Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.315.401
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
captain_soap_McTawish kaže...
Takva je ista stvar sa teorijama zavjere, bez nekog konkrentnog dokaza ili neke konkrente indicije, to su samo izmišljene priče čija je vjerojatnost vrlo malena.

Kaka bi to teorija zavjere bila s dokazima? Da postoje dokazi - ne bi bila teorija zavjere. Dakle, osnova teorija zavjere je da dokaza nema. Što bi ti htio, teoriju zavjere s dokazima?

Indicije postoje. Upravo se iz njih rađaju teorije zavjere. To je kao dobar SF, mora biti barem teoretski moguće, da bi imalo smisla. Međutim, čim se spomenu teorije zavjere, odmah su blizanci i sl. u igri, te slijedi (bedast) odgovor da teorije zavjere ne postoje. Na koju teoriju? Vidiš, ja tvrdim godinama da postoji organizirani način izvlačenja love iz vrha vlasti kod nas. Indicija mi je recimo kuća g. i lifestyle bivšeg premijera, a nemam nikakve dokaze da je tome tako. I sad sam ja teoretičar zavjere jer ne mogu dokazati indicije. A kako je krenulo sa suđenjem i ostati će samo na indicijama. Što je više vjerojatno u tom slučaju?

18 godina
bed kaže...
Takva je ista stvar sa teorijama zavjere, bez nekog konkrentnog dokaza ili neke konkrente indicije, to su samo izmišljene priče čija je vjerojatnost vrlo malena.

Kaka bi to teorija zavjere bila s dokazima? Da postoje dokazi - ne bi bila teorija zavjere. Dakle, osnova teorija zavjere je da dokaza nema. Što bi ti htio, teoriju zavjere s dokazima?

Indicije postoje. Upravo se iz njih rađaju teorije zavjere. To je kao dobar SF, mora biti barem teoretski moguće, da bi imalo smisla. Međutim, čim se spomenu teorije zavjere, odmah su blizanci i sl. u igri, te slijedi (bedast) odgovor da teorije zavjere ne postoje. Na koju teoriju? Vidiš, ja tvrdim godinama da postoji organizirani način izvlačenja love iz vrha vlasti kod nas. Indicija mi je recimo kuća g. i lifestyle bivšeg premijera, a nemam nikakve dokaze da je tome tako. I sad sam ja teoretičar zavjere jer ne mogu dokazati indicije. A kako je krenulo sa suđenjem i ostati će samo na indicijama. Što je više vjerojatno u tom slučaju?

Kad pogledas koliko je ljudi ukljuceno u te teorije zavjere, kad tad bi trebalo nesto iscuriti tipa wikileaks ili slicno. Po meni je to previse "tajno". Nista nije toliko tajno. Pogotovo sa tolikim brojem ljudi ukljucenih u "to" i toliko razlicitih "projekata".

U ostalom, mislis da neki ManInBlack sa zrnom savjesti nebi obavijestio potencijalne zrtve jer mu je medju njima prijatelj, clan obitelji ili poznanik? Daj molim te.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
16 godina
bed kaže...
 Vidiš, ja tvrdim godinama da postoji organizirani način izvlačenja love iz vrha vlasti kod nas. Indicija mi je recimo kuća g. i lifestyle bivšeg premijera, a nemam nikakve dokaze da je tome tako. I sad sam ja teoretičar zavjere jer ne mogu dokazati indicije. A kako je krenulo sa suđenjem i ostati će samo na indicijama. Što je više vjerojatno u tom slučaju?

Bivsi premijer nema nikakvo konkrentno objasnjenje za tu imovinu. Poznato je da on ,prije nego sto je postao premijer, nije bio toliko bogat, vec mu je bogatstvo naglo skocilo od kad je bo premijer. Naravno on to nije mogao nabaviti od premijerske place i na njemu je da dokaze porijeklo te imovine. Ako ne moze dokazati porijeklo mislim da se moze pretpostaviti da je do toga dosao ilegalnim putem. Tako da je u ovome slucaju to dokaz.

"Let us work without theorizing... 'tis the only way to make life endurable." - Voltaire
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Kad pogledas koliko je ljudi ukljuceno u te teorije zavjere, kad tad bi trebalo nesto iscuriti tipa wikileaks ili slicno.

Kad i postoji dokaz ili informacija, tada se ide na deskreditaciju tih ljudi koji imaju dokaz (ćešće nego sami dokaz), ako to ne prolazi i nesreće se dešavaju. Pa si ljudi misle bi li nešto zucnuli..

Uglavnom, nije to tako jednostavno i jednoznačno kao što na prvu izgleda. Nisu niti teorije zavjere samo gušteri i blizanci. Sve oko nas što nije regularno, postoje indicije, može biti predmetom teorije zavjere. Konkretno naš najveći tajkun se obogatio kreditima (tadašnje) svoje banke u sprezi s ekipom iz vrha carine (neki su i na sudu) koji su bili preko 50% kamata. Imam takav ugovor, postoji crno na bijelo, a rezultat sudske trakavice je potpuno ignoriranje suda na relevantne činjenice, dok je sudac nakon tog slučaja napredovao u karijeri. Teorija zavjere? Aha.. Sjeti se Ankice Lepej i ostalih zviždača kako su završili. A govorili istinu. Nezgodan je taj položaj kada netko ima informacije koje idu protiv 'main stream'-a. I pitanje je što će iscuriti i kako će to što i iscuri, biti prihvaćeno. Zamisli si samo kako je tek kod velikih svetskih igrača..

Rekao bih da se većinom radi o naivnosti, većina ljudi se nikada nije susrela s nekim oblikom takvog djelovanja, pa su uvjereni da su to bajke. To se ne dešava. Nečije fiksne ideje. Čim čuju, odmahnu rukom.. Nažalost, prisutno je u svim porama društva i daleko zastupljenije nego što to prosječnom čovjeku djeluje.

14 godina
protjeran
bed kaže...

meh zasto se trudis... tu je jos uvijek stara ekipa koja se drzi sluzbene price i ne odustaje bez obzira na indicije, a ne daj Boze da sami donesu neki zakljucak, vec bubaju ko papige sluzbene stavove.

18 godina
To je isto kao da ja kažem da se negdje na mjesecu nalaze neki patuljci koji tamo žive i da ih mi nismo pronašli zato što se oni vrlo vješto skrivaju.

Ali, ali... Zar će mi netko sada još reći da štrumfovi ne postoje!?!?!?!  NEEEEEEEEEE!!!!!!!!1!!11!!!!! {#}

Gledam te!
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...
kad tad bi trebalo nesto iscuriti tipa wikileaks ili slicno

i wikileaks je teorija zavjere, napravljena da nam skrene pažnju sa bitnoga na manje bitno {#}, vidjeti igrokaz primjerice.... {#}

EDIT:

iskreno još uvijek ne mogu pojesti blizance preveliki su mi i nejestivi... previše se toga složilo da nebi ameri bili upetljani u samorasturanje... pa čak i da su ih srušili bez američkog (samoinicijativno i bez pomoći i znanja amera) upliva sve je kao naručeno za američke interese... ~~shiver~~ u iščekivanju bakse....

bed brani me ako ovaj dođe, ti si pametniji  .... {#},

edit2: kizo sorry ako sam s editom pokvario TU, možeš i povući nije bed

Spiridon Kopicl
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 18:35 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...

:who gives a fuck:

...  Bitna je vjerojatnost događaja i ona u ovom slučaju nije 50% : 50% ( da am. vlada je sudjelovala naspram da nije sudjelovala).

Apropo šanse 50:50. Danas me najviše raspisdilo što otvorim teglu glanc novih feferona, a ono slatki.. A šanse su bile 50%...

Ne valja ne spominjat se matere. To me živcira kad se vozin s nekim. I ono vozač je sav chill... Nakon 5 minuta si mislim.. pa dobro jel ovaj prati promet?

(s)izgoreo kaže...
tnakir kaže...

Dodji u Dalmaciju, ja jako malo grijem. Nesto malo klima navecer i to je to.

{#}... bez uvrede, ne bih s kvarnera da me kolju... btw. sanjam vrt {#}

Dim se osjetio i na Krku.. Koje sranje. Odavde iman osjecaj da sve živo gori..{#}

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

edit2: kizo sorry ako sam s editom pokvario TU, možeš i povući nije bed

Zakaj? Blizanci jesu sumnjivi ,tu uopće nema dileme. Uostalom ,ko i Osama i cijela priča o njemu.

No to ne znači da ću sad ić bacat tu linkove i ubijat ljude u pojam!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 18:26 (kizo2703).
18 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...

Dim se osjetio i na Krku.. Koje sranje. Odavde iman osjecaj da sve živo gori..{#}

zazamo se, kaže baciš čik na vegi izgori draga... čekam btw kad će mene i sve zajedno jednog dana odnijeti na lenac, maj i obalu... brrrrr... i tijekom ljeta

Spiridon Kopicl
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 18:38 ((s)izgoreo).
15 godina
protjeran
Bugzapper kaže...

Dokazi ti svoje pa mozes doci na moju razinu!

Zanimljivo je to kako teoretičari zavjere postave neku tvrdnju pa onda od drugih traže da dokažu da nije tako.

Npr. uzmimo jednu teoriju zavjere kao ona da je napad na blizance(9/11) izvršeno od strane američke vlade. Teoretičar zavjere nema nikakve konkrente dokaze za tu tvrdnju, no on kao protuargument traži da se dokaže da nije tako, da napad na blizance nije izrežirala američka vlada. Istina ja to ne mogu dokazati, no to nije ni bitno. Bitna je vjerojatnost događaja i ona u ovom slučaju nije 50% : 50% ( da am. vlada je sudjelovala naspram da nije sudjelovala).

To je isto kao da ja kažem da se negdje na mjesecu nalaze neki patuljci koji tamo žive i da ih mi nismo pronašli zato što se oni vrlo vješto skrivaju. Ja ne mogu dokazati da oni jesu tamo, no isto tako ne mogu dokazati da oni nisu tamo. Zar bi zbog toga trebalo moju tvrdnju uzeti za ozbiljno? Naravno da ne jer nije ista vjerojatnost da oni jesu i nisu tamo. Vjerojatnost da oni jesu tamo, je vrlo malena tj. zanemariva, teži nuli, dok je vjerojatnost da oni nisu tamo vrlo velika, teži k 100%. Naravno da ja pronađem neki dokaz koji ide u prilog mojoj tvrdnji, taj odnos vjerojatnosti bi se promijenio

Googlaj Dimitri Khalezov u vezi 9/11.

18 godina
(s)izgoreo kaže...

AAAAAARGH i FUUUU {#}{#}.... vidi severina {#}, gdje, gdje {#}{#}... {#}→ 2012, smak svijeta, {#}, iran, {#}, {#}gripa...;{#}{#}  < {#}

mali igrokaz sa smajlićima...

Ti bokca a mene etiketiraju da sam Emotikon-Mazohist, {#}usput a gdje je nestala Svinjska, Ptičija, Žablja gripa itd pa nije nikud nestala kaj ne još šeta okolo.Ali nema više panike jer nema potrebe odradili su svoje, farmaceutska mafija se ciljano namlatila love napravi problem i zbrku da okreneš lovu i sve ok. S druge strane od obične gripe godišnje umre, hm tolko ljudi da mi je neugodno taj broj i napisat ali zbog toga nema panikve nikakve jel.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
18 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ti bokca a mene etiketiraju da sam Emotikon-Mazohist, {#}

ma, ja sem niš prema tebi {#}, nemoj me kopirat sad ovo je jednom godišnje {#}. manje je više, bar u tvom sluć(č)aju, ako ti bokca, slučaja uopče i ima, jel{#} IMO {#}{#}

Spiridon Kopicl
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 18:52 ((s)izgoreo).
14 godina
Bugzapper kaže...

meh zasto se trudis... tu je jos uvijek stara ekipa koja se drzi sluzbene price i ne odustaje bez obzira na indicije, a ne daj Boze da sami donesu neki zakljucak, vec bubaju ko papige sluzbene stavove.

FUUUUU, tridesete su nove dvadesete! Vjerojatno djelomično i zbog postotka tridesetogodišnjaka koji žive sa starcima :P

Uostalom, imaš pravo, ne daj bože da smo svi originalni u zaključivanju ko kolega tawals recimo - jbg, imamo svoja ograničenja, i živimo s njima, štaš..

Tread softly because you tread on my dreams.
13 godina
neaktivan

Znači može se.  Opet me zove neka agencija za istraživanje mog pulsa.  U startu pitam gospođu?

- Postoji li mogućnost da skinete kvačicu sa mog broja u vašoj bazi

- Naravno. Odmah ću to proslijediti kolegama i nećete primati pozive iz naše agencije

- Jako ste ljubazni, hvala vam

Gdje mi je bila pamet da to i prije riješim? Uglavnom bih odgovarao..Nemam vremena.

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurasian_Siskin
14 godina
Siskin kaže...

Znači može se.  Opet me zove neka agencija za istraživanje mog pulsa.  U startu pitam gospođu?

- Naravno. Odmah ću to proslijediti kolegama i nećete primati pozive iz naše agencije

Gdje mi je bila pamet da to i prije riješim? Uglavnom bih odgovarao..Nemam vremena.

Šteta, trebao si se prije priključiti ovom forumu i ovoj temi pa bi naletio na OVAJ post u kojemu je to objašnjeno. :)

14 godina
Siskin kaže...

Jep, moraju te maknuti ako zatražiš, većina ljudi se toga ne sjeti. Ja gotovo uvijek odgovorim na pitanja, pogotovo nakon što sam i sam anketario i spoznao koliko je to usran posao.

edit: đizs ranko, brži si od googla :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 19:07 (ElektričnaOvca).
17 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...

Dokazi ti svoje pa mozes doci na moju razinu!

Pa di si ti, karakteran, kuco stara? Nisi mi (nam?) nedostajao...

Well as for the ending - damn right I'm learning, you may ask for the door - end over end... well I hate how the clouds hide the gasps from above!
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ti bokca a mene etiketiraju da sam Emotikon-Mazohist

Ne ,ti si emotikon-sadist!!! {#}{#}{#}{#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
16 godina
Deus ex machina kaže...

Odgovor je "thresholds" (granice?). Ako ih nisi svjestan, pomicu se. Kad kupis auto snova, onda odjednom moras imati dva auta, jurilicu i 4x4. I motor. Kad probas threesome, onda je 1vs1 sex banalan.

Svijet je koncipiran tako da iskoristava tu 'nezasitnost', na skoro svakom podrucju. Kupio bi si audio sistem koji sanjas, pa odjednom ne bi bilo dosta i kupovao bi zlatne ili platinaste kablove. Pa bi si izgradio specijalnu sobu za slusanje muzike. Kucna pomocnica ne bi bila dovoljna, nego posebno kuhar, posebno event planer, posebno cistacica, etc. Kurve i seks bi postale dosadne, pa bi poceo smrkati koku s njih, a ako nemas granice (a vecina ih nema) koka bi dosadila pa bi nastupio heroin. Ako se nekim cudnim cudom izvuces iz toga, eventualno bi shvatio da kad ti je sve servirano na pladnju - nista od toga te ne cini sretnim.

Ekipa koja igra videoigre zapravo ima jos i najmanje troskove, ali cinjenica je: ako si cijeli zivot proveo igrajuci video igre - o cemu ces razmisljati kad budes umiraoArgument (neistinit i poprilicno jadan) protiv toga imaju ljudi koji ganjaju svoje snove, iz osobnog iskustva, ostvarenje istih uopce nije lijepo iskustvo, dapace - odjednom se pocnes buditi ujutro i zivis kroz dan, a nemas pojma zasto, jer nema krajnjeg cilja koji si ganjao tako dugo.

Na kraju pomislis da ona stara (rofl) "Arbeit macht frei" je zapravo istinita - u radu jest spas. Samo sto je i to pogresno - nije.

Biti sretan, ali istinski sretan je poprilicno tesko...

Ćuj, postoje ljudi koji misle da čovjek nije stvoren da razmišlja, da uopće bude svijestan i da iz toga proizlazi svo to nezadovoljstvo.

Misle da svijest nije prirodan slijed evolucije već slučajnost, "bolest" koju liječimo cijeli život.

Ne samo to, nego misle da se rodila prije cca 60 000 godina kada je čovjećanstvo svedeno na 1000 i nešto jedinki usljed erupcije supervulkana koji je napunio atmosferu sumporom i prouzročio mini ledeno doba u trajanju od 10 000 godina.

DNA analizom ustanovljeno je da svi muškarci vuću korijen iz jednog čovjeka za kojeg misle da je dobio svijest o sebi. Ostale grane su umrle.

Iskreno, slažem se sa napisanim. Mislim da trajni lijek za sreću ne postoji. Sreća i nesreća, dobro i zlo su jedno. Da ne postoji zlo tko bi znao da je dobro - dobro. Da ne postoje teški trenuci tko bi znao da da je dobar trenutak, dobar.

U biti u Matrixu je Smith to najbolje objasnio.

Zlo je potrebno koliko i dobro, loši trenuci su potrebni da bi postojali dobri.

Ili Siddharta kad je našao sredinu.

Sredinu koja se traži cijeli život i kad se pronađe ne može se zadržati kao trajno stanje.

Ali jedno je sigurno - ni jedna krajnost nije dobra.

MIKROBLOG: FU not ftw
17 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...
....

Sredinu koja se traži cijeli život i kad se pronađe ne može se zadržati kao trajno stanje.

Ali jedno je sigurno - ni jedna krajnost nije dobra.

Ma ako dopustas da budem napadan -  i to je pogresno.

Svi mi neki k**** trazimo, a kad to nadjemo, onda 'to nije to' pa se potraga nastavlja.

Na kraju prozivis cijeli zivot trazeci istinu, umjesto da, ehm, zivis. Sve ove "gluposti" - popravljanje svijeta, popravljanje samog sebe, rigorozno treniranje, hedonizam, low-carb dijeta i sixpack kao posljedica, novi auti, nove kuce, novi namjestaj, novi klinci, novi kompovi, nove igre, novi filmovi, mainstream, alternativa, cajke, metal, odjeca, duckface, zrce, kuba, aspen... sve je odreda maska za cisto jednostavnu stvar, a to je da bi svi mi htjeli da smo nekako posebni.

Isprobas sve to, pa bacis u smece, lupas malo glavom o zid kako si protratio dragocjeno vrijeme, ostaris i okrenes se jednostavnim stvarima: dobar san, dobra hrana, dobar posao, dobar seks i dobra fajta ;-) Svima dostupni, medjusobno povezani brojnim uzrocno-posljedicnim vezama, te skoro nerazdvojivi pod uvjetom da se ne bojis zivjeti svoj zivot.

Eto i ja ga filozofiram, pokusavam ispast pametan i u tom pokusavanju sam glup.

Nije ni to lose, nova pouka danas za bolji seks sutra :-)

Well as for the ending - damn right I'm learning, you may ask for the door - end over end... well I hate how the clouds hide the gasps from above!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 22:49 (Deus ex machina).
15 godina
protjeran

Na kraju prozivis cijeli zivot trazeci istinu, umjesto da, ehm, zivis. Sve ove "gluposti" - popravljanje svijeta, popravljanje samog sebe, rigorozno treniranje, hedonizam, low-carb dijeta i sixpack kao posljedica, novi auti, nove kuce, novi namjestaj, novi klinci, novi kompovi, nove igre, novi filmovi, mainstream, alternativa, cajke, metal, odjeca, duckface, zrce, kuba, aspen... sve je odreda maska za cisto jednostavnu stvar, a to je da bi svi mi htjeli da smo nekako posebni.

Isprobas sve to, pa bacis u smece, lupas malo glavom o zid kako si protratio dragocjeno vrijeme, ostaris i okrenes se jednostavnim stvarima: dobar san, dobra hrana, dobar posao, dobar seks i dobra fajta ;-) Svima dostupni, medjusobno povezani brojnim uzrocno-posljedicnim vezama, te skoro nerazdvojivi pod uvjetom da se ne bojis zivjeti svoj zivot.

Eto i ja ga filozofiram, pokusavam ispast pametan i u tom pokus proceed avanju sam glup.

Ja idem ovako: Pitam se dali bi mi to oko čega se nervriam značilo da sam na krevetu, 10 minuta prije smrti? Ako je odgovor Ne.. proceed to not give a fuck.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 23:40 (Tawals).
16 godina
neaktivan
Tawals kaže...

Ja idem ovako: Pitam se dali bi mi to oko čega se nervriam značilo da sam na krevetu, 10 minuta prije smrti? Ako je odgovor Ne.. proceed to not give a fuck.

Ma qrac moj ti ideš, sad si pročitao par rečenica iznad slično pa ti palo na pamet isto. Da je tako nebi se bavio glupostima ovdje na forumu.

15 godina
protjeran

Neznam tko se bavi glupostima.

Ako se raspravlja zašto nam je društvo ovakvo kakvo je, nemojmo se pravit glupi i mislit se da su ljeni birokrati i državni službenici, političari uzrok naših problema, ova mi tema djeluje ko kada se babe skupe pa počnu pričat o svojim doktorima i bolestima, a nisu spremni poduzet ništa i pogledat gdje stvarno leži problem.

Zar smo toliko j****o glupi ili se samo pravimo?

16 godina
neaktivan
Tawals kaže...

Neznam tko se bavi glupostima.

Ako se raspravlja zašto nam je društvo ovakvo kakvo je, nemojmo se pravit glupi i mislit se da su ljeni birokrati i državni službenici, političari uzrok naših problema, ova mi tema djeluje ko kada se babe skupe pa počnu pričat o svojim doktorima i bolestima, a nisu spremni poduzet ništa i pogledat gdje stvarno leži problem.

Zar smo toliko j****o glupi ili se samo pravimo?

Zna se tko se ovdje pravi glup.

18 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Eto i ja ga filozofiram, pokusavam ispast pametan i u tom pokusavanju sam glup.

ma jadan {#}, dođi da te zagrlim...

60 dolara, bez seksa 60 dolara, bez seksa
 {#}

ono, koliko trebaš biti socijalno i emotivno uništen za ovakvu uslugu... a i hug for money, zagrlio bih je od gluposti, jada i žalosti za ovim svijetom, prava prostitutka... FFUUUU sve prolazi

le derpina: gdje si nesretniče?

le derp: ma niš bio kod žakline malo... sad sam spreman na seks

le derpina: traži oklagiju...

skeč2:

le derpina: crko mi pas {#}

le derp: sliježe ramenima i vadi iz novčanika 100, evo ti za sat i po

Spiridon Kopicl
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 2:28 ((s)izgoreo).
16 godina
Deus ex machina kaže...

...Eto i ja ga filozofiram...

Zar nije filozofiranje podpoanta ove teme :))) Samo naprijed!

MIKROBLOG: FU not ftw
18 godina
Bugzapper kaže...
... a ne daj Boze da sami donesu neki zakljucak, vec bubaju ko papige sluzbene stavove.

Da, a tvoje zakljucke je donila ekipa sa advance.hr i newworldorderlizardmenaregoingtoenslaveus(dot)com i onda ih ti i Tawals lijepo copy pasteate tu po forumu. 

@Deus... slazem se sa tobom. Cijeli zivot trcimo za necim... lovom, ovim, onim, a ne stignemo zivjeti. Tuzno. Nakon 60, 70, 80 godina kad crknemo... sta imamo od toga? Treba zivjeti I say.

Kad si se vec takao Kube... nesto cura da bi isli, pa ako budemo, javim ti se da me malo uputis.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 8:06 (tnakir).
14 godina
To je samo fasada, mi se kriomice sastajemo i raspravljamo o konkretnim akcijama s ciljem uspostavljanja novog svjetskog poretka. Ti to ne znas jer nisi clan nase masonerije.
18 godina
neaktivan

jadna suseda, nona, skuplja za grob od penzije, taman skupi oni dignu cijenu... nedaju joj umrijeti

Spiridon Kopicl
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice