Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.290.586
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Well said wyks. To je isto ko da kazes: "Bravo sine, kupit ce ti mama mobitel za nagradu jer si pao samo sa 2 asa na kraju godine, nisi okinuo godinu".

Rvat katolik!
17 godina
odjavljen

Znači, OK je krasti ako kasnije daš ostavku. Ostavka amnestira? {#}

:)
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Tonči kaže...

Tako je. Jel ok ako ja ne platim milijune poreza i onda dam ostavku na mjestu drzavljanina RH. Jel me to amnestira?

Rvat katolik!
17 godina
neaktivan

Da nastavim analogiju s odvratnim doručkom, mislim da smo ih toliko pojeli da bilo kakav postupak koji nije nastvaljanje počinjenja kriminalnih djela mi percipiramo kao nešto apsolutno dobro. Ako ne apsolutno, dovoljno dobro da se razbacujemo teškim rječima, epitetima i pojmovima koje ne da neke osobe ne zaslužuju već zaslušuju inverz tih epiteta i pojmova.

Jer Ostojić do moguće ali ne i relane istrage DORH-a neće više biti toliko spominjan u vijestima. To što poslodavac i suradnici i dalje nastavljaju hvaliti i njega i Jakovinu, puno govori koliku iluziju izbora imamo za dvije godine, ili prije na lokalnim.

Ironija u svemu je da ćemo san, ili žalosnije, jedinu opciju mnogih od nas - emigraciju za boljim životom, omogućiti upravo onima koji su nas doveli do prihvaćanja te opcije kao jedinog rješenja - kada ih izaberemo za Europarlament.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
18 godina
wyks kaže...

Da nastavim analogiju s odvratnim doručkom, mislim da smo ih toliko pojeli da bilo kakav postupak koji nije nastvaljanje počinjenja kriminalnih djela mi percipiramo kao nešto apsolutno dobro. Ako ne apsolutno, dovoljno dobro da se razbacujemo teškim rječima, epitetima i pojmovima koje ne da neke osobe ne zaslužuju već zaslušuju inverz tih epiteta i pojmova.

Jer Ostojić do moguće ali ne i relane istrage DORH-a neće više biti toliko spominjan u vijestima. To što poslodavac i suradnici i dalje nastavljaju hvaliti i njega i Jakovinu, puno govori koliku iluziju izbora imamo za dvije godine, ili prije na lokalnim.

Ironija u svemu je da ćemo san, ili žalosnije, jedinu opciju mnogih od nas - emigraciju za boljim životom, omogućiti upravo onima koji su nas doveli do prihvaćanja te opcije kao jedinog rješenja - kada ih izaberemo za Europarlament.

Glasanje za europarlament? Bwahahaha... znas koliki ce bit odziv biraca? Nikakav. Who gives a duck ko ce otic gore i zaradjivat masnu lovu, jer nije bas da imaju nekog utjecaja u parlamentu.

Rvat katolik!
17 godina
i_rambo_plache kaže...

Ostojić je imao dovoljno integriteta da istupi s mjesta ministra, što doduše ništa ne govori o SDP-u budući da je SDP samo prihvatio ostavku, ali govori o čovjeku iz njegovih redova.

Da zato su u IDSu cijelu subotu vijećali jer su raspravljali o tome jel su oni dostojni da budu u koaliciji nakon što se taj skandal razotkrio, a ne zato što ih je ostatak koalicije predvođen SDPom nabio na zid i doveo pred gotov čin. Nemojmo zaboraviti da je Jakovčić de facto istarski Sanader / Kerum / Jambo, već što vam draže.

Isto tako nemojmo zaboraviti da SDP-HNS-HSU pokužavaju razbiti IDSov "monopolizam" u Istri preko Kajina, jer je politički gledamo, Istra divlji zapad.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...

jer je politički gledamo, Istra divlji zapad.

Jedino mjesto u Hrvatskoj gdje preko noći možeš pretvoriti jedan milijun u 27.

