Misliš na bogomoljku? Upravo je vidio na prozoru, srećom za njeno zdravlje dijelilo nas je stalko :) (3. slika, jeziv pogled prema meni :X, zatvaraj prozor :D)
Edit: Sad sam malo bolje pročitao, to je obični "skakavac", zna često zavrsiti u kuci mi, po hodniku... a kada ga ides srediti onda skoce napamet, jednom mom frendu je ravno na oko skocio, sto se prepao posto je bio malo zapeo kod trepavica.(nemogu se sjetiti kako se ta "kozica" zove sto vlazi oko, tu je malo zapeo
)
bogomoljka also ~~shiver~~, ne ubijati životinje radi iracionalnog straha i gađenja, preporuka - izbjegavati ih ili se liječiti
Kako znaš da ga nisam namjeravao pojesti? Like your father! 
No worry, idalje sretno stoji na prozoru, a da je uskocila u kucu, onda bi morao...(obrati pozornost na "morao", nemoj shvatiti kao "želio".)

. A i imao sam par loših iskustava sa njima, obično se ne bojim životinja, osim tih većih pauka i kukaca. Čim vidim slike odmah zamišljam kako mi se jedan vuče po ruci na ruci, krv mi se sledi
. A i nisam tip koji bi paničario pa zvao vatrogasce, nego kao i što sam znaš da se oni mogu svugdje zavući, u tome i je bit te "fobije". Nikad neznaš gdje bi mogao biti, tek kada se odmaknem i vidim ga. E onda se usudim doći i "riješiti problem". Enivaj, ovo nije pravo mjesto za pričati o fobijama, pa unaprijed se ispričavam za off topic.
pa se ne moramo osvrtat kud hodamo jer ovaj paukonja koji živu u Brazilu je stvarno poseban svat.

, vratite med našim pčelama, pčelare na robiju