-hmm, da, osim što je to komunalna tvrtka 'Zelenilo'.. pa nekako cijena od 200kn po ruži izgleda kao da je par tisuća kn otišlo s žr u džep ili je ceh za konkretnu tvrku manji od 'šake kuna'.
-gesta, OK. No što s ostalim danima, što s plaćicom itd. Dobročinitelji koji završe u PRovskom mateijalu mi više zvuče kao knjigovođe nego altruisti. (možda sam samo skeptik).
-možda se bliže lokalni izbori, možda.. možda je čovac stvarno OK. Koliko smo propali kao društvo kad svaku takvu gestu gledam sumnjičavo... gadim se sam sebi, gadi mi se ova sprdnja od 'dežele'.
Takav stav huš me podsjeća na prijatelja koji je provalio da će tražiti potvrdu o invaliditetu prosjaka bez nogu u centru Zagreba, bez potvrde (pečata?) ništa, nema par kuna za njega. Možda je lažni invalid, jel.
Dobra zadnja rečenica, svakako. Srozali smo se u empatiji pa i zdravom razumu do neprepoznatljivosti.

Jadno
koju ljudi imaju u Ljubljanskoj banci njima je jedino bitno da što prije uđemo u posranu EU.Za to su spremni sve napravit, da bog da ih grom pogodil uglavnom naši političari ne rade za intres naroda več močnika.Slovenci su dobro prošli itekak, dobili su ono kaj su htjeli a naše štediše u ljubljanskoj banci su popušili.

Stručnjak za odmaganje...