Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.212.448
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2025 18:32 (royalhero).
14 godina
royalhero kaže...

Još koju godinu...

Soko, firma koja je u EX YU pravila avione, autobuse, što sve ne, je propala, kako onda očekuješ da se održi FEAL, kada ih vlast taktično uništava.

NEMA ŽIVOTA OVJDE!!!

Ja sam bio na praksi u Soko-u :) Sve neki djedovi od 50 i više godina i iz jutra kada kreću u posao salutiraju Anti Paveliću i Tuđmanu na ulazu ;)

E i btw. Još uvije rade, proizvode kardanska vratila i još neke djelove za mjenjače. Ali su im strojevi stari ko biblija. I osoblje isto tako.

15 godina
Ajmo mijenjati temu, tko će slušati tuđu/svoju muku. Ajmo o nečemu veselom: politika/religija/seksualna orijentacija/nasilje nad životinjama/kerum/bandić/..
Stručnjak za odmaganje...
14 godina
neaktivan

\.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2025 18:32 (royalhero).
15 godina
royalhero kaže...
mario.L_hr kaže...
Ajmo mijenjati temu, tko će slušati tuđu/svoju muku. Ajmo o nečemu veselom: politika/religija/seksualna orijentacija/nasilje nad životinjama/kerum/bandić/..

Ma upravu si, samo jadikujemo. Ali kada se u ovim državama nema pričati o čemu drugom sem problemima.

Gle, ja sam mrcina od 43 godine, otkad znam za sebe uvijek nam govore da je sranje, počevši od rane mladosti, te par-nepar, stabilizacija, inflacija, taman kad se činilo da ćemo doći na zelenu granu (A.Marković) krene rat, pa privatizacija i deindustrijalizacija, zatvaranje firmi, ludovanje Švicarca i iskreno ni sam neznam što je preostalo. Kraj? Ili novi krug?
17 godina
odjavljen

Moraš bit stvarno nesposoban da uz ulaganja u mehanizaciju preskočiš navodnjavanje na području koje se ljeti bori sa sušama. Naravno, da imaju navodnjeno, ne bi mogli proglašavati nepogode i žicati naknade od države. Samo, država je sad polu-mrtva i neće dobiti ništa.

Njemačka, Kanada, Dubai - o tome trenutno razmišljam.

Mario... Rat se nekako preživio, Jugoslavija je ostavila nasljedstvo. Sada toga više nema, ljudi danas jedu stanove, vikendice i zemlju roditelja, a nema nas ni tko spašavati. Hrvatska bi lako mogla u koncesiju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 16:28 (Tonči).
17 godina
neaktivan
royalhero kaže...

U mojoj, HNK, je katastrofalno, neda bošnjo hrvatu, neda hrvat bošnji.

U mojoj, PK ovi koji su zasjeli na vlast, nedaju nikome ništa, a vlada je 1oo% jednonacionalna.

Bosna, da prostiš, jedna zemlja imade i posna i bosa, da prostiš, i hladna i gladna, i k tomu još, da prostiš,   prkosna od sna...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
Tonči kaže...

Moraš bit stvarno nesposoban da uz ulaganja u mehanizaciju preskočiš navodnjavanje na području koje se ljeti bori sa sušama. Naravno, da imaju navodnjeno, ne bi mogli proglašavati nepogode i žicati naknade od države. Samo, država je sad polu-mrtva i neće dobiti ništa.

Mario... Rat se nekako preživio, Jugoslavija je ostavila nasljedstvo. Sada toga više nema, ljudi danas jedu stanove, vikendice i zemlju roditelja, a nema nas ni tko spašavati. Hrvatska bi lako mogla u koncesiju.

A što kad odu svi koji mogu? Ima onih koji nemaju kud. Nije da osuđujem bilo koga tko odlazi.
17 godina
neaktivan

Ja sam malo pratio i bili su neki štrajkovi kod nas i tako nema love, plaće dosta umanjene, troškovi života porasli, ono što je propisano zakonom i kolektivnim ugovorima se ne poštuje,  proračun se ne puni po "njihovim" predviđanjima, inostrane investicije 0 bodova i tako redom se nižu neka traljava općenita pojašnjavanja no bez isprike. I kada situacija malo uzavre, narodna masa digne glas, ili neki koletkiv i odu pred vladu, te normalno zatraže da hrpa nesposobnih ministara ili predsjednik vlade dadnu ostavke na svoje položaje i odstupe sa mjesta, te ako NEMAJU RJEŠENJA da prepuste svoje izabrano mjesto nekome drugome jer su HEBENO NESPOSOBNI išta kontstruktivno napravati osim POTROŠITI tuđe pare, oni se izvlače sa nekim odgovorima - ne mogu dati ostavke s obzirom da bi tako iznevjerili svoje glasače. Znači jednom dobiješ vlast i gotovo je...

Naše političare posebno one koji su zasjeli ne neke javne funkcije smatram najnižom ljudskom vrstom na čitavoj planeti, ako se može uopće njihov nemoral, nepoštenje i đon obraz izmjeriti i definirati.

Doslovno sam se nagledao tih političkih prepucavanja kojih je malo reći i previše na TV-u na kojem ima par stotina političkih emisija, dnevnici puni crne kronike, otvoriš novine ista stvar, a na portalima ništa drugačije, tako da sam već počeo i sa fizičkim reakcijama tijela jer mi se na obećanja doslovno počinje povraćati. Kada čujem, "ja ću, mi ćemo..." meni dođe da vrštim od muke.

Ali da stvar bude smiješnija, mi u BiH nismo bolje ni zaslužili, jer da jesmo imalo   bolji   od ovih politčara - oni sigurno nebi bili u općinskoj, kantonalnoj, entiteskoj ili državnoj fotelji.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 17:14 (boxer).
17 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...
Tonči kaže...

A što kad odu svi koji mogu? Ima onih koji nemaju kud. Nije da osuđujem bilo koga tko odlazi.

Krenuo sam pisati, ali scenarij je tako tužan i crn da neću... {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 17:15 (Tonči).
16 godina

Jednostavno se pomirite sa sudbinom.

Tko ima zlato, neka ga čuva kao oči u glavi, a dok čekate plaću opustite se uz balkansku himnu (jednu od) {#}

15 godina
protjeran
eevek kaže...

Jednostavno se pomirite sa sudbinom.

Tko ima zlato, neka ga čuva kao oči u glavi, a dok čekate plaću opustite se uz balkansku himnu (jednu od) {#}

Rekao sam starcima prije otprilike godinu dana da kupuju zlato, ne preko mogućnosti, i ja bih im malo pomogao, ali ništa od toga.. -.-

15 godina
neaktivan
Dajte ljudi ne budite tako crni i pesimisticni.. Otkriti cemo vec negdje naftu ili nes pa ce nam na bolje krenuti.. :)
 -- http://goo.gl/RylEA
14 godina
Agent Rico kaže...
Dajte ljudi ne budite tako crni i pesimisticni.. Otkriti cemo vec negdje naftu ili nes pa ce nam na bolje krenuti.. :)

Dok onda Ameri nedođu. Nebrini, naivan smo mi narod.

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 19:26 (Et_Tu_Brute?).
17 godina
odjavljen

Evo za Tawalsa i slične:

"Iran osudio 4 bankara na smrt vješanjem zbog prevare od 2.6 miljarde $. Sada vam je jasno zašto Izrael i Wall Street žele bombardirati Iran."

{#}

16 godina

Evo jedne starije(14m) vijesti:

http://www.rawstory.com/rs/2011/06/17/jewish-court-sentences-dog-to-death-by-stoning/

Zidovski rabinski sud ,u nekoj ortodoksnoj zidovskoj cetvrti, osudio je psa na kamenovanje. Naime taj pas je sasvim slucajno usao u sud i prepao sve u sudu. Jedan sudac je u tom psu prepoznao reinkaniranu licnost jednog sekularnog odvjetnika koji ga je uvrijedio prije 20 g.  To je bio razlog da ga sud osudi na kamenovanje, a izvrestelji kamenovanja su bila djeca!

Stvarno je nevjerojatno sto se ljudima pod utjecajem religije dopusta.

I would love to change the world, but they won't give me the source code
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 20:56 (captain_soap_McTawish).
15 godina
captain_soap_McTawish kaže...

Evo jedne starije(14m) vijesti:

http://www.rawstory.com/rs/2011/06/17/jewish-court-sentences-dog-to-death-by-stoning/

Zidovski rabinski sud ,u nekoj ortodoksnoj zidovskoj cetvrti, osudio je psa na kamenovanje. Naime taj pas je sasvim slucajno usao u sud i prepao sve u sudu. Jedan sudac je u tom psu prepoznao reinkaniranu licnost jednog sekularnog odvjetnika koji ga je uvrijedio prije 20 g.  To je bio razlog da ga sud osudi na kamenovanje, a izvrestelji kamenovanja su bila djeca!

Stvarno je nevjerojatno sto se ljudima pod utjecajem religije dopusta.

Svaka ti čast što pokušavaš promijeniti temu. Dođi u birtiji da okrenem rundu.
14 godina
mario.L_hr kaže...

Svaka ti čast što pokušavaš promijeniti temu. Dođi u birtiji da okrenem rundu.

Pa opet smo na religiji, na čemu smo bili par stranica prije.

Ajmo mi radije o pederima. Nismo ima mjesec dana, od parade.

//sarkazam

15 godina
Samo o bilo čemu samo ne o s ranju oko nas.
16 godina

A malo o Jadrolinijevom monopolu i što isti radi Hrvatskom turizmu? Do Hvara i nazad za jednu osobu - 100kn, povratna sa autom - oko 800kn. Previše? Korčula iz Splita sa autom u jednom smjeru - 700 i nešto kn.

Jutros čovjek kupuje kartu za kamp kućicu, auto, vozača do Hvara - 1200 i nešto kn. Pita u nevjerici: "Jeli to u jednom smjeru"

Onda treba platit i apartman.

A hrana i piće? Izać vanka, restoran? To nije turizam to je terorizam.

MIKROBLOG: FU not ftw
15 godina
Provozaj se od Orebića do Korčule pa ćeš vidjeti da je Jadrolinija Mila majka.
16 godina

Mješano meso 90 kn, 2 čevapa, 1 mala kobasica, neki suhi komad nečega + 6 krumpirića.

50 koraka dalje, 5 čevapa, ajvar, kapula, lepinja, sa grila -  20 kn.

U fastfudovima posao cvijeta a restorani min duplo manje nego lani.

15 godina
Ovdje gdje se ja krećem (Rogoznica i Primošten) svi pričaju da je manje turista. Talijane možeš tražiti povećalom.
16 godina

Italija - 60 miljuna stanovnika, ogromna industrija, godišnje primi 50 miljuna turista, odlična srednja klasa, najveći svijetski putnici, biznismeni, gastronomi, proizvođači - potpuno uništena.

Ljudi govore kao postratno stanje.

17 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

Mješano meso 90 kn, 2 čevapa, 1 mala kobasica, neki suhi komad nečega + 6 krumpirića.

Omg! Montreal, 12$ (cca 70ak kn)

Well as for the ending - damn right I'm learning, you may ask for the door - end over end... well I hate how the clouds hide the gasps from above!
14 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

Italija - 60 miljuna stanovnika, ogromna industrija, godišnje primi 50 miljuna turista, odlična srednja klasa, najveći svijetski putnici, biznismeni, gastronomi, proizvođači - potpuno uništena.

Ljudi govore kao postratno stanje.

Jug i sjever Italije - dva različita svijeta.

17 godina
neaktivan

Pretjerujete s tim: "Uništeno!" "Gotovo!" "Još 6 mjeseci max. i ode sve...". Nema tu nekih velikih promjena u posljednjih 20 godina. Životari se, životarit' će se i u budućnosti.

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.8.2012 0:01 (Random.).
17 godina
Deus ex machina kaže...
KIKI3ooo kaže...

Omg! Montreal, 12$ (cca 70ak kn)

Nom nom nom.... Perfect pink. Samo malo previse materijala.
Rvat katolik!
17 godina
Agent Rico kaže...

-vidi se da je sezona krastavaca.. vijest od prije desetak dana, bogatiji smo od Texasa...

-  ... i naravno, logikom stvari, možemo uskoro očekivati okupaciju oslobođenje od strane brave&bold kompanije za širenje demokracije i sreće diljem svijeta (uz to što traže/uništavaju kemisjko oružje, kao usputna korist, sjetili su se i svojeg kem.arsenala neki dan.. Jadran je kao stvoren za dumping takvih supstanci). Uz našu vlast, mislim da ću ih ipak dočekati s olakšanjem.

Tonči kaže...

Evo za Tawalsa i slične:

"Iran osudio 4 bankara na smrt vješanjem zbog prevare od 2.6 miljarde $. Sada vam je jasno zašto Izrael i Wall Street žele bombardirati Iran."

{#}

-hasmininenđad.. (ma onaj njihov šef).. je baš cool lik. Trebalo bi početi tiskati Che-eve majice s njegovim likom, još samo da ime malo prilagodi showbizu (kao ČE, može neDžE).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
odjavljen
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice