Kaka bi to teorija zavjere bila s dokazima? Da postoje dokazi - ne bi bila teorija zavjere. Dakle, osnova teorija zavjere je da dokaza nema. Što bi ti htio, teoriju zavjere s dokazima?
Indicije postoje. Upravo se iz njih rađaju teorije zavjere. To je kao dobar SF, mora biti barem teoretski moguće, da bi imalo smisla. Međutim, čim se spomenu teorije zavjere, odmah su blizanci i sl. u igri, te slijedi (bedast) odgovor da teorije zavjere ne postoje. Na koju teoriju? Vidiš, ja tvrdim godinama da postoji organizirani način izvlačenja love iz vrha vlasti kod nas. Indicija mi je recimo kuća g. i lifestyle bivšeg premijera, a nemam nikakve dokaze da je tome tako. I sad sam ja teoretičar zavjere jer ne mogu dokazati indicije. A kako je krenulo sa suđenjem i ostati će samo na indicijama. Što je više vjerojatno u tom slučaju?

, vidjeti igrokaz primjerice.... 
,
... bez uvrede, ne bih s kvarnera da me kolju... btw. sanjam vrt 

.... vidi severina 
...
, iran,
,
gripa...;
< 
usput a gdje je nestala Svinjska, Ptičija, Žablja gripa itd pa nije nikud nestala kaj ne još šeta okolo.Ali nema više panike jer nema potrebe odradili su svoje, farmaceutska mafija se ciljano namlatila love napravi problem i zbrku da okreneš lovu i sve ok. S druge strane od obične gripe godišnje umre, hm tolko ljudi da mi je neugodno taj broj i napisat ali zbog toga nema panikve nikakve jel.
. manje je više, bar u tvom sluć(č)aju, ako ti bokca, slučaja uopče i ima, jel

, dođi da te
Tread softly because you tread on my dreams.