Subnote: jedino mjesto gdje i ako sve propadne, turizam će izvući pozitivan proračun.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Ne trebaš se čuditi, kod nas bavljenje politikom podrazumijeva da guraš prste u teglu s medom. Županijske prostorne planove donosi županija, prostorne planove općina i gradova donose općine i gradovi. Prostorni planovi općina i gradova moraju biti usklađeni s županijskim. Sve se zna i sve je jasno.

SVI političari su kod nas isti i nema razlike kao što sam prije napisao,postoji samo kozmetička razlika a to je u nazivu stranke,imenu i prezimenu...i ništa više...oni se samo bore za svoju guzicu preko naših leđa a mi za te iste (ja sam isključen jer ne glasam od punoljetnosti a glasat cu kad cu imat povjerenja nekog stranku/nezavisnog kandidata )glasamo nažalost i dok se god njihova mašinerija hrani našim glasovima nema nam pomoći i ostat ćemo ovce ...

Teško je naći svjetlo, ako ni ne znaš da živiš u mraku
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 13:38 (mali ivica86).
17 godina

Ali meni taj mentalni sklop fakat nije jasan.

Znači tako reći HDZ je bio 20 godina na vlasti i radili su što su radili. Kukuriku dođe na vlast kad je zemlja u potpunom kaosu, a u svijetu kriza, pokušavaju polizati što se polizati daje, ali i dalje ih se trpa u isti koš. Mislim, stvarno - WTF?

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Znači tako reći HDZ je bio 20 godina na vlasti i radili su što su radili. Kukuriku dođe na vlast kad je zemlja u potpunom kaosu, a u svijetu kriza, pokušavaju polizati što se polizati daje, ali i dalje ih se trpa u isti koš. Mislim, stvarno - WTF?

Vrijeme je najbolji pokazatelj ...koliko je sdp bio na vlasti a koliko hdz...???

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 14:47 (mali ivica86).
14 godina
neaktivan
mali ivica86 kaže...
Bukva kaže...

Vrijeme je najbolji pokazatelj ...koliko je sdp bio na vlasti a koliko hdz...???

a i o krizi u svijetu bi se dalo mjesecima raspravljati nemoj pusit sve sto ti serviraju mainstream mediji...ewo jednog primjerahttp://www.24sata.hr/crna-kronika-news/prosvjed-u-cakovcu-dino-se-nije-ubio-zrtva-je-korupcije-300144  mislim ko pusi da se ubio dok je imao punu torbu svakojakih dokumenata majke mi mile...trebo bi malo promislit o svemu...znaci ti si siguran da ce sdp sve popraviti...???ližu oni govna ali opet preko leđa radnika...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 14:54 (mali ivica86).
16 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Radi se o površnom ili nikakvom poznavanju materije, educiranju iz dnevnih tiskovina ili jednostavno generaliziranju. Naravno, to sve ne opravdava aktualnu garnituru koja je u ovih 15 mjeseci isto imala podosta WTF poteza.

Svejedno, mislim da smo prvaci u priličnom broju negativnih stvari, jedna od njih je definitivno i sklonost  edukaciji putem medija (u nedostatku akademske ili stručne ako hoćete), izostanku bilo kakve ekonomske ili neke pete kauzalnosti. Kad tome dodaš spaćke koje aktualna Vlast radi u gotovo svakom, ili svakom resoru - onda dobiješ HDZ = SDP, iako je jasno na prvu loptu već da to ne drži vodu.

Idemo li definirati izravnu ekonomsku štetu po državni proračun (kumulativno kroz godine) u posljednjih 17g. (od osamostaljenja) HDZ-ove vladavine mislim da se radi o preko 80 mlrd. $. po nekim skandinavskim studijama, što iznešenih iz HR kroz rat i privatizaciju, a vjerojatno i što uništenjem domaće industrije.

Mislim da će mnoge stvari tog mračnog ekonomskog perioda rata i privatizacije 90-tih zauvijek ostati nerazjašnjene, sad da li je to dobro ili loše, možda i dobro, jer u svakom slučaju nemamo dovoljno kaznionica tj. zatvora, a i pravosuđe/zakonodavstvo nam je za onu stvar što po brzini, što po adekvatnim kaznama za evidentno djelo veleizdaje, što ratno profiterstvo i gospodarski kriminal (u 90% nekadašnjih društvenih, državnih poduzeća) jest.

EDIT: Moraš uzeti u obzir i faktor političke hrabrosti, konkretno tu mislim na rashodovnu stranu proračuna i rezove. Milijarda kn (cca.) svake godine odlazi Crkvi, zašto se ne financira isključivo donacijama vjernika? Poticaji su posebna priča, opljačkan mirovinski sustav posebna priča, lažne mirovine itd. opet nešto treće, državna poduzeća, agencije, ma priča koliko hoćeš, to su romani.

Jasno je da ako tu dirneš, a na vlasti si, idući mandat nećeš biti ili veoma teško.

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 15:20 (thedream).
17 godina
odjavljen

@thedream, pa sumnjam da ih netko optužuje za stanje, ali potezi, e to je već druga priča. Ovo s promjenom zakona o PDV-u za obrtnike je samo jedan od idiotskih poteza. Oni zatim ukinu PDV na gorivo za jahte? Ma daj, da Linić jeftinije puni svoju Feretticu? A što je s plaćama? Smanjuju plaće tebi i tvojim kolegama koji žive na proračunu i nemaju neke bijesne plaće, ali istovremeno vraćaju na posao otpuštene menadžere s astronomskim primanjima i bonusima, samo da bi prividno bili otpušteni. Nitko se, umjesto smanjenja plaće profesorima, liječnicima, sestrama i možda tebi, nije sjetio pogledati koliko ljudi radi na jednom šalteru i koliko ih zapravo radi samo fiktivno...

U tome je problem. Petlja se s čim ne treba, a bitne stvari ostaju iste. Zaista je nebitno jel' to nedostatak političke hrabrosti, glupost ili jednakost s HDZ-om koji, kako vidjesmo, svoju prirodu pokazuje i u novom logou, sloganima...

18 godina

I ne samo to, nitko nije rekao da je SDP = HDZ zbog stanja u kojem je drzava trenutacno, vec zbog toga sto i jedna i druga opcija imaju muljatore i kriminalce u svojim redovima.

Rvat katolik!
17 godina
neaktivan

Hm ,nabroji te ''kriminalce'' u SDP-u. Ali ,u SDP-u ,ne u vladi ,ne u koaliciji.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
15 godina
kizo2703 kaže...

Hm ,nabroji te ''kriminalce'' u SDP-u. Ali ,u SDP-u ,ne u vladi ,ne u koaliciji.

Kizo u tome i je problem. Dojam koji ostavlja koalicija je jako loš. Jaedna pokvarena jabuka zasmrdi sve ostalo. Kako su na vlast došli na kupu tako se i gleda na njih. Još bi im i oprostio sve grijehe da je više hrabrosti i da odaju dojam da znaju što rade.

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
neaktivan

Brisanje molim.

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 17:32 (thedream).
17 godina
odjavljen
thedream kaže...

Brisanje molim.

Pa komentiraj. Imaš li neki drugačiji stav?

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

http://www.jutarnji.hr/uskok-istrazuje-veljka-ostojica-ministar-turizma-pod-istragom-zbog-afere-sa-zemljistem-kraj-bala/1090485/  

 -- || http://youtu.be/7W8QERGvax0 \o/
18 godina
kizo2703 kaže...

Polako, tek su godinu dana na mandatu. Ovi drugi su bili 8.

Rvat katolik!
17 godina
Tonči kaže...

@thedream, pa sumnjam da ih netko optužuje za stanje, ali potezi, e to je već druga priča. 

Ali o tome i ja pričam.

HDZ je vladao sa, kako god da okreneš, elementima kriminalnih radnji. Da sada ne upotrijebim i neku jaču riječ vezanu uz Siciliju. I samim time, da smo normalan narom, njih bi kompletno ekskomunicirali sa političke scene. Budimo realni, današnji HDZ je više-manje preslika "starog" HDZa sa više-manje kozmetičkim promjenama (kada sam vidio na njihovom skupu Pašalića i Šuicu direkt pored Karamarka, odmah mi je mrak pao na oči).

SDP s druge strane možemo kritizirati i kažnjavati, ali na temelju njihovih političkih promašaja, ne kršenja zakona. Je, istina, HNS se uhljebio u javna poduzeća, Linić ga zna lupiti da zaboli, imaju dosta poteza s kojim se nikako ne slažem, investicije su im više-manje samo parola, itd. Ali to sve spada pod domenu politička nesposobnost / promašaji, a ne kao za vrijeme HDZa gdje di si se god okrenuo mogao si naći doslovno elemente kriminala.

Ali kod nas je još gora stvar, što mi kao glasači, realno, niti ne možemo kazniti SDP (odnosno Kukuriku). Koje su nam opcije? HDZ? Bože me sačuvaj. SSDB? Skoro pa na istoj razini ko i prethodni. Laburisti? Doduše, još najprihvatljiviji izbor, iako su više populisti, nego laburisti, ali pored Lesara, nemam baš neku predodžbu da imaju još koga tko bi bio sposoban... Well, za bilo što. Jednostavno imam osjećaj kao da su stranka od 3 i pol čovjeka koji znaju glasno galamiti i to tako da debelo podilaze sindikatima. I ako se mene pita - tu je najveći problem. HDZ bi trebao biti glavni korisnik kazneno-popravnih ustanova, a ne glavna oporbena stranka.

EDIT: A to kako se, recimo, Čobanković izvuko, to samo može naše pravosuđe...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 17:49 (Bukva).
16 godina
neaktivan
thedream kaže...
EDIT: Moraš uzeti u obzir i faktor političke hrabrosti, konkretno tu mislim na rashodovnu stranu proračuna i rezove. Milijarda kn (cca.) svake godine odlazi Crkvi, zašto se ne financira isključivo donacijama vjernika? Poticaji su posebna priča, opljačkan mirovinski sustav posebna priča, lažne mirovine itd. opet nešto treće, državna poduzeća, agencije, ma priča koliko hoćeš, to su romani.

Jasno je da ako tu dirneš, a na vlasti si, idući mandat nećeš biti ili veoma teško.

@tonči; mislim da je odgvorio u Editu :)

Nije stvar političke hrabrosti u krajnjem kontu. Također gledanje konta kroz prizmu religijskih ustanova je veoma nezahvalno jer se ipak radi o 80+-% deklariranih vjernika koji demokratskim putem imaju pravo izabrati svoju (ne)potporu organizacijama kroz program na izborima.

http://www.ezadar.hr/clanak/crkva-godisnje-dobije-skoro-milijardu-kuna-iz-drzavnog-proracuna

Tu je detaljno raščlanjen svaki sporazum i ugovor između RH i Vatikana kojeg (jbg) treba poštivati (dok se ne revidira ili što se već s tim ugovorima radi). Iskreno, za prvu ruku je dovoljno da se uvede transparentnost, tako da se platišama (poreznim obveznicima) ispostavi bilanca pa da se vidi što to plaćamo. Kasnije se može raspravljati o formulacijama i pravnim pitanjima u vezi financiranja religijske ustanove po raznim modelima. Al velim, dovoljna je transparentnost. Može zaista bit istina da svaka kuna ide u "dobrotvorne svrhe" al neka pokažu dokaz da je to tako.

Da se vratim na hrabrost. Heh, pa jasno je da je lanac (vlada i institucije) slaba koliko i njena najslabija karika. To što je opcija (npr Kukuriku ili HDZ) hrabrija ili ne - ne igra preveliku ulogu na kraju niza. (ili igra malu ulogu)

Jasno je kao dan da su ljudi na nižim razinama korumpirani podjednako svugdje. Ima časnih primjera koji obavljaju svoj posao kako spada i prema zakonu, no lanac ovisi o svima u nizu.

Krenite samo redom po otkrivenim aferama unazad XY godina. Što je sve korumpirano u našem društvu?

Pisao sam al je previše toga. Od premijera do fakulteta.. Gdje god se krene kopat dođe se do smeća. Samo mogu ustvrditi da je preveliki dio društva korumpiran da bi bilo koja skupina ljudi to promjenila.

Neće Linić promjeniti (karikiram) poduzetnike koji varaju na platnim listama, prijavama poreza... dokle god postoji barem jedan financijski inspektor koji mulja. Pa i tada ostaje na tim inspektorima do pročešljaju sve redom dok ne otkriju gdje se sakriva porez ili pere lova.

Ja iskreno ne bih htio biti inspektor koji će zatvoriti lika koji je pokro 250 milijuna kuna unazad 10 godina. Pa oderao bi me živog za te novce.

Zapravo me čudi kako dobro stojimo unatoč ovolikim pljačkama i malverzacijama.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Kizo u tome i je problem. Dojam koji ostavlja koalicija je jako loš. Jaedna pokvarena jabuka zasmrdi sve ostalo. Kako su na vlast došli na kupu tako se i gleda na njih. Još bi im i oprostio sve grijehe da je više hrabrosti i da odaju dojam da znaju što rade.

Ne ,dovoljno su dugo svi u politici da bi ih se moglo razlikovati.

HNS-ovcima uopće nije bila bitna vlast ,nego kak da se kaj bolje uhljebe.

Samo ''jadnici'' iz HNS-a su ostali u vladi.

Iz IDS-a ,u principu (osim Ostojića) u Sabor i vladu nije došao nitko ,jel su se svi već dobro uhljebili i ukorijenili po Istri i bolje im je tamo ,nego dolaziti u Zagreb i ovdje biti ''nitko''.

Umirovljenici? Ko i da ne postoje.

tnakir kaže...

Polako, tek su godinu dana na mandatu. Ovi drugi su bili 8.

Ne ,bili su 18 - to i je problem.

Bukva kaže...
Budimo realni, današnji HDZ je više-manje preslika "starog" HDZa sa više-manje kozmetičkim promjenama ...

SDP s druge strane možemo kritizirati i kažnjavati, ali na temelju njihovih političkih promašaja, ne kršenja zakona. Je, istina, HNS se uhljebio u javna poduzeća, Linić ga zna lupiti da zaboli, imaju dosta poteza s kojim se nikako ne slažem, investicije su im više-manje samo parola, itd.

Laburisti? Doduše, još najprihvatljiviji izbor, iako su više populisti, nego laburisti, ali pored Lesara, nemam baš neku predodžbu da imaju još koga tko bi bio sposoban... Well, za bilo što. Jednostavno imam osjećaj kao da su stranka od 3 i pol čovjeka koji znaju glasno galamiti i to tako da debelo podilaze sindikatima. I ako se mene pita - tu je najveći problem.

HDZ bi trebao biti glavni korisnik kazneno-popravnih ustanova, a ne glavna oporbena stranka.

EDIT: A to kako se, recimo, Čobanković izvuko, to samo može naše pravosuđe...

Ali bez obzira ,taj i takav HDZ će opet dobiti izbore ,nažalost.

Laburisti? Daj molim te ,mlaćanje prazne slame.

Lako je lupetat kad znaš da nikad nećeš dobit izbore i bit u prilici rješavati probleme ,za koje (navodno) imaš rješenje.

A i sami među sobom se kolju svako malo.

Da bi ,ali problem je u dokazivanju ,ne samo u priznanjima zbog nagodbi ,na čemu se temelje sve optužnice.

Zato se i Čobi tako i izvukel - nagodil se s Uskokom.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 19:14 (kizo2703).
18 godina
neaktivan

Ajde ga nemojte kakiti i izvrtati mi riječi jer nigdje ne pišem da smatram Ostojića moralnom vertikalno horizontalom vertikalom, samo velim da je imao dovoljno integriteta (slijedi izostavljeni dio) da istupi s mjesta ministra, što se međ HDZ-ovcima nije pokazalo kao slučaj. Nadam se da sad neće više biti pokvarenog telefona, dragi wykše.

ihush kaže...
- SDP? IDS. Ostojić je disperzirano prezime u raznim strukrutama vlasti pa dolazi do miješanja.

