4 life.

... a je*i ga ....

Sportista?! {#} Zato je već imal dva moždana ...

17 godina
neaktivan
A gle, navodno svako jutro sat vremena trči i zatim u uredu do ručka mlade tajnice prči. Đečeš bolje!
13 godina

Vidim jučer je bila zombijada na temi, već sam se pitao kada će opet. Skoro da mi je žao što sam to propustio :P.

Mi smo imali povorku kroz grad kao maturanti, no u Brodu je tradicija da se maturanti (prvenstveno gimnazijalci i još pokoja srednja) tematski maskiraju po razredima (ne mislim na šaranje majica, već legit kostimi, čak smo i krojača dobili :D); sve u svemu, ispadne kao mali karneval i fora je.

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
protjeran
A complex man drawn off of simplicity.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 13:18 (epic).
14 godina
odjavljen

Diktatura demokracije. Opet manjina napada večinu zbog bedastoća.

Vodeni top i par gumenih metaka da se malo dovedu u red uz tjedan dana na hlađenju.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
13 godina

tako ja fejspalmiram čitajući komentare ispod članka :D

edit: pranja više voli kada većina napada manjinu, to je onda legit :P

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 13:26 (ElektričnaOvca).
17 godina

- ima i par činjeničnih nedostataka.. npr kuća nije u prirodnoj veličini, tj da je u odgovarajućoj velićini tad bi bila za barbie lutku (jer je to njena kuća), dakle ovo je uvećana maketa il tak nešt...

- čak me malo zbunjuje gola manekenka, u pinky haljetku.. zar nije upravo to dio protiv kojeg se prosvjeduje (pinky boja je sinonim za girle, plava za dečkiće ako su streight).

.. ali šlag na kraju je google adds:

Google oglasi
  • Čišćenje debelog crijeva
    Hidrokolon terapijom do zdravlja! Detox, zdravlje, gubitak kg.

- tj, google predosjeća pod što spada ovakva akcija, purgativ.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
ihush kaže...

.. ali šlag na kraju je google adds:

Google oglasi
  • Čišćenje debelog crijeva
    Hidrokolon terapijom do zdravlja! Detox, zdravlje, gubitak kg.

- tj, google predosjeća pod što spada ovakva akcija, purgativ.

Otišao si predaleko hehe, google ads se mijenjaju kod refreshanja :P. Kad smo već kod toga, jučer sam preležao većinu dana previjajući se jer sam nešto krivo pojeo - google, stop watching me!

edit: nova tema za gušteroljupce http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/bill-gates-ponovno-najbogatiji/187305.aspx?jumpto=3646185&sort=asc&view=flat

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 13:48 (ElektričnaOvca).
17 godina
neaktivan

Jučer u tramvaju u 10 ujutro vidim 4 pijane plavokose pjičke, mislio frizerska, ali ostao sam paf kad sam vidio da na majicama piše gimnazija. Jebote, tak rano ni alkosi nisu pijani, pa mora da ove gimnazijalke imaju žešći weltschmerz u duši. Sve redom mladi Wertheri bokte, izgleda da buju dobro napisale maturu ove godine, lol.

A nije ni ta norijada niš strašno, imam osjećaj da više ljudi završi na traumi na ispumpavanju kad je Rozga u Roku.. To što su malo glasni do popodne po gradu sumnjam da ikoga previše dira, kasnije se ionak presele na Bundek pa tamo nastavljaju sa Sodomom i Gomorom, jadne li im napaćene duše.

Fuck flowers
15 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Jučer u tramvaju u 10 ujutro vidim 4 pijane plavokose pjičke, mislio frizerska, ali ostao sam paf kad sam vidio da na majicama piše gimnazija.

A dobro sad,nećemo cjepidlačit,jednom je matura,to što su pijane nakon mature ne znači automatski da neće bit produktivni članovi društva za 5-10 godina. Neka prvi baci kamen.... {#}

Bears, Beets, Battlestar galactica!
17 godina
neaktivan

Ma niš ja ne velim da ak piješ da si automaCki klošar, ali mi je smiješno što cure koje sam zamijenio za frizerke cugaju iz čašica u 10 ujutro ko neki stari alkosi i proljevaju bambus po bakama koje idu s placa.

Mogli su malo pričekati s alkoholom, frend iz razreda se na norijadi prije par godina isto tak oblokao prije podneva pa otišao doma jer mu je bilo loše. Nije niš previše propustio budući da kad cuga počne popuštati nakon 4-5 sati onda se pitaš koji vrag radiš zašaran na livadi, iza tebe trešti Ivana Banfić, a ispred tebe pijani likovi pjevaju hitove Sliniše Vuce.

Fuck flowers
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 16:55 (i_rambo_plache).
13 godina
14 godina
odjavljen
Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
17 godina
protjeran
13 godina
pa index je i napisao da su hakirane stranice. što se tiče ostaloga, ti sigurno izvlačiš mjerodavne postotke iz svoje guzice. poznato je u narodu da čim blebneš postotak odma' si legit.
17 godina
neaktivan
epic kaže...

Prozirno, jako prozirno... A barem 80% ovoga je čista izmišljotina. Počeli su i hakirati, jako se dobro vidi tko je na kraju spletkaroš. Ajmo TD-ovi navalite, obranite čast index-a.

Kaj hoćeš reći da ih Index hakira?! {#}

17 godina
protjeran
kizo2703 kaže...

Kaj hoćeš reći da ih Index hakira?! {#}

Da, index hakira. {#}

Ne znaju sastaviti članak normalno i pismeno, a da bi hakirali nečije stranice. Pogledaj malo širu sliku, gdje se svrstao index ovim člancima, pa možda shvatiš na koga sam mislio da je hakirao, a možda i ne!

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 21:42 (epic).
17 godina
protjeran
ElektričnaOvca kaže...
pa index je i napisao da su hakirane stranice. što se tiče ostaloga, ti sigurno izvlačiš mjerodavne postotke iz svoje guzice. poznato je u narodu da čim blebneš postotak odma' si legit.

Da, zato si ti odmah povjerovao čim je to napisano u novinama (inače vidno pristranim), bravo za tebe.

14 godina
neaktivan
epic kaže...

Da, index hakira. {#}

Ne znaju sastaviti članak normalno i pismeno, a da bi hakirali nečije stranice.

{#}

Sjećam se kada je M. Babić davao intervju u emisiji Nedjeljom u dva, pa je lik pričao da kada je bio mali da mu je otac rekao da nije za ništa drugo nego da pase ovce (slažem se sa njegovim starim). Da je lik slušao oca sada bi imali čišći medijski prostor, a pošto nam je država u ekonomskom kolapsu, imali bi i par ovaca više.

13 godina
epic kaže...
ElektričnaOvca kaže...

Da, zato si ti odmah povjerovao čim je to napisano u novinama (inače vidno pristranim), bravo za tebe.

Pa ti si komentirao vjerodostojnost sa svojih famoznih 80+%, a ja sam samo stavio link :D. Evo da ti nacrtam jer mi je pun qrac više takvih debilnih izjava: ne laži i nauči se čitati, mkay?

17 godina
neaktivan
epic kaže...

Ne znaju sastaviti članak normalno i pismeno, a da bi hakirali nečije stranice. Pogledaj malo širu sliku, gdje se svrstao index ovim člancima, pa možda shvatiš na koga sam mislio da je hakirao, a možda i ne!

Više - manje Index je obično smeće ,ali im u ovakvim slučajevima dajem za pravo.

Uostalom ,slobodna smo država (još uvijek ,barem dok likovi slični ovima iz ''U ime obitelji'' i Hrasta ne dođu na vlast) ,i nitko te ne tjera da čitaš Index.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice