Ne znam što je i kako bilo, al čim vidim da se nekoga opisuje kao "navijača" odmah mi nešto smrdi. Možda imam predrasude... ne znam. Vjerojatno.
Dosta mojih prijatelja su navijaci i idu na utakmice, doduse, ne na sjever, ne sudjeluju u divljanjima, nego odu pogledat utakmicu i navijat jer im je to gust. Oni za sebe kazu da su navijaci. Ali oni su, na zalost iznimke.
S obzirom na iskustvo? Većina jest? Silovali su te svećenici? Koga je kardinal silovao?
Mislim, nemoj se dati uvući u idiotske generalizacije, zaključke i konstrukcije "iz pouzdanih izvora" koje su toliko česte u medijima tipa indeks, jutarnji, 24sata i sl. ŠOKANTAN VIDEO: MNOGO POGINULIH (malim slovima kad klikneš: u Drugom svjetskom ratu).
Pricam o sumnjivom moralu, ne silovanju. Ne pricam o tome sto sam procitao iz medija. Pricam o cemu znam. Neki su popi cak skoro dobili po picki od bijesnih muzeva.
Koliko ispada, novinari su ti koji su izvukli od nekuda da ima medicinska dokumentacija da je on dobio po piksi, a za koju nitko drugi ne zna. Čisto se pitam jel će koji novinar odgovarati što je taj slučaj bio katalizator nereda u Splitu ovaj vikend?
Ne znam kako Drago i ostali gledaju na to, ali da ja dođem na vlast ja bih ozbiljno razmišljao o uvođenju prekršajnih prijava (novčane kazne, jel) protiv novinara i redakcija koje plasiraju lažne vijesti. Što sad nitko ne piše koliko je koštala intervencija policije zbog ove priče i kolika je šteta napravljena u Splitu?
Meh novinari... kakvi novinari?
Sto se tice nereda u Splitu, da nije bilo ovoga decka, onda bi povod razbijanju bilo nesto trece. Divljaci su divljaci. Citam malo komentare "Torcidaša" po netu... To su najcesce ljudi koji ne znaju sloziti slozenu recenicu, a da ne kazem da se dosta komentara svodi na "yebem ti mater cetnicku", "pusi kua", "ne seri" i slicno. Argumenti na nivou. Dalje, popusili su pricu od tog decka (koji je ocito problematican, cim je cijeli dan proveo na policiji) bez imalo kritickog razmisljanja. Toliko o tome.

pošten čovjek/policajac prijavljuje itekakvu korupciju u policiji i na kraju ga šikaniraju a samoubojstvo je vrlo tanko to sigurno?
i ovaj citat jel to stvarno Ostoja rekel pa ako je onda ga fučkaj jel.Nisam gledal vjesti i TV pa ako je to stvarno rekel, znaš šta to znači onda a još uvjek nema toksikološki nalaz.Zar zastoj srca može bit samo od opijata ili tableta, ili još dosta drugih stvari znači on unaprjed bez toksikološkog nalaza prognozira jel od opijata ili tableta a šta sa drugim uzrocima?
pa to znaš več odavno kaj ne znači Copy-Paste članak pa u Text format prebacit.Ali Windows nema Č kaj ne, pa ubaci neki ljevi hijeroglif i onda ja dodam moj Trademark ili pečat.
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka