Troll level: sensei
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Troll level: sensei
.
A cuj, i na forumu i uzivo bih ti rekao da si glup i da si pedercina (karakterno) tako da... ako me ko misli tuzit, sretno mu.
Sve najbolje kolegama s teme u 2013. ako se ne čujemo prije, ona ugodna strka nam je vjerujem većini. 
I tebi sinko. :)
Ako ne ništa imam filing za osjećaj da će ova tema biti puno kulturnija sad kad se od ponoći uvedu novčane kazne za uvrede, klevete i sramoćenje.
'Ova konkretna izmjena ne odnosi se samo na anonimne forumaše, nego na sve forumaše koji krše kazneni zakon u bilo kojem drugom obliku', objasnio je mr.sc. Palavra Damir, stalni sudski vještak za informatiku. Uvredljivi komentari i širenje mržnje na portalima, forumima ili društvenim mrežama kažnjavat će se ovisno o primanjima. - Dnevnik.hr
Kulturno se uzdižemo FTW! Treba vjerojatno dodati članke zakona u upute za kvalitetno diskutiranje.
A sad pravac
.
Prije bih rekao da se uzdizemo odvjetnicko pijavicarski.
Potpis!
Jos danas trolanje. Steta.
Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
A dali zakon važi samo za djela počinjena od 1. 1.? Ili i se mogu kažnjavati i vrijeđanja prije?
ako je tako, nesto brzo ce se forumi prorijediti
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
Kakvu nam poruku šalju političari. Njega sam smatrao jedinim koji zna što radi u našoj vladi.
Kakvu nam poruku šalju političari. Njega sam smatrao jedinim koji zna što radi u našoj vladi.
Nije sramota malo se opustit na takav nacin kad znas da ti je narod blesav i da ti nece nista.
Nije sramota malo se opustit na takav nacin kad znas da ti je narod blesav i da ti nece nista.
Ali isti taj narod ce drvljem i kamenjem po glupim amerima.... to je ono najzalosnije...
Koji ste vi ljudi pijavice, pa to nema nigdje.
Linić (kojeg inače ne simpatiziram) je tobože licemjeran jer, u svojoj ulozi ministra financija, poziva na štednju dok, s druge strane, kao privatna osoba troši svoj novac na turističko putovanje. Quelle horreur!
Znamo da je to njegov privatni novac, ali ako već nas ostale poziva na štednju neka se malo solidarizira sa narodom.
Linić (kojeg inače ne simpatiziram) je tobože licemjeran jer, u svojoj ulozi ministra financija, poziva na štednju dok, s druge strane, kao privatna osoba troši svoj novac na turističko putovanje. Quelle horreur!
M.Dipl. to su gluposti. S plaćom kakvu on i žena imaju ne može se odmarati za 15.000 eura po danu. Tu odmah nešto smrdi.
Evo malo sam pogledao početak teme,čisto da vidim što je tema međutim nije mi jasno zašto si ljudi odnosno momci dopuštaju takve stvari..Ni ja nisam nešto extrea krupan momak međutim da dopustim sebi da me netko izcipelari da me nedaj Bože napravi invalidom ma rađe bi ga polomio da stane u košaricu za uskršnja jaja-...Ali netreba sad biti brutalan pa ubit napadača,neko nešto sitno polomit obje ruke par rebara i neće više nikad i nikog taj napast!...
M.Dipl. to su gluposti. S plaćom kakvu on i žena imaju ne može se odmarati za 15.000 eura po danu. Tu odmah nešto smrdi.
Ovako:
Index:
''ZA MINISTRA financija Slavka Linića krize nema. Novu godinu će dočekati u Dubaiju, gdje se već nekoliko dana nalazi na godišnjem odmoru. Index je u posjedu fotografija ministra Linića snimljenih 28. prosinca 2012. godine ispred luksuznog hotela Burj Al Arab u Dubaiju, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, u kojem za svega jedno noćenje za dvije osobe treba izdvojiti najmanje 13 do 15 tisuća kuna!''
Ne branim Linića ,ali pošto sam bil u Dubaiju ,vidim i znam otprilike gdje je snimljen ,2 km od Burj Al Arab hotela.
Jel ga netko vidio u hotelu? NE!!
Ima li netko dokaz da spava u hotelu ,za 15k € (da ,eura ,ne kuna - noćenja su malo skuplja) po danu?! NE!
Prema tome ,pustite Index ,troll portal!!
I Sretna Nova Godina svima!!
A ti onda stvarno ne kužiš ništa. Mogao je otići na Plitvice, Mali Lošinj ili neko drugo mjesto u domovini ali ne on ide trošiti u inozemstvo. Dobra poruka svima, kupujmo i trošimo vani.
Stručnjak za odmaganje...
Reality is wrong. Dreams are for real.
Reality is wrong. Dreams are for real.
Interesantno viđenje Kizo. Zanimljivo će biti što ćemo vidjeti sad od 1.1. onda s Indexom kad je kazneni zakon upleten (ako je kleveta). Ako nije laž, onda...
Interesantno viđenje Kizo. Zanimljivo će biti što ćemo vidjeti sad od 1.1. onda s Indexom kad je kazneni zakon upleten (ako je kleveta). Ako nije laž, onda...
Interesantno viđenje?! Samo činjenice - Linić je snimljen u četvrti tradicionalnih zgrada (ustvari replika tradicionalnih zgrada) ,koje predstavljaju suk ,tradicionalnu tržnicu.
Da je u redu da je on tamo ,u ovakvoj gospodarskoj situaciji u Hrvatskoj ,nije.
Ali ,odmah reći da spava u najskupljem hotelu na svijetu je ,u najmanju ruku ,neodgovorno od Indexa.
Uostalom ,zašto tekst nije potpisan ,nego samo incijali?
Da je u redu da je on tamo ,u ovakvoj gospodarskoj situaciji u Hrvatskoj ,nije.
Zašto to ne bi trebalo biti u redu?
Možda zato jel on sam nama priča o štednji ,a on ode u Dubai ,jedan od najskupljih gradova na svijetu?!
Možda zato jel on sam nama priča o štednji ,a on ode u Dubai ,jedan od najskupljih gradova na svijetu?!
I?
Priča o štednji jer mu je to posao, koji obavlja za sitnu lovu u državi koja je financijski u banani. Što privatno radi nikoga nije briga. Te realsocijalističke fore "mora prikazati svojim primjerom" su idiotarija.
Priča o štednji jer mu je to posao, koji obavlja za sitnu lovu u državi koja je financijski u banani. Što privatno radi nikoga nije briga. Te realsocijalističke fore "mora prikazati svojim primjerom" su idiotarija.
U potpunosti se slažem s tobom ,ali dnevno smo svjedoci ovakvih ''realsocijalističkih'' hajki po novinama i netu.
Činjenica je da smo mi Hrvati ,psihološki ,još debelo zapeli u socijalizmu!!
U potpunosti se slažem s tobom ,ali dnevno smo svjedoci ovakvih ''realsocijalističkih'' hajki po novinama i netu.
Činjenica je da smo mi Hrvati ,psihološki ,još debelo zapeli u socijalizmu!!
Da, nažalost. Htjeli bi najbolje od socijalizma i kapitalizma, a u praksi imamo ono najlošije...
Stručnjak za odmaganje...
Nije uopće bitno jeli ministar i čega: činjenica je samo jedna - sa svojim primanjima ,može si priuštiti putovanje u Dubai.
A to kaj ga ljudi zbog njegovog posla ,a najviše zbog ''poreznog stupa srama'' ,ne vole ,je već sasvim druga stvar.
Ljudi ne ostaju bez posla zbog njega ,već zbog neodgovornosti svojih ''gazdi'' koji i dalje voze svoje Mercedese i Audije ali nemaju za plaće i poreze.
Halo ,50 milijardi nenaplaćenih poreza i ostalih davanja?! O čemu mi pričamo?! Jel Linić kriv za to?!
Ja godišnje plaćam (konstantno) svoj porez i sva davanja za svoje zaposlene!!
Najodgovorniji za to se i dalje smješkaju iz Sabora i boli ih kita ,jel im nitko ne može ništa!!
Ne samo da su ukinuli poreze na luksuz, a uveli na primarne potrebe, čine i mnogo drugih gluposti. Što se Linićevog zimovanja tiče, zarađuješ li ti Kizo i živiš li od toga? Ili govoriš na pamet? Znaš li kolika je njegova plaća i plaća njegove žene? - Ne, Linić ne može s tim primanjima u Dubai s takvim troškovima kakvi se navode u članku. Naravno, ako su informacije u članku istinite, što ti ne možeš niti potvrditi ni opovrgnuti.
Da dodam: čak i da ima sav novac ovog svijeta, kao ministar financija države u bankrotu, u kojoj povlači uglavnom loše poteze, mora se drugačije ponašati.
Ne samo da su ukinuli poreze na luksuz, a uveli na primarne potrebe, čine i mnogo drugih gluposti.
Porez na luksuz je ionako bila samo HDZ-ova glupost za mazanje očiju.
Nulta stopa PDV-a ne postoji nigdje u svijetu i također je bila samo mazanje očiju ,kao ''mi brinemo za naše siromašne građane''.
Što se Linićevog zimovanja tiče, zarađuješ li ti Kizo i živiš li od toga? Ili govoriš na pamet?
Da ,i već rečeno ,plaćam godišnje oko sto tisuća poreza i davanja.
Što se Linićevog zimovanja tiče, zarađuješ li ti Kizo i živiš li od toga? Ili govoriš na pamet? Znaš li kolika je njegova plaća i plaća njegove žene? - Ne, Linić ne može s tim primanjima u Dubai s takvim troškovima kakvi se navode u članku. Naravno, ako su informacije u članku istinite, što ti ne možeš niti potvrditi ni opovrgnuti.
Znaš li ti? I opet - tko kaže da spava u Burj Al Arab-u za 15k € po danu? Index? U Dubaiju ima 50 hotela ,u kojima se bez problema može naći smještaj i za 200 - 300 kn.
Da ,ne mogu ,ali ,jeli Index dao ikakav dokaz za svoje tvrdnje?! NIJE!!
Da dodam: čak i da ima sav novac ovog svijeta, kao ministar financija države u bankrotu, u kojoj povlači uglavnom loše poteze, mora se drugačije ponašati.
Možemo ga voljeti ili mrziti ,ali radi ono što se u ovoj državi nije radilo 20 godina: sređuje kasu i ne dijeli šakom i kapom kao prethodnici ,kojima je očito jedini moto bio - ''poslije mene potop''!
Zbog toga država i je pred bankrotom (ali ,i pola svijeta je pred bankrotom i u krizi)!!