Nemam vremena, susjedov unuk slavi rođendan pa su iznjeli van stol sa špežom i neki orahovac i vino. Harmonika, svi susjedi mi ispred kuće lol. Sad stavljaju lance drugom susjedu pa da ode svima po kruh i to šta treba iz dućana. Idem van popit nešto, ako stignem bacim koju slikicu :)
edit: slikice
e to je najbolji lijek da se zaborave ovi apsurdi koji se dogadjaju u drzavi...
bas gledam kako ponizavaju ove mljekare...
al nije stvar samo s njima, sve, ali bas sve se unistava od gospodarstva...
ne znam zbog cega se to radi, jer fakat se intezivno radi jedino na tome
ko da moramo puknut i da se desi situacija kao u Grckoj

zamisli ti to čovjek dobio presudu da nije ništ nikome dužan ali badave to. No sutkinji dronfulji treba godinu dana da to potpiše, i rješi čovjeka muka i problema ali ne još se čeka potpis ko da sutkinja mora ič na Pluton nekaj potpisivat.

Stručnjak za odmaganje...
radi se o Finskoj MTV3 Free-To Air televiziji znači gleda ko god hoče bilo gdje.Njima nije nikakav problem pokazat, kak se briju čuče na nacionalnoj televiziji nema frke sve se vidi i šta onda veliki problem. Ipak je to država sa vrlo visokim standardom i malo drukčijim mentalitetom ljudi, mislim da su u prvih pet na svijetu a to sve govori.S druge strane kod nas HRT-u ili bilo ko drugi, ne žele prikazat bolje reč ne smiju onaj običan vrlo intresantan dokumentarac(Full Signal) oko mobitela te antena i njihovog zraženja.
sječaš se onog suca Lozine pa taj tipus još uvjek sudi jezuš kristuš. S obzirom na njegovu prošlost i osuđivanost, te svakakve izjave u novije doba to je za vjerovali ili ne da još uvjek radi kao sudac.