My bad, mislio sam da se radi o SDP-ovom Ostojiću :D

Shun the non-believer
17 godina
neaktivan

Nema pokvarenog telefona, jer se nisam obraćao tebi, na nož - izraz koji je nedavno bio u temi pa da ga iskoristim.

Napredak sa nule jest napredak, ali što ako je nivo koji po moralnom, odgovornom, sposobnosnom i dužnom mjerilu mora biti na 20 i ni pola punta manje?

Hoćemo li hvaliti korake do 20 ili se buniti zašto odmah nije bilo 20?

Jer sada zvučimo kao da smo zahvalni što nas ne kradu.

Iako su percepcija i navika na tu percepciju škakljiva stvar.

Postoje ljudi, da iskoristim primjer iz vlastite branše, koji misle da je kava loša jer nisu opekli jezik na 6 puta (jer od litre mlijeka možeš napraviti oko 3 cappucina i 3 kave s mlijekom) prokuhano mlijeko, koje je u međuvremenu stajalo na ljetnoj temeperaturi oko 2 sata jer po žegi nema pasa.

Tako smo i mi zapeli u nekoj mazohističkoj fazi gdje je svaki oblik nekriminaliteta napredak umjesto da bude osnova ispod koje nema uzmaka.

Citat s Wikipedije:

Integritet (lat. integritas), znači potpunost, nedijeljivost, besprijekornost, poštenje. Kada se govori o integritetu osobe, tada se misli na ponašanje, i ponajviše, na ono što je u pozadini tog ponašanja, na ono što potiče takvo ponašanje. Imati integritet znači imati bezuvjetnu i nepokolebljivu obvezu prema vlastitim moralnim vrijednostima i dužnostima. Imati integritet znači biti svjestan svoje potpunosti kao ljudskog bića kao i raznolikosti između drugih ljudi.

Integritet uključuje i poštenje, stvarnost, obazrivost i ostale moralne vrijednosti osobe. Integritet se odnosi na potpunost osobe, prihvaćanje svih prisutnih i poznatih raznolikosti. Uz moralne vrijednosti integritet podrazumijeva i osobnu komponentu. Integritet je i rad na osobnom planu, rad na razvijanju osobe u potpunosti. Integritet je i mogućnost samokontrole vlastitih osjećaja i impulsa u toj mjeri da ne prevladaju nad razumom. Jedna od definicija je i da je integritet sposobnost održavanja dostojanstva, kako osobnog tako i dostojanstva drugih ljudi.

Zamolio bih sudionike teme da ne koriste ovu riječ kako bi opisali dužni i jedini mogući postupak osobe koja je upletena u bilo kakvo protuzakonito iskorištavanje položaja, ili prisvajanja tuđe imovine. 

Pojmovi dovoljno, toliko ili manjak i višak integriteta ne postoje.

18 godina
neaktivan

Kad te već toliko svrbi taj integritet, evo preformulirano: Ostojić nije imao dovoljno HDZ-ovske krvi u sebi da ostane na funkciji kad ga se povezalo s muljažom. {#}

Shun the non-believer
17 godina
Ostojić se povukao jer je bio torpediran sa mjesta ministra, a je da je sam odstupio. On je i sam izjavio - Dajem ostavku jer ne mogu raditi pod takvim pritiskom. Nije ništa spominjao da odstupa jer je pod istragom.
18 godina
Bukva kaže...
Ostojić se povukao jer je bio torpediran sa mjesta ministra, a je da je sam odstupio. On je i sam izjavio - Dajem ostavku jer ne mogu raditi pod takvim pritiskom. Nije ništa spominjao da odstupa jer je pod istragom.

Da, jos najbolje da je odstupio sa: "Povlačim se sa mjesta ministra jer su me uhvatili sa prstima u medu".

Rvat katolik!
17 godina

Da se povlačio zbog svog "integriteta" onda bi kenjao da daje ostavku zbog moralne odgovornosti, visokih načela, bla bla bla. Ovako je još ispalo da je on uvrijeđen što mora odstupiti.

Anyway, umra sam od smijeha.

18 godina
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice