Takodjer... netko tko dolazi s IT faxa na posao za recimo network architecta (veze nema s programiranjem), ali ne zna bazicni assembleski instrukcijski set - jadan mu je fakultet.
Skuzaj, ne zelim nikoga uvrijediti, ali osobno mislim da ako covjek nema interesa za svoju struku osim unutar granica 9-5 i onoga sto se trazi u uredu - onda radi krivi posao iz krivih razloga.
E, brate, ova ti ne stoji. Nema onoga tko mi može reći da nije mogao naučiti asembler, C, mreže... ma da. Nije mu fakultet kriv. Amazon.com i google.com sasvim fini uptime imaju, dakle dostupni su 99,99999% vremena. Fino učit sam. One pajdaše koji izlete čak s diplomom FER-a i kažu "a nismo učili C#/Javu" ili "nisam nikad...", ma lolčina. Manje WoW/kurve/droge/alkohol, ako već ne stižeš uz partijanje.
Vama dvojci to ne stoji. Ja sam na mrežama i znam to,ali brate mili-neke stvari mi se gade. Asembler je zabavan,ali ne vidim što će mi na mrežama, C-dosada,opet mi ne treba za mreže, Java-e,od toga mi se riga, C#-zabavan.
Nisu svi ljudi isti i ne voli svatko sve-zašto bi to morao znati ako nema nikakve koristi od toga? Kao da nekoga sam programerskog smjera tjeram da administrira mreže. LOL

Glupi VSS-ovci, ne uče ljude i prezimena napamet.