Danas sam upozno jednu curu kojoj obitelj živi u Švicarskoj a ima hrvatske korijene (neznam točno jesu joj se roditelji preselili ili tko već).
Uglavnom ona je došla pohađat srednju školu u Hrvatsku i tu planira ostat. Kaže da Švicarsku uopće ne voli i njihov način života 
Moja faca kad sam to čuo je bila
, jes ti normalna iz takve zemlje doć u ovakvu zemlju kao što je Hrvatska???
Izgleda da je Hrvatska obećana zemlja 
Mislim da je Deus na temi ok Kanadi spomenuo jednog prijatelja kojemu je sve sredio da dođe, on nije mogao izdržat u Kanadi i vratio se radit za 4000 kuna u Hrvatsku.
Bio sam u UK, i mislim da nebih mogao ostati dulje od neka 2 mjeseca života, isto tako i sa SAD-om, tamo nikada nisam bio, ali iz ovoga što znam, mislim da tamo nebi mogao postići mir.
Razmišljao sam o Kanadi, da tamo budem nekih 10 godina,radim, štedim, vratim se vamo, napravim što mislim, i ona polako nešto raduckam čisto da mi vrijeme prođe a da opet mogu zaradit i uživam u životu.
Zašto?

I naivni ljudi u to ipak povjeruju, i onda stiže lažna službenica banke i uzima lovu i odnosi ju na provjeru u banku i love više nema fučkaj ga.

. Sada odoh nastavit lakirat neki namještaj. Lijepo je zaboravit pc na nekoliko dana i upalit ga za vrijeme rucka i pauze. Kissić