Vidjet ćemo (rekoše slijepci?).
EDIT: Čitao sam nešto slično ovom linku. Idealno štivo uz kavu i kekse za fotelja DIY ekonomiste-revolucionare.
Vidjet ćemo (rekoše slijepci?).
EDIT: Čitao sam nešto slično ovom linku. Idealno štivo uz kavu i kekse za fotelja DIY ekonomiste-revolucionare.
Thedream: politikom čuvanja tečaja pogodovao je upravo uvoznom lobiju, odnosno bivšim cvjećarima, koji su na sumnjive načine u par godina stekli enormna bogatstva (nitko nije kriminalac dok to sud ne dokaže:)). Narodu uopće nije smjelo biti omogućeno toliko kupovanje uvoznih proizvoda i deviza, koje realno ne može plaćati jer ne proizvodi ništa nove vrijednosti, a to bi u konačnici vjerojatno potaknulo okretanje izvozu. Nije rat uništio gospodarstvo, nego kontrolirana pljačka tijekom rata i nakon njega, uništavanje firmi koje se onda lakše poklone i prodaju pojedincima. U Hrvatskoj trenutno opstaju uglavnom trgovci i to uvoznici te nešto turoperatora i hotelijera (a i tu je pljačke na sve strane). Proizvodnja ne funkcionira, iako imamo jeftinu radnu snagu i dovoljno educirane radne snage.
Thedream: politikom čuvanja tečaja pogodovao je upravo uvoznom lobiju, odnosno bivšim cvjećarima, koji su na sumnjive načine u par godina stekli enormna bogatstva (nitko nije kriminalac dok to sud ne dokaže:)). Narodu uopće nije smjelo biti omogućeno toliko kupovanje uvoznih proizvoda i deviza, koje realno ne može plaćati jer ne proizvodi ništa nove vrijednosti, a to bi u konačnici vjerojatno potaknulo okretanje izvozu. Nije rat uništio gospodarstvo, nego kontrolirana pljačka tijekom rata i nakon njega, uništavanje firmi koje se onda lakše poklone i prodaju pojedincima. U Hrvatskoj trenutno opstaju uglavnom trgovci i to uvoznici te nešto turoperatora i hotelijera (a i tu je pljačke na sve strane). Proizvodnja ne funkcionira, iako imamo jeftinu radnu snagu i dovoljno educirane radne snage.
Ha čuj, Rusi imaju oligarhe (i njihovu povijest kroz drugu polovicu 80-tih i početkom 90-tih), SAD ima svoj 1% čak i duže,tako da nije red da zaostanemo previše.
Friedman ne bi bio sretan.
Gdje se putuje?
Gdje se putuje?
Zadnji puta kada sam energično govorio o planovima za ovu jesen, nije se ispunio niti jedan od njih 5, osim putovanja u Tursku što je izašlo daleko skuplje nego sam planirao.
Tako da sam već rekao i previše...
Zadnji puta kada sam energično govorio o planovima za ovu jesen, nije se ispunio niti jedan od njih 5, osim putovanja u Tursku što je izašlo daleko skuplje nego sam planirao.
Tako da sam već rekao i previše...
Nema veze,samo ti nama reci-da i mi možemo sanjariti. 
Aplikacija za vizu?:)
Aplikacija za vizu?:)
Meni više liči na to da je dobio novi job.
Ovo je tek drugi korak, tako da još nije ništa za ozbiljno, posao nije nešto bajno, većina ga ne bi radila, ali ja ga vidim kao svojevrstan napredak.
Lijepo. Samo naprijed.
Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
Stručnjak za odmaganje...
Obicno pokusavam biti suzdrzan kad su u pitanju hrvatsko-srpski odnosi, jer ipak je propaganda odradila svoje na obje strane...
Ali ovaj tip je idiot A+ klase.
Ili ima neku agendu, pa se ovako javno busa u prsa srpstvom, ili je toliko glup da niti ne razumije sta radi. U kojem slucaju se pitam kako je zavrsio na tako bitnom mjestu kakvo ima.
Stručnjak za odmaganje...
Nije mi to bas neka usporedba.
Jedna stvar je uci u parlament zbog dobrih sisa i propagiranja slobodne ljubavi, a sasvim druga na osnovu govora mrznje.
LOL, zaboravio je na Gandalfa, a to bez njega nebu islo.
Nije mi to bas neka usporedba.
Jedna stvar je uci u parlament zbog dobrih sisa i propagiranja slobodne ljubavi, a sasvim druga na osnovu govora mrznje.
Hoću reći da je sustav izbora potpuno izgubio smisao.
LOL, zaboravio je na Gandalfa, a to bez njega nebu islo.
Puno toga je on zaboravio ili potisnuo.
Mi Hrvati trebamo uložiti sve ove preostale novce što imamo u izum novog četrverotaktnog motora.
Svaki put kad se spomene crkva, komunjara, srbin, peder redom se pokrene odgovarajući klip.
Sruše rejting - naslovnicu 15 minuta kasnije dobiju Nikolić i Jeremić.
Sveučilišta se urušavaju u korupciji i apsolutnoj neprepoznatljivosti i neradu u svjetskoj znanstvenoj zajednici - Naslovnicu dobije Crkva i ovaj srednjoškolac kojem pederski brak neće pomoći oko lošeg stanja u državi. Tko ovome debilu daje medijski prostor trebao bi se zapitati što znači sloboda govora i mišljenja ili da bar pročita pravila "kako glumiti da ti je stalo".
Mi Hrvati trebamo uložiti sve ove preostale novce što imamo u izum novog četrverotaktnog motora.
Svaki put kad se spomene crkva, komunjara, srbin, peder redom se pokrene odgovarajući klip.
Sruše rejting - naslovnicu 15 minuta kasnije dobiju Nikolić i Jeremić.
Sveučilišta se urušavaju u korupciji i apsolutnoj neprepoznatljivosti i neradu u svjetskoj znanstvenoj zajednici - Naslovnicu dobije Crkva i ovaj srednjoškolac kojem pederski brak neće pomoći oko lošeg stanja u državi. Tko ovome debilu daje medijski prostor trebao bi se zapitati što znači sloboda govora i mišljenja ili da bar pročita pravila "kako glumiti da ti je stalo".
Pročitao sam to "pismo" i nije nigdje eksplicitno povrijedio prava seksualnih manjina ili upotrijebio govor mržnje - insinuiranje se ne može gledati kao mjerodavno.
Ma tko uopće može potvrditi da je to napisao neki šmrkljavi gimnazijalac? Ja bi prije rekao da se to Babić sam sa sobom dopisuje.
Inače nemam stav o zdravstvenom odgoju u školama, samo bih da se vjeronauk izbaci. Kad bolje razmislim, školske klupe su iza mene, djecu ne planiram ni u krajnjem ludilu, tako da me boli tuki 
To pismo je sasvim u redu,i skroz je na mjestu.
Zašto?
Zato jer ljudi koji imaju "široke vidike" , "otvorene oči" i koji tvrde da prihvaćaju svakoga bez obzira na njegov spol(nost),vjeru,rasu itd. su zapravo najveći nepoštivatelji istih.
Eto vam primjera u ovoj temi-svi pljuju po npr. kršćanima (kada je netko te vjere pljuvao po vama,gospodo?) i ne uvažavaju njihovo mišljenje.
Ako prihvaćate jedne,onda prihvatite sve,tolerirajte sve i ne sudite nikoga zbog onoga što jest. Ali znam da to nećete napraviti.
To pismo je sasvim u redu,i skroz je na mjestu.
Zašto?
Zato jer ljudi koji imaju "široke vidike" , "otvorene oči" i koji tvrde da prihvaćaju svakoga bez obzira na njegov spol(nost),vjeru,rasu itd. su zapravo najveći nepoštivatelji istih.
Eto vam primjera u ovoj temi-svi pljuju po npr. kršćanima (kada je netko te vjere pljuvao po vama,gospodo?) i ne uvažavaju njihovo mišljenje.
....
Postoji velika razlika izmedju krscana i glupana.
Ja osobno pljujem po glupanima.
A znam da sam sirokih vidika zato, jer dopustam ljudima da sami odaberu u koju od te dvije grupe se zele svrstati.
Ministru financija nije izdao racun... Il je glup il ima steel balls (zajedno s tim što je glup): http://www.tportal.hr/biznis/novaciulaganje/232746/Linicu-u-kaficu-odbili-izdati-racun.html#.UNFk5m99IwA
A sto se tice ovih bolesnika... http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/232829/Hrvatska-nece-opstati-ako-ne-pobijedi-HDZ.html#.UNFk4299IwA
Zar itko puši ovakvu propagandu osim članova te kriminalne org... ups... stranke...
Ministru financija nije izdao racun... Il je glup il ima steel balls (zajedno s tim što je glup): http://www.tportal.hr/biznis/novaciulaganje/232746/Linicu-u-kaficu-odbili-izdati-racun.html#.UNFk5m99IwA
A sto se tice ovih bolesnika... http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/232829/Hrvatska-nece-opstati-ako-ne-pobijedi-HDZ.html#.UNFk4299IwA
Zar itko puši ovakvu propagandu osim članova te kriminalne org... ups... stranke...
Pitaj onoga tko je upravo ostao bez posla. Globalno mi sve stranke i političari idu na tuki. Trkeljaju i kenjaju kako bi došli na vlast i kad dođu prst u uho i deri.
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
i ne sudite nikoga zbog onoga što jest
nego po čemu suditi, po onom što nije?
evo nosi si ga kući...
nego po čemu suditi, po onom što nije?
evo nosi si ga kući...
A znači,tebi je ok kada te netko sudi po tome što si gay,a ne po tome kakva si osoba?
Bozanić je seronja. Istjerao bih ga iz kuće.
A znači,tebi je ok kada te netko sudi po tome što si gay,a ne po tome kakva si osoba?
pa nek me sudi i po tome što sam gay, ne vidim problem, vidim problem ako me sudi samo po tome što sam i gay
pa nek me sudi i po tome što sam gay, ne vidim problem, vidim problem ako me sudi samo po tome što sam i gay
Pa to sam i napisao.