Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.317.138
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
(s)izgoreo kaže...
Tawals kaže...

i dalje ću ići u smjeru neovisnosti o nafti, ekonomiji, političarima, turističkoj sezoni...

niskoenergetska kuća - energana, vrt - staklenik - domaće životinjice, kišnica - bunar, solarni paneli - agregati - alternative etc, veća samodostatnost manja ovisnost... jel na to misliš?

A placanje poreza na kucu, pa ovo, pa ono... To jedino mozes uspit ako se nasukas na nekom otoku u piydi mile matere. Ako mislis zivit kao pustinjak (umjetnicki receno) u RH odustani odmah.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
13 godina
neaktivan

.

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurasian_Siskin
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

A placanje poreza na kucu, pa ovo, pa ono... To jedino mozes uspit ako se nasukas na nekom otoku u piydi mile matere. Ako mislis zivit kao pustinjak (umjetnicki receno) u RH odustani odmah.

ah, živim u fcking stanu, samo centralno grijanje cca. 1300 kn/mjesec po zimi... režije su bolesne i neizdržive, sve je bolje od onoga što imam sad... selim se btw. u kućicu, ovo više nema smisla

Spiridon Kopicl
18 godina
(s)izgoreo kaže...

ah, živim u fcking stanu, samo centralno grijanje cca. 1300 kn/mjesec po zimi... režije su bolesne i neizdržive, sve je bolje od onoga što imam sad... selim se btw. u kućicu, ovo više nema smisla

Dodji u Dalmaciju, ja jako malo grijem. Nesto malo klima navecer i to je to.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Dodji u Dalmaciju, ja jako malo grijem. Nesto malo klima navecer i to je to.

{#}... bez uvrede, ne bih s kvarnera da me kolju... btw. sanjam vrt {#}

Spiridon Kopicl
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 12:05 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
Siskin kaže...

Bolje da živi u zavjeri nego da hoda šmajserom po premijerama filmova.  Danas postao hit iz teenagera pretvorit se u u brejvika ili onog lika iz francuske.  Nekada su dobijali packe :  - ustani se magare u busu kada uđe stariji čovjek.   Danas je normalno: - alo, budi dobar i ostavi taj šmajser sa granatama, dosta su ti kino-kokice.

Sličan takav - tih ,povučen ,neizyeban i je sada napravio masakr u Americi. Sličan takav je bio i Anders Breivik ,pa evo kud je i to otišlo.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
18 godina
kizo2703 kaže...
Siskin kaže...

Bolje da živi u zavjeri nego da hoda šmajserom po premijerama filmova.  Danas postao hit iz teenagera pretvorit se u u brejvika ili onog lika iz francuske.  Nekada su dobijali packe :  - ustani se magare u busu kada uđe stariji čovjek.   Danas je normalno: - alo, budi dobar i ostavi taj šmajser sa granatama, dosta su ti kino-kokice.

Sličan takav - tih ,povučen ,neizyeban i je sada napravio masakr u Americi. Sličan takav je bio i Anders Breivik ,pa evo kud je i to otišlo.

Ja sam bio divljak kad sam bio klinjo, a danas sam kulturan mlad covjek. Osim sta puno psujem. Al to pripisujem dalmatinskom mentalitetu.

@sizgoreo... ostario si :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 12:35 (tnakir).
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

nisam {#}{#}, hoću svoj paradajz i papričice ljute

Spiridon Kopicl
16 godina
tnakir kaže...
kizo2703 kaže...
Siskin kaže...

Ja sam bio divljak kad sam bio klinjo, a danas sam kulturan mlad covjek. Osim sta puno psujem. Al to pripisujem dalmatinskom mentalitetu.

xD Mlad sam, ne psujem, miran sam... valjda kad odrastem neću biti suprotno :D

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
18 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

xD Mlad sam, ne psujem, miran sam... valjda kad odrastem neću biti suprotno :D

beštimanje je super, ko ne konta nabijem ga {#}

EDIT; pojačava doživljaj, izričaj, bez toga je ko bez soli, bljutavo , bezlično, sterilno i nikakvo

Spiridon Kopicl
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 12:48 ((s)izgoreo).
16 godina
kizo2703 kaže...
Siskin kaže...

Valjda nebum masakriral kao on =/

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
18 godina
(s)izgoreo kaže...

nisam {#}{#}, hoću svoj paradajz i papričice ljute

Tebi bi se onda ozbiljno svidilo kod mene doma. Imamo svoje tikvice, pome, balancane, kupus, salatu, krastavce, mrkvu bla bla bla... hocu rec to stari uzgaja, ja samo konzumiram {#}

17 godina
odjavljen

S prosječnom plaćom teško i nikako se da živjeti sam u HR, pogotovo zato što to još i država kažnjava manjim plaćama samcima.

18 godina
tnakir kaže...

to stari uzgaja, ja samo konzumiram

Simbioza na djelu :)

Gledam te!
14 godina

Student mora platiti jer je faks završio prebrzo.

...vlastiti fakultet tuži i želi da im isplati 3,700 eura odštete jer je studij završio prebrzo.

Čudni su ti privatni faksevi oduvjek bili.

18 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

još ne vidim simbiozu, lagani parazitizam, što tnakir nudi za uzvrat? beštimje i onako nervozan trese masline? {#}

Spiridon Kopicl
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 12:56 ((s)izgoreo).
18 godina
(s)izgoreo kaže...
Veliki Brat kaže...

još ne vidim simbiozu, lagani parazitizam, što tnakir nudi za uzvrat? beštimje i onako nervozan trese masline? {#}

Što je tebi, pa tko bi drugi to izija?! Sve bi istruljilo, navukle bi se i kuga i kolera. Bolje 'vako. Æ!

Gledam te!
18 godina
(s)izgoreo kaže...

Ja im nudim svoju ljepotu. To im je dosta.

Evo sto je nama nasa borba dala: http://www.index.hr/vijesti/clanak/porezne-oaze-i-banke-uzrokovale-civilizacijski-poraz-014-posto-populacije-posjeduje-44-puta-vise-od-9986-posto-/627371.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 13:22 (tnakir).
18 godina
neaktivan

AAAAAARGH i FUUUU {#}{#}.... vidi severina {#}, gdje, gdje {#}{#}... {#}→ 2012, smak svijeta, {#}, iran, {#}, {#} gripa...; {#}{#}  < {#}

mali igrokaz sa smajlićima...

Spiridon Kopicl
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 13:52 ((s)izgoreo).
18 godina
(s)izgoreo kaže...
mali igrokaz sa smajlićima...

Jedva čekam da si nabaviš vrt. {#}

Gledam te!
14 godina
protjeran
tnakir kaže...

S obzirom kako razmislja (i oni njegovi sa advance.hr), ne bih se zacudio da se ukljuci u alkaidu :)

Hmmmm da, objektivne cinjenice mogu jako povrijedit ego kad saznas kolko ti mainstream mediji mazu oci (neki od primjera; MDW u Iraku, pandemija pticje i svinjske gripe, sirenje "demokracije" u Libiji i trenutno u Siriji, 9/11, antropogeno globalno zagrijavanje itd.)

18 godina
Bugzapper kaže...

Hmmmm da, objektivne cinjenice mogu jako povrijedit ego kad saznas kolko ti mainstream mediji mazu oci (neki od primjera; MDW u Iraku, pandemija pticje i svinjske gripe, sirenje "demokracije" u Libiji i trenutno u Siriji, 9/11, antropogeno globalno zagrijavanje itd.)

Objektivne kome? Tebi? Dokazi sve te tvoje đinđulije pa onda mozemo razgovarat. Do tada, na ove tvoje gluposti gledam kao bujnu mastu jednog tinejđera.

14 godina
protjeran
tnakir kaže...

Objektivne kome? Tebi? Dokazi sve te tvoje đinđulije pa onda mozemo razgovarat. Do tada, na ove tvoje gluposti gledam kao bujnu mastu jednog tinejđera.

Dokazi ti svoje pa mozes doci na moju razinu!

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 14:33 (Bugzapper).
16 godina
Bugzapper kaže...

Dokazi ti svoje pa mozes doci na moju razinu!

Zanimljivo je to kako teoretičari zavjere postave neku tvrdnju pa onda od drugih traže da dokažu da nije tako.

Npr. uzmimo jednu teoriju zavjere kao ona da je napad na blizance(9/11) izvršeno od strane američke vlade. Teoretičar zavjere nema nikakve konkrente dokaze za tu tvrdnju, no on kao protuargument traži da se dokaže da nije tako, da napad na blizance nije izrežirala američka vlada. Istina ja to ne mogu dokazati, no to nije ni bitno. Bitna je vjerojatnost događaja i ona u ovom slučaju nije 50% : 50% ( da am. vlada je sudjelovala naspram da nije sudjelovala).

To je isto kao da ja kažem da se negdje na mjesecu nalaze neki patuljci koji tamo žive i da ih mi nismo pronašli zato što se oni vrlo vješto skrivaju. Ja ne mogu dokazati da oni jesu tamo, no isto tako ne mogu dokazati da oni nisu tamo. Zar bi zbog toga trebalo moju tvrdnju uzeti za ozbiljno? Naravno da ne jer nije ista vjerojatnost da oni jesu i nisu tamo. Vjerojatnost da oni jesu tamo, je vrlo malena tj. zanemariva, teži nuli, dok je vjerojatnost da oni nisu tamo vrlo velika, teži k 100%. Naravno da ja pronađem neki dokaz koji ide u prilog mojoj tvrdnji, taj odnos vjerojatnosti bi se promijenio

Takva je ista stvar sa teorijama zavjere, bez nekog konkrentnog dokaza ili neke konkrente indicije, to su samo izmišljene priče čija je vjerojatnost vrlo malena.

&amp;quot;Let us work without theorizing... 'tis the only way to make life endurable.&amp;quot; - Voltaire
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 15:19 (captain_soap_McTawish).
18 godina
captain_soap_McTawish kaže...
...

Meh, zasto se trudis.

14 godina
Mene vise zanima koja je razina kolega bugzapper, lvl 50 necromancer ili sta?
Tread softly because you tread on my dreams.
18 godina

@sizgoreo: http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/205825/Zbog-ovrha-prodaju-zemlju-u-bescjenje-kvadrat-i-po-50-lipa.html

Evo, blizu ti je, 1000 kvadrata za 500€, mozes sagradit malu potleusicu i sadit krompir.

18 godina
captain_soap_McTawish kaže...

Takva je ista stvar sa teorijama zavjere, bez nekog konkrentnog dokaza ili neke konkrente indicije, to su samo izmišljene priče čija je vjerojatnost vrlo malena.

Indicija ima koliko god hoćeš

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...
trollololololo ......

Ajoj ,još jedan ..... {#} Dokaži!

segregator kaže...

Ima indicija i da je SJ bio jedan od gušterolikh vladara svijeta ..... i da nije umro - samo prešao u drugu ,paralelnu dimenziju .... {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 15:23 (kizo2703).
16 godina
segregator kaže...

Bez nekog konkrentnog dokaza to su samo obicne bajke, kao i Biblija.

&amp;quot;Let us work without theorizing... 'tis the only way to make life endurable.&amp;quot; - Voltaire
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice