Ne postoje krvoločne pasmine pasa. Niti su mutanti. Svi psi križani su i selektirani radi isticanja željenih osobina. Niti jedan pas ne rađa se zao i krvoločan, već to od njih rade vlasnici. Isto tako i pudla može biti itekako opasna i 'krvoločna'. Osim toga postoje hrpetina borbenih pasa poput shar pei-a, za koju nikada (ti) vjerojatno ne bi rekao da je pas za borbu. Pitanje je samo izgleda - furke, naše (vaše - meni je jasno) psihologije kako to pušite. Onda debili kupiraju uši i repove takvim psima, da budu sportski modeli.. Pa 'pametna' dresura i dobiješ 'krvoločnog' psa. A u stvari pas nije krvoločan, već je gazda debil..
Kad vidiš nekupiranog dobermana ili pitbula, uopće nemaš taj efekt 'krvoločnosti'..

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/

. A i imao sam par loših iskustava sa njima, obično se ne bojim životinja, osim tih većih pauka i kukaca. Čim vidim slike odmah zamišljam kako mi se jedan vuče po ruci , krv mi se sledi
. A i nisam tip koji bi paničario pa zvao vatrogasce, nego kao i što sam znaš da se oni mogu svugdje zavući, u tome i je bit te "fobije". Nikad neznaš gdje bi mogao biti, tek kada se odmaknem i vidim ga. E onda se usudim doći i "riješiti problem". Enivaj, ovo nije pravo mjesto za pričati o fobijama, pa unaprijed se ispričavam za off topic.

)