Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.213.225
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Što se događa s našim društvom?
Bukva kaže...

Mora da je frajer malo pretjero s bunikom...

Pa nije u svemu u krivu. :)

:)
13 godina
mystik kaže...

Potrošio 5 minuta na hrpu gluposti.

I onda se čudim nečemu u ovoj državi.

Ejj, lik priča o nekoj robiji, doseljenju Vijetnamaca, EU planu o pljačkanju RH. I onda na kraju usporedi Hrvatsku s Švicarskom i Norveškom. 

ako je itko otiso "full retard" onda si to ti koji ocito pojma nemas ni o cemu, izjavio si 5 gluposti u samo dvije recenice, obrazuj se malo, pogledaj par dokumentaraca umjesto sulejmana i sile. 

18 godina
Tonči kaže...
Bukva kaže...

Mora da je frajer malo pretjero s bunikom...

Pa normalno da nije kaj drugo,Izlanuo se uglavnom i jedni te drugi dakle SDP i HDZ+stranke priljepci pokazali su se totalno nesposobni na vlasti.Ako neko misli da su ipak sposobni jel, onda ne rade za hrvatske intrese več jako dobro idu na ruku/pristaju na sve zahtjeve svim vanjskim močnicima po principu šutim i potpišem.

Znači EU ili ništa a ostalo ko hebe, nema granica ne treba ti pasoš pa odi trbuhom za kruhom kud hočeš zgodne prednosti jel. A to šta moramo zatvorit jednu ili dvije šečerane, jer smo dobili takve kvote iz EU pih sitnica fučkaj ga sad nema problema. Pa bolje je da zatvorimo višak šečerana hm višak,Nevinašce a mogli smo šečer proizveden u njima prodat recimo turcima ili ukrajincima a to je znatno lošije rješenje jel.{#}

Ja si nekak zamišlam odnos EU vs Hrvatska,Nevinašce kao kad Cinober/EU ima posla s Dudekom/Hrvatska koji stalno nahebe i izvuče deblji kraj fučkaj ga sad.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
15 godina
mystik kaže...

Ejj, lik priča o nekoj robiji, doseljenju Vijetnamaca, EU planu o pljačkanju RH. I onda na kraju usporedi Hrvatsku s Švicarskom i Norveškom. 

Ti nisi čitao Tawalsa?
Stručnjak za odmaganje...
14 godina

Gdje je kizo da sada, još jednom, junački stane u obranu ezdepeja? NHF {#}

Mada su komentari ipak pomalo far-fetched...

Bez obzira, to je stvarno sve ista banda. Sebi će osigurati lagodni život kao i svojim šukununucima, a mi ćemo skupljati mrvice u vlastitoj državi.

Neka, tako treba biti jer smo indolentni tutleki.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 18:18 (pr0n_addict).
16 godina
b00 kaže...
mystik kaže...

ako je itko otiso "full retard" onda si to ti koji ocito pojma nemas ni o cemu, izjavio si 5 gluposti u samo dvije recenice, obrazuj se malo, pogledaj par dokumentaraca umjesto sulejmana i sile. 

On u 10 postova/replyja opiše ovih 5 gluposti i još 25 dodatnih je obrazovan. Doduše ja nisam ništa drugo napisao nego li taj lik.

Eventualno o čemu se može raspravljati je kompetencija svih dosadašnjih vlasti.

No koji je problem ako se netko želi doseliti u RH? Zaboli me jel će pokraj mene živjet netko ko je došao iz (stavi bilo koju državu te volja) ili će to biti netko ko se smatra velikom Hrvatinom. 

Također, EU nema pametnijeg posla nego smišljat planove kako sve uzet jadnim Hrvatima. Šta uopće imaju više uzet a da nije dosad rasprodano? 

I onda zadnje, po čemu se to Hrvatska može usporediti s Švicarskom i Norveškom?

To i jest problem što se općenito na ovom području(Balkanu) misli da smo Bogom dani, glavne face na planeti i kako se sad svi urotili protiv nas. To što smo nesposobni iskoristiti ono što imamo i što čekamo da nam sve napravi netko drugi JE ZAPRAVO naš problem.

@mario

Čitao sam tawalsa. Ali nekako, tawals je mila majka za ovog. Doduše, moglo bi bit da je dosegnuo novu razinu.

15 godina
Ako to nije on, onda im je izvor isti (copy/paste).
17 godina
mario.L_hr kaže...
Ti nisi čitao Tawalsa?

Sabrana djela ili? Btw ja sam se sada uhvatio citati Ickea (cim zavrsim sa Kingom), mozda i ja budem zavrsio sa aluminijskim kapicama.

Rvat katolik!
15 godina
Možda do tada budu već u funkciji ovi Gatesovi kondomi. Šuška se da će biti dobra zamjena za aluminijske kapice.
14 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...
Možda do tada budu već u funkciji ovi Gatesovi kondomi. Šuška se da će biti dobra zamjena za aluminijske kapice.

Buda ih već naveliko primjenjuje. {#}

Ali što se tiče onih komentara na 24 sata,tip nije previše fulao. Činjenica da Hrvatska ima velika prirodna bogastva do kojih strane zemlje žele doći.

Neke stvari,poput pitke vode, koje mi uzimamo zdravo za gotovo će biti zlata vrijedne za koju godinu. Ne nagovaraju nas bezveze da privatiziramo preostale državne tvrtke.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
13 godina
mystik kaže...
b00 kaže...
mystik kaže...

On u 10 postova/replyja opiše ovih 5 gluposti i još 25 dodatnih je obrazovan. Doduše ja nisam ništa drugo napisao nego li taj lik.

Eventualno o čemu se može raspravljati je kompetencija svih dosadašnjih vlasti.

No koji je problem ako se netko želi doseliti u RH? Zaboli me jel će pokraj mene živjet netko ko je došao iz (stavi bilo koju državu te volja) ili će to biti netko ko se smatra velikom Hrvatinom. 

Također, EU nema pametnijeg posla nego smišljat planove kako sve uzet jadnim Hrvatima. Šta uopće imaju više uzet a da nije dosad rasprodano? 

I onda zadnje, po čemu se to Hrvatska može usporediti s Švicarskom i Norveškom?

To i jest problem što se općenito na ovom području(Balkanu) misli da smo Bogom dani, glavne face na planeti i kako se sad svi urotili protiv nas. To što smo nesposobni iskoristiti ono što imamo i što čekamo da nam sve napravi netko drugi JE ZAPRAVO naš problem.

@mario

Čitao sam tawalsa. Ali nekako, tawals je mila majka za ovog. Doduše, moglo bi bit da je dosegnuo novu razinu.

nemam ja sta tebi objasnjavat vidim da ti je

u najboljem slucaju 70 

13 godina
protjeran
tnakir kaže...

Sabrana djela ili? Btw ja sam se sada uhvatio citati Ickea (cim zavrsim sa Kingom), mozda i ja budem zavrsio sa aluminijskim kapicama.

Pročitaj pa javi dojmove.

If you have a garden and a library, you have everything you need.
13 godina
protjeran
Tonči kaže...

Pročitao sam par njegovih postova i lik je u pravu.

Razmišljam da odem u Zagreb na trg i smijem se ovima što budu slavili ulazak, zamarat se ne vrijedi, budala je uvijek bilo i bit će.

If you have a garden and a library, you have everything you need.
16 godina
Space Buddha kaže...
Tonči kaže...

Pročitao sam par njegovih postova i lik je u pravu.

Razmišljam da odem u Zagreb na trg i smijem se ovima što budu slavili ulazak, zamarat se ne vrijedi, budala je uvijek bilo i bit će.

A kakve su nase sanse bez eu? Sta mi mozemo bolje napraviti izvan eu sa nesposobnjakovicima na vlasti koja samo mijenja stranacke boje svakih par godina? Isti k bili u eu ili ne.
Potpis!
15 godina

Što se dogodi kad računovođa ima višak vremena? Ovo. Deus? {#}

18 godina
mario.L_hr kaže...

Mario, crni Mario, čitaš vijesti vezano na računala i mimo bug.hr-a?

Čak je i deus već postao (tema je jednostavno neodoljiva za svakog pravog geeka u srcu :)

Gledam te!
17 godina
Ezio kaže...

A kakve su nase sanse bez eu? Sta mi mozemo bolje napraviti izvan eu sa nesposobnjakovicima na vlasti koja samo mijenja stranacke boje svakih par godina? Isti k bili u eu ili ne.

Mislis da ce se ulaskom u EU nesto promijeniti. Nesposobnjakovici ce ostati na vlasti (ovi, prosli, iduci) sa i bez EU.

Rvat katolik!
18 godina
tnakir kaže...
Ezio kaže...

Mislis da ce se ulaskom u EU nesto promijeniti. Nesposobnjakovici ce ostati na vlasti (ovi, prosli, iduci) sa i bez EU.

Najiskrenije, mislim da su se jedini pozitivni pomaci na ovim prostorima u posljednjih 20-tak godina dogodili gotovo isključivo zbog ispunjavanja kriterija za potrebe ulaska u EU. Što je žalosno, znam...

Gledam te!
17 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...

Ja sam s nekih 14 isto u Excelu napravio igru :D Star Trek akcijska :D Imao si brod, sustave na brodu, upravljao svime, bila bitka... Excel je nepresušan izvir inspiracije :P Use tools at hand.

17 godina
Veliki Brat kaže...

Najiskrenije, mislim da su se jedini pozitivni pomaci na ovim prostorima u posljednjih 20-tak godina dogodili gotovo isključivo zbog ispunjavanja kriterija za potrebe ulaska u EU. Što je žalosno, znam...

Sto se dogodilo?

Rat protiv korupcije je uspjesan? Kako? Par likova dobilo godinu dana zatvora ili uvjetne kazne, ukradena lova je tamo di je, nikome nista, narod opljackan.

Nikakve reforme u sudstvu nisu provedene. I dalje su sudovi spori, korumpirani itd.

Gospodarstvo je gore nego sto je bilo.

Javni sektor takodjer (vise uhljeba, vise povlastica, slabija kvaliteta).

Sta se popravilo otkad smo na putu za put u EU?

Rvat katolik!
15 godina
Tonči kaže...

Ja sam s nekih 14 isto u Excelu napravio igru :D Star Trek akcijska :D Imao si brod, sustave na brodu, upravljao svime, bila bitka... Excel je nepresušan izvir inspiracije :P Use tools at hand.

Pa što ne ode u računovođe, lova do krova i svaki dan lupaš po Excelu.{#}

17 godina
odjavljen

da, lova do krova... divno nešto

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
tnakir kaže...

Neki od političara će napokon krenuti u školu (stranih jezika).

17 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...
Tonči kaže...

Pa što ne ode u računovođe, lova do krova i svaki dan lupaš po Excelu.{#}

Pa, iskreno, da sam išao za lovom, bio bih odvjetnik i po mogućnosti javni bilježnik. Knjigovođe ipak za svojih par tisuća moraju ukucati liniju-dvije u Excel. :){#}

15 godina
Tonči kaže...

Pa, iskreno, da sam išao za lovom, bio bih odvjetnik i po mogućnosti javni bilježnik. Knjigovođe ipak za svojih par tisuća moraju ukucati liniju-dvije u Excel. :){#}

A zamračivanje love?

17 godina
odjavljen

Rizik prevelik pored poslova gdje legalno pljačkaš... {#}

15 godina
Tonči kaže...

Rizik prevelik pored poslova gdje legalno pljačkaš... {#}

A onaj "living on the edge" osjećaj? Neke se stvari mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je.....

18 godina
tnakir kaže...
Veliki Brat kaže...

Sto se dogodilo?

Rat protiv korupcije je uspjesan? Kako? Par likova dobilo godinu dana zatvora ili uvjetne kazne, ukradena lova je tamo di je, nikome nista, narod opljackan.

Nikakve reforme u sudstvu nisu provedene. I dalje su sudovi spori, korumpirani itd.

Gospodarstvo je gore nego sto je bilo.

Javni sektor takodjer (vise uhljeba, vise povlastica, slabija kvaliteta).

Pa rat protiv koripcije je (siguran sam) uspješniji, nego bi bio bez njihovog pritiska - ne zaboravi da se čitava korupcija i raširila po raspadu, kada smo odjednom postali sami svoji gospodari.

Također mislim da bi bilo puno gore po pitanju nacionalizma (i međudruštvenih odnosa općenito - odnos prema LGBQT osobama, ženama (fak, ovo stvarno zvuči grozno kada ovako stavljam jedno pored drugog, ali kvragu sve, to je to)). Stvarno vjerujem da bi bilo puno, puno gore da nema takvog jednog pritiska sa strane.

Gospodarstvo je gore, istina, ali za to smo si sami krivi, jer se sustavno uništavamo, a bez barem pinke iz EU fondova (a o stranim investitorima da ne pričamo) sasvim sigurno nam ne bi bilo bolje. Tim više što se provode ozbiljne kontrole pri trošenju takvih sredstava i o'š, ne'š, moraš radit po PS-u ili moraš vratit pare. Na dulji rok, da, mislim da se uvode neki pozitivni standardi.

E sad, druga je stvar što EU ima i neke svoje interese (ne znam što se tu ljudi uopće čude, kao da mi ulazimo u EU da bi nešto dali - ideja je da nešto primimo, samo ostaje pitanje što ćemo točno primiti) i što se sve moglo riješiti i bez njih. Da je bilo volje. Ali te volje nema i to je naša tužna istina.

Gledam te!
17 godina
Space Buddha kaže...
..

...budala je uvijek bilo i bit će.

- Take one to know one je također jedna mudrosnica. EU ili ne EU s time nema pretjerano veze. btw, Cipar je po pola.. idealan za bankarske transakcije, kao Linchenstein, Swiss, Monaco, Jersey.. tu su najveće muljaže, unutar EU (ili izvan) je ipak nešto manje mogućnosti.

tnakir kaže...
..

-smanjuje se pritisak na 'Barba Luku' za foteljom jer se otvara nekoliko u Bruxsellesu, pošto HNSovcima (kao dijelu kukurikavaca) ponestaje fotelja, to je jedino rješenje, final frontier...

Veliki Brat kaže...
..

Pa rat protiv koripcije je (siguran sam) uspješniji, nego bi bio bez njihovog pritiska - ne zaboravi da se čitava korupcija i raširila po raspadu, kada smo odjednom postali sami svoji gospodari.

...

- diler i drogeraš, kurva i kurviš, mitolog i mitoman.. odnosno primatelj-davatelj mita su u simbiozi. CCCPovski oligarsi, EU banke i 'čeličane' (čitaj šefovi koji postavljaju Super Marija i diktiraju sve...) su oni koji si kritični u tom lancu. Korupcija je problem (naš) kad npr šjor Ivo ''netransprentno'' s nekim novčarskim institucijama obavi neki deal... u pravilu na štetu HR jer davatelj mita ne plaća za svoju štetu (elementarna logika). Ivo je na sudu, gdje su ostali s druge strane ograde? Ivo je kriv (samo je pitanje dokazivosti-utuživosti), EU je krivac za Grčku, Italiju, Španjolsku, Irsku, Island, Cipar... i nikom ništa, ujo vuk magare (u kontekstu konjetine koja je zapravo govedina, s rumunjskih pašnjaka, pakirana u linhenštajnskim POboxovima koji su u vlasništvu talijanskih špagetomana, koji sav posao odrađuju npr iz Londona.). Naravno, za lazanje su krivci Rumunji (građani Rumunjske, ne EU i Super Mario... ne ona druga strana mitomanske priče?). Naravno tad možemo reči da je možda HR (ili SLO, netko treći) uzrokovao ''nestanak'' tisuća milijardi eura. ... = rugala se sova sjenici...

(pouka: pogledati posljednje Forbesovo izvješće o broju milijardera i umnošku milijardi, neka koincidencija je u tim brojakama, tj USA-EU ''gubitak'' je neobjašnjivo jednak novostvorenom umnošku).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
ihush kaže...
- diler i drogeraš, kurva i kurviš, mitolog i mitoman.. odnosno primatelj-davatelj mita su u simbiozi... (pouka: pogledati posljednje Forbesovo izvješće o broju milijardera i umnošku milijardi, neka koincidencija je u tim brojakama, tj USA-EU ''gubitak'' je neobjašnjivo jednak novostvorenom umnošku)

Sve pet, samo mi nije jasno zašto ljudi misle da EU ne bi trebala imati interese? Pa svi imaju interese, što se tome čudite ko pura dreku, i mi imamo interese (ali valjda je to Ok, jer su interesi naši)?!

I zašto onda mi nismo kao (nedavno spominjane) Švicarska, Norveška, Švedska, kad smo si tak super i EU nas samo želi iskoristiti i odbaciti (kao ovaj nesretni galeb s prošle strane)?

Nemoj me krivo shvatiti, ja nisam za ulazak u EU, ali iz sasvim drugih razloga... Osobno mi je tragikomično kako nam je EU privlačna samo zato što svi misle da ne možemo bez nje (ni ne možemo, očito, iako naravno da bi mogli kad većina ljudi ne bi bili toliki šupci). Ne znam, valjda je to do nekog osobnog stava prema životu, meni se jednostavno čini užasno blesavo ulaziti u neku asocijaciju samo zato jer sam ne mogu ništa - radije uđem zato jer sam glavna faca, pa da pokažem svima kako se nešto radi, nego da se šlepam na začelju kolone. Ali eto, šupcima je očito glavna furka švercati se na začelju kolone, u tome valjda i je sva čar, but the point still misses me...

Gledam te!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice