Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.218.552
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Danny_HR kaže...

Nakon ovog sam raspoložen za ne bit tolerantan pa ću reći da je Icke teški pacijent ili opasno pametan čovjek koji zna kako će zaraditi od mase. [...]

Budući da na svom sajtu prodaje pun žnjurac knjiga, DVD-a, majica, šalica, magneta za frižider i naljepnice za na ulazna vrata, rekao bih da je, možda ipak ne pametan; prije poduzetan čovjek.

P.S. - njegov sajt ima i forum

http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=218604

D'ARGH!!!! Pričaju kak žele biti amiši na internet forumu! Does not compute!

18 godina

http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=217337

I dont want to live on this planet anymore.

http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=140181

Pogleajte ovaj film ako ste hrabri!

Ja sam dosao do polovice drugog dijela prije no sto sam rekao: "Fuck this shit!"

- Psiho246
17 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Naravno da plaze svuda oko tebe, neželiš znati da su to uvježbani špijuni koji su trenirani od strane vlade (Najviše se koriste u cijeloj S. Americi, Kini i S. koreji)...100% si se na neciji wifi spojio u parku pa kontaktiraš "prijatelje" sa bliskog istoka preko chata(skype?), a Bug forum koristis kao paravan za lažno predstavljanje skupa sa Danny_HR i Ranko Kukumar (Ova dvojica se bave intezivnim vježbama za rukovanje i efikasno korištenje vojne opreme(od vozila svih tipova, do rukovanje oružjem i eksplozivom) već par godina zahvaljujući računalnim simulacijama), zatim tnakir koji se brine za komunikaciju i "sigurne" mreže. A tu je i M_dipl.. koji se bavi propagandom a i poznat je po dizanju svijesti javnosti(Uzor mu je joseph goebbels). A zadnje informacije govore da je u tim pozvan u (s)izgoreo zbog izvanrednih sposobnosti mijenjana guma i popravljanjem signala na TV-u. Njihovi planovi nepoznati, ali poznato je da M_dipl.. naručio 7 bijelih majica sa natpisima "Allahu Akbar", ovdje ih je samo 6 poznatih članova, tko je sedmi igrač? Nadam da ste svi shvatili da je ovo mini parodija, i da necete shvatiti ozbiljno. Neznam što me puklo. Valjda dosada :). Nadam se da neču karton pokupiti zbog trolanja(ili otkrivanja informacija! :O)

Btw Drago nam je mastermind.

Samo nemojte nikom rec.

Drago Drago
Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 14:04 (tnakir).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Nakon ovog sam raspoložen za ne bit tolerantan pa ću reći da je Icke teški pacijent ili opasno pametan čovjek koji zna kako će zaraditi od mase. 

....

Cuj, Ronnie je dokazao da je to u biti odlicna ideja. Poceo kao poluuspjesni pisac SF pricica, izjavio jednom prilikom da je najbolji nacin za obogatit' se - izmislit' religiju i opla: par godina kasnije eto ga vozika se jahtama... nije Icke lud, samo slijedi uzora ;-)

Well as for the ending - damn right I'm learning, you may ask for the door - end over end... well I hate how the clouds hide the gasps from above!
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Samo nemojte nikom rec.

...i meni ne ide dobro mijenjanje guma {#}, samo TV {#}, signal manje {#} ali mijenjanje programa na TV-u is my trade{#}

p.s. da je još jedan smajli mogli bi me prijaviti udruzi za pretjeranu eksploataciju smajlića ovako {#}   ... ... damn {#}

Kim Un Guk - 327 kila tegova
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Danny_HR kaže...

Nakon ovog sam raspoložen za ne bit tolerantan pa ću reći da je Icke teški pacijent ili opasno pametan čovjek koji zna kako će zaraditi od mase.

....

Cuj, Ronnie je dokazao da je to u biti odlicna ideja. Poceo kao poluuspjesni pisac SF pricica, izjavio jednom prilikom da je najbolji nacin za obogatit' se - izmislit' religiju i opla: par godina kasnije eto ga vozika se jahtama... nije Icke lud, samo slijedi uzora ;-)

Scientološka web stranica:

"This is an unfounded rumor. One individual once claimed L. Ron Hubbard made such a comment during a lecture in 1948. The only two people who could be found who attended that very lecture in 1948 denied that Mr. Hubbard ever made this statement. And Mr. Hubbard himself certainly denied it. 

Another famous writer from the same era who did make such a statement was George Orwell, who wrote to a friend in 1938 that "there might be a lot of cash in starting a new religion." His letter was later published as part of a collection of letters which was circulated widely. It seems that Orwell's comment has been misattributed to Mr. Hubbard. This was recognized by courts in Germany who enjoined those who had attributed such a statement to Mr. Hubbard from repeating it."

Često se ne zna je li neka osoba doista rekla ono što joj se stavlja u usta ili nije.

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.
18 godina
i_rambo_plache kaže...
P.S. - njegov sajt ima i forum

http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=218604

D'ARGH!!!! Pričaju kak žele biti amiši na internet forumu! Does not compute!

Majko mila, sve intelektualac do intelektualca:

leather clad prowler:"There is spite amongst them, i remember a spate of revenge beard cutting attacks reported in the media recently and women locked in Chicken coups for refusing sex."
kingldub:"Enjoyed this. They seem genuinely happy and at peace. Such a simplistic life. I hate to say it but I envy them slightly."

Inače, baš sam pomislio piše li sam Icke na tom forumu i naišao na ovu temu: Has David actually posted on this forum?. Koja gomila idiota. Ipak, najjači mi je ovaj:

speed of light: "he probably wishes this forum wasnt named after him"

Dude, you're talking about a forum at www.davidicke.com/forum!?

Ima i još jedan ushićeni koji je volontirao u Ickeovoj kampanji za ulazak u parlament. Sretan je jer je upoznao Ickea i jer mu je ovaj kupio njegov (Ickeov :)))) 'favorite orange juice'.

Hvala na ovome, uspješno sam ubio vrijeme i par sivih ćelija, sad je vrijeme za kupanac!

Gledam te!
13 godina
neaktivan

Evo ekipe. Tema od neki dan oko pitomih psića i gospodara.  Dobro, nije baš ekipa kojoj bi pristajao abartirani bmw M5,ali super je ova domaćica sa španjuletom i colom.

Debelo smo uskraćeni za zvučni dojam. Melem za dječije uši. Dobre su ruke u redakciji...500 čuna za slike.

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurasian_Siskin
17 godina
Siskin kaže...

Evo ekipe. Tema od neki dan oko pitomih psića i gospodara.  Dobro, nije baš ekipa kojoj bi pristajao abartirani bmw M5,ali super je ova domaćica sa španjuletom i colom.

Debelo smo uskraćeni za zvučni dojam. Melem za dječije uši. Dobre su ruke u redakciji...500 čuna za slike.

Đardin, narkomani, kurve i dileri. Ludilo kvart za šetat dicu.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 20:09 (tnakir).
13 godina
neaktivan

Uasti Iruda, mogli su se kučki srest i na rivi, a brate treba tuda proć ako mislim natrljat rukom Grgurov palac {#}

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurasian_Siskin
17 godina
odjavljen
Et_Tu_Brute? kaže...
<žvak>

Dead man walking...

Opet sam napisao Anu Karenjinu i j#&%#% editor mi je pojeo cijeli tekst. Nemam vremena ni inspiracije iznova, odoh jesti lubenicu...

16 godina
tnakir kaže...

Đardin, narkomani, kurve i dileri,

i lupeži :))

MIKROBLOG: FU not ftw
17 godina
neaktivan

Ma jebes Icke-a i njegove gluposti o gmazovima, vanzemaljcima i ostalim piz*arijama koje je on osobno izmislio.

No teorije o illuminatima/masonima i zelji za globalnom dominacijom, tj. stvaranjem jedne svijetske vlade i nije tako nemoguce.. stovise puno toga se krece upravo u tom smjeru i sve vecoj centralizaciji moci gdje ce mala skupina ljudi upravljati svijetom. Primjer su nadnacionalne unije i institucije kao EU. Sto misliti o NAU? (North American Union - unija kanade, meksika i sad-a) i uvodenju Amero valute?

O NAU i Amero valuti se pricalo jos par godina prije izbijanja ove krize, da bi neki iznjeli teorije da je cijela kriza proizvedena s ciljem osnivanja upravo te NAU te uvodenja Amero valute koja bi zamjenila dolar.

SuperState SuperState
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
drradic kaže...

U moje doba (natrag 50 godina) bilo je 'normalno' da u

autobusu pustiš strijeg čovjeka da sjedne.

Nikad nikoga nisam pustio da sjedne bez da me pitao.

Jednom kraj mene stoji baba i nakon pola sata vožnje ja se dižem i izlazim a ona meni "Nebi se ti digao starijima?", ja njoj: "A inače vama bi pala kruna s glave da ste samo pitali, čak ne zamolili nego samo pitali." Nakon toga je samo okrenila glavu.

Nije me uopće briga za takve uobražene babe i dide, svakome ko me pitao sam se digao bez problema, kako i mi mlađi moramo biti kulturni tako nebi bilo loše ni starijima.

Ja se sam automatski dižem jedino trudnicama, invalidima i osobama koji očito nemogu samostalno stajat. Razlog je taj što na tramvajskoj karti piše samo prijevoz, a ne način na koji će se vozit. Ako si ti u stanju stajat a neda ti se to je tvoj problem. Ima još sto načina kako možeš stići od točke A do točke B.

Ne kažem ja da je to moralno, ispravno šta već ali to je moj stav

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
16 godina
cuspajz kaže...
sirka666 kaže...
drradic kaže...

U moje doba (natrag 50 godina) bilo je 'normalno' da u

autobusu pustiš strijeg čovjeka da sjedne.

Nikad nikoga nisam pustio da sjedne bez da me pitao.

Jednom kraj mene stoji baba i nakon pola sata vožnje ja se dižem i izlazim a ona meni "Nebi se ti digao starijima?", ja njoj: "A inače vama bi pala kruna s glave da ste samo pitali, čak ne zamolili nego samo pitali." Nakon toga je samo okrenila glavu.

Nije me uopće briga za takve uobražene babe i dide, svakome ko me pitao sam se digao bez problema, kako i mi mlađi moramo biti kulturni tako nebi bilo loše ni starijima.

Ja se sam automatski dižem jedino trudnicama, invalidima i osobama koji očito nemogu samostalno stajat. Razlog je taj što na tramvajskoj karti piše samo prijevoz, a ne način na koji će se vozit. Ako si ti u stanju stajat a neda ti se to je tvoj problem. Ima još sto načina kako možeš stići od točke A do točke B.

Ne kažem ja da je to moralno, ispravno šta već ali to je moj stav

Tranvaj i bus nije isto :)

Samo su najhrabrijij sjedili na zadnjem sjedalu u šesdesetci - legendary ;

...

Ali ne mogu nikako shvatit žene koje bacaju diskove.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 0:53 (KIKI3ooo).
15 godina
protjeran
Makavelii kaže...

Ma jebes Icke-a i njegove gluposti o gmazovima, vanzemaljcima i ostalim piz*arijama koje je on osobno izmislio.

No teorije o illuminatima/masonima i zelji za globalnom dominacijom, tj. stvaranjem jedne svijetske vlade i nije tako nemoguce.. stovise puno toga se krece upravo u tom smjeru i sve vecoj centralizaciji moci gdje ce mala skupina ljudi upravljati svijetom. Primjer su nadnacionalne unije i institucije kao EU. Sto misliti o NAU? (North American Union - unija kanade, meksika i sad-a) i uvodenju Amero valute?

O NAU i Amero valuti se pricalo jos par godina prije izbijanja ove krize, da bi neki iznjeli teorije da je cijela kriza proizvedena s ciljem osnivanja upravo te NAU te uvodenja Amero valute koja bi zamjenila dolar.

Ma nije Icke loš, zapitaj se, dali ptica može napraviti anti-pričji svijet, ono što je čovjek uspio?

18 godina
neaktivan
Tawals kaže...

Ma nije Icke loš, zapitaj se, dali ptica može napraviti anti-pričji svijet?

može (uvjetno), stvar je u tome da se prirodnim zakonima (evolucijom) živi svijet razvio tako da se favoriziraju osobine koje će pomoći u preživljavanju pa će tako jači ptić izgurati slabijega iz gnijezda i time zaraditi više hrane (antiptičiji svijet), fora je u ljudima i samo ljudskoj osobini humanosti (osjećaj pravde, moralnost, razum i na kraju solidarnost) koja potpuno odskače od uobičajenog prirodnog načina samo jači preživljavaju

čovječanstvo se postupno (evolucijom) dovelo do stanja kad prirodne (evolucijske) automatizme mijenja za razum i iz razuma proizišlu tehnologiju, čovječanstvo sada mora samo sebi osigurati uslove i osloboditi resurse kako bi moglo potpuno prebroditi one prirodne nagone i primitivne porive koji čovjeka ograničavaju uglavnom na osobne probitke i probitak samo vlastitog potomstva i obitelji, okrenuti se ka kompletnoj zajednici ljudi, izgraditi svijet temeljen na solidarnosti i boljitku za sve jer ćemo se inače samouništiti IMO

gornji Ickeov argument je bezvezan, svijet ljudi je još uvijek previše prirodan, grade ga snalažljiviji i moćniji ali po svojim potrebama a ne po potrebama svih jedinki iz vrste ili općenito svih (antihuman, nazadan, uz staru evolucijsku paradigmu svijet jačima kritično autodestruktivan) što ne isključuje postojanje tajnih organizacija (dapače) ali boga mi niti nošenje torbica od krokodilske (gmazovske) kože

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 5:27 ((s)izgoreo).
17 godina
Bravo za sizgorea. Dakle, tajna (financijska) udruzenja vjerujem da postoje. Diktatura nad cijelim svijetom smatram da je nemoguca, lako se to sa revolucijom i ratom susi.
15 godina
protjeran
tnakir kaže...
Bravo za sizgorea. Dakle, tajna (financijska) udruzenja vjerujem da postoje. Diktatura nad cijelim svijetom smatram da je nemoguca, lako se to sa revolucijom i ratom susi.

Iako je točka iznad koje se stvari nemogu kupiti novcem vjerovatno malo viša nego što su nas uvjeravali roditelji i profesori, mislim da još uvijek postoje stvari, kao naprimjer ogromna količina moći i kontrole, koju ti ljudi traže, oni se osjećaju sigurno samo kada imaju moć.

To je poseban mentalni sklop, pogledaj dokumentarac "I am fishead" , takvi ljudi upravljaju našim društvom.

16 godina
Tawals kaže...

To je poseban mentalni sklop, pogledaj dokumentarac "I am fishead" , takvi ljudi upravljaju našim društvom.

Gledajući dokumentarac sam posumljao da sam možda ja psihopat.

Ali nisu rekli što ako psihopat naiđe na psihopata :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 10:00 (KIKI3ooo).
15 godina
protjeran
M_dipl. kaže...
Tawals kaže...
takvi ljudi upravljaju našim društvom

Pics or it didn't happen!

Još uvijek se odvija, nažalost.

13 godina
neaktivan

Nadao sam se da ste odustali od tih rasprava o masonima..

Društvo ne može mijenjati čovjeka.Čovjek može mijenjati društvo.
16 godina

Dođoh, vidjeh, odoh dalje pit' {#}

17 godina
neaktivan

Reptili, Icke... HAAA-HAAA-HAAAAA!

17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
stvar je u tome da se prirodnim zakonima (evolucijom) živi svijet razvio tako da se favoriziraju osobine koje će pomoći u preživljavanju pa će tako jači ptić izgurati slabijega iz gnijezda i time zaraditi više hrane (antiptičiji svijet), fora je u ljudima i samo ljudskoj osobini humanosti (osjećaj pravde, moralnost, razum i na kraju solidarnost) koja potpuno odskače od uobičajenog prirodnog načina samo jači preživljavaju

Ne stoji ta tvrdnja da samo jači preživljavaju. Imaju više potencijala za preživljavanje, ali preživljavaju oni koji imaju više 'sreće'..

Nije niti samo ljudima svojstvena humanost. Ne mislim na korijen riječi, već osjećaj pravde i solidarnost koje spominješ. Svi čopori funkcioniraju na solidarnosti, pravdi, pa i razumu, uvjetno rečeno. Preživljavaju i slabije jedinke upravo radi zajednice koju tvore. Nema nikakvog odskakanja od uobičajenih prirodnih zakona..

Mogu ti samo spomenuti primjer neandertalca i modernog čovjeka koji su bili suvremenici i ako malo razmisliš, vidjeti ćeš da ne preživljavaju jači..

(s)izgoreo kaže...
čovječanstvo se postupno (evolucijom) dovelo do stanja kad prirodne (evolucijske) automatizme mijenja za razum i iz razuma proizišlu tehnologiju

Puste želje, pusti snovi. Bilo bi lijepo, ali mislim da smo daleko od te točke razvoja. Duhovni razvoj ne prati tehnološki..

18 godina
bed kaže...
(s)izgoreo kaže...
stvar je u tome da se prirodnim zakonima (evolucijom) živi svijet razvio tako da se favoriziraju osobine koje će pomoći u preživljavanju pa će tako jači ptić izgurati slabijega iz gnijezda i time zaraditi više hrane (antiptičiji svijet), fora je u ljudima i samo ljudskoj osobini humanosti (osjećaj pravde, moralnost, razum i na kraju solidarnost) koja potpuno odskače od uobičajenog prirodnog načina samo jači preživljavaju

Ne stoji ta tvrdnja da samo jači preživljavaju. Imaju više potencijala za preživljavanje, ali preživljavaju oni koji imaju više 'sreće'..

Nije niti samo ljudima svojstvena humanost. Ne mislim na korijen riječi, već osjećaj pravde i solidarnost koje spominješ. Svi čopori funkcioniraju na solidarnosti, pravdi, pa i razumu, uvjetno rečeno. Preživljavaju i slabije jedinke upravo radi zajednice koju tvore. Nema nikakvog odskakanja od uobičajenih prirodnih zakona..

Mogu ti samo spomenuti primjer neandertalca i modernog čovjeka koji su bili suvremenici i ako malo razmisliš, vidjeti ćeš da ne preživljavaju jači..

(s)izgoreo kaže...
čovječanstvo se postupno (evolucijom) dovelo do stanja kad prirodne (evolucijske) automatizme mijenja za razum i iz razuma proizišlu tehnologiju

Puste želje, pusti snovi. Bilo bi lijepo, ali mislim da smo daleko od te točke razvoja. Duhovni razvoj ne prati tehnološki..

Prezivljavaju sposobniji, a ne jaci.

- Psiho246
18 godina
neaktivan
bed kaže...

u čoporu je vrlo izražena hijerarhija, npr. plijen koji se ulovi se dijeli po njoj, od jačega prema slabijemu, ono možeš ti imati i mafijašku organizaciju koja funkcionira slično kao čopor gdje se plijen dijeli po hijerarhiji, lijevo orijentirani humanizam, komunizam nema takvu hijararhiju

u čoporu nema mjesta za bolesne i izrazito nesposobne odrasle jedinke, u ljudskoj zajednici već ima ali u natruhama, a ja očekujem opću mobilizaciju

ionako govorim uopćeno, načelno, svugdje postoji iznimaka iz tko zna kojih razloga

bed kaže...

krajnje je vrijeme da se to ispravi jer nam u protivnome nema spasa, imo

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 16:01 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Mislim da se ne bi trebala miješati evolucija kao biološka priča od društveno-političkih i širih kulturno-civilizacijskih standarda. Jedno nije primjenjivo na drugo, a trebali bismo se jako potruditi da uopće uspostavimo ikakvu vezu između tih stvari.

Kako? Pa sve je jasno kao dan. Zar nisi pročitao zadnjih nekoliko poruka? /s

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.
17 godina
odjavljen

Maloprije zanimljiv dokumentarac o proizvodnji gume i dođe do dijela gdje su klali, četvorili i maltretirali domoroce na najužasnije načine, a to preskoče s "bilo je grozno, ali nije važno, idemo dalje..." :P

16 godina

Jutros sam, dok sam nešto radio na netbooku (bratov, win7 na atomu, btw - oduševljen sam brzinom) slušao jedan talk na TED-u koji u biti priča o besplatnom online slušanju predavanja sa najpoznatijih sveučilišta. Ne radi se samo o gledanju videa već ima i interaktivnu te društvenu komponentu o čemu se može poslušat u videu.

I, odlučio sam se na njihovim stranicama prijavit za jedan "course". Samo jedan za početak pa ako mi se svidi uvijek ću se upisati makar za jedan course i zezati se. Možda ću se zadržat na computer science ali možda i probam nešto drugo, tko zna. Baš mi je žao što sam stao sa edukacijom a da ne govorim koliko mi nedostaje faks i škola - nisam mislio da ću ikad ovo reći!